Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara , otomobil döşemecisi tavsiye
Astra aracımızın şöfor koltuğunun sol tarafında açılma var , genel olarak döşemeler iyi değil sigara yanıkları vbde mevcut. Bej renk koltuklarımız. Tanıdığınız bildiğiniz bir ustanız vb var mıdır ? Çalıştığımdan ötürü sadece 1 gün zaman ayırabilirim o yüzden yardımınızı rica ediyorum
Otto_Skorzeny
01-08-2016, 17:47
Mustafa yetik var. Efsanedir ama genel olarak çok dolu yinede bir konuşun isterseniz.
Mustafa yetik var. Efsanedir ama genel olarak çok dolu yinede bir konuşun isterseniz.
Aradım , ekime kadar doluymuş ama aracın durumunu göreyim ona göre araya sıkıştırırım dedi. Teşekkür ederim ilgine . Başka alternatifleride elde bulunduralım.Var mı başka tanıdık oto döşemecisi olan bi büyüğümüz
Bende yetik diyecektim ama, cidden yoğun çalışıyor, 2 aydır dükkanın önünde e30 m3 ve e46 m3 bekliyor. :D Bizde bizim W210 için gideceğiz, 2 ay süre verdi. :D Keçiören oto döşeme var birde, orayıda meth ediyorlar.
Bende yetik diyecektim ama, cidden yoğun çalışıyor, 2 aydır dükkanın önünde e30 m3 ve e46 m3 bekliyor. :D Bizde bizim W210 için gideceğiz, 2 ay süre verdi. :D Keçiören oto döşeme var birde, orayıda meth ediyorlar.
Keçiören'deki tam olarak ne tarafta ? Benim vosvosun komple döşemesi değişecek fiyat alayım
Keçiören'deki tam olarak ne tarafta ? Benim vosvosun komple döşemesi değişecek fiyat alayım
Yeri şaşmazda olması lazım, dükkanın adı keçiören oto döşeme, bir abimiz e39 u için orjinal deri söktü koltuktan, kendi aracınınkine orda geçirttirdi, gayet güzel oturtturmuşlardı deriyi. :)
Yeri şaşmazda olması lazım, dükkanın adı keçiören oto döşeme, bir abimiz e39 u için orjinal deri söktü koltuktan, kendi aracınınkine orda geçirttirdi, gayet güzel oturtturmuşlardı deriyi. :)
Ben Keçiören'de sandım hiç aklıma gelmedi adının Keçiören olacağı. Şaşmaz'a uğrayınca sorayım bakalım nasıl fiyat çekecekler
Ekrem Oto döşeme şaşmazda. Bir kere w201 aracımın silah yarası tabir edilen koltuk kenarı tamirini yaptırmıştım, inanamamıştım. Orjinal gibi yapmışlardı.
serbay oto döşeme bayram usta şaşmazda
Fiyat ne verdiler bilmiyorum ama temiz çıkma aradın mı hiç?
Şaşmaz Asil Oto Döşeme Şamil Usta. E 60 deri koltukta hem dikiş açılması hem sünger değişimi yaptırdım.Dışarda 650 gibi fiyat verirken 150 tl ye Yaptırdım.Kesinlikle tavsiye derim
Tel:0538 951 5355
teşekkür ederim arayıp bilgi alacağım
Ekrem Oto döşeme şaşmazda. Bir kere w201 aracımın silah yarası tabir edilen koltuk kenarı tamirini yaptırmıştım, inanamamıştım. Orjinal gibi yapmışlardı.
tamamdır onuda arıyorum
serbay oto döşeme bayram usta şaşmazda
teşekkür ederim
Fiyat ne verdiler bilmiyorum ama temiz çıkma aradın mı hiç?
abi çıkmayla uğrasılmaz ya ben yaptırılması gereken yerleri yaptırırım
Şaşmaz Asil Oto Döşeme Şamil Usta. E 60 deri koltukta hem dikiş açılması hem sünger değişimi yaptırdım.Dışarda 650 gibi fiyat verirken 150 tl ye Yaptırdım.Kesinlikle tavsiye derim
Tel:0538 951 5355
teşekkür ettim
herkese teşekkür ediyorum ilginize alakanıza
Burak Mehmet
02-08-2016, 11:34
vosvos dediğiniz tosbağaysa Bahçelievler 3.cd Telekom mun arkasında Vahit ustayı tek geçerim.. vosvosta duayendir. ayrıca orjinale en yakın kumaşlar tavan döşemesi falanda elinde mevcut..
Ekrem_06
03-08-2016, 08:11
Şaşmazda Ufuk oto döşeme var. Ufuk abiye üç dört aracımızı götürdüm şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Çalışması temiz, eli hızlı, muhabbeti güzeldir.