Orijinalini görmek için tıklayınız : Hediye Konusu
İzzet Göçmen
24-07-2016, 06:33
Merhaba arkadaslar kız arkadasımla 2.yılımızı doldurucaz insallah 4-5 gün sonra Hediye almak istiyorum hediyeden ziyade manevi degeri olan cok pahalı olan bir hediye istemiyor cünki,Ne yapabilirim ? Cok süpriz yaptım aklımda kocaman bi ayıcık + güzel bi mektup vermek geldi ama dogum günüde yakın bunu yaparsam dogum gününe hediye kalmıcak,Yardım ederseniz cok sevenirim.
rain man
24-07-2016, 10:44
Kızların en çok beğendiği ya da şöyle söyleyeyim gerçek sevenlerin en çok alırken mutlu olacağı şey kendin emek vererek yaptığın olur. Şiir yazamasan bile bi kağıda duygularını yaz, telefona ara ara ses kaydı alıp hepsini bi Flash belleğe atıp alacağınız ufak küçük hediyenizle beraber verin. Artık o da bi yüzük kolye bileklik olur vs vs.
İzzet Göçmen
24-07-2016, 11:00
Kızların en çok beğendiği ya da şöyle söyleyeyim gerçek sevenlerin en çok alırken mutlu olacağı şey kendin emek vererek yaptığın olur. Şiir yazamasan bile bi kağıda duygularını yaz, telefona ara ara ses kaydı alıp hepsini bi Flash belleğe atıp alacağınız ufak küçük hediyenizle beraber verin. Artık o da bi yüzük kolye bileklik olur vs vs.
ilk zamanlarımızdan son zamanlarımıza kadar 100 sayfalık bi defter yapmıstım en son,Resimlerimiz her resmin altına söz+ anısı, Kolye vs aldım en son da koca bi seker kutusu bıraktım kapının önüne,Acıkcası aklımdaki süprizi dogum gününde yapmak istiyorum basit bi sekilde gecirebilcegim bisey degil :D ***** kız milleti begenmesse cektiriyor tessekür ederim cevabınız için
Yazılanları okuyorum da ben tam bir öküzüm ya :)
yükseltin yükseltin çıtayı :D
i-vtec07
24-07-2016, 14:29
La ben cikolata almıştım lise son deki sevdiceğime baya mutlu olmuştu . :D
Ben evlendim, çıtayı istediğiniz yere çıkartabilirsiniz :D
Konuya gelirsek;
Duygu yüklü kendi el yazınla yacağın bir mektup gibisi olmaz.
Yazılanları okuyorum da ben tam bir öküzüm ya :)
al benden de o kadar ama sorun yok eşim çok anlayışlı :D
al benden de o kadar ama sorun yok eşim çok anlayışlı :D
başkan benim kadar olamazsın :D Geçen yeditepeden mezun oldu e tabi mezuniyet hediyesi de bekliyor çıkardım 200 lira verdim hadi yine iyisin köfte diyip iyice sıvadım :D
başkan benim kadar olamazsın :D Geçen yeditepeden mezun oldu e tabi mezuniyet hediyesi de bekliyor çıkardım 200 lira verdim hadi yine iyisin köfte diyip iyice sıvadım :D
aynı ben ben bu sene şöyle bir anlaşma yaptım
2. tatil götürme = tüm önemli günler hediye pasta restaurant kabul etti 2016 yılını kapattım :D
2017 ye kadar rahatım
aynı ben ben bu sene şöyle bir anlaşma yaptım
2. tatil götürme = tüm önemli günler hediye pasta restaurant kabul etti 2016 yılını kapattım :D
2017 ye kadar rahatım
hahahaha 2 milyon + holosko gibi olmuş :D güzel taktik benimde aklımda olsun :D
hahahaha 2 milyon + holosko gibi olmuş :D güzel taktik benimde aklımda olsun :D
14 şubat evlilik teklifi yıldönümü + sevgililer gününe bağlamış olmama rağmen
hesapladım tatil parası veriyorum resimen dedim banada bir hayrı dokunsun :D
Beyler harbiden napıyosunuz siz ya neler düşünüyosunuz yapıyorsanız acaba ben iptal. Yoksa ben mi çok kabayım acaba bilemedim
onn_dear
24-07-2016, 15:38
Bir kutu cikolata al, kutuyu aç, tüm cukulatalardan birer ısırık al, yerine koy, kutuyu kapat, paketle. Not olarakta "Hepsinin tadina baktim ama senden tatlisini bulamadim" yaz. (Tarafimdan denenmis olup basarisi kanitlanmistir.)
aykutsafakyaman
24-07-2016, 15:55
Lan olm napıyon sen beni de geçtin hahauhauahuahuaha :)
Lan olm napıyon sen beni de geçtin hahauhauahuahuaha :)
Kanka içimizde odunluk var napalim kibar olamiyoruz :D
aykutsafakyaman
24-07-2016, 17:21
Kanka içimizde odunluk var napalim kibar olamiyoruz :D
Ben de cok iyi bi *** degilim de harclik vermek nerden geldi aklina :D
Ben de cok iyi bi *** degilim de harclik vermek nerden geldi aklina :D
Aslinda benim hatunda da biraz odunluk var. Geçen doğum gununde bi hediye aldım. "Buna bu kadar para verilir mi yazık" dedi. O günden sonra hediye almıyorum para veriyorum ne ihtiyacın varsa kendin al diyorum :D
Mutluluğun formülünü yazıyorum. Al telefonu eline tüm fotolarınızı at telefona. Aç Word ya da p.point (istersen destek olurum power point konusunda) foto ekle altına o anla ilgili hissettiğin ne varsa onu yaz. Zaten başladıktan sonra arkası gelecek. Bunu geliştir sonra yapabiliyorsan ev mekan varsa datashow ile duvara yansıt. Altına da sevdiğiniz şarkıyı ekle.
aykutsafakyaman
24-07-2016, 17:27
Aslinda benim hatunda da biraz odunluk var. Geçen doğum gununde bi hediye aldım. "Buna bu kadar para verilir mi yazık" dedi. O günden sonra hediye almıyorum para veriyorum ne ihtiyacın varsa kendin al diyorum :D
He anlasiyosaniz oyle sikinti yok :D
Fotoları pc ye at demek istedim.
ufuksaracci
24-07-2016, 17:49
İzzet Manisa'da oturuyorsun galiba. Benim nişanlım bunu yaptırmıştı yıldönümümüzde . Bornova'da öğrenci birisi yapmış fotoğraftan . Aklında olsun, istersen ismini öğrenebilirim , o da instagram'dan bulmuş .
http://i.hizliresim.com/AJppMr.jpg (http://hizliresim.com/AJppMr)
Buyuk büyükse kusura bakmayın
İzzet Göçmen
25-07-2016, 07:16
Mutluluğun formülünü yazıyorum. Al telefonu eline tüm fotolarınızı at telefona. Aç Word ya da p.point (istersen destek olurum power point konusunda) foto ekle altına o anla ilgili hissettiğin ne varsa onu yaz. Zaten başladıktan sonra arkası gelecek. Bunu geliştir sonra yapabiliyorsan ev mekan varsa datashow ile duvara yansıt. Altına da sevdiğiniz şarkıyı ekle.
Cok tessekür ederim fakat bunu kız arkadasım dogum günümde yaptı yaklasık 100 kadar kisiye dogum günümü kutlatıp videoya alıp bana izletti altta kalmak olmaz simdi :)ilginize cok tessekür ederim
İzzet Manisa'da oturuyorsun galiba. Benim nişanlım bunu yaptırmıştı yıldönümümüzde . Bornova'da öğrenci birisi yapmış fotoğraftan . Aklında olsun, istersen ismini öğrenebilirim , o da instagram'dan bulmuş .
http://i.hizliresim.com/AJppMr.jpg (http://hizliresim.com/AJppMr)
Buyuk büyükse kusura bakmayın
illa kendi emegimle biseyler istiyor ama karikatür gibi oldugu için sanırım begenebilir karakalem yaptırmayı düsündüm agzını aradım burun kıvırdı msj atıyorum
Aslında mantıklı, hediye kartları baya popüler burada. Direk nakittense (onu da baya yapan var bu arada, gavurlarda çok normal olmuş doğum gününde vs cash verip çıkıyorlar :D) Hepsiburada.com'dan falan hediye çeki alıp verip, "ne baktıysam sana layık göremedim, sen ne istiyorsan seç beğen" tarzı bir şeyle işin içinden sıyrılınabilir :D
Aslında mantıklı, hediye kartları baya popüler burada. Direk nakittense (onu da baya yapan var bu arada, gavurlarda çok normal olmuş doğum gününde vs cash verip çıkıyorlar :D) Hepsiburada.com'dan falan hediye çeki alıp verip, "ne baktıysam sana layık göremedim, sen ne istiyorsan seç beğen" tarzı bir şeyle işin içinden sıyrılınabilir :D
gavur demeyeydin iyiydi :D valla sıfır problem cash her zaman mantıklı :)
dasemert
25-07-2016, 14:48
Kalp şeklinde kumaştan kutular oluyor kalın ondan alıp içerisine yine renkli kalp şeklinde kağıtlar keserek güzel şeyler yazabilirsin çikolata,jelibon vs doldurursun :D
Valla eşim bana evlenmeden önce doğum günümde bi kutu vermişti.
içinde seni seviyorum vs yazan şekerler, 3-5 tane not, üzerinde düğün için çok para biriktrimemiz lazım yazan kumbara, çok sevdiğim için 1 tane model araba ve 1 tane ufak oyuncak öküz vardı. :D :D her hediyenin üzerinde küçük küçük 1-2 kelime de not yazmış. çok hoşuma gitmişti :D
buna karşılık ben ne yaptım. e ne olduğumu o son oyıncakla ne olduğumu belirtmiş zaten. klasik şeyler :)
leventrc
25-07-2016, 15:46
ilk zamanlarımızdan son zamanlarımıza kadar 100 sayfalık bi defter yapmıstım en son,Resimlerimiz her resmin altına söz+ anısı, Kolye vs aldım en son da koca bi seker kutusu bıraktım kapının önüne,Acıkcası aklımdaki süprizi dogum gününde yapmak istiyorum basit bi sekilde gecirebilcegim bisey degil :D ***** kız milleti begenmesse cektiriyor tessekür ederim cevabınız için
Bu yazıyı benim kız arkadaşım okusa daha da kurtaramam ilişkiyi :D Uğraşlarınızdan dolayı sizi tebrik ederim :)
İzzet Göçmen
29-07-2016, 16:33
Merhaba arkadaslar yardımcı olan herkeze cok tessekur ederim dusundum tasındım suana kadar aldıgım en anlamlı olduguna inandıgım hediyeyi aldım kız arkadasıma,Maddi alma istemıyorum desede kacırdık gene suanda aracımda yakıtım yok mesela cebimdede 3 liram var :) Bu sene universiteye baslaması vesilesiyle kendisine dolma kalem aldım + güzel bi kartpostal üstüne 1-2 anlamlı güzel söz,Umarım bende yardımcı olabilirim bazı arkadaslara
http://i.hizliresim.com/bbzrMV.jpg
http://i.hizliresim.com/L3Vy11.jpg
Canselmo
29-07-2016, 16:36
Buyuk bir şık kutu al. Cepten veya makineden cekindiginz tum fotolaei fotografcidan cikart . Fotolarin arkasina o cekindiginiz an ile ilgili birseyler yaz. Sonra kitap alabilirsin kutu icin. Kiyafet al icine koy veya bir altin kolye. Bol bol cikolata seker ve papatya ile doldur.
İzzet Göçmen
29-07-2016, 16:38
Buyuk bir şık kutu al. Cepten veya makineden cekindiginz tum fotolaei fotografcidan cikart . Fotolarin arkasina o cekindiginiz an ile ilgili birseyler yaz. Sonra kitap alabilirsin kutu icin. Kiyafet al icine koy veya bir altin kolye. Bol bol cikolata seker ve papatya ile doldur.
Yaptım onu :) tessekürler