Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ݝzmit Körfez Pisti Drift!

AbbasMpower
26-07-2016, 09:15
https://www.youtube.com/watch?v=k-OQt7_geLs&feature=youtu.be

Link: İzmit Korfez Pistinde Drift - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=k-OQt7_geLs&feature=youtu.be)

CRX
26-07-2016, 09:17
abi çok iyisin be

AhmetKadir
26-07-2016, 14:47
arabanın aha kopacak dedıgım yerde bı sekıl devam ettı bı ınce ısırdım dudagımı :D

bu arada forumda paylastıgınız vıdeolar oldukca keyıflı ama nedense tam bı ılgı gormuyor. bu konu da dıkkatımı cektı. bıraz roll yapıp dıkkatlerı uzerınıze cekebılırsınız :D

Yigit-Y
26-07-2016, 15:06
çok güzeldi maşallah

qulozet
26-07-2016, 15:59
Kamera açısı çok iyi düşünülmüş, pistte olması sebebiyle de ayrı bir hava katmış, izlerken underground 2 'deki pistteki drift bölümleri aklıma geldi. Bu arada direksiyonun duruşu niçin öyle özel bir ayardan dolayı mı?

AbbasMpower
26-07-2016, 18:03
abi çok iyisin be

teşekkür ederim

AbbasMpower
26-07-2016, 18:04
arabanın aha kopacak dedıgım yerde bı sekıl devam ettı bı ınce ısırdım dudagımı :D

bu arada forumda paylastıgınız vıdeolar oldukca keyıflı ama nedense tam bı ılgı gormuyor. bu konu da dıkkatımı cektı. bıraz roll yapıp dıkkatlerı uzerınıze cekebılırsınız :D

araç sadece pist için ve drift spec, hız yapma şansımız yok, şanzıman ve diferansiyel ona göre

rain man
26-07-2016, 20:58
İsmi takibe geçtim devamını bekliyoruz. Çok iyi.

turboman
26-07-2016, 23:07
Çok başarılı drift bir yaşam tarzıdır bence yanlarken aldığın zevk bambaşka��

c20let
27-07-2016, 00:48
Bu tarz aktiviteleri takip edebileceğimiz (körfez pisti için) bi adres var mı? Arkadaşımla pistin yakınında çay içmeye giderken çekici üzerinde dönerken gördüm aracı. TheMakina'dan aklımda kalmıştı tanıdım.

bomonti
27-07-2016, 01:51
Normalde drift videolarını kolay görünür, kameranın dışarıda olması işin ne kadar profosyonelce yapıldığını gösterir nitelikte.. Diğer paylaşımlarda olduğu gibi çok beğendim.

Bu arada şu yapılan hareketler ortalama kaç km hızla yapılıyor?

Merak ettiğim bir şeyde şu ''drift'' kelimesinin anlamı ingilizce' de ''sürüklenmek'' bunu ne zaman Türkçe anlamı ile kullanacağız ? İşin mucidi olan japonlar kayarak gitmeye drift demiyorlardır muhakkak :) İngilizler/Amerikalılar buna drift demiş ve devran böyle yürümüş.. Nasıl ki selfie/özçekim oldu.. Drift ne olacak bunu hiç düşündünüz mü ? Bu sporun ileri gelenlerinden birisi olarak ?

AliGizda
27-07-2016, 07:04
Sabah sabah beni iptal etti abi bu. Bileğinize sağlık gerçekten arabayla bütünleşmişsiniz, bi an kendimi oyunda falan sandım ok tuşlarına basmaya başladım :D
Takipteyim abi.

Diyadin
27-07-2016, 13:29
Keyifle izledim tek kelime ile harika

Yarbay
27-07-2016, 13:38
HELALLLLLL!!!! arkadaşın yolcu koltuğunda olmak için can atardım süper bir yeteneksin, tebrik ederim.

MeRtCaN
27-07-2016, 13:45
cok başarılı drift sporunun hakkını verıyorsunuz

dıkkat ettıgım dıreksoyon egrı duruyor rot ayarından dolayımı ?

AbbasMpower
28-07-2016, 07:31
Kamera açısı çok iyi düşünülmüş, pistte olması sebebiyle de ayrı bir hava katmış, izlerken underground 2 'deki pistteki drift bölümleri aklıma geldi. Bu arada direksiyonun duruşu niçin öyle özel bir ayardan dolayı mı?

Açı kiti olduğu için direksiyonun ayarı biraz farklı, birde koltuk ve direksiyon bana göre sabit

AbbasMpower
28-07-2016, 07:33
Normalde drift videolarını kolay görünür, kameranın dışarıda olması işin ne kadar profosyonelce yapıldığını gösterir nitelikte.. Diğer paylaşımlarda olduğu gibi çok beğendim.

Bu arada şu yapılan hareketler ortalama kaç km hızla yapılıyor?

Merak ettiğim bir şeyde şu ''drift'' kelimesinin anlamı ingilizce' de ''sürüklenmek'' bunu ne zaman Türkçe anlamı ile kullanacağız ? İşin mucidi olan japonlar kayarak gitmeye drift demiyorlardır muhakkak :) İngilizler/Amerikalılar buna drift demiş ve devran böyle yürümüş.. Nasıl ki selfie/özçekim oldu.. Drift ne olacak bunu hiç düşündünüz mü ? Bu sporun ileri gelenlerinden birisi olarak ?

Teşekkür ederim, araç çoğunlukla 3. viteste, sürat ibrede yüksek görünür 100-160 ama patinajda olduğu için gerçek hızı değil.
Drift kelimesini diğer ülkelerde çevirmiyor, ama tosfed de otomobil kaydırma sporu olarak görünüyor.

AbbasMpower
28-07-2016, 07:34
cok başarılı drift sporunun hakkını verıyorsunuz

dıkkat ettıgım dıreksoyon egrı duruyor rot ayarından dolayımı ?

araç sadece drift için kullanıldığı için; açı kiti var, kamber ve kaster farklı, direksiyon sabit ve bana göre ayarlı.

AbbasMpower
28-07-2016, 07:36
Bu tarz aktiviteleri takip edebileceğimiz (körfez pisti için) bi adres var mı? Arkadaşımla pistin yakınında çay içmeye giderken çekici üzerinde dönerken gördüm aracı. TheMakina'dan aklımda kalmıştı tanıdım.

normalde olimpiyat stadındayız, 28 ağustos da körfezde yarış olacağı için geldik. Apex Masters dan takip edebilirsiniz