Orijinalini görmek için tıklayınız : Beni tagleyin deneyelim
Ranthor
@ seklinde yapin deneyin uyari vermesi lazim
skunk11
valla oldu galiba
oldu oldu, chrome'da bildirimlere izin verdim
Ranthor
http://i.hizliresim.com/2Z3Gv2.jpg
Sercan K.
14-07-2016, 14:40
Ranthor süper olmuş valla :) Elinize sağlık
imprezaWRC
14-07-2016, 14:40
Ranthor Sende beni tagle
Ranthor deneme se-a :) nicki büyük küçük vs fark edermi yazarken
Berkan kendi kendimize yermi :D
Bende istiyorum banada yapın
imprezaWRC
14-07-2016, 14:41
Ranthor deneme se-a :) nicki büyük küçük vs fark edermi yazarken
Berkan kendi kendimize yermi :D
Berkan kendimi de tagleyeyim imprezaWRC :D :D
Low-Rider
14-07-2016, 14:41
Ranthor
bozdun olm forumu
kesici
Beğen duvarındayım.
burakgunay
14-07-2016, 14:42
Ranthor burakgunay hadi bakalım hayırlı olsun
imprezaWRC
14-07-2016, 14:42
Kendimi tagleyemedim ya
Kendimi tagleyemedim ya
imprezaWRC kendini yemiyor abi ayrıca alıntı yaparsan onuda ayrı bildiriyor namıssız :D
Yalnız bildirim gelince mesaja götürsün direk profile götürüyor bu da yapılıyormu
darkmoon
14-07-2016, 14:45
Ranthor Ranthor şu yazını biri alıntıladımı sana notification geliyor ya o çok güzel bir eklenti.. vbulletindaki bence en faydalı eklentilerden biri ..
bunu yazan darkmoon
NakkaSss
14-07-2016, 14:46
Ranthor NakkaSss hebele hübele
Kendimi tagleyemedim ya
buarada ben nickini komple küçük harf yazmıştım otomatik büyüttü son 3 harfi kendisi
deneme2 imprezaWRC
http://i.hizliresim.com/9L1kqr.png
Emre-Dylan
14-07-2016, 14:49
Ranthor Emre-Dylan bakalım işe yarıyacak mı millet beni alıntıladığında zaten haber vermiyodu forum umarım işe yarar
imprezaWRC
14-07-2016, 14:49
buarada ben nickini komple küçük harf yazmıştım otomatik büyüttü son 3 harfi kendisi
deneme2 imprezaWRC
http://i.hizliresim.com/9L1kqr.png
Bre zındık demek benim nickimi küçük yazarsın, tez nicki küçültüle
Bre zındık demek benim nickimi küçük yazarsın, tez nicki küçültüle
I M P R E Z A W R C :icon_rule:icon_rule:hihih:
XoR Day Walker hadi elleri görelim :hehe:
PiscocuK
14-07-2016, 14:55
birde bunumu demek istediniz misali nicki tamamlasa ne süper olur :)
STP
PiscocuK
14-07-2016, 14:56
doğrumu SametYkn :)
Ranthor sen bu işi biliyorsun :)
imprezaWRC
14-07-2016, 14:57
I M P R E Z A W R C :icon_rule:icon_rule:hihih:
Thanks butonuna 50 sefer bastım ama 1 kabul etti :D :D
Low-Rider
14-07-2016, 14:59
imprezaWRC trafik var mı trafik ? :D
imprezaWRC hafriyat kamyonundan selamlar.
imprezaWRC
merhaba emekli albay amca
individual
14-07-2016, 15:02
Ranthor Deneme
notifikasyon manyağı oldum:)
thanksi bozdum ya akşama düzeltcem
Berkan
Baba mrb.
Bar35 morobo nobor nosolson
NakkaSss
14-07-2016, 15:08
Bar35 kaç bar reis imprezaWRC
şöle bi sikertme denesek olurmu acaba :D
imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor
hepsinin mentionsları geliyor mu :D
Hep hayalimdi forumda bu özelliğin olması. Hayalimi gerçekleştirdiğiniz için teşekkürler sa as
KA®ANLIK
14-07-2016, 15:09
he burada da başlık varmış :D
Ranthor
KA®ANLIK
Kendi kendimize meintions olmuyor muuuuuuuuuuu :)
Berkan
https://66.media.tumblr.com/811c3de2b612c56bad185940a1211e3f/tumblr_nlj19ptZNn1rtmb0zo1_400.jpg
NakkaSss
Babacım 2.2 basıyoruz allahına kurban malatya sevgiler ben mahmud.
Ranthor
imprezaWRC
Berkan
tagleyin beni tagleyim sizi :)
imprezaWRC
14-07-2016, 15:10
imprezaWRC hafriyat kamyonundan selamlar.
Kamyona scholl concepts neo polymer uygulayacağım :)
imprezaWRC
merhaba emekli albay amca
Merhaba, yanlış mention atmışsın, nickine ait sileceği kaldırdım :D :D
Low-Rider
Karşılıklı tag. Tagleyeni taglerim.
imprezaWRC
14-07-2016, 15:12
Bar35 kaç bar reis imprezaWRC
şöle bi sikertme denesek olurmu acaba :D
imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor imprezaWRC Ranthor
hepsinin mentionsları geliyor mu :D
Eee FATAL ERROR
Ranthor
imprezaWRC
Berkan
tagleyin beni tagleyim sizi :)
Orhan tag köpeğin olsun :D
mechanic
14-07-2016, 15:12
Low-Rider
Bar35 deneyelim görelim
mechanic
Kebabın merkezinden bildirdi.
imprezaWRC
14-07-2016, 15:13
Low-Rider
kesici kesiciye girmiş mention taaaaaaggggg taaaaaggg (kliması olmayanlara buz gibi espri yapılır :D :D )
Bide alıntı yapınca bildirim gelse şahane olur Ranthor HaKo
onursumer
14-07-2016, 15:14
bi tag de ben aliyim :D
imprezaWRC
Nikin çok uzun onu napcaz nano amca.
alinti nein, ama @ nick seklinde kullanbiliriz artik
imprezaWRC
14-07-2016, 15:15
Bide alıntı yapınca bildirim gelse şahane olur Ranthor HaKo
Geliyor, gelmiyo mu, gelmesi lazım, geldiyse haber et :D
edit HaKo gelmiyormuş :(
imprezaWRC
14-07-2016, 15:16
alinti nein, ama @ nick seklinde kullanbiliriz artik
Ranthor Altıntı niye olmuyor, yaptın bari hayrına onu da yapıver.
süper olmuş valla elinize sağlık
yada nerenizle yaptın sa orana :)
imprezaWRC
14-07-2016, 15:17
imprezaWRC
Nikin çok uzun onu napcaz nano amca.
Bar35 , nano yaz o gelir bana :D
Erdem K.
Şirket spec bidıl naber.
imprezaWRC
14-07-2016, 15:19
imprezaWRC trafik var mı trafik ? :D
Low-Rider Olmaz mı, o olmayınca güne başlayamıyorum :D :D
Pokemon mantığı seni şeçtimmm pikaçuu gibi çalışıyorrrr :)
Benim imzayada el atalım sayın Ranthor
son mesaj karşılıklı tag (Y)
auhsuhxuahxuha
Emre-Dylan
14-07-2016, 15:21
notifikasyon manyağı oldum:)
thanksi bozdum ya akşama düzeltcem
Abi biri alıntı yaptığında bildirim gelmiyor nasıl çekiyoz o ayarı?
Ranthor çok güzel olmuş cidden sonunda bu iyi oldu Yogi sevdin mi sende
cekemiyoruz onu, baska plugin lazim ona
tuner faruk
14-07-2016, 15:23
Ranthor
Abi kendi açtığım konuları neden göremiyorum :hehe:
imprezaWRC
14-07-2016, 15:24
Emre-Dylan , o özellik için foruma iş yeri güvenliği uzmanı, hemşire, hekim, künefe ve katmer ustası alınması gerekiyor.
Emre-Dylan
14-07-2016, 15:25
cekemiyoruz onu, baska plugin lazim ona
Aslında donanımhaberde ki alıntılama sistemi olsa mükemmel olur.
suayipozmen yeni özellik :D
son mesaj karşılıklı tag (Y)
auhsuhxuahxuha
Mr.K daktır eku'dan selamlar :D
Bar35 sipidi mustafayı bildinmi :hehe:
https://www.youtube.com/watch?v=IBPtf5Ere_A
https://www.youtube.com/watch?v=IBPtf5Ere_A
şu tepede biyere bişeyler tagledim o ne :D buarada orda nick tanıma varmış :hehe:
Vbulletin mobil kullanıyom. Beni de tag leyin bi de göreyim xd
Berkan
2'de 60 kesiciye girmiş :D
imprezaWRC
14-07-2016, 15:36
Bar35, Yandex'in yeni hizmeti, hafriyat kamyonları nerede app :D
imprezaWRC
14-07-2016, 15:37
şu tepede biyere bişeyler tagledim o ne :D buarada orda nick tanıma varmış :hehe:
Berkan, bende seni tagledim :D :D
imprezaWRC
En çok hangi markayı seviyorsun fordları mı mersoları mı?
imprezaWRC
14-07-2016, 15:42
imprezaWRC
En çok hangi markayı seviyorsun fordları mı mersoları mı?
Bar35, Mercedes ama Ya Allah veya Maşallah modellerini seviyorum.
sinanbaysal
14-07-2016, 15:42
sinanbaysal
valla iyi olmus :D
mannerboy
14-07-2016, 15:43
mannerboy !!!!
Berkan Bmw var mı ? :D:D:D
KGüneyli
14-07-2016, 15:45
KGüneyli :D
NakkaSss
14-07-2016, 15:46
Bar35 babameraba
free-hifi
14-07-2016, 15:46
free-hifi loooo
efendim bro
free-hifi
14-07-2016, 15:47
PiscocuK STP nabuyonuz
Day Walker
Berkan geldi
Ranthor twitteri bi haftada geçeriz moruk :)
Ayrıca doktora söyleyin forumu borsaya açsın :D pokemon gibi bi haftada uçar bu hisseler :hehe:
westalim
Ranthor çok iyide oldu çok güzel iyi oldu tamam mı
Ranthor
New Age_vz1 teması çalışmıyor
Carolita1907 vardı pert etmeden önce :Deli: :D
Berkan şimdi ben tag yapınca berkan dırek bu mesajımı mı goruyor ? yoksa benım profılıme mı gıdıyor ?
Berkan şimdi ben tag yapınca berkan dırek bu mesajımı mı goruyor ? yoksa benım profılıme mı gıdıyor ?
Sezgin uyarı çıkıyor tepede senin adına basarsam sana mesajın üstüne basarsan mesaja gidiyor :D
gotta catch em all
Berkan nasılsın berkana basacam şimdi
oo tamam sistem çok başarılı :D
Berkan sana basınca profile giriyorum.
mert_can 41
14-07-2016, 15:57
Berkan abi panjuru boyayımı :D
Berkan nasılsın berkana basacam şimdi
bas kankam nedemek lafımı olur :hehe:
MuratB nerde ya senelerdir :( :D
Ranthor -ER- beni taglemiş ama bulamadım ve tekrardan ozel mesaj gibi nerden bulucaz?
PiscocuK
14-07-2016, 15:58
PiscocuK STP nabuyonuz
iyi beyaaa free-hifi
bas kankam nedemek lafımı olur :hehe:
MuratB nerde ya senelerdir :( :D
kank sen alıntı yapınca köşede msn bildirimi gibi bişey çıktı ayça22 oturum açtı sandım :D:D:D:D
Yogi çiçegim koyu kısma bastınmı mesaja gidiyor
6:57 - mert_can 41 mentioned Berkan in post Beni tagleyin deneyelim
Berkan abi panjuru boyayımı...
diyadin samet kahkaha attım ofistede iki mesajına ayıp be :hehe:
Ranthor
@ işaretinden sonra ilk harfleri girdiğimizde kayıtlı üye isimleri listesi çıkması zor bir işlem mi?
Ayrıca alıntı teşekkür bildirimleri bir kere görüntüleniyor sonra tıkladığımızda mesaj kutusu çıkıyor. Yeni bildirim gelene kadar eskilere bakamıyoruz. Bakabiliyorsak iyi olur diye düşünüyorum. :)
diyadin
Cubba cubba
http://albumdinleco.com/tarkan-cuppa-2016-sarki-dinle-sozleri/
Berkan bu gül senin için @)---,--'--- (gözlerinikapatanmaymunemojisi) :D:D:D
Berkan bu gül senin için @)---,--'--- (gözlerinikapatanmaymunemojisi) :D:D:D
Dragger ahhahah :draggersmiley: :D
diyadin
Cubba cubba
http://albumdinleco.com/tarkan-cuppa-2016-sarki-dinle-sozleri/
Berkan
O zaman dans
Berkan
Kia çöp.
hızlı çöp :p :hehe: sanarsın 3245456765432456 beygir
Berkan aşkom bi daha tagle beni
Berkan
O tatlı dilin güler yüzün inan ki yürek hoplatıyor.
Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi Yogi
yetermi :angel::ninca:
Berkan dan hayır yok asker arkadaşım dedem Yogi nasılsın :D
Berkan ve Anıl E. teşekkür ederim :D
Ranthor
New Age_vz1 teması çalışmıyor
nasil ya ben ondayim
yeter beni taglemeyin, ozgunu tagleyin:D
Bar35 tag ini görüyor ve arttırıyorum:)
Tunacan abi naptın araba işini :D
darkmoon
14-07-2016, 16:18
valla sizde haklısınız şimdi bakdımda vbulletin 5 olmuş mobile senkronizasyonu ile 400$ yuhannes..
Anıl E. şimdilik CC den devam ediyorum.. Biraz da mecburiyetten..Sen naaptın sattın mı R line nı?
Tunacan
Noldu Şikişikirokkonun motor?
Allaşkına benide taglemeyin :D
Bar35 şikirokko değil hacıt CCdi.. Valla Toplamda 3000TL masraf çıkardılar. Ödedim aldım aracımı. Sonra da gittim tüketici mahkemesine şikayet ettim. Haber bekliyorum şu anda :)
Berkan , neden ne oldu ki hacı :D
Ranthor güzel bi düzenleme olmuş.. Birde şu alıntı yapıldığında mesaj gelse :) jeffy
https://www.youtube.com/watch?v=IjYByeCM7aE,
bu videoyu kim koydu ya lanet olsun uzun bir süredir izlemiyodum kurtulmuştum yine tekrar tekrar izlemeye başladım:D
@EbruPolatOfficial Ailemize katılmak ister misiniz ?
Tamam banlamayın ben çıkarım :D
https://www.youtube.com/watch?v=IjYByeCM7aE,
bu videoyu kim koydu ya lanet olsun uzun bir süredir izlemiyodum kurtulmuştum yine tekrar tekrar izlemeye başladım:D
Yogi tabikide ben koydum :hehe: ama sonunda biletler biletixde kısmı yok ya hahaha
mert_can 41
14-07-2016, 16:25
Ahuhahahshshshs ulan ebru polat bile taglandı ben taglanmadım ahuhahahaha
Mert_can 41 takibe takip ahuhahahahs
Bi hayirseverde bizi taglesin de bakalim nasil bisey :D
Ranthor verdim şukunu afferim
efendim bro
Testing testingggg
aykutsafakyaman
14-07-2016, 16:32
B.Koçer nam olmusun izmire buraya kadar geliyor sesin
imprezaWRC
14-07-2016, 16:32
MK8800 S kasa son ne olur :D
Yogi Berkan denen Kiyacı koydu!
Tunacan valla iyi kurtarmışsın yine ama o 3000 de verilmezmiş.
imprezaWRC Actroscuyuz biliyorsun yıldızı görcen.
imprezaWRC esnafa güzellik yaparız abi :D
alperkirman
14-07-2016, 16:38
Ramcho® düzgün bi nick al lan kendine
nasil ya ben ondayim
Bozuk çıkıyor bende
aykutsafakyaman
14-07-2016, 16:39
MK8800 limandayim yeni parti s350ler geldi o isi halledelim
imprezaWRC
https://www.youtube.com/watch?v=JH099KKtAS0
Yogi Berkan denen Kiyacı koydu!
saygılar sevgili :hehe:
http://www.resimrehberi.com/files/file/kaplumbaga-terbiyecisi-yagliboya-tablo.jpg
MK8800 limandayim yeni parti s350ler geldi o isi halledelim
@EGM Maliye @MİT Abi arkadaşa bişey yiyip içirmeseydik aykutsafakyaman :D :D
sevgili ne sevgiler olacak :hehe:
ertantamer
14-07-2016, 16:43
Rec.O :)))
Berkan
1.1bar soft map ile terbiyeliyoruz :D
Yiğit G.
14-07-2016, 16:51
Ranthor
Senelerdir söyliyip duruyorumdum şu özelliği :D
http://i.hizliresim.com/1dW9PY.jpg
http://i.hizliresim.com/J2J5dj.jpg
çalışıyor merak etme Berkan
Bi hayırseverde bizi teglesin bari :)
tolga_kaan_ (nasıl bencilsem artık :D )
Ssamet
imprezaWRC
14-07-2016, 16:58
imprezaWRC esnafa güzellik yaparız abi :D
MK8800 , F10'u takasa verelim oradan S350CDI Colormatic ya da adı herneyse onu alıp çıkalım oluyor mu öyle, yoksa topuklarımıza mı sıkarsınız :D :D
imprezaWRC
14-07-2016, 16:59
Bar35, canım köfte çekti ben Tire'ye gidiyorum :D
hayırseverlerin yardımını bekliyorum
coolvtec
14-07-2016, 17:05
valla ben bir şey anlamadım, noluyor şimdi? :D
Bar35, canım köfte çekti ben Tire'ye gidiyorum :D
Ben biiç kılapta yicem köfte haftasonu.
imprezaWRC @uygun kredi seçeneklerimiz de var abi misafir baş üstüdür :D @hülyaavşaronline'da bizden giyiniyor :D :D
coolvtec
14-07-2016, 17:07
h.savas :) ben seni aaşptim şimdi sıra sende , töbe töbeee :D
turbo&quattro
14-07-2016, 17:08
Shadow_Dancer tagle beni :D
coolvtec
14-07-2016, 17:15
yaw ne oluyor böyle turbo&quattro yazınca yusuf kardeş?
turbo&quattro
14-07-2016, 17:20
coolvtec abi :D
coolvtec
14-07-2016, 17:26
coolvtec abi :D
haaaa tamamammmm turbo&quattro yusuf kardeş. :D
valla eklentilerin beleşlerini değil güzellerini satın aldık.
telefona bildirim de geleydi iyiydi :D Ranthor
ProdriveSTI
14-07-2016, 18:01
Berkan gay deneme deneme :D
ercan26esk
14-07-2016, 18:09
ercan26esk
ercan26esk
14-07-2016, 18:11
kendi kendine olmuyor sanırım birisi tag larsa sevinirim
Berkan gay deneme deneme :D
Sigortalarıma bakar misiniz ?
ProdriveSTI
ercan26esk tagleyeni taglerim bu arada :)
nası oluyo yav bi yeşillendirin hele :D
KOSEREN oldumu :)
msn i hatırlattı yav sağ alttan :)
Bu tag olayı iyi oldu yav teşekkürler Ranthor
imprezaWRC
2'de 60 ta bekliyorum Sonax BSD ile egzozu parlatıcam.
bordeaux
14-07-2016, 22:49
HulusiToker
Vaaaaay tebrik :)))
Benide dürtsenize bi nası bişiymişş
mstfcn28
15-07-2016, 00:07
Çok iyi olmuş gerçekten Semii
Benide yapıverin merak ettim.
new age vZ1 de sistem çalışıyor mu? denediniz mi? :)
2 de 60 da kaldırdım bekliyorum teşekkürler başkan Ranthor
Mobil de bişey oluyo mu acaba? HG6161
i-vtec07
15-07-2016, 07:12
gökhanBilgin
Nbr slm ok bye
Oldumu la :D
i-vtec07
15-07-2016, 07:13
gökhanBilgin
Nbr slm ok bye
Oldumu la :D
Olmamış başka birini tag ledik :D
gökhanBilgin
Jön Türk
15-07-2016, 07:33
B.Koçer :D
buda.pest :D burakgunay @B.Kaya
bi taglesinize ya merak ettim nasıl uyarı veriyor. :)
EwReN
tag e tag alayim. :p
individual
15-07-2016, 08:55
EwReN Deneme
Jön Türk
düş peşindeysen düş peşime :D
B.Koçer
Nefesinin yettiği yere kadar basarım dedi
teşekkür ederim. :) individual wolrath
Suleyman
15-07-2016, 09:29
Biri şu *pneyi vursun @s_gti
Suleyman
15-07-2016, 09:30
Ulan ya alt çizgiyi neremden uydurduysam artık :D SGTI
aslanneron
15-07-2016, 12:02
oguzarik bnde seni deniyim dedim :D
aslanneron
15-07-2016, 12:03
oguzarik bnde seni deniyim dedim :D
yanlış oldu :D
aslanneron
15-07-2016, 12:05
aroglu gel hele gel :D :D
blumenberg
15-07-2016, 13:00
ghibli06 ///M RIDER nabersiniz :)
i-vtec07
15-07-2016, 13:02
biri beni taglesin :)
@Bugraa
Tag e tag :D
i-vtec07
15-07-2016, 13:03
Ben beceremicem bu işi :D
test deneme kontrol banada bi tag :) i-vtec07
Ome_RS Ome_RS Ome_RS Ome_RS al sana tag :)
bordeaux
15-07-2016, 14:21
beni de taglesinize :D
hay maşallah çatır çatır geliyor bildirim :D Orhan
Ranthor uniquel chrome bilidirimi acmak icin bi eklentiye filan ihtiyac varmı ki
bordeaux
15-07-2016, 14:45
uniquel
10 krktr
benim nikte sıkıntı olabilir
B.Koçer
Tırstı yemedi galiba erkekkkk
bordeaux
15-07-2016, 15:02
JANJ@N olmadı :)
biri de bizi atabılır mı bıldırım :D
Sadık Özyer