Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcell Fatura Şoku
Bu nedir Allah aşkına şu an ter döküyorum. Bir sms geldi ve nevrim döndü. Benim sabit faturam 200 TL ve 10 GB internet vs. paketler mevcut. Hesabım uygulamasına girdiğimde 1300 TL yurtiçi data kullanımı yazıyor. Böyle bir şey mümkün değil.
Böyle bir durumla an itibariyle karşılaşan var mı ?
http://i63.tinypic.com/2lxxjj6.jpg
Otto_Skorzeny
17-07-2016, 00:28
Çok geçmiş olsun, gir çık yapsaydınız belki düzelir
Çok geçmiş olsun, gir çık yapsaydınız belki düzelir
Hala anlamlandıramıyorum ve 15 dakikadır müşteri hizmetlerinin baglanmasını bekliyorum
hddsheriff
17-07-2016, 00:32
Sistemlerinde bir sorun varmış , düzelecekmiş.
ufuksaracci
17-07-2016, 00:33
Ben de daha önce böyle bir şey yaşamıştım . Rakamı yanlış hatırlıyor olabilirim ama 850 liralık faturayı 150 liraya indirmişlerdi, baya itiraz etmiştim ödemeyeceğimi söylemiştim .
Sistemlerinde bir sorun varmış , düzelecekmiş.
Sizde de mi bu sorun var ? Görüşebildiniz mi acaba, ben 15 dakikayı aşkındır bekliyorum bağlanmalarını. Şaşkınlıktan başına gelen var mı diye direk konu açtım.
Bende de 551 TL'lik fatura gözüküyordu, sistemlerinde problem olduğunu, düzeltileceğini belirttiler. Tabii yine de takipte olmak lazım. !
Arkadaşta da aynı problem mevcut. 4000 lira gözüküyor.
hddsheriff
17-07-2016, 00:38
Ekşi sözlükte Turkcell başlığı altında konuyla ilgili açıklamalar var. Ben Vodafone kullanıyorum 6 ay kadar önce 84 bin TL fatura çıkartmıştı sistem , kalp krizi geçirecektim meğerse sistemde hata varmış :)
Ben de daha önce böyle bir şey yaşamıştım . Rakamı yanlış hatırlıyor olabilirim ama 850 liralık faturayı 150 liraya indirmişlerdi, baya itiraz etmiştim ödemeyeceğimi söylemiştim .
Siz iyi yapmışsınız umarım bizim için sistemsel bir sorun mevcuttur.
Bende de 551 TL'lik fatura gözüküyordu, sistemlerinde problem olduğunu, düzeltileceğini belirttiler. Tabii yine de takipte olmak lazım. !
Ben bir türlü bağlanamadım, teşekkürler bilgilendirme için.
Arkadaşta da aynı problem mevcut. 4000 lira gözüküyor.
Arkadaşız da arasın bence ben hala bağlanmayı bekliyorum. En azından sistemlerinde kaydım gözüksün
ProdriveSTI
17-07-2016, 00:44
Benim 780 tl lik fatura gözüküyordu Kasım 2015'te.Ödenmediği taktirde hattımın kapanacağı mesajı geldi ve harbiden kapandı.Onu ödedim ve şuan o 780 tl dolana kadar fatura ödemicem.Çok saçma bişey neden öyle olduysa...
Darbeyi sadece askerler yapmamış :D
Şaka bi yana dayı bu nedir ya esnaf Adama zulüm
Herkese 150'şer dk, sms ve MB dağıtılmış acil durum paketi olarak, heralde hesaplar karıştı o arada, düzelecektir.
Benim 780 tl lik fatura gözüküyordu Kasım 2015'te.Ödenmediği taktirde hattımın kapanacağı mesajı geldi ve harbiden kapandı.Onu ödedim ve şuan o 780 tl dolana kadar fatura ödemicem.Çok saçma bişey neden öyle olduysa...
Ve harbiden kapandıyı okuyunca istemsizce güldüm hacı abi, efsanesin :D
Darbeyi sadece askerler yapmamış :D
Şaka bi yana dayı bu nedir ya esnaf Adama zulüm
Dayıcım sorma gözümün önünden film şeridi gibi geçti 20 dakikalık süreç :D
Herkese 150'şer dk, sms ve MB dağıtılmış acil durum paketi olarak, heralde hesaplar karıştı o arada, düzelecektir.
Evet fatura sms inden önce bana öyle bir mesaj gelmişti. Demek bir sorun var
_driver_
17-07-2016, 01:07
Bende de acil durum paketi görünüyor ama faturada henüz ek bir rakam yok. Ben daha önce 60 tl olan faturam 250 küsürlü bir rakam gelmişti sonrasında turkcell iletişim merkezinde görüştüğümde sistemden bakıp bedava görüşme artı 3 ay gibi bir süre fatura ödememiştim
Evet fatura sms inden önce bana öyle bir mesaj gelmişti. Demek bir sorun var
Aynen o yüzden merak etmeyin bence. Ama burası Türkiye diyerek çok da peşini bırakmayın tabii. :D
Bende de acil durum paketi görünüyor ama faturada henüz ek bir rakam yok. Ben daha önce 60 tl olan faturam 250 küsürlü bir rakam gelmişti sonrasında turkcell iletişim merkezinde görüştüğümde sistemden bakıp bedava görüşme artı 3 ay gibi bir süre fatura ödememiştim
Umarım bizim sorunumuzda çözülür abi, bakalım bekliyoruz.
Aynen o yüzden merak etmeyin bence. Ama burası Türkiye diyerek çok da peşini bırakmayın tabii. :D
Hiç bırakır mıyım :) Turkcell horror story olmayalım sebepsiz yere :)
Sözlerinin eriymiş abi. : )))
Aynı durum şu an için yaşanırsa çok kötü. -Ki muhtemelen yaşanmaz da... Dodo 4000 TL fatura diyor; adam artık alacağı benzini yemeği ekmeği faturaya yansıtır.
Yalan konuşmasınlar, adi herifler benim o akşam 2. telefonumun dakikası bitti ne kontör yüklendi ne dakika ödemeli attım herkese.
Yalan konuşmasınlar, adi herifler benim o akşam 2. telefonumun dakikası bitti ne kontör yüklendi ne dakika ödemeli attım herkese.
yalan değil banada geldide mesaj atınca düşüyo direk
Bana da geldi yarım saat önce bu paket anlam veremedim sonra konuyu gördüm.
Şimdi faturamı kontrol ettim her şey normal görünüyor.
Yüklenen acil durum paketiyle alakalıymış.
Banada güncel faturanız 1115 tl diye mesaj geldi.
Düzeltileceğini söylediler bakalım.
Bildigim kadariyla paket fatura tarihinde yansiyor. Ay icinde paket asimi yaptigimla ilgili sms banada geliyor lakin ay sonu 90 tl sabit ucret faturaya yansiyor.
Benim şu anda normale dönmüş gözüküyor, dilerseniz sizler de bir kontrol edin.
faturalıya neden acil durum paketi atıyorlar onu anlayamadım ben :D
Mehmetmert
17-07-2016, 12:31
Sevdigimiz saydigimiz optugumuz <3 bir turkcell calisani abimden aldigim bilgiye gore,acil durum paketleri tanimlanmis.Fakat guncel paketleri bitence kendi paketine gecmemis sistem hatasindan hic paket yokmus gibi islem yapmis.Cogu duzeltilmis,bu gece 12 gibide hepsi duzelirmis
Herkeşe benden çay, kesici'ye yok mu demişler napmışlar :)
Benim hesapta görünüyor 150'şer ıvır zıvır.
Ben baktım şimdi benim faturam normale dönmüş
Herkeşe benden çay, kesici'ye yok mu demişler napmışlar :)
Benim hesapta görünüyor 150'şer ıvır zıvır.
Onu demiyorum abi, ertesi gün yüklemişler dakikaları. Sabaha bişey kalmadı ki zaten. Ayrıca o yükledikleri dakikaları millete 5-10 Tl geçirirler eminim.
Yahu birde şunu söylemeden edemiyeceğim, faturalı hattı olana dakika yüklesen ne olur yüklemesen ne olur, zaten arama yapıyor sürekli faturalılar.
Benim anlatmak istediğim olay anında saat 22:30'da kontorüm dakikam bitti, diğer teliminde sarjı yok, e dakikayı bana yüklesene kardeşim o zaman bak arama yapamıyorum ki ben.Haber alamıyorum kimseden.
Komşular alışverişte görsün, dakika yüklemişlermiş, bıraksınlar bu işleri sayın millet söğüşleyicileri.
Benim fatura da normale döndü.
S.Özeren
17-07-2016, 15:19
Benimde 215 görünüyor 20 lira fark var sadece
banada 1124tl gibi bir mesaj geldi müşteri hizmetlerini aradım sistemsel bir hata olduğunu düzeltileceğini söylediler ama bekliyoruz bakalım
Benim fatura sımdılık normal de soyle bı sıkıntı var
tamam bı ıyılık yaptıgınız acıl paket yukledınız
kardeşim neden en once bu paketleri bitiriyorsun
onu en sona sakla herşey bittiğinde onu kullandır
anlam veremıyorum :D
bilaloztkr
18-07-2016, 18:31
biz gavurmuyuz ya:) benim hattımda turkcell acil durum paketi felan gelmedi?