Orijinalini görmek için tıklayınız : 2016 Seat Leon FR
Abiler kardeşler herkese iyi günler. Heyecanımı sizinle paylaşmak istedim . 3 ay önce sipariş verdiğim Leon Fr'ımı dün teslim aldım. Aracım 1.4 Eco tsi manuel kırmızı opsiyon olarak 6.5" büyük ekran seat sound ses sistemi eklettim. Cam tavan led paket spor süspansiyon yarı deri yarı kumaş hız sabitleyici sürüş mod vs vs bunlar zaten standart. Aracım şuan 60 km de ilk izlenimim yol tutuşu iç trim kalitesi sürüş rahatlığı baş diz mesafesi gayet güzel . Eksik bulduğum nokta ise farlarım hayal ettiğim gibi çıkmadı ne yazık ki . Aydınlatması mükemmel ama far mesafesi pek yeterli değil. Bu arada aracı dün teslim alırken spot ışıkların altında aracımda kılcak ince bez hareleri diye tahmin ettiğim çizikler vardı. Servis danışmanıma durumu açıkladığımda pasta attırırız dedi. Şimdi size soruyorum sıfır araca pasta mı atılır ? neyse biraz ortalığı karıştırdıktan sonra bayinin anlaşmalı olduğu firma olan williams firması aracın çiziklerini gidericeklerini söylediler. Yarın sabah kısmetse gidicem servise. Akılları sıra gönlümü almak için 250 tl değerinde bagaj havuzunu da hediye ediceklerini söylediler. bayide çekmiş olduğum 2 resmi aşağıya ekliyorum . Maşallahlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah siz abi kardeşlerime daha güzellerini en iyilerini nasib eder inşallah .
http://i64.tinypic.com/xm0or9.jpg
http://i65.tinypic.com/21nl4ki.jpg
alperaslann
14-07-2016, 16:08
Maşallah güle güle kullanın. Artık hiç bir işi güzel dille konuşarak çözemiyoruz bu çok can sıkıcı. İlla bir bağırış çağırış olacak. Kazasız belasız.
hayırlı olsun
atılır ama muhtemelen ücretsiz yapacakları için pastayı yarım/1 saatte bitirecekleri için busefer iyice *** edecek arabayı. eli yüzü düzgün güzel bir yerde boya korumayla beraber yaptırırsan hem sen ve hem aracın icin daha mantıklı olur
Alır almaz seramik boya koruma vs bişeyler yapılmalı.rengi çok iyi gerçekten. kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun , hayırlı uğurlu olsun (:
golgeoyunu03
14-07-2016, 16:25
Bence siz bagaj havuzunu gidin alın,pasta konusunda eline yüzüne bulaştırırlar bence de
bagaj havuzu sizin olsun. ilk bakım bizim olsun de :)
aykutsafakyaman
14-07-2016, 16:36
Hayirli olsun ayni sekilde opsiyonlu icin bende fiyat almistim aksilik cikti olmadi sorun olmazsa ne kadara geldi paylasmaniz mumkun mu ?
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kazasız binin.
Çizik işini profosyonel bi yerde yaptırın sıfır aracı berbat etmesinler. O çizikler zaten ilk yıkamanın yanlış yapılmasından kaynaklanıyor.Araştırırsanız iyi detailing firmaları var forumdada var hatta.
Hepinize teşekkür ederim . Bende sizin gibi daha fazla berbat etmesinler dedim. Bi sorun olmaz dedi memnun kalırsın kesinlikle dendi. İlk bakımda da iskonto yapacaklarını söyledikler zaten . Araç bana anahtar teslimi 75.600 e geldi. 1200 sigorta 1800 de kasko çıktı. Yani totalde 78.600 diyebiliriz
Gökhan Bilgin
14-07-2016, 16:53
Hayırlı olsun 18 jantta var sanırım gizli özellikleride açtırıp güle güle kullanın :)
aykutsafakyaman
14-07-2016, 17:19
Aşağı yukarı aynı fiyatı almışız hayırlı olsun kazasız belasız tekrardan :)
Çoğu bayi tırdan indirdikleri arabaları yıkarken baya fırçayla haşır huşur girişiyor.. Arabayı ıslatmadan, kuru arabaya, bir kova deterjanlı suyla.. Birbirlerinden farklı markalı bir kaç bayide bizzat şahit oldum.. Onlar muhtemelen bez çiziği değil, fırça çiziği..
Edit: İyi günlerde kullanın hayırlı olsun
_driver_
14-07-2016, 18:48
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
burcinkarabacak
15-07-2016, 10:03
Punto'dan sonra geçmeyi düşündüğüm araç. Maşallah kazasız belasız kullanın
Saygılar
Maşallah hayırlı olsun
Yanlız değilsiniz, bizim de başımıza gelmişti :) Allah içinize sindirsin, kaza bela vermesin önemli olan o
Arkadaşlara katılıyorum, ilk bakımı ücretsiz almaya çalışın. Ya da uygulamayı ben yaptıracağım güvenmiyorum diyip, fiyattan düşürmeye çalışın.
sinanbaysal
15-07-2016, 12:44
Masallah cok guzel aracınız kazasız belasız
Allah razı olsun teşekkürler hepinize
rain man
16-07-2016, 12:23
Maşallah güle güle kullanın. Rengi çok güzel ilk günkü gibi kalması dileğiyle.
Yalnız bayinin o şekilde araç vermesi gerçekten çok acı.
Gerçi Borusan'da detailing işi ile uğraşan bi tanıdık vasıtası ile öğrendiğim şeylerden sonra çok da şaşırtmadı.
tlgylmz106
16-07-2016, 13:34
Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
ozan gülle
16-07-2016, 17:20
Kazasız belasız maşallah kırmızı çok alımlı duruyor
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin maşallah renk çok iyi