PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Corsa 1.7 DTI incelemesi | CV Films'e Ziyaret - 1

mstyvz91
22-07-2016, 13:17
Merhaba Arkadaşlar.

Cevat ile ortak bir çalışma yapmak için İzmir'e gittik. Gitmişken de Osman'ın Corsasını bir de ben dinlemek istedim.

Bir önceki video hakkında yaptığınız yorumları değerlendirdim ve yeni çalışmamı sizlerin huzuruna sunuyorum. yorumlarınızı bekliyor ve hepinizi kanalıma davet ediyorum :):):)

https://www.youtube.com/watch?v=xovwqfPNlbo

Bugraaa
22-07-2016, 14:11
artık başka bir dti görsek ?

AhmetKadir
22-07-2016, 15:06
Osman ı abimden daha cok goruyorum :)

Mr.Bilal
22-07-2016, 21:36
Kırmızı scirocco da yaptığın video çalışmaları bence daha güzel olur gibi. ekran önünde soğuk ve yetersiz kalmışsın. CV films şuan tek koşuyor bu kulvarda taklit etmek iyi olmaz sanırım. emeğine sağlık saygılar.

asit
23-07-2016, 20:03
Kırmızı scirocco da yaptığın video çalışmaları bence daha güzel olur gibi. ekran önünde soğuk ve yetersiz kalmışsın. CV films şuan tek koşuyor bu kulvarda taklit etmek iyi olmaz sanırım. emeğine sağlık saygılar.

Merhabalar Bilal Bey , Mesut arkadaşım sağolsun vakit ayaırıp Ankaradan İzmire geldi , Konsept takliti değil aslında Osmanla soru cevap oldu fakat benim videolarda da cogu şey geçtiği icin öyle gelmiş olabilir , inş ilerde Mesut ile daha güzel projelere imza atarız , desteğinizden dolayı da ayrica teşekkür etmek istiyorum

mstyvz91
01-08-2016, 14:33
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim :)