Orijinalini görmek için tıklayınız : Pendik'de kaporta boya ustası
Arkadaşlar selamlar . Ablam istanbulda yaşıyor avukat kendisi megane 3 coupe aracı var .
Boyanması ve parça değişmesi gereken yerleri var arabanın tanıdık güveneceğimiz usta var mı götürsün arabayı
Kaynarca da yetkili bir serviste çalışan bir ustam var. Sakarya dan 2 araç götürdüm 1 i dıştan komple boyandı. Diğeri de 3 parça boyadı.
İşçiliğine % 100 kefil olurum. Hem insanlığı hem de esnaflığı düzgün. Fırın kiralayıp öyle boyuyor aracı.
Yaptığı iş örneği. Kaan dersen twingo ve colt boyattı diye hatırlar. Özelde ulaşırsan numarasını vereyim.
Yandex.Disk (https://yadi.sk/i/y1p6ZgcftkusR)
Yandex.Disk (https://yadi.sk/i/u1REhlPZtkute)
Yandex.Disk (https://yadi.sk/i/O9FJJ2FPtkuuZ)
PiscocuK
30-07-2016, 11:40
Kaynarcadaki yerin adini yazarmisin?
Kaynarcadaki yerin adini yazarmisin?
Ustanın kendine ait bir yeri yok, dışarıda yapıyor teslim ediyor. Boya işlerini ark. fırınını günlük kiralayıp yapıyor.
Telefonunu özelden attım.
irfanyalınay
30-07-2016, 12:41
Ustanın kendine ait bir yeri yok, dışarıda yapıyor teslim ediyor. Boya işlerini ark. fırınını günlük kiralayıp yapıyor.
Telefonunu özelden attım.
Telefonu bende rica edebilirmiyim.Benim de Kaynarca da tanıdığım bir usta var ama malesef eşinin hastalığı nedeni ile artık kendini pek işine veremiyor..
PiscocuK
30-07-2016, 13:29
Ben acaba ayni kisimi diye merak ettim. İsyerim kaynarcada sirket araclarimizi yapan bir yer vardi bu sebeple sordum
Anil kartal asf ile calisiyorum istersen pazartesi gosterip fiyat alalim yada en kotu kartal ve bostanci saniyede tanidik var oradan halledebiliriz
Kartal oto sanayide kaportacıyız, buyrun gelin yardımcı olalım, usta babam olur, has renocudur 27 sene reno yetkilide çalıştı :)
Ben acaba ayni kisimi diye merak ettim. İsyerim kaynarcada sirket araclarimizi yapan bir yer vardi bu sebeple sordum
Anil kartal asf ile calisiyorum istersen pazartesi gosterip fiyat alalim yada en kotu kartal ve bostanci saniyede tanidik var oradan halledebiliriz
Kartal oto sanayide kaportacıyız, buyrun gelin yardımcı olalım, usta babam olur, has renocudur 27 sene reno yetkilide çalıştı :)
Tamam emre abi haberleşelim ablamla konuşayım (piscocuk)
emre55 tamam kardeşim seninle de irtibatta olalım
bu kartalda bir boyacı tavsiye etmişlerdi dede diyorlar diye yazmışlardı hatta. citroen tamponu boyattık benim hiç hoşuma gitmedi. kardeşimin arabası olduğundan gidipte hürriyet usta bu nasıl boya diyemedim. tampon işçiliğini gördükten sonra kaporta boyatmayı düşünmem. he insanlığı yaklaşımı on numara ona lafım yok. tavsiye eden olursa diye kartal için. yazayım dedim.
ModulaRKinG
30-07-2016, 14:11
Pendiğin yukarı taraflarında gözdağı tarafında vs Karcı oto var pendikteki çoğu araçların plakalığında da görürsünüz zaten işçiliği ve esnaflığı güzel tavsiye ederim
karcı oto pahalı kaçabilir ama işçiliği ortadır bir çok yerden iyi sayılabilir hatta. karşında muhattab bulacağın adam olur karcı otoda.
bahadı-R
01-08-2016, 09:34
Pendİk sanayİ İmaj oto yÜksel'İ bulursan benİm selamimi soylersen yardimci olur.