PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Gp - Megane RS R26 - Ford Focus RS 500 - Audi A1 Quattro

Yiğit G.
23-07-2016, 03:24
Pist testi

https://www.youtube.com/watch?v=bPnAtNbrygk

ZX-636R
23-07-2016, 05:15
A1 en yavaş kalsa da bana göre quatro nun etkisiyle kullanımı en zevkli araç

R26 ın içi, koltukları hariç bildiğimiz clio 1.2
Bir arabanın içi bu kadar mı özensiz olur.

Oznsrl
23-07-2016, 05:42
R26 ın içi, koltukları hariç bildiğimiz clio 1.2
Bir arabanın içi bu kadar mı özensiz olur.

neden clio 1.2 megane 1.5 dci otantikler var en boş ona daha çok benzior bnce :D bahsedilen araç sanırım r26 pist versiyonu bi araç onun dışında rakiplerine göre biraz yaşlı sanıyorum 2005 model

TarikS
23-07-2016, 07:07
İzlemesi çok keyifliydi. Tiff'den hariç olan adama da helal olsun hem soldan hem sağdan direksiyonu çok iyi kullanıyor. İngiliz olup da Audi'yle bir o yana bir bu yana salarak döndüğü S'e bayıldımm :)

Gönlümde GP vardı o da şaşırtmadı sonuçta :D

ZX-636R
23-07-2016, 12:05
neden clio 1.2 megane 1.5 dci otantikler var en boş ona daha çok benzior bnce :D bahsedilen araç sanırım r26 pist versiyonu bi araç onun dışında rakiplerine göre biraz yaşlı sanıyorum 2005 model

Aslında ilk olarak 91 model Toros yazacaktım da baktım kapı kolları yenilenmiş haksızlık olmasın dedim :D

grkm
23-07-2016, 16:12
İzlemesi çok keyifliydi. Tiff'den hariç olan adama da helal olsun hem soldan hem sağdan direksiyonu çok iyi kullanıyor. İngiliz olup da Audi'yle bir o yana bir bu yana salarak döndüğü S'e bayıldımm :)

Gönlümde GP vardı o da şaşırtmadı sonuçta :D

Richard Meaden , yeni favori pilotum bro. Senle tarzımız bu adama benziyor :D

TarikS
23-07-2016, 21:58
Richard Meaden , yeni favori pilotum bro. Senle tarzımız bu adama benziyor :D

Özellikle parmağında alyansıyla o pozları veriyor olması daha ilginç geldi, sevdim valla biraz daha videolarını izlerim bu adamın :)

Türkiye'yi sırf yan gitme özgürlüğünden özledim şerefsizim :D

Gearbox
23-07-2016, 22:01
8.28 deki A1 in dönüş nedir yav :)

Kendine gel sen A1 sin o hareketler ne..

KÖROĞLU
23-07-2016, 23:43
A1 i süren abi her ne kadar köşedeki manav hasan abi sempatikliğinde de olsa adamın adaptasyonuna hayran kaldım.

sağ sol demeden çatır çatır kullandı. Aşağıdaki video da mclaren p1 i kullanıyor. 5.18 den sonrasını izleyin mutlaka.

McLaren P1: Flames, drifts and an unforgettable noise | evo REVIEW - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=4ojSstEv7-k)

kelalper
25-07-2016, 13:13
O pist koşullanrında megane ın süresi bence çok iyi yarı slicklerle. Megane R26R yarı slick lastiklerle çıkıyor fabrikadan. Soğuk ve ıslak pistte iyi iş çıkarmış. Malzeme kalitesi olarak Ford la beraber rezildir.

individual
25-07-2016, 16:53
Tercihim mini'den yana olurdu sonrada A1.

Malzeme kalitesi olarakda bence.
Mini
A1
Megane
Focus

TarikS
25-07-2016, 22:06
A1 i süren abi her ne kadar köşedeki manav hasan abi sempatikliğinde de olsa adamın adaptasyonuna hayran kaldım.

sağ sol demeden çatır çatır kullandı. Aşağıdaki video da mclaren p1 i kullanıyor. 5.18 den sonrasını izleyin mutlaka.

McLaren P1: Flames, drifts and an unforgettable noise | evo REVIEW - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=4ojSstEv7-k)

Hem küfür ede ede hem kahkahalarla izledim. Ben insanlıktan istifa ediyorum ya bu nasıl bir şanstır abi :D Zevkten mest oldum videoyu izlerken, hep diyoruz ya bunlar bi de para alıyor bu iş için vay anasını ya :D

KÖROĞLU
25-07-2016, 22:26
Hem küfür ede ede hem kahkahalarla izledim. Ben insanlıktan istifa ediyorum ya bu nasıl bir şanstır abi :D Zevkten mest oldum videoyu izlerken, hep diyoruz ya bunlar bi de para alıyor bu iş için vay anasını ya :D

Araba da güzel de ben pist'e bayıldım. O ışıklandırma o asfalt bende bir "anlayamazsınız ağlaması yarattı" :D

Valla adam hem adrianayla akşam yemeği yemiş hem de üstüne para almış gibi dimi :)

Forumca toplaşıp sövmeli bunlara :D