PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : #themakina YouTube Kanalı Hk.

Buğra A.
21-07-2016, 18:05
Herkese Merhaba;

Geçtiğimiz haftalarda destek almak maksatlı bir konu açmıştım ve hemen akabinde kanalım spam saldırıları yüzünden kapatılmıştı. Araştırmalarım sonucunda bunu yapanın eski MCN şirketim olan firmanın yaptığını anladım. Kendileri utanmasa, THE MAKİNA projesi ve Buğra Akpınar bizimdir diyecekler. Düşünün, sözleşme imzaladığıma karşılık böyle bir yaptırımla karşılaşıyorum ve bunu ispat edebilecek bile olsam karşımda muhattap kimseyi bulamıyorum.

Haftalar süren YouTube ile yapmış olduğum görüşmelere karşılık alamayınca da (50 mail gönderdim ve bir tane bile cevap alamadım) Türk bir MCN ile tekrar anlaşarak, yeni kanalı ortak işbirliği sonucunda açabildim. Maalesef bir MCN'e bağlı kalmadan şu an için bir YouTube kanalı açabilmem mümkün gözükmüyordu. Bir Türk firma ile bunu başlatmış olduğum için mutluyum.

Yeni kanal; www.themakina.tv (http://www.themakina.tv) adresinden ulaşılabilir halde.

Önümüzde ki hafta içerisinde yeni videoları yüklüyor olacağım. Lütfen abone olmayı unutmayın.

Not : Yönetimden izinli bir konu değil. Eğer hadsiz bir durum söz konusu ise kaldırılmasından ötürü herhangi bir sakınca yoktur.

enes_srb
21-07-2016, 18:09
Hayırlı olsun,umarım bu sefer bi sorun çıkmaz.

cgty06
21-07-2016, 18:18
Abone oldum. İnşALLAH bu sefer çok daha başarılı olur.

Day Walker
21-07-2016, 18:52
Buğra hayırlısı olsun abone olduk videoları bekliyoruz ;)

Ssamet
21-07-2016, 18:54
Abone oldum.Başarılar :)

Emre-Dylan
21-07-2016, 19:08
İşleri bir yoluna koysan abi, yürüyüp gideceksin de hep bir engel çıkıyor. Umarım bir an önce bu engelleri atlatır ve kaldığın yerden daha iyi bir şekilde devam edersin. Her zaman takipteyiz, başarılar.

alihan11
21-07-2016, 19:21
Hayırlı olsun bol bol video bekliyoruz

individual
21-07-2016, 19:24
Hayırlı olsun buğra takipdeyiz kanalı ;)

LnchCntrl
21-07-2016, 19:28
o diğer kanalın kurucuları olan abileri çok izledim, açıkçası bizim tayfanın sesinden konuşmuyorlar ben sevmedim

ya yanımızdan bi gtr geçince oof makina çok stabil demiyoruz biz

vay mk sese bak laa diyoruz

bilmem anlatabildim mi

desteğimizle yanındayız buğra

kesici
21-07-2016, 19:50
Kızlara el frenini gösterip bu ne işe yarıyor demeni özledik :D

Şaka bir yana arada bir yazıyorum The Makina diye yeni video gelmiştir umudu ile ama yok. Bence ne olursa olsun yılmamalısın kardeş, bi eşin benzerin yok.

lethaldoze
21-07-2016, 20:51
Hayırlı olsun, abone oldum ve videoları bekliyoruz :)

Buğra A.
21-07-2016, 21:04
Hayırlı olsun,umarım bu sefer bi sorun çıkmaz.

umarım olmaz, teşekkür ederim.

Abone oldum. İnşALLAH bu sefer çok daha başarılı olur.

teşekkür ederim, inşallah.

Buğra hayırlısı olsun abone olduk videoları bekliyoruz ;)

Abone oldum.Başarılar :)

teşekkür ederim.

İşleri bir yoluna koysan abi, yürüyüp gideceksin de hep bir engel çıkıyor. Umarım bir an önce bu engelleri atlatır ve kaldığın yerden daha iyi bir şekilde devam edersin. Her zaman takipteyiz, başarılar.

Allah büyük, bir problem yaşarsam onunda üstesinden gelirim diye düşünüyorum. teşekkür ederim.

Buğra A.
21-07-2016, 21:11
Hayırlı olsun bol bol video bekliyoruz

Hayırlı olsun buğra takipdeyiz kanalı ;)

teşekkür ederim.

o diğer kanalın kurucuları olan abileri çok izledim, açıkçası bizim tayfanın sesinden konuşmuyorlar ben sevmedim
ya yanımızdan bi gtr geçince oof makina çok stabil demiyoruz biz
vay mk sese bak laa diyoruz
bilmem anlatabildim mi
desteğimizle yanındayız buğra

teşekkür ederim :)

Kızlara el frenini gösterip bu ne işe yarıyor demeni özledik :D
Şaka bir yana arada bir yazıyorum The Makina diye yeni video gelmiştir umudu ile ama yok. Bence ne olursa olsun yılmamalısın kardeş, bi eşin benzerin yok.

teşekkür ederim. bu sefer daha dikkatliyim.

Buğra A.
21-07-2016, 21:12
Hayırlı olsun, abone oldum ve videoları bekliyoruz :)

teşekkür ederim.

Gearbox
21-07-2016, 21:31
Severek takipteyiz , hayirli olsun. Allah utandirmasin :)

Yeni videolari da merakla bekiyoruz...

RIDVAN
22-07-2016, 01:07
Allah mahçup etmesin hadi bakalım, Abone oldum :)

turkishpower
22-07-2016, 01:45
Abone oldum

Buğra A.
22-07-2016, 07:39
Severek takipteyiz , hayirli olsun. Allah utandirmasin :)
Yeni videolari da merakla bekiyoruz...

Allah mahçup etmesin hadi bakalım, Abone oldum :)

amin, teşekkür ederim.

Abone oldum

teşekkür ederim.

Yogi
22-07-2016, 08:00
Hayırlı olsun Buğra, abone oluyorum.
Yeni videolarını bekliyoruz kolay gelsin

O.Z
22-07-2016, 09:14
For Reis Hemen Doluştuk sayfaya :)

Umut_Akkuş
22-07-2016, 09:46
Hayırlı olsun yeni videoları sabırsızlıkla bekliyoruz :)

sinanbaysal
22-07-2016, 09:49
hayırlı olsun umarım kısa surede guzel yerlere gelırsın.

AliGizda
22-07-2016, 10:02
Hayırlı uğurlu olur umarım, yeni kanalınıza abone oldum. Yeni videolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Caesar
22-07-2016, 10:08
Buğra öncelikle youtube da olduğunu unutma 2-3 gün sonra tekrardan flag atıp kanalını kapatabilirler böyle dandik bir yer. Para kazanmak istiyorsun çok güzel ama bana sorarsan dailymotion neden düşünmüyorsun?

oKsEAt
22-07-2016, 10:47
Buğra hayırlı olsun, aboneyiz her zaman.

Youtube yanı sıra Vimeo neden kullanmıyorsun? (Bu siteler hakkında bilgim yok, ona ithafen soruyorum)

Buğra A.
22-07-2016, 13:31
Hayırlı olsun Buğra, abone oluyorum.
Yeni videolarını bekliyoruz kolay gelsin

For Reis Hemen Doluştuk sayfaya :)

Hayırlı olsun yeni videoları sabırsızlıkla bekliyoruz :)

hayırlı olsun umarım kısa surede guzel yerlere gelırsın.

Hayırlı uğurlu olur umarım, yeni kanalınıza abone oldum. Yeni videolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

teşekkür ederim.

Buğra A.
22-07-2016, 13:35
Buğra öncelikle youtube da olduğunu unutma 2-3 gün sonra tekrardan flag atıp kanalını kapatabilirler böyle dandik bir yer. Para kazanmak istiyorsun çok güzel ama bana sorarsan dailymotion neden düşünmüyorsun?

abi valla flag/spam olaylarından inan bıktım, sıkıldım, daraldım ve bunaldım :) yapacak bir şey yok ama bu sefer öyle bir durumda kapanmaz diye tahmin ediyorum. bu MCN o konularda bir hayli başarılı. zaten 1 ay içerisinde anlaşılır abi.

ya dailymotion iyi güzel aslında, oradan birisi teklifte bulundu, hatta 100K izlenmeye 700$ önerdiler. ama arayüzü çok kötü abi. site tasarımı yok, kullanışlı değil, trafik az. DailyMotion dünya üzerinde biten bir platform. takipçilere de anlatamam şimdi neden orada olduğumu. mecbur youtube devam :) inşallah bir şey olmaz bu sefer Allah'ın izniyle.

Buğra hayırlı olsun, aboneyiz her zaman.
Youtube yanı sıra Vimeo neden kullanmıyorsun? (Bu siteler hakkında bilgim yok, ona ithafen soruyorum)

teşekkür ederim. vimeo sayfam var aslında; www.vimeo.com/bugra (http://www.vimeo.com/bugra) gerçi genelde portfolyo gibi kullanıyorum burayı.
youtube gelişen bir platform. para kazanma davaları ve sponsorluk olaylarından ötürü çok revaçta. bir de kitleni ister istemez büyütüyorsun.

Caesar
22-07-2016, 14:25
abi valla flag/spam olaylarından inan bıktım, sıkıldım, daraldım ve bunaldım :) yapacak bir şey yok ama bu sefer öyle bir durumda kapanmaz diye tahmin ediyorum. bu MCN o konularda bir hayli başarılı. zaten 1 ay içerisinde anlaşılır abi.

ya dailymotion iyi güzel aslında, oradan birisi teklifte bulundu, hatta 100K izlenmeye 700$ önerdiler. ama arayüzü çok kötü abi. site tasarımı yok, kullanışlı değil, trafik az. DailyMotion dünya üzerinde biten bir platform. takipçilere de anlatamam şimdi neden orada olduğumu. mecbur youtube devam :) inşallah bir şey olmaz bu sefer Allah'ın izniyle.

teşekkür ederim. vimeo sayfam var aslında; www.vimeo.com/bugra (http://www.vimeo.com/bugra) gerçi genelde portfolyo gibi kullanıyorum burayı.
youtube gelişen bir platform. para kazanma davaları ve sponsorluk olaylarından ötürü çok revaçta. bir de kitleni ister istemez büyütüyorsun.

Daily de herhangi bir partnere girmene gerek yok buğra 100K izlenmeye en az 1000$ kazanırsın zaten. Dailyde sitede değilde kendi siteni yapacaksın onun üstünden yürüyeceksin.

cuneytturkoglu
22-07-2016, 17:38
Arkandayız abi sıkma canını. Başarılar

made ın JAPAN
22-07-2016, 17:59
hayırlısı olsun Allah utandırmasın abonenız ailecek :D

brs852
22-07-2016, 18:05
artık bir the makina videosu gelmeli abone olundu pusuda beklemedeyim :D

Faruk'S
23-07-2016, 01:52
bol bol video bekliyoruz, hayırlı olsun.

Buğra A.
23-07-2016, 06:19
Arkandayız abi sıkma canını. Başarılar

hayırlısı olsun Allah utandırmasın abonenız ailecek :D

bol bol video bekliyoruz, hayırlı olsun.

teşekkür ederim.

artık bir the makina videosu gelmeli abone olundu pusuda beklemedeyim :D

hazırda var 1 tane :)