Orijinalini görmek için tıklayınız : Sifir aldiĞi otomobİl ayipli Çikti!
eldorado
21-07-2016, 17:12
https://www.youtube.com/watch?v=f_E1DSQHN1Q
Fazla abartılmış gibi geliyor yağ yakıyor işte toyota dizellerinde bilinen bir sorun zaten. En fazla yatak sarar ne motor patlaması? Şanzımanın yavaş vites değiştirmesi de sorunundan değil dandikliğinden bi yandanda toyota motor sağlamlığı ile bilinen araba..
kelalper
21-07-2016, 17:24
versin mahkemeye yaw. Bizim bi arkadaş corolla dizel aldı 0. Benzinli ile bedelsiz değiştirdi 2 sene sonra. Toyota kendi uzlaşalım dedi. Parası yerine 0 corolla benzinli en üst paket verelim dediler. Öyle değiştirdi. Sürekli yağ yakıodu. Motora kadar değişti sorun bitmedi sonunda araba değişti.
onursumer
21-07-2016, 17:48
gecen gun gordumde o nasil bi rapordur :D
Kabul edelim; hanım abla olayı haberlere taşıyarak, otomobilinde sorun çıkıp servislerle yüz göz olmak zorunda kalan herkesin içinden geçirdiği şeyi yapmış. Helal olsun.
Tabi şimdi Toyota Türkiye düşünsün. :)
Ben olsam, bir de bu videoyu ingilizce ve japonca altyazı ile toyota japonya'ya gönderirim.
eldorado
21-07-2016, 18:06
Kadin tam dominant teyze modeli. Surekli dir dir yapip kafa seven model
3 tane aynı motor dizel toyotamız oldu.. Sadece ''11 Model olan Corollada yağ eksiltme sorunu vardı , ardından net hatırlamıyorum serviste parça değişimi olmuştu ardından eksiltme bayağı azalmıştı.
Benim şu anda kullandığım ''12 model auris'te bir kere ışık yaktı , yaklaşık 48.xxx'kmde serviste yağ eklediler bir daha öyle bir sorun yaşamadım , şu anda 100 bin oldu. ''13 model Corolla var yine dizel otomatik 160bin km'nin üstünde bir kere yağ lambası yakmadı..Şans herhalde :)
2008 yılında sıfır aldığım Leon 2 ay sonra farkettimki sol arka çamurluk ucu ile arka tamponu boyalı. kabul ettiresiye kadar göbeğim çatladı :) en son Doğuş grubundan yetkili birine ulaştım tanıdık vasıtası ile bayiiden kamera kayıtlarını istedi yetkili abimiz ve telefonu yanımda kapattı 2 dakika sonra benim telefon çaldı gelin anlaşalım diye :)
Çok çamura yatıyorlar zorluk çıkarıyorlar ama ısrarcı olunursa sonunda hizaya geliyorlar..
Sıfır aldığım Leon 4000 km geldiğinde ortalama boya değerinin 280-320 arası değiştiğini farkettim tavan dahil.
Doğuş'a gittim.
Norma dediler.
Showroomdaki bütün arabaları ölçtüm hepsi 90-100
Ekspertiz yapıp fabrika tolaransında dediler.
Değiştirin aracı dedim.
Üstü kapalı tehdit ettiler, Doğuş güçlü bir firma çok avukatı var, açılan bilmem kaç bin davadan henüz kazanan 1 tane diye.
Lanet olsun size dedim ertesi hafta ayıbını söyleyerek ve zarar ederek sattım.
The End
eldorado
21-07-2016, 18:44
Sıfır aldığım Leon 4000 km geldiğinde ortalama boya değerinin 280-320 arası değiştiğini farkettim tavan dahil.
Doğuş'a gittim.
Norma dediler.
Değiştirin aracı dedim.
Üstü kapalı tehdit ettiler, Doğuş güçlü bir firma çok avukatı var, açılan bilmem kaç bin davadan henüz kazanan 1 tane diye.
The End
20bin km de full scirocco aldım dod volkswagen garantisiyle expertiz raporunda araç sorunsuz gözüküyordu expertiz yaptırdım 4 ay sonra farkettım aracımın sol arka çamurluğunda avuç içi kadar boya varmış:) serefsızden çok ne var türkiyede sonradan öğrendimki dod expertiz yapan akrabasıymış o kısmı atlatmış allahtan araçtan zarar etmedım
ALPER-VNS
21-07-2016, 19:17
abla haklı olmasına haklı ne bilsin motor patlar demişler, o da tüp gibi patlıycak sanmış :) ama en sevmediğim insan tipi evlerden ırak..
eldorado
21-07-2016, 19:24
abla haklı olmasına haklı ne bilsin motor patlar demişler, o da tüp gibi patlıycak sanmış :) ama en sevmediğim insan tipi evlerden ırak..
hahahahahaha
Sadık Özyer
21-07-2016, 20:14
bomba bomba patlamakta kacacak delik ara. zuhahaa ya bu nedir . patlamak ahshshs lpg mi lan bu ahsbs . yaa haber olsun diye haber yapmak.
Corolla alayim yaa sıfırı ile değişiyorlar bana uyar :)
Abla biraz agrasif ama oraya onu yazanı bulmak lazım yağ yakıyor diye arabamı patlar. Sonuç olarak abla haklı arabanın toyota olduğuda kabak gibi belli kısa sürede çözüm sağlarlar bence
mert_can 41
21-07-2016, 20:52
Bunu izlemiştim sanırım evde ve çevresinde motor yanarı argo olarak motor patlar diye söylenince oda patlıcak sanmış ama sorunlar çok ciddi haklı 70 bine yakın para verip öyle olması kabul edilemez.
2010-2012 1.4 d4d toyotalar ve vag tsilar. Yağ yakarlar, kabul edilmez bir şeydir. Ayıptır.
Corolla alayim yaa sıfırı ile değişiyorlar bana uyar :)
Sen o arada onuda satarsın, mahkeme kararını bekleyemezsin :D
Son kontrolü yapan yetkiliyi harakiri yapmaya davet ediyoruz. =)
Abla olayı çok büyütmüş, servisde bu hanım ablaya gıcık kapmış
Süründürme olayına gitmişler kaç tane garantiden motor yapılan corolla auris biliyorum ben
Vw ler yıllardır cayır cayır yakıyor dsgler patlıyor sonuç var mı? Millet hala biniyo işte ablada binsin.
S.Özeren
21-07-2016, 23:45
Abla olayı çok büyütmüş, servisde bu hanım ablaya gıcık kapmış
Süründürme olayına gitmişler kaç tane garantiden motor yapılan corolla auris biliyorum ben
Motoru degistirmisler sorun hala devam ediyor dedi
coolvtec
21-07-2016, 23:56
ablaya tebrikler. bilir kişi ise sanayiden hüsnü amca galiba. motor patlar ne ya :)
Bilirkişi ablanın hala oğludur kesin.
Ablaya nasıl ulaşırız yav. Belki bunalma kurtulma fiyatına verir bana.
Güngören bağcılarda çözerim ben mevzuyu
Doğuş'a gittim.
Norma dediler.
Değiştirin aracı dedim.
The End
Vw grubunda şanzımandan sonra en çok gördüğüm şikayet. 2. El alım satım işiyle uğrşan arkadaşlarda çok anlatıyor. Aracını satmaya gelen müşterilerle ciddi sorun yaşıyorlarmış.