Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da iyi fren ustası.
rekord2000
24-07-2016, 21:55
İyi akşamlar, Ankara'da benim opelın aynısından olan bir dostum, arabası ile ilgili bazı sıkıntılar yaşıyor, fakat ya derdini anlatamıyor, yada doğru düzgün bir ustaya denk gelmiyor. Şimdi bir fren sıkıntısı yaşıyor ve usta bulamıyor. Bi yardım edelim de adam gibi bir ustaya göstersin arabayı.
rekord2000
24-07-2016, 23:43
Koskoca ankarada "şu usta baya iyidir" denecek bir fren ustası hakaten yok sanırım. Hak verdim adama, parasıyla iş yaptıramamak çok saçma bişey.
burakgunay
15-02-2017, 14:48
Konuya güncel çekeyim, clio araçta el freni ışığı yanıyor. Fren ustası, kime gösterebiliriz?
Kanka aklınıza gelmediyse ilk iş hidrolik yağı seviyesi kontrolü yapın. El freninin sensör kısmı (müşür) kolaydaysa elle kontrol yapın bi. Sıkıntı bunlardansa boşuna ustayla ugraşmamış olursunuz
ERkut 205
17-02-2017, 09:30
Hidrolik seviyen azaldığında yanar. Fren hortumlarını ve hidrolik kabını bir kontrol et.
Herhangi bir yerde kaçak var ise normal bir tamirci de kaçak giderilip çözülebilir.
ankara da bende arıyorum. Kendi ustam da iyi aslında ama aldığım yedek parça da iş yok yani fren balatalarında.
sizin sorununuz neydi ?
burakgunay
22-02-2017, 10:18
Kanka aklınıza gelmediyse ilk iş hidrolik yağı seviyesi kontrolü yapın. El freninin sensör kısmı (müşür) kolaydaysa elle kontrol yapın bi. Sıkıntı bunlardansa boşuna ustayla ugraşmamış olursunuz
Hidrolik seviyen azaldığında yanar. Fren hortumlarını ve hidrolik kabını bir kontrol et.
Herhangi bir yerde kaçak var ise normal bir tamirci de kaçak giderilip çözülebilir.
Aynen dediğiniz gibiymiş, ben musurde temassızlık var sandım arada bir sönüp geri yanıyordu çünkü cukurlarda vs, ama hidrolik eksikmiş koyduk söndü. Sağolun cümleten.
88 oto sanayi 1. bölgede
Muayene istasyonu tarafından girdiğinizde sitenin solunda en sonunda bir dükkan var adını hatırlamıyorum ama ben çok memnun kaldım bilginize
1563. sokakta
Detay kompresörü geçince ilerde