Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabam.com
BuğraTuna34
24-07-2016, 22:28
Arkadaşlar merhaba,
Sahibinden sitesi bir yılda ikinci kez araç ilanı vermek isterseniz bir ton para istiyor. Bu durumdan müzdarip olunca farklı kanallara yöneldim. Arabam.com pek tercih edilmese de bir şey fark ettim. Ekspertizli diye bir seçenek var. Hepsi otorapor ekspertizli. Biraz araştırma yaptım ama net olamamakla birlikte sanırım buraya ilan verirsek otorapor da ücretsiz ekspertiz imkanı sunuyorlar. Bana devrim niteliğinde bir yenilik gibi geldi :) özellikle alıcı için çok rahatlatıcı.
http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-audi-a3-1-4-t-fsi-attraction-s-tronic/sahibinden-a3-1-4-tfsi-ambition-s-tronic-yeni-bakimli-masrafsiz/6227571
örnek ilanın en alt kısmında 13 sayfa ekspertiz raporu var.
İlan verince ekspertiz ücretsiz mi? Ya da indirimli felan mı? Bilgisi olan var mı?
Böyle bişi olursa sahibindenin pabucu dama atılır hayırlısı
Ne kadar güvenli olur peki ? Merak konusu..
Anasayfada yukarıda Hizmetler'e tıklayınca şöyle bir ifade var:
Temel Ekspertiz
Aracınıza, OTORAPOR güvencesiyle ÜCRETSİZ temel ekspertiz yaptırın. İlanınızı ekspertizli bandıyla listeleyelim.
yalnız ekspertiz raporu gayet detaylı geldi gözüme..
Sti_Ozan
25-07-2016, 00:08
Sahibindenin bu fiyatlandirmalari karsisinda arabam.com boyle bi atak yaparsa arayi acar gibi :D alici icin ozellikle cok yararli olur bence
Bence çok güzel bir uygulama ama şase numarasını herkesle paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum.
o raporun fiyatı 250 tl civarı kendiniz yaptırınca, böyle bir hizmeti ücretsiz vereceklerini sanmıyorum, mutlaka bir detay vardır.
En azından dışarıdan ufak tefek detay verecek bi rapor olsa bile yeter. Şehir dışındaki ilanlarda ne çıkacak acaba diye gidiyoruz. Arabaya ilanlardan bakıyorsun Adriana Lima, gidiyorsun Kahtalı Mıçı.
S.Özeren
25-07-2016, 03:26
Takip amaçlı mesaj atiyorum , detayını bilen biri umarım çıkar . Sahibinden.Com dan artk bıktım
PiscocuK
25-07-2016, 07:05
Sahibindenin yaptigini sonuna kadar destekliyorum. Gercekten aracini satmak isteyen kisiler ilan aciyor artik. Cift ilan yok etiketciler yok govde gosterisi yapanlar yok. İyiki boyle bisey yaptilar
Galericiler bunu beğenmedi :)
Anlaşma iyi, her iki taraf için de kolaylık. Ama daha çok fırın ekmek yemesi lazım arabam.com'un. Başta site tasarımı olmak üzere; ilan verme ve ilan arama hususlarında, en önemlisi de ulaşılabilirlik anlamında agresif tutum sergilemeliler. Aksi taktirde hiç şansları yok.
sahibinden.com Site Overview (http://www.alexa.com/siteinfo/sahibinden.com)
arabam.com Site Overview (http://www.alexa.com/siteinfo/arabam.com)
Musteri hizmetlerini aradim , ilani aciyoruz otorapordan randevu aliyoruz , ucretsiz bir sekilde ekspertiz yapiliyor ve arabam.com ilana ekspertizi ekliyor
Bahsedilen ekspertiz 250 tl ve ücretsiz ise güzel bir uygulama fakat 250 liralık hizmeti ücretsiz yaparak sahibinden sitesini geçmeyi hedefliyorsa sahibinden sitesi oldukça ileride demektir :)
Çünkü normal şartar arabam.com sitesinin esamesi bile okunmuyor.
Musteri hizmetlerini aradim , ilani aciyoruz otorapordan randevu aliyoruz , ucretsiz bir sekilde ekspertiz yapiliyor ve arabam.com ilana ekspertizi ekliyor
Arkadaşımız aramış konuşmuş,yalan bilgi vermezler heralde müşteri hizmetleri.
Güzel olur gerçekten..
Tüm Türkiye de sanırım bu hizmeti vermiyor.İlan vermeyi deneyip ücretsiz ekspertiz için randevu kısmını seçtiğimde şube seçiminde Ankara bulamadım.Ama genel olarak faydalı bir hizmet gibi duruyor
sahibinden de bir ilan 70 lira oldu ve öyle bahsedildiği gibi hızlı satış falan yok ölücü dolu çok bilgi kirliliği var umarım arabam.com piyasadaki sahibinden teklini elinden alır
Suleyman
25-07-2016, 13:53
Valla ben randevu aldım, üstelik otorapor u aradım, m.hizmetleri bana herhangi bir ücret ödemeyeceğimi belirtti. Gayet mantıklı olmuş.
eldorado
25-07-2016, 15:14
sahibinden.com yaptığı çok mantıklı aslında piyasayı arttıran yok gerçek satıcı var artık şov yapan yok o s2000 lerı sahibinden.com piyasasını arttırdı:)
TolgaEsentepe
25-07-2016, 15:20
hizmet çok güzelmiş. Sahibinden.com tutumunda haklı. Yıllardır oturduğu yerden ekmeğini yedi herkes sitenin.
BuğraTuna34
25-07-2016, 15:25
Bostancı otorapor yakın zaten. Bir iki fotoğraf çekip ilan vermeyi deneyeceğim. Otorapora gittiğimde nasıl muamele yapıyorlar buradan izlenimlerimi yazarım. Sırf bedava yaptırıyoruz diye sallamazlar belki. Arabaya üstün körü bakarlar.
BuğraTuna34
25-07-2016, 15:32
hizmet çok güzelmiş. Sahibinden.com tutumunda haklı. Yıllardır oturduğu yerden ekmeğini yedi herkes sitenin.
Ben tutumuna birşey demiyorum. Gerçekten ne ilanlar gördü bu gözler, hep beraber de gördük. Ancak 69 Tl 1 ay ilan vermek için büyük para. Bu konuda bana hak vermenizi rica ediyorum. Böyle bir hizmetin ücreti maksimum 20-30 Tl olmalı.
sahibinden.com'da ilan açmak ücretsiz. 70 lira falan değil. Kayıtsuz kuyutsuz iş yapan çakma galericileri önlemek için yıl içinde ikinci ilanı dediğiniz fiyattan yaptılar, iyi de yaptılar. Hem bedavaya bir dünya insana ulaşacaksın, hem de para pul ödemeyeceksin. Öyle bi dünya yok.
BuğraTuna34
25-07-2016, 16:02
sahibinden.com'da ilan açmak ücretsiz. 70 lira falan değil. Kayıtsuz kuyutsuz iş yapan çakma galericileri önlemek için yıl içinde ikinci ilanı dediğiniz fiyattan yaptılar, iyi de yaptılar. Hem bedavaya bir dünya insana ulaşacaksın, hem de para pul ödemeyeceksin. Öyle bi dünya yok.
Onun bende farkındayım, ilk ilan ücretsiz. Ancak ben bu yıl ikinci ilanı vermek istiyorum. Ha bununda ücretsiz yolu var ama çakma galerici olmadığım için bu tarz yollara girmek gereksiz. Adam gibi en az bir sene de 2 ilan verme imkanı sunmalı bence. Ya da 70 lira değil daha uygun bir rakam olmalı.
ModulaRKinG
25-07-2016, 16:05
Şunuda belirtmek istiyorum , aracınız satılmadıysa eğer tekrardan yeni ilan verip 70 lira vermenize gerek yok , ilan tarihini güncelleme yapın 20,30 Lira gibi bişey olması lazımdı en son hatırladığım
BuğraTuna34 ortalama kullanıcılar yılda birden fazla araç değiştirmiyordur, ona istinaden o şekilde yapmışlardır.
Al satçı arkadaşlar da para vermeyi öğrenirse belki düşürürler bir miktar. Fakat şu anda piyasa ancak oturuyor. Daha vakti var.
Şunuda belirtmek istiyorum , aracınız satılmadıysa eğer tekrardan yeni ilan verip 70 lira vermenize gerek yok , ilan tarihini güncelleme yapın 20,30 Lira gibi bişey olması lazımdı en son hatırladığım
Bazı tatlı su kurnazları "araba aylarca ilanda satılamadı" algısı oluşturmamak için yeni ilan açıyor :)
driftboy
25-07-2016, 17:00
arabam.com un eksikleri çok. sahibinden kıvamına gelebilmesi için çok fırın ekmek yemesi lazım. her açıdan. iki sitedede kurumsal üyeliğim var.
Niye bu adamalr çinlilierin taktiği uygulamıyor. Önünde başarıya ulaşmış TR de ilk 12 ye girmiş bir site var.
Üyelik ücretsiz, aç incele araştır bak sonra da otur kopyala. Birebir alma ama fonksiyonel yönlerini içselleştir hatta üstüne bir şeyler de sen kat.
Yapılmamışı yapmaya uğraşmak niye. Mevcuttan faydalan.
Emrecan-R
25-07-2016, 17:28
50 bin liraya araba satıp 70 tl vermek hiçbirşey bence
heryer al-satçı oldu 10 liraya al, iki pasta cila 15 e sat.
amcanın halanın üzerine al-sat. Vergi yok birşey yok.
Oh ne güzel, biz de çalışalım bir ay maaş için, bir de 35% ni devlete verelim
Sahibinden.com geç bile kaldı, devletin de buna el koyması lazım. Trafik sigortalarından, noter sözleşmelerinden filan takip edebilir.
heryer al-satçı oldu 10 liraya al, iki pasta cila 15 e sat.
amcanın halanın üzerine al-sat. Vergi yok birşey yok.
Oh ne güzel, biz de çalışalım bir ay maaş için, bir de 35% ni devlete verelim
Sahibinden.com geç bile kaldı, devletin de buna el koyması lazım. Trafik sigortalarından, noter sözleşmelerinden filan takip edebilir.
Al sat yapan adam için 70 lira çok para değil ki. Site insanları bedava ilan vermeye alıştırdı bu mutsuzluk ondan kaynaklanıyor.
Al -sat 1000 lira kazan 70'i ni de ver bir zahmet. Adamlar aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyor.
Tek kötü tarafı alternatifleri yok, piyasayı domine ettikleri için rahat hareket ediyorlar.
Dişli bir rakip olsa karşısında fiyat düşmese bile müşteriyi tutmak için hizmet kalitesini arttırır.
Okuyorsa arabam.com dan birileri uğraşmayın farklı şeyler deneyip tutundurmaya rakibinizin olumlu yönlerini kopyalayıp geliştirmeye bakın.
Suleyman
25-07-2016, 18:58
Böyle yorumlar yapmaya devam edin arkadaşlar, fazla değil 5-6 aya kadar ilan ücretini 250 Tl e çıkardıklarında da aynı yorumları yaparsınız umarım. Bu arada ilan ücretinin daha düşük olmasını savunanlardanım ben de aynı şekilde doping fiyatları da daha düşük olmalıydı.
Böyle yorumlar yapmaya devam edin arkadaşlar, fazla değil 5-6 aya kadar ilan ücretini 250 Tl e çıkardıklarında da aynı yorumları yaparsınız umarım. Bu arada ilan ücretinin daha düşük olmasını savunanlardanım ben de aynı şekilde doping fiyatları da daha düşük olmalıydı.
Adam 500 de yapabilir kullanıp kullanmamak kişinin tasarrufunda. Bizim yorumumuza değil da sahibinden site ilan istatistikine bakarak ve de kurumsal üyelerin itirazı ile bu yola başvurmuştur muhtemelen.
Kaldı ki bu işin şöyle bir faydası var, herkes birbirine bakarak 1 tık üstünü yazdı. Satıcı olan da olmayan da ilan açtı fiyat şişti. Kimisi reklam için ilan vardi.
Kimse sahibinden'in reklam açısından faydasız olduğunu söylemesin.
İlk ilan 70 değil de 40 - 50 olabilir o konuda katılıyorum sana.
Senede bir ilan gene bedava olacağı için bizi etkilemez. ''İlan süresi doluyor yenilemeyeceğim haa'' deyip eşinin üzerine ilan yenileyen fakirler düşünsün.
Gerçekten ihtiyacı olan insan ama galeriden ama oto pazarından satar zaten. Hiç olmadı, 20-30 binlik araç için 250 lira bayılır. Ne kaa ekmek o kaa köfte.
Galeriden galeriye dolaşıp yada oto pazarlarında sürünmemiz lazım bizim o zaman 70 TL'nin lafını yapmayız :) Normal bir kullanıcı bir senede 2 araç değiştirmez bence,zevkine-keyfe keder ilanlar görmekten gına geldi..
Arkadaşımın acil nakite ihtiyacı oldu,şu anasayfada gösterilen ilanlara koydu 2 saatte sattı arabayı, piyasasının 2bin TL altına ve galericilerin verdiği fiyatın 3bin TL üstüne sattı..Bence biraz faydalarını da düşünün..
Arabasını gerçekten ederinde yada acil satmak isteyen adam sahibinden de 1 ilan süresinde satar arabasını. Senede 2 yada daha fazla araba alıp satıyorsan boşuna ağlamayacaksın şimdi, 2. iş edinmişsin onu, gelir kapısı olarak görüyorsun. Cebinden para çıkmasını da göze alacaksın artık..
Satamayan varsada ya arabasının piyasası hiç yoktur, ya yine 3lük arabayı 5 6 ya itelemeye çalışıyordur..
enes_srb
25-07-2016, 21:43
cidden o fiyat için piyasa yerine mi oturucak :D site zaten parasını kazanır merak etmeyin bu kadar sene kimse bedavaya ilan koydurtmaz size.
alihan11
25-07-2016, 21:44
uygulama güzelde ben aracımı 1 ayda satamadım bari 3 ay olsaydı durma süresi. ücretsiz eksper randevuzu aldık bakalım nasıl olucak
Otto_Skorzeny
25-07-2016, 21:50
Sahibinden yakında bu para olayına bir şey getirir herhalde memnun olan yok çok kişi kaybedicekler.
BuğraTuna34 ortalama kullanıcılar yılda birden fazla araç değiştirmiyordur, ona istinaden o şekilde yapmışlardır.
Al satçı arkadaşlar da para vermeyi öğrenirse belki düşürürler bir miktar. Fakat şu anda piyasa ancak oturuyor. Daha vakti var.
Arda devlet bile yılda 3 araç alım satımından vergi almıyor.. Sahibinden her ne kadar tutumunda haklıda olsa o ilan sınırının en azından devletin bile insanları 'Galerici' sıfatında görmediği 3 olması gerekli..
BuğraTuna34
26-07-2016, 00:06
Valla şuan ki aracımı maksimum 1000 tl zararla satmayı düşünüyorum, tek derdim o. Aldım, trim sesi çok beğenmedim arabayı. Bu yüzden ne olup ne bittiğini bilmeden insanlara ön yargı ile yaklaşmayın. Bir senede iki araba çok değil. Bunu da abartmamanızı rica ederim. Ayrıca konu al-sat konusu değil. Onun için sitede bir ton konu var. Konu ücretsiz ekspertiz.
S.Özeren
26-07-2016, 00:26
Burdaki çoğu vatandaş neden yıl içinde 2. İlanı açmış kişilere galerici muamelesi yapıyor ?
İlk ilan evet ücretsiz
2. İlan ücretli 1 ay içinde satamadin mi ? Tamam bidaha para ver yayına alalim diyor 2. İlana bi kere para verdin 1 yıl hakkın yok yani ben bunà tutuluyorum
Batuhan Gül
26-07-2016, 00:47
Sahibindende ilan hakkım kalmadığı için arabamcomda ilan açtım. İlan açarken son kısımda ekspertizli yayınlansın mı gibi bir ibare vardı. Kabul ettim. Çorlu otorapor şubesinde randevu aldım. Gittim hiç bir ücret talep etmeden kaporta ve motor ekspertizi yapıp, çektikleri resimler ve ekspertiz raporlarıyla birlikte ilanıma koydular.
İşini garantiye almak, gitmeden araç hakkında ön bilgiye sahip olmak isteyenler için çok mantıklı bir uygulama.
Arda devlet bile yılda 3 araç alım satımından vergi almıyor.. Sahibinden her ne kadar tutumunda haklıda olsa o ilan sınırının en azından devletin bile insanları 'Galerici' sıfatında görmediği 3 olması gerekli..
Valla suçlusu biz değiliz. Al satçı uyanıklar. Yakın zamanda olmasa da değişikliğe gidebilirler ileride. Ücretsiz ilan sayısı 3 olmaz 2 olur, yeni ilan fiyatı azaltılabilir vb... Fakat şu anda sağlam cukkalıyorlar, ilan sayısı yarıya inse bile karlılıkları artacaktır. O yüzden şimdilik bir değişiklik olmaz herhalde.
Bizler iyi niyetli kullanıcılar olarak bakıyoruz olaya. sahibinden yöneticileri ise tamamen ticari yaklaşıyorlar. Site gün içinde yarım saat kapalı kalsa herkes isyan bayrağını çeker. Adamlar yatırımının karşılığını almak istiyor doğal olarak.
BuğraTuna34
18-08-2016, 03:21
Dün ablamın arabasını götürdüm. İlgi alaka güzel. Öyle arabam.com'da bedava yaptırıyorsunuz diye sallamamazlık olmadı.
Yalnız size birşey söylemiyor veya elinize rapor vermiyorlar. Direk siteye yüklüyorlar. Sistem güzel beğendim.
Korollacı
18-08-2016, 06:56
Dün ablamın arabasını götürdüm. İlgi alaka güzel. Öyle arabam.com'da bedava yaptırıyorsunuz diye sallamamazlık olmadı.
Yalnız size birşey söylemiyor veya elinize rapor vermiyorlar. Direk siteye yüklüyorlar. Sistem güzel beğendim.
evrak vermemesini anlarim da sozlu olarak hic bir bilgi verilmiyormu arac sahibine? eger oyleyse sikinti hos bir durum degil. sonucta eksper yapanda insan hata yapabilir ve arac sahibinin bilgi almasi en dogal hakki sonucta konsinye satis gibi bi sey oluyor arabamcomun vitrinine arabasini koyacak
İkinci ilanın ücretli olmasını ben de destekliyorum. Bu sayede satıcılar ellerindeki tek şansı iyi değerlendirmek zorunda kalacak ve arabalarına uçuk fiyatlar yazmaktan kaçınacaklar. Böylelikle piyasa biraz rahatlayacak ve araç fiyatları insanlıktan çıkmayacak. Ayrıca ilan ücreti konusundaki yorumlara da katılıyorum :D 70 değil de 30-40 TL olabilirdi. Galiba ben herşeye katılıyorum :o :o :o
Sahibinden yakında bu para olayına bir şey getirir herhalde memnun olan yok çok kişi kaybedicekler.
Bence daha fazla paraya çevirmeleri lazım ilanları. Hatta ilk ilan bile ücretli olması lazım,sahibinden yüzünden galericiden geçilmiyor ortalık. Gerçekten ekmek yiyecek olan esnaf da ordakiler yüzünden para kazanamıyor.
benim anlamadığım konu farklı mail adresiyle hesap açınca ya da eşinin kardeşinin üstüne hesap açınca vs. nerden bilecek sahibinden? Şase no falan mı veriliyor?
Batuhan Gül
18-08-2016, 13:03
benim anlamadığım konu farklı mail adresiyle hesap açınca ya da eşinin kardeşinin üstüne hesap açınca vs. nerden bilecek sahibinden? Şase no falan mı veriliyor?
Ben kendi adıma ve kardeşimin adına 2 aracı expertize götürdüm. İlk araç expertizde iken özellikle sordum. '' Benim bir aracım daha var. Kardeşimin adına ilan açtık sorun vs olur mu?'' diye. Ruhsat sahibi expertiz sırasında burda olsun bizim açımızdan sorun olmaz dediler. Anladığım kadarıyla arabam.com ile aralarında prime dayalı bir sözleşme var. Expertize giren araç başına bir miktar para alıyorlar sanırım. O yüzden sadece güvenlik amaçlı ruhsat sahibini istiyorlar. Onun dışında gittiğiniz anda çok kalabalık yok ise ve muhabbeti biraz koyulaştırdıysanız aracın boya ve motor durumunu bizzat size de anlatıyorlar. Arabayı lifte kaldırıp yanına çağırıp ' şurda şu var, burda bu var, ben bunları yazıcam ama sende bi kontrol ettir istersen, araba satılmazsa bile sana ilerde sorun çıkarmasın vs' diye tembihliyor. Eğer kalabalık bir ana denk gelirseniz maalesef bu durumda mahrum kalabiliyorsunuz.
Sohbet muhabbet arasında; '' neden böyle bir uygulama yapıldı '' muhabbeti döndü. Tanıtım ve dikkat çekme amaçlı olduğunu tahmin ettiklerini belirttiler. Yakın zamanda biteceğini ve paralıya döneceğini ama indirimli şekilde devam edeceğini söylediler.
Eğer aracınız şirket üzerineyse şirket yetkilisi imza sirküleri ile gitmeli. Şahıs ise ruhsat sahibi orda olmalı. Farklı bir durumdan dolayı eğer ruhsat sahibi orda değil ise merkezden onay olarak ruhsat sahibini arayıp onay aldıktan sonra expertiz işlemini başlatıyorlar.
Aracın plaka, şasi ve motor numarası olduğu gibi yayınlanıyor. Ayriyetten yanlış yazıma karşı fotoğraflanarak da yayınlanıyor.
Batuhan Gül
18-08-2016, 13:06
Ben kendi adıma ve kardeşimin adına 2 aracı expertize götürdüm. İlk araç expertizde iken özellikle sordum. '' Benim bir aracım daha var. Kardeşimin adına ilan açtık sorun vs olur mu?'' diye. Ruhsat sahibi expertiz sırasında burda olsun bizim açımızdan sorun olmaz dediler. Anladığım kadarıyla arabam.com ile aralarında prime dayalı bir sözleşme var. Expertize giren araç başına bir miktar para alıyorlar sanırım. O yüzden sadece güvenlik amaçlı ruhsat sahibini istiyorlar. Onun dışında gittiğiniz anda çok kalabalık yok ise ve muhabbeti biraz koyulaştırdıysanız aracın boya ve motor durumunu bizzat size de anlatıyorlar. Arabayı lifte kaldırıp yanına çağırıp ' şurda şu var, burda bu var, ben bunları yazıcam ama sende bi kontrol ettir istersen, araba satılmazsa bile sana ilerde sorun çıkarmasın vs' diye tembihliyor. Eğer kalabalık bir ana denk gelirseniz maalesef bu durumda mahrum kalabiliyorsunuz.
Sohbet muhabbet arasında; '' neden böyle bir uygulama yapıldı '' muhabbeti döndü. Tanıtım ve dikkat çekme amaçlı olduğunu tahmin ettiklerini belirttiler. Yakın zamanda biteceğini ve paralıya döneceğini ama indirimli şekilde devam edeceğini söylediler.
Eğer aracınız şirket üzerineyse şirket yetkilisi imza sirküleri ile gitmeli. Şahıs ise ruhsat sahibi orda olmalı. Farklı bir durumdan dolayı eğer ruhsat sahibi orda değil ise merkezden onay olarak ruhsat sahibini arayıp onay aldıktan sonra expertiz işlemini başlatıyorlar.
Aracın plaka, şasi ve motor numarası olduğu gibi yayınlanıyor. Ayriyetten yanlış yazıma karşı fotoğraflanarak da yayınlanıyor.
Küçük bir ekleme : Ruhsat sahibi orada yok ise 1.dereceden aile yakınları (anne baba kardeş) direk expertize sokabiliyor. 1.derece yakını yok ise merkezden onay alınıp, ruhsat sahibi aranıyor.
Sigorta geçmişinden bakılarak kaçıncı sahibi olduğuna da bakılıp yazılıyor.
Gökhan Bilgin
18-08-2016, 14:06
İkinci ilanın ücretli olmasını ben de destekliyorum. Bu sayede satıcılar ellerindeki tek şansı iyi değerlendirmek zorunda kalacak ve arabalarına uçuk fiyatlar yazmaktan kaçınacaklar. Böylelikle piyasa biraz rahatlayacak ve araç fiyatları insanlıktan çıkmayacak. Ayrıca ilan ücreti konusundaki
yorumlara da katılıyorum :D 70 değil de 30-40 TL olabilirdi. Galiba ben herşeye katılıyorum :o :o :o
Bu çözüm değil ki mesela adam yeni mail adresi açıp tekrar üye olur tek sıkıntısı numarasını giremez eski üyelikte o numara olduğu için onunda çözümü var iletişimde telefon kısmını kapatır sadece mesajla ulaşılsını açık bırakır ordan numarasını verir yine çözer işini kökten bir çözüm bulunması lazım :)
Bu çözüm değil ki mesela adam yeni mail adresi açıp tekrar üye olur tek sıkıntısı numarasını giremez eski üyelikte o numara olduğu için onunda çözümü var iletişimde telefon kısmını kapatır sadece mesajla ulaşılsını açık bırakır ordan numarasını verir yine çözer işini kökten bir çözüm bulunması lazım :)
O zaman kendine ait bir telefon numarasını belirtmeyen Satılık Oto ilanı açamasın :D
Arabam.com kendine yazilimci bulup da güzel bi uyg. cikartsa köşeyi döner site içeriği karmaşık sahibinden kadar düzgün değil