Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : The Makina | İt Köpek AŞ

Buğra A.
29-07-2016, 14:10
yeni bomba video geldi :) iyi seyirler dilerim...

!!! HALK'a SESLENİŞ !!!

sevgili arkadaşlar; lütfen, videoyu izledikten sonra beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı sakın unutmayın!

http://youtu.be/VVwx8eOm5G0

yusufcan_k
29-07-2016, 14:17
hangisine bayılsam bilemedim ki şimdi :D

KoramiraL
29-07-2016, 14:29
Beğenecek o kadar çok makine bir araya gelmiş ki her gördüğüme maşallah dedim :D tuaf oldum garipsedim :)

fthdrn
29-07-2016, 14:30
Telefondan açıcaktım. Yok yok dedim evde full hd ekranımda çerez yiyerek izleyeyim dedim :)

CRX
29-07-2016, 14:30
sanayi spec. zengin grubu :D

by serçe
29-07-2016, 14:32
araçlara ve çekilen video' nun emeğine söylenecek laf yok, eline sağlık buğra araç sahiplerininde keselerine bereket hepsi birbirinden güzel.

Eray35
29-07-2016, 14:32
Ah be :D Orda olmak vardı... Doğa abi ve Aren abi zaten farklı bi kafada tamamen farklı bi dünyaları var...Ellerinize sağlık çok güzel bi çekim olmuş

Umut_Akkuş
29-07-2016, 14:33
Abi emeğine sağlık mutlulukla izledim :) S2000 için cidden ayrı bir çekim lazım 350Z ye yaptığın gibi başarılarının devamını dilerim.

CRX
29-07-2016, 14:40
en keyifli video buydu bence, bu grup her ortamı bozar :D bayıldım elinize sağlık

PiscocuK
29-07-2016, 14:40
son dönemde izlediğim en keyifli video oldu :)

krscan
29-07-2016, 14:43
keyifle izledim çekimler, araçlar, sohbet muhabbet cok cok iyi. Elinize saglık :)

_driver_
29-07-2016, 14:44
Yine moral bozdu :) maşallah çok çok iyi hem araçlar hem çekimler

OnurÖzden
29-07-2016, 14:47
http://i65.tinypic.com/2mm77yx.jpg

Eline sağlık abi, severek takip ediyoruz. :D

Mehmetmert
29-07-2016, 14:47
Uuzun zamandır izlemiyorduk böyle birşey iyi geldi valla :D

rain man
29-07-2016, 14:52
5 değil 15 dk da olsa soluksuz izlerdim herhalde. S2K'cı gençlikten sayılmam ama doa'nın duruşu yeter.

Day Walker
29-07-2016, 14:54
Şimdi iş yerindeyim evden açar izlerim :)

Eray
29-07-2016, 14:55
Ufkum açıldı resmen. Bence her araç ayrı ayrı bi video çekilmeyi hakediyo. Çok deli makinalar be :)

ZX-636R
29-07-2016, 14:57
Her anlamda çok çok iyi olmuş.
Bu bölümden en az4 farklı video çıkar
Emeğine sağlık
Devamını bekliyoruz.

GökhanK
29-07-2016, 14:57
izlerken kulağıma sadece paranın sesi geldi :D

Furkan_z3
29-07-2016, 15:02
farzetki çok bomba olmuş :D

BARR
29-07-2016, 15:07
Süper olmuş valla, Rich Ridz of Maslak Sanayi :D

dragon07
29-07-2016, 15:07
klasman bir çekim klasman araçlar hepsine ayrı ayrı çekim yapmak gerekir aslında

ikaş ve makina tesekkürler.

Canselmo
29-07-2016, 15:12
Bunlar nedir yaaaa. Bugra cekim kurgu on numara . 350z videosu 1 bu 2 bana gore :D

Kekuti*
29-07-2016, 15:16
aslında DOA61 de CPN'de eksikleri var.
Ani yakalanmasaydık cok daha farklı görebilirdiniz iki aracıda :)
SL ve Corvette de acaipler..

Corvette'nin değişik videolarıda vardı da, heralde tepki almayalım diye eklememiş Buuuura :D

Ellerine sağlık bro :)

NakkaSss
29-07-2016, 15:22
Çok çok iyi. :)

mert_can 41
29-07-2016, 15:24
Farzetki de iyi güldüm elinize sağlık bunun 2 inci bölümü gelicekmi. İt köpek aş ye dizi filim çekilse tüm sezonunu izlerim çok güzel işler çıkıyor ellerinize sağlık :)

Ssamet
29-07-2016, 15:35
Emeğine sağlık :D

*AddO*
29-07-2016, 15:42
çoh iyi oldu çohta güzel oldu :)

Mr.Bilal
29-07-2016, 17:28
Her makine için the makine istiyoruz :)

Day Walker
29-07-2016, 18:10
Harbi çok iyi olmuş araçlara kocaman Maşallah :)

fatihcakin
29-07-2016, 18:50
En iyi makina serisi diyebilirim,
Araç sahiplerinin zevkleri güzel, tabi maddi imkanları da olunca böyle güzel bir ekip ortaya çıkmış :)

Seven7
29-07-2016, 18:57
Videonun tek kötü yanı daha uzun olmaması. Her şey çok iyi Maşallah.

SinanAdalı
29-07-2016, 19:05
Olum napıyonuz lan ? Yemek yicektim karnım doydu. Tövbe est... :D

AliDogukan
29-07-2016, 19:07
Araçlara çekimlere denecek laf yok muhteşem,deli

Ferrari'nin vitesi nasıl öyle ya tam istediğin gibi çakabiliyor musun Arenimo abi vites yolları sanki uygun değil gibi görünüyor ama :D

IKAS şapkaları sadece üyelere özel mi yoksa kamuya da açık mı çok hoş görünüyor :D

free-hifi
29-07-2016, 19:10
Beyler fakirler izlemesin :(

turbo&quattro
29-07-2016, 19:11
Ipad de seyredip kaliteyi dusurmemek icin tv ye gectim o kadar guzel olmus :) Araclar, cekim hersey mukemmel.

dqn
29-07-2016, 19:11
s2000 muazzam tam hayalim.İnş Allah bizede nasip eder :)

Video her zaman ki gibi efsane.En iyisi olabilir serinin.

streetracer_nos
29-07-2016, 19:13
vallaa makınanın en guzel ve basarılı serısı olmus ortama gore kısa olmus video araçlara zaten dıecek bısey yok eline saglık bugracım

BoraRS
29-07-2016, 20:17
Arenim makinaya hasta oldum. Bir gün gezdir bu yaşlı rollingciyi :D

Buğra Maşallah ellerine emeğine sağlık. Benim gazladığım dönemde nerdeydin sen :D Biz de anca ütü makinesiyle video çekip şifreli Cine 5 ekranı gibi boy saymaya çalışıyorduk. Tam amelelikmiş be :D

burakgunay
29-07-2016, 20:36
Kanım çekildi *** izlerken. Bu nedir ya?

lethaldoze
29-07-2016, 20:54
gerçekten maşşallah her şeye emeğe cihazlara... farzetki ;)

Kekuti*
29-07-2016, 21:39

Ferrari'nin vitesi nasıl öyle ya tam istediğin gibi çakabiliyor musun Arenimo abi vites yolları sanki uygun değil gibi görünüyor ama :D

IKAS şapkaları sadece üyelere özel mi yoksa kamuya da açık mı çok hoş görünüyor :D

Kekuti şapkası var, 5000 tl :) gün geçtikçe değerlenecek ama dikkat edin hhahaha :)
Şaka bir yana hayır

Yigit-Y
29-07-2016, 21:40
istenilen bu halk tarafından

bayrak astım videodan sonra :D

tremx
29-07-2016, 22:37
elinize sağlık, Aren buraların muhtarı güldürdü :D

fdoganb
29-07-2016, 23:44
Heralde şu zamana kadar yapılan en iyi the makina budur bir çok kişiye göre elinize sağlık harika :)
Ancak kaç videodur yazıcam vazgeçiyodum anlayışınıza sığınarak şimdi belirteyim; araçlara cihaz demeniz nedense benim kulağımı tırmalıyor :)

RedCan
30-07-2016, 00:03
Ayıp ayıp böyle video mu olur. Resmen konulu bu.

Hepsine teker teker maşallah. Nazarımız değmesin.

DeNNis
30-07-2016, 00:10
çok keyifli geçmiş anlaşılan, bize öyle yansıdı :D ellerine sağlık Buğra

salih_560
30-07-2016, 00:34
İşin sonu çok keyifli olmuş video eline sağlık ...

XoR
30-07-2016, 07:27
Emeğine sağlık Buğra :)
Arenimo personelden kartları topliyim bir dahaki çekim için evden eve nakliyat yapma :D :D

beetle
30-07-2016, 07:31
Beğenmeyenin ya aklı yok ya parası. Maşallah hepsine çekim de on numara

burak_2885
30-07-2016, 08:43
Şöyle bir videoya, emeğe youtube da 33 kişi dislike etmiş. Şaşırdım :D

Eline sağlık süper ötesi olmuş

optimus_prime
30-07-2016, 09:59
en keyifli en çatara patara makina bu olmuş tebrik ediyoruz

arabasızadam
30-07-2016, 11:03
Çok güzel olmuş eline sağlık,en çok beğendiğim makina diyebilirim,modenaya hasta oldum .

initial-D
30-07-2016, 11:11
puro+viski yoktu elimde izleyemedim

Escobar
30-07-2016, 11:52
Kardesim eline emegine saglik. Cok ugrasti gercekten. Daha detayli olarakta cekimleri planlaniyor zaten araclarin. Daha bu video da koyulmayan, konulamayan bircok muhabbet ve hareket var da iste kamu spotu :). Coming soon...

snrk
30-07-2016, 12:57
Elinize sağlık. 4 kere falan izledim sanırım :)

FT106
30-07-2016, 13:18
araçlar , çekim , konuşmalar... herşeyi ile efsane

rodya
30-07-2016, 13:38
Heralde şu zamana kadar yapılan en iyi the makina budur bir çok kişiye göre elinize sağlık harika :)
Ancak kaç videodur yazıcam vazgeçiyodum anlayışınıza sığınarak şimdi belirteyim; araçlara cihaz demeniz nedense benim kulağımı tırmalıyor :)

Araba dese daha kötü. O zaman akla bi soru gelecek ; bunlar arabaysa bizimkiler ne? :)

grkm
30-07-2016, 14:27
24 saatte 33.xxx izlenme

vur vur vur Buğra inlesin, dinleyen dinlesin :)

TarikS
30-07-2016, 21:40
Neden kısa tuttun abi bunu resmen kursağımızda kaldı çok iyi gidiyordu :D Lambo videosunda biraz sıkılmıştım açıkçası, çok uzun bile gelmişti ama bu çok eğlenceli ve bizim açımızdan "doyurucu" bir videoyken uzunluk yetmedi :D

Ellerine sağlık

westalim
31-07-2016, 00:05
şahikalar.. diyorum. hatta kamera arkası diye bi bölümde olsa hepsini izlerim çünkü senin yaptığın şeylerin tadı hep damağımda kaldı :sorybom: 5 dakikalar yetmiyooor :D:D

şaman
31-07-2016, 07:03
Evde balkonda izliyorum hanım komedi filmi mi izliyon sen diyo �� yeni filmmi çıktı dedi

İzzet Göçmen
31-07-2016, 09:05
Videonun tamamını saskılıkla izledim cok iyi olmus

FuKu
31-07-2016, 11:10
Burro ellerine sağlık!! çok güzel bir uğraşın neticeside güzel oldu.... tebriksss

Frid
31-07-2016, 11:23
ra ta ta az kalmış daha uzun hallisi lazım emeklerinize sağlık.

kesici
31-07-2016, 11:43
Buğra kardeş çok güzel olmuş hakikaten bu seferki videon senin deyimin ile EF - SA - NEEE :)

Birşeye dikkatini çekicem kardeşim, eski videolarda pause yapıp müzik, video, resim vb materyaller ile 2-3 saniyelik anlar yaratıyordun çok hoş oluyordu. Mesela RUF Rx8 videosunda M4'ü olan kişi kameraya denk gelince adana merkez şarkısı, senin 'oooooooooo' diyişlerinden sonra mavi ekran hatası, 350Z'deki hatunların düğmeye basınca bomba patlaması vs. bunlardan bahsediyorum. 10 numara oluyordu. Olay zaten sende bitmiyor, aslında videoyu izleten araçlar değil ortam ve kişiler bence. Mesela SRT Range videosundaki eleman çok pasifti, sen ne kadar bişeyler yapsanda video eğlendirmiyor ama mesela bu sabah kalktım direk bu video ile güne başladım, en az 4-5 kez izliyorum günde :)

Başarılarının devamını dilerim.

Buğra A.
31-07-2016, 12:08
hangisine bayılsam bilemedim ki şimdi :D

Telefondan açıcaktım. Yok yok dedim evde full hd ekranımda çerez yiyerek izleyeyim dedim :)

sanayi spec. zengin grubu :D

:)

Beğenecek o kadar çok makine bir araya gelmiş ki her gördüğüme maşallah dedim :D tuaf oldum garipsedim :)

araçlara ve çekilen video' nun emeğine söylenecek laf yok, eline sağlık buğra araç sahiplerininde keselerine bereket hepsi birbirinden güzel.

Ah be :D Orda olmak vardı... Doğa abi ve Aren abi zaten farklı bi kafada tamamen farklı bi dünyaları var...Ellerinize sağlık çok güzel bi çekim olmuş

teşekkür ederim.

Abi emeğine sağlık mutlulukla izledim :) S2000 için cidden ayrı bir çekim lazım 350Z ye yaptığın gibi başarılarının devamını dilerim.

teşekkür ederim. s2k için bambaşka bir planım var :)

Buğra A.
31-07-2016, 12:11
en keyifli video buydu bence, bu grup her ortamı bozar :D bayıldım elinize sağlık

son dönemde izlediğim en keyifli video oldu :)

keyifle izledim çekimler, araçlar, sohbet muhabbet cok cok iyi. Elinize saglık :)

Yine moral bozdu :) maşallah çok çok iyi hem araçlar hem çekimler

http://i65.tinypic.com/2mm77yx.jpg
Eline sağlık abi, severek takip ediyoruz. :D

Uuzun zamandır izlemiyorduk böyle birşey iyi geldi valla :D

5 değil 15 dk da olsa soluksuz izlerdim herhalde. S2K'cı gençlikten sayılmam ama doa'nın duruşu yeter.

teşekkür ederim.

Buğra A.
31-07-2016, 12:13
Şimdi iş yerindeyim evden açar izlerim :)

izlerken kulağıma sadece paranın sesi geldi :D

farzetki çok bomba olmuş :D

Ufkum açıldı resmen. Bence her araç ayrı ayrı bi video çekilmeyi hakediyo. Çok deli makinalar be :)

ilerleyen dönemlerde öyle bir planım var.

Her anlamda çok çok iyi olmuş.
Bu bölümden en az4 farklı video çıkar
Emeğine sağlık
Devamını bekliyoruz.

Süper olmuş valla, Rich Ridz of Maslak Sanayi :D

klasman bir çekim klasman araçlar hepsine ayrı ayrı çekim yapmak gerekir aslında
ikaş ve makina tesekkürler.

Bunlar nedir yaaaa. Bugra cekim kurgu on numara . 350z videosu 1 bu 2 bana gore :D

teşekkür ederim.

Buğra A.
31-07-2016, 12:16
aslında DOA61 de CPN'de eksikleri var.
Ani yakalanmasaydık cok daha farklı görebilirdiniz iki aracıda :)
SL ve Corvette de acaipler..
Corvette'nin değişik videolarıda vardı da, heralde tepki almayalım diye eklememiş Buuuura :D
Ellerine sağlık bro :)

teşekkür ederim yavrum. DEV varken nerdeydik acaba :) JÖN'üm benim be!

Çok çok iyi. :)

Emeğine sağlık :D

Harbi çok iyi olmuş araçlara kocaman Maşallah :)

En iyi makina serisi diyebilirim,
Araç sahiplerinin zevkleri güzel, tabi maddi imkanları da olunca böyle güzel bir ekip ortaya çıkmış :)

teşekkür ederim.

Farzetki de iyi güldüm elinize sağlık bunun 2 inci bölümü gelicekmi. İt köpek aş ye dizi filim çekilse tüm sezonunu izlerim çok güzel işler çıkıyor ellerinize sağlık :)

teşekkür ederim. aslında olacak ama ilerleyen dönemlerde inşallah. biraz zaman geçmesi lazım :)

çoh iyi oldu çohta güzel oldu :)

Her makine için the makine istiyoruz :)

ilerleyen dönemlerde olacak, planlarımda var.

Buğra A.
31-07-2016, 12:20
Videonun tek kötü yanı daha uzun olmaması. Her şey çok iyi Maşallah.

teşekkür ederim. süre ile ilgili olan bütün sorunların farkındayım fakat tam kıvamında olduğu konusunda bana güvenmeni isterim :)

Olum napıyonuz lan ? Yemek yicektim karnım doydu. Tövbe est... :D

Beyler fakirler izlemesin :(

Ipad de seyredip kaliteyi dusurmemek icin tv ye gectim o kadar guzel olmus :) Araclar, cekim hersey mukemmel.

s2000 muazzam tam hayalim.İnş Allah bizede nasip eder :)
Video her zaman ki gibi efsane.En iyisi olabilir serinin.

vallaa makınanın en guzel ve basarılı serısı olmus ortama gore kısa olmus video araçlara zaten dıecek bısey yok eline saglık bugracım

teşekkür ederim.

ferhatcam
31-07-2016, 12:24
Şöyle videolar izleyince kendisini lototürkiye comda sayısal ve süper loto tarihlerine bakarken bulan bi ben mi varım? Yolun sonu, maşallah.

Buğra A.
31-07-2016, 12:26
Arenim makinaya hasta oldum. Bir gün gezdir bu yaşlı rollingciyi :D
Buğra Maşallah ellerine emeğine sağlık. Benim gazladığım dönemde nerdeydin sen :D Biz de anca ütü makinesiyle video çekip şifreli Cine 5 ekranı gibi boy saymaya çalışıyorduk. Tam amelelikmiş be :D

teşekkür ederim abi :) gazlamanın yaşı mı olur, bırak şimdi :)

Kanım çekildi *** izlerken. Bu nedir ya?

istenilen bu halk tarafından
bayrak astım videodan sonra :D

gerçekten maşşallah her şeye emeğe cihazlara... farzetki ;)

elinize sağlık, Aren buraların muhtarı güldürdü :D

Ayıp ayıp böyle video mu olur. Resmen konulu bu.
Hepsine teker teker maşallah. Nazarımız değmesin.

çok keyifli geçmiş anlaşılan, bize öyle yansıdı :D ellerine sağlık Buğra

teşekkür ederim.

teşekkür ederim. tabirler anlık çıkıyor ağzımdan vallahi :) öyle özel bir sebepten ötürü değil.

Buğra A.
31-07-2016, 12:45
İşin sonu çok keyifli olmuş video eline sağlık ...

Emeğine sağlık Buğra :)
Arenimo personelden kartları topliyim bir dahaki çekim için evden eve nakliyat yapma :D :D

en keyifli en çatara patara makina bu olmuş tebrik ediyoruz

Çok güzel olmuş eline sağlık,en çok beğendiğim makina diyebilirim,modenaya hasta oldum .

teşekkür ederim.

Beğenmeyenin ya aklı yok ya parası. Maşallah hepsine çekim de on numara

Şöyle bir videoya, emeğe youtube da 33 kişi dislike etmiş. Şaşırdım :D
Eline sağlık süper ötesi olmuş

teşekkür ederim. beğenmeyen her zaman olur, düşman çok :) gereken cevabı; beğeniler, yorumlar, izlenmeler ve paylaşımlar veriyor zaten.

puro+viski yoktu elimde izleyemedim

Buğra A.
31-07-2016, 12:49
Kardesim eline emegine saglik. Cok ugrasti gercekten. Daha detayli olarakta cekimleri planlaniyor zaten araclarin. Daha bu video da koyulmayan, konulamayan bircok muhabbet ve hareket var da iste kamu spotu :). Coming soon...

teşekkür ederim, beraberce başardık Allah'ın izniyle.

Elinize sağlık. 4 kere falan izledim sanırım :)

araçlar , çekim , konuşmalar... herşeyi ile efsane

teşekkür ederim.

Araba dese daha kötü. O zaman akla bi soru gelecek ; bunlar arabaysa bizimkiler ne? :)

24 saatte 33.xxx izlenme
vur vur vur Buğra inlesin, dinleyen dinlesin :)

eyvallah Görkem. 48 saatte 50k şu an. gayet güzel :)

Neden kısa tuttun abi bunu resmen kursağımızda kaldı çok iyi gidiyordu :D Lambo videosunda biraz sıkılmıştım açıkçası, çok uzun bile gelmişti ama bu çok eğlenceli ve bizim açımızdan "doyurucu" bir videoyken uzunluk yetmedi :D
Ellerine sağlık

teşekkür ederim Tarık. aslında tam kıvamında, inan bana :) Lamborghini videosu farklı konsept, TechTurkey tayfası için hafif kalır :)

şahikalar.. diyorum. hatta kamera arkası diye bi bölümde olsa hepsini izlerim çünkü senin yaptığın şeylerin tadı hep damağımda kaldı :sorybom: 5 dakikalar yetmiyooor :D:D

teşekkür ederim :) kamera arkası düşünülebilir.

Buğra A.
31-07-2016, 12:53
Evde balkonda izliyorum hanım komedi filmi mi izliyon sen diyo �� yeni filmmi çıktı dedi

Videonun tamamını saskılıkla izledim cok iyi olmus

ra ta ta az kalmış daha uzun hallisi lazım emeklerinize sağlık.

Şöyle videolar izleyince kendisini lototürkiye comda sayısal ve süper loto tarihlerine bakarken bulan bi ben mi varım? Yolun sonu, maşallah.

teşekkür ederim.

Burro ellerine sağlık!! çok güzel bir uğraşın neticeside güzel oldu.... tebriksss

adams!

Buğra kardeş çok güzel olmuş hakikaten bu seferki videon senin deyimin ile EF - SA - NEEE :)
Birşeye dikkatini çekicem kardeşim, eski videolarda pause yapıp müzik, video, resim vb materyaller ile 2-3 saniyelik anlar yaratıyordun çok hoş oluyordu. Mesela RUF Rx8 videosunda M4'ü olan kişi kameraya denk gelince adana merkez şarkısı, senin 'oooooooooo' diyişlerinden sonra mavi ekran hatası, 350Z'deki hatunların düğmeye basınca bomba patlaması vs. bunlardan bahsediyorum. 10 numara oluyordu. Olay zaten sende bitmiyor, aslında videoyu izleten araçlar değil ortam ve kişiler bence. Mesela SRT Range videosundaki eleman çok pasifti, sen ne kadar bişeyler yapsanda video eğlendirmiyor ama mesela bu sabah kalktım direk bu video ile güne başladım, en az 4-5 kez izliyorum günde :)
Başarılarının devamını dilerim.

teşekkür ederim. biliyorum, farkındayım. hatta babam da dahil, herkes bunu defalarca soruyor. yakın zamanda konsepti farklı hale getirmeye başlayacağım. o zaman o eksiklerde birer birer yerine oturmaya başlayacak. The Makina şu an yeni sezonunda aslında, kimse bilmesede :) ama bu önerileri dikkate alacağım, daha dikkatli davranıp güzel esprilerle süslemeyi planlıyorum inşallah. etki bıraktıysak ne mutlu bize :)

EmreS13
31-07-2016, 13:38
Her dk süprizlerle dolu. Fenomenlerin az ve öz konuşmaları yerinde olmuş. SL 500 için detaylı bi vidyoyu merakla bekliyorum abi. Tam destek :)

GökhanÖzkan
31-07-2016, 16:25
hiç bitmesin istedim :)
buğra emeğine sağlık çok keyifli bir video olmuş ekip zaten söyleyecek söz yok :)

mhmtyyl
31-07-2016, 21:36
Mert uzunoğlu herşeyi söylemiş zaten "niye böyle bişe yapıyorum bende bilmiyorum" nokta

-ER-
31-07-2016, 22:09
Vİdeoda ilk dakikalar sansürler sonra bi kaç tne atlanmış galiba :D hahah

Güzel eline sağlık

srkn.ylc
31-07-2016, 22:46
Elinize sağlık sağlam video olmuş :) araçlara maşallah :icon_tup:

berkaygeldec
01-08-2016, 06:50
Bu işi sen yapıyosun, sen napıyosun ? :D

Jön Türk
01-08-2016, 07:33
Boşver :))

onurc
01-08-2016, 07:44
Eline sağlık güzel video olmuş gerçekten.Ferrari çok iyi.Tüm araçlara maşallah.

erdemköksal
01-08-2016, 08:28
emeğinize muhabbetinize sağlık biraz uzun ama çok keyifli olmuş makinalara ayrıca maşallah:icon_tup:

RSX
01-08-2016, 09:26
Corci videolarindan gina gelmisti bugra iyi oldu, eline saglik yine harikasin :)

imprezaWRC
01-08-2016, 10:36
Videoyu izlemek için seçtiğim saat çok yanlıştı (oğlum uyuduğundan sesi açamadım), şimdi de ofisteyim diye izleyemiyorum, artık akşam bir tur daha izlerim :)

Eline sağlık, her zamanki gibi güzel olmuş :)

AliGizda
01-08-2016, 12:11
Farzet ki kısmı kırdı geçirdi beni, hiç bitmesini istemediğim bi videoydu :) 5 dakikanın bu denli kısa sürdüğünü bilmiyordum. S2000 moral bozdu :) MaşAllah araçlara, çok keyifli bir video olmuş. Takipteyim.

Dragger
01-08-2016, 13:00
Ekip güzel, video güzel :)

Buğra A.
01-08-2016, 14:08
Her dk süprizlerle dolu. Fenomenlerin az ve öz konuşmaları yerinde olmuş. SL 500 için detaylı bi vidyoyu merakla bekliyorum abi. Tam destek :)

teşekkür ederim. Mercedes-Benz için bir şey planlıyorum ilerleyen dönemlerde VLOG tarzında.

hiç bitmesin istedim :)
buğra emeğine sağlık çok keyifli bir video olmuş ekip zaten söyleyecek söz yok :)

Elinize sağlık sağlam video olmuş :) araçlara maşallah :icon_tup:

teşekkür ederim.

Mert uzunoğlu herşeyi söylemiş zaten "niye böyle bişe yapıyorum bende bilmiyorum" nokta

Bu işi sen yapıyosun, sen napıyosun ? :D

Vİdeoda ilk dakikalar sansürler sonra bi kaç tne atlanmış galiba :D hahah
Güzel eline sağlık

teşekkür ederim. bazı yerlerde bilerek sansür koymadım.

Buğra A.
01-08-2016, 14:10
Boşver :))

Eline sağlık güzel video olmuş gerçekten.Ferrari çok iyi.Tüm araçlara maşallah.

emeğinize muhabbetinize sağlık biraz uzun ama çok keyifli olmuş makinalara ayrıca maşallah:icon_tup:

Corci videolarindan gina gelmisti bugra iyi oldu, eline saglik yine harikasin :)

Videoyu izlemek için seçtiğim saat çok yanlıştı (oğlum uyuduğundan sesi açamadım), şimdi de ofisteyim diye izleyemiyorum, artık akşam bir tur daha izlerim :)
Eline sağlık, her zamanki gibi güzel olmuş :)

Farzet ki kısmı kırdı geçirdi beni, hiç bitmesini istemediğim bi videoydu :) 5 dakikanın bu denli kısa sürdüğünü bilmiyordum. S2000 moral bozdu :) MaşAllah araçlara, çok keyifli bir video olmuş. Takipteyim.

Ekip güzel, video güzel :)

teşekkür ederim.

meganes
01-08-2016, 15:31
mk bizim moralim siffir siffir :hihih::hihih::bravo:

BuğraTuna34
02-08-2016, 02:12
Herkes gibi farzet ki kısmını tekrar tekrar izledim :D Kadro sağlam olunca çok güzel işler çıkmış ortaya. Canlı yayındaki muhabbette güzeldi.

DOA
02-08-2016, 11:28
bugra tekrardan eline saglik kankacim. keyifli bir cekim olmustu, isin icine senin de yeteneklerini katinca super bir video cikti ortaya

E.Güleç
02-08-2016, 11:56
Masallah bi arkadasib dedigi gibi 5 dk hic bu kadar kisa gelmemisti :) emeginize saglik bugra

brs852
02-08-2016, 12:02
ya harbiden bu işte teksin ekipte çok iyi

Buğra A.
07-08-2016, 15:58
mk bizim moralim siffir siffir :hihih::hihih::bravo:

Herkes gibi farzet ki kısmını tekrar tekrar izledim :D Kadro sağlam olunca çok güzel işler çıkmış ortaya. Canlı yayındaki muhabbette güzeldi.

Masallah bi arkadasib dedigi gibi 5 dk hic bu kadar kisa gelmemisti :) emeginize saglik bugra

ya harbiden bu işte teksin ekipte çok iyi

teşekkür ederim.

bugra tekrardan eline saglik kankacim. keyifli bir cekim olmustu, isin icine senin de yeteneklerini katinca super bir video cikti ortaya

saol bro, sizlerle beraber güzel bir etkileşim yakaladık. Allah, tekerimize taş değdirmesin :)

AbbasMpower
17-08-2016, 13:37
süperrrrr buğra :icon_tup:

GKS
24-08-2016, 22:43
video iyimiş eline sağlık

Buğra A.
29-08-2016, 14:02
süperrrrr buğra :icon_tup:

video iyimiş eline sağlık

teşekkür ederim.

mr.korhan
29-08-2016, 15:05
çok çok iyi olmuş buğra, kutlarım gerçekten, farkın bariz.

Ozan Özer
29-08-2016, 19:06
Eline sağlık..kendi tarzınla farkını Çoktan yarattın

den90
30-08-2016, 13:46
Guzel olmus 👍👍

skaratas2
30-08-2016, 19:47
Çok iyi olmuş kısa geldi