Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalıntı KTM DUKE 200
Alıntıdır. Motor arkadaşıma aittir.
Arkadaşlar KTM DUKE 200 Marka 34 JJ 8907 Plakalı motorsiklet dün gece İstanbul Sancaktepe'den kapalı garajdan çalınmıştır...Gören,duyan vs olursa haber verirseniz yada Polisi ararsanız sevinirim.Teşekkürler...
http://i63.tinypic.com/2zdsvae.jpg
şasi noda koyun plaka bi şey ifade etmez
dasemert
31-07-2016, 15:04
Avrupa yakasındayım levent taraflarında denk gelirsem ararım gözüme çarpan modellerden birisi zaten.Plakayı değiştirme ihtimallerine karşı motorun dışında ayırt edici bir özellik var mı başka?Umarım kısa sürede bulunur.
Duke gibi bi motoru çalmakta enteresan olmuş. Çok dikkat çeken bir motor sonuçta piyasada da pek fazla yok
Motorun sahibi Kanyon Avm'de Escale'nin Dj'i. Şu an yaz sezonu olduğundan Çeşme'de. Evin garajından götürmüşler.
Motorda ekstra bişey olmadığından dışardan ayırt etmek zor. Cem abinin de dediği gibi eğer bulunamazsa sökülüp yedek parça olarak satılır.
facede sırf bu işi yapanlar face ilan koysunlar cep mutlaka koysunlae 1 2 bin lirasına kurtarabilirler
yav yazıp duruyoruz arayın beni yardımcı oluyum 5326038730
yav yazıp duruyoruz arayın beni yardımcı oluyum 5326038730
Yönlendiriyorum abi sana arkadaşı :)
görüştüm kardeşim elimizden gelini yapıcaz
görüştüm kardeşim elimizden gelini yapıcaz
Eyv abi. İnş bulunur..
Sti_Ozan
31-07-2016, 18:14
Artik kapali garajda fayda etmiyo. Gecmis olsun,umarim en kisa surede bulunur arkadasinizin motoru. Allah bu serefsizlere firsat vermesin.
çalıntı motorlar için gps mutlaka vah dememek için kapalı garaja yere monte kilit var mutlaka edinin
çok geçmiş olsun umarım bir an evvel bulunur. Bu işler ele ayağa düştü iyice. Sipariş usulü çalışıyorlar.
Hala bi haber yok.
Şase No: VBKJUC4B2CC006017
Yolda görsen de ayıramayacağınız bir makine ama tanıdığınız motor ustası vs varsa ltf onlarla paylaşın.