PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Iyi yıkamacılar & Kötü yıkamacılar

Ranthor
02-08-2016, 10:01
İyi yıkamacılar, kötü yıkamacıları yerleri ile birlikte buraya yazalım.

Mümkünse fiyatı da yazalım.

Kötü - Yücetarla caddesi Bim yanı (adını bilmiyorum) Bakırköy 25 TL
Kötü - Kanyon Levent

Vasat - Buyaka AVM Yıkama ( Ümraniye )

İyi - Kadir Has AVM Yıkama Bahçelievler 20 TL

Cliosportve
02-08-2016, 10:14
Kötü - Kartaltepe / Bakırköy - Autoclub Bakırtaş

Day Walker
02-08-2016, 10:23
Kötü - Zeytinburnu The İstanbul Auto Club

Adamlar arabayı yıkamayı unutmuş. Saatler sonra bi gittim arabayı aynı bıraktığım gibi duruyordu.

By_emre
02-08-2016, 10:29
İyi - Zeytinburnu The İstanbul Auto Club 20 TL

Nightfish
02-08-2016, 10:39
Kötü - Ankara Bilkent Tabanway - 25 TL

Kapalı otoparkta, doğru düzgün aydınlatma olmayan bir yer olduğundan bir çok yeri atlıyorlar. Güneşe çıkınca arabanın yarısının hala kirli olduğunu görüyorsunuz. Araç başında zorla bahşiş bekleyen yıkamacılar da üzerine tuzu biberi oluyor.

BARR
02-08-2016, 10:43
İyi - Sonax Karşıyaka / 30TL

Day Walker
02-08-2016, 10:46
Kötü - Zeytinburnu The İstanbul Auto Club

Adamlar arabayı yıkamayı unutmuş. Saatler sonra bi gittim arabayı aynı bıraktığım gibi duruyordu.

İyi - Zeytinburnu The İstanbul Auto Club 20 TL

Muamele nasıldı iyi yıkamışlarmıydı arabayı?

Berkan
02-08-2016, 10:49
-

Yıkama idare eder kıvamda olsada elemanları 5 para etmeyen

1: küllükten 8-10 lirayı götüren Bahçeşehir - Beni Yıka bu yepyeni olay 1 haftalık

2: yaklasık 1-1,5 sene önce havalandırma kanalımın saga sola yukarı asagı yönlendirme dalgasını kıran ve kırık değilmiş gibi emaneten yerine takan, fark etmesem söyleme zahmetinde bile bulunmayan, 5-6 ayda 50 kere söylememe arama bunalatmalarıma her seferinde yapacaz edecez diyip yaptırmayan Bahçeşehir Sonax. ozaman 25 TL idi
[ Sonunda Sonaxla uzaktan yakından alakası olmayan Ozan Özer 'in insiyatifiyle 1 günde değiştirildi tesekürler tekrardan]

minik not: benikiyle aynı olay gibi bir S ve C sahibi arkadasımda kırdılar onlarda aynı hikaye yaşandı ikiside yurt dısına gidince kaldı öyle.

Şuan iyidir düzelmiştir etmiştir bilemem tabi kapısından geçmeyecegim iki firmadır benim için.

+

Faruk_Vtec - FF car clean senelerdir kahrımı çekiyor bu üstte yazdıklarım gibiler saolsun :D / 25 TL

By_emre
02-08-2016, 10:52
Muamele nasıldı iyi yıkamışlarmıydı arabayı?

Abi alım satım vs yaptıgımız için orda çok sık araç yıkatıyoruz ilgi alaka çok iyi + bizim sokakta park sıkıntısı oluyor aracı oraya bırakıyorum orda kalıyor sıkıntı yapmıyorlar. Bence güzel yer senin araç gözden kaçtı büyük ihtimal yıkatmanı tavsiye ederim.

Ko®ay
02-08-2016, 10:57
Kendi araçlarını yıkıyormuş gibi yıkama ve uygulama yapan, F&F car clean Fatih ve Faruk kardeşler, bahçeşehir
Benim gibi kıl müşterilerin bile rahatça tercih edebileceği bi mekan :)

Rockford
02-08-2016, 10:58
kötü:
Maltepe Maltepepark Vip Oto Yıkama

içerinin aydınlatmasımı zayıf görmüyo yoksa umursamıyolarmı bilmiyorum illaki kirli bi yeri kalıyor arabanın. ve özellikle bagajı vs süpürmüyorlar. 2 defa şans verdim daha uğramam. fiyat 20

idare eder:
maltepe act genel merkez

özellikle aracın altını vs çok iyi yıkıyorlar. içinide güzel temizledi sayılır.
fiyat 25

Genel olarak oto yıkamalarda iç temizliği çok üstün körü yaptıkları için henüz gerçekten iyiydi, diyeceğim bi yere denk gelemedim.
Anadolu yakasında tavsiye varsa gidip değerlendirebilirim.
uzun yoldan sonra iç temizlik için uzman eller şart oluyor :)

Day Walker
02-08-2016, 10:59
Abi alım satım vs yaptıgımız için orda çok sık araç yıkatıyoruz ilgi alaka çok iyi + bizim sokakta park sıkıntısı oluyor aracı oraya bırakıyorum orda kalıyor sıkıntı yapmıyorlar. Bence güzel yer senin araç gözden kaçtı büyük ihtimal yıkatmanı tavsiye ederim.

Araba pislikten gözükmüyo 1 aydır yıkanmadı ve sürekli yazlıkda kaldığı için içi falan hep kum dolu.

Ben genelde marmara forumda yıkatıyorum . Ama Auto Club hemen evin karşısı ama güvenebilir miyim bilmiyorum.

XoR
02-08-2016, 11:02
iyi Auto Club Hakan Şerifali / 25 lira
imprezaWRC sağolsun tavsiye etti gittim 4/4'lük memnun ayrıldım.

Allah kötüden uzak tutsun Auto Club Merter gibi
Konulu: http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/193706-auto-club-merter-rezalet.html?highlight=merter+rezaleti

Ufuk
02-08-2016, 11:08
İyi - Kısıklı Ulaş oto yıkama 20TL
Ferah mahallesinden nato yoluna inerken ışıkların üst sokağında. Camları cam bezi ile içten siliyorlar (çoğu yıkamacının yapmadığı şey) aynaya ve plakalıklara fitillere hava tutuyorlar. Lastikleri parlatırken önce parlatıp sonra elfreniyle hafif ileri salıp yere basan yanakta kalan kısmınıda parlatıyorlar. Kumaş paspasları önce fırçalayıp(içindeki taş yaprak dal parçası vs için) sonra süpürüyorlar.
Torpidoya sadece nemli bez sürüyorlar. Silikonlu sütleri sürmüyorlar.

Dragger
02-08-2016, 11:25
FF Car Clean Faruk_Vtec bence en iyisi, evimin altında yıkama var ona gitmiyorum, Bahçeşehire gidip FF'te yıkatıyorum her hafta.

Bakırköy Spor Kulübü de iyidir, Sedat'ı bulun yeterli. Florya Veysel de iyidir.

AVM yıkamaları hepsi rezalet...Mall of istanbul ve istinyepark başı çeker.

Tunacan
02-08-2016, 11:28
Kötü -Koru Mesa Plaza Autowax - 20TL..
çalışanlar çok lakayt. Yıkama sonrası tampon ve çamurluklarda sünger ve bezin geçmediği verler vardı...

Eren G.
02-08-2016, 11:28
Ankara ACT Anittepe - Kotu.

Arabayi yikamacilar goy goy yapicaz diye 45 dkk sonra ben noldu araba diye bakmaya gidince yikamaya basladilar. Yasli bir amca patronu heralde, onun iyi niyetini suistimal ediyorlar bariz belli. Bitti dediklerinde de her yeri arabanin vicik vicik suydu, jantlari duzgunce yikamamislar bile demir tozu kayniyordu. Ustune ustluk bahsis almak icin yapismalari da cabasi.

brs852
02-08-2016, 11:58
Kötü - Kartaltepe / Bakırköy - Autoclub Bakırtaş

bende oraya boya koruma için bırakıcaktım şu 200 liralık olanından o zaman bırakmamak en iyisi..

MK8800
02-08-2016, 12:02
Herhangi bir BP bayisinde Su+Köpük 2 TL gayet memnunum :D

XoR
02-08-2016, 12:03
Auto Club işletmelerinde genel anlamda işletene ve çalışana göre oluşan bir hoşaflık söz konusu konudaki mesajlara binaen.

Bu şekilde marka yaratıp sonrasında saldım çayıra mevlam kayıra herkes kafasına göre tuning takılsın bakış açısı çok kötü. Tek amaçları Franchise parası ve bilmiyorum alıyorlar mı ama cirodan pay zihniyeti gibi duruyor.

ozmert
02-08-2016, 12:03
Anadolu yakasında hepsini denedim mutlu son acıbadem detailworks.

Day Walker
02-08-2016, 12:12
Auto Club işletmelerinde genel anlamda işletene ve çalışana göre oluşan bir hoşaflık söz konusu konudaki mesajlara binaen.

Bu şekilde marka yaratıp sonrasında saldım çayıra mevlam kayıra herkes kafasına göre tuning takılsın bakış açısı çok kötü. Tek amaçları Franchise parası ve bilmiyorum alıyorlar mı ama cirodan pay zihniyeti gibi duruyor.

Aynen hacım,

Senin olayda taa patrona kadar yazdık yine sonuç çıkmadı.

Ben bagaja aldım yıkama zımbırtısı sabunda koyma yeride var ama çok yorucu oluyo :D zaten çeyizimizde var Onurcan saolsun :)

Mehmetmert
02-08-2016, 12:31
Iyi - Adana Liqui Molly Beyazevler
Kotu - Adana Sonax Kurttepe

ghibli06
02-08-2016, 12:37
Ankara'dan yazan herkes kötüleri yazmış, imzamı atarım ben de...

Bilkent, Mesa Koru ve Anıttepe bundan 15 Ankara'nın en iyileriydi, şu anda ciddi manada kaliteli yıkama yeri ihtiyacı var, bir de eskiden muhabbet çok iyi olurdu, şimdi herkes bir havalarda oturup telefonun bakıyor sadece :)

MeRtCaN
02-08-2016, 12:40
Hayatımın hatasını yapıp Istanbulda arabamı kopukle yıkattım :( tum plastık aksamlar leke oldu :(
ustune on tampona cok yakın tutulan tayzik yuzunden tamponun boyası cıktı :(

ne demısler en ıyı yıkamacı kendın
kendın yıkadıgın araba en ıyısı :)

Alii
02-08-2016, 12:55
Vasat - Muğla Rüya AVM 25 TL (4/10)
Fena Değil - Doğan Oto Yıkama 25 TL (7.5/10)

psy_dreams
02-08-2016, 12:58
Berbat - İzmir Çiğli Kipa AVM 3M Parkfit - Cilalı yımaka, Wax ve Jan temizliği 38 TL

Malzeme kalitesi: Ürünler kesinlikle 3M değil
İşçilik: Acele acele ve özensiz, jant temizliği için uyarmama ve ek ücret ödememe rağmen balata tozu kaldı.
Wax: Sözüm ona 3M, Kipa AVM' de 20 TL' ye satılan ürünü sabun gibi sürmüşler. Aracı aldıktan sonra sağında solunda kalanları kendim sildim.

Dragger
02-08-2016, 12:59
MeRtCaN sen de tam kasaba denk gelmişsin, nerede yıkattın? :D

MeRtCaN
02-08-2016, 13:00
MeRtCaN sen de tam kasaba denk gelmişsin, nerede yıkattın? :D

act abi kotu bi yer degildi :)

Dragger
02-08-2016, 13:03
ACT şubeden şubeye çok farkediyor da ben bedava yıkasalar sokmam, geçmiş olsun.

brs852
02-08-2016, 13:11
ACT bende ciddi manada soğudum birde şu bahçelievler Ziwbax'ı merak ediyorum internette çok memnun olanda var hiç memnun olmayanda buradan gitmiş arkadaşlar ne yorum yaparlar acaba burası için ?

Bugraaa
02-08-2016, 13:49

+ bende şimdi bunu yazıcaktım :D

Kadyr
02-08-2016, 13:51
Umraniye eski otopazari onundeki yol uzerinde arada bi yikamaci var adini unuttum ama fena degildi bi kere yikattim ama yine giderim

by.gkn
02-08-2016, 13:55
Yeni taşındığım bölgede bir kere gidipte ikinciye giderim dediğim biryer bulamadım. Geçenlerde ACT Ağaoğlu var yakınımda ona gidecektim kapandığı için gidemedim buradaki yorumlardan sonra sanırım herhangi bir act şubesine gitmem. Yine en iyisi baba evine gittikçe kendi yıkamam gibi duruyor :D

EM-RE
02-08-2016, 14:03
iyi:beykoz 2nd bridge güzel özenle yıkıyorlar sahibide çalışanları da efendi.en son jantları biraz bırakıyorlardı 1 2 uyarıdan sonra şimdi onuda yapmıyorlar.memnunum.

onursumer
02-08-2016, 14:14
otopark olarak kullandığımdan auquaflorya otoparkta yıkatıyorum orta 30TL , musaitsem florya veysel çok iyi 25TL

by serçe
02-08-2016, 14:28
F&F car clean, fatih , faruk kardeşler, bahçeşehir . bayrampaşadan kalkıp gidip araba yıkattığım yerdir.

Cliosportve
02-08-2016, 14:35
bende oraya boya koruma için bırakıcaktım şu 200 liralık olanından o zaman bırakmamak en iyisi..

Bazı eksik bıraktıkları yerler vardı
Mesela , ön 2 koltuğun arkasına denk gelen yerlerde bebek olan yiğenimin tozlu ayak izleri mevcuttu
Onları silmemişlerdi.
Belkide akşam saati bıraktığım içindir.

Berkan
02-08-2016, 14:38
+ bende şimdi bunu yazıcaktım :D

far stopun cüzzamlı gibi matlaşıp sararıp solarsa ve aracın herhangibi yerindeki siyah plastik kısımlar karlık difüüzor cam fitilleri vs gibi bol kostikli 2 tl lik yıkama kopugunden beyazlaşmaya başlayınca güzelliğini anlarsın :D

Erdem K.
02-08-2016, 16:16
iyi - Bar35 oto cilalama ve detaylı iç temizlik Bar35 :) ücretsiz

iyi - Sonax Ksk - 30TL

imprezaWRC
02-08-2016, 16:26
iyi Auto Club Hakan Şerifali / 25 lira
imprezaWRC sağolsun tavsiye etti gittim 4/4'lük memnun ayrıldım.

Allah kötüden uzak tutsun Auto Club Merter gibi
Konulu: http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/193706-auto-club-merter-rezalet.html?highlight=merter+rezaleti

Hakan uzun yıllar Sonax'ta görev yapmış. ACT öncesi 2 yeri işletiyordu sonunda kendi kendisinin patronu oldu. İşini severek yapıyor, son kontrolleri kendisi yapıyor. O gün o varmıydı bilmiyorum ama memnun kalmana sevindim :)

fdoganb
02-08-2016, 16:29
Hakan uzun yıllar Sonax'ta görev yapmış. ACT öncesi 2 yeri işletiyordu sonunda kendi kendisinin patronu oldu. İşini severek yapıyor, son kontrolleri kendisi yapıyor. O gün o varmıydı bilmiyorum ama memnun kalmana sevindim :)
şerifalide nerede acaba? bu ara düzgün yıkama bulma sıkıntısı yaşıyorum memnun kalırsam sürekli oraya giderim.

imprezaWRC
02-08-2016, 16:47
şerifalide nerede acaba? bu ara düzgün yıkama bulma sıkıntısı yaşıyorum memnun kalırsam sürekli oraya giderim.

Şerifali-HAKAN (http://www.autoclub.com.tr/uygulamamerkezi.php?merkez=60)

Bugraaa
02-08-2016, 16:49
far stopun cüzzamlı gibi matlaşıp sararıp solarsa ve aracın herhangibi yerindeki siyah plastik kısımlar karlık difüüzor cam fitilleri vs gibi bol kostikli 2 tl lik yıkama kopugunden beyazlaşmaya başlayınca güzelliğini anlarsın :D

nerdeyse hergün yıkıyorum ben :) mantıklı geliyor bp :D yıkamacıya versem ocağıma incir ağacı diker

CooLeqenD
02-08-2016, 16:55
Kendi araçlarını yıkıyormuş gibi yıkama ve uygulama yapan, F&F car clean Fatih ve Faruk kardeşler, bahçeşehir
Benim gibi kıl müşterilerin bile rahatça tercih edebileceği bi mekan :)

Var mı bizim buralarda Koray abi :) Bir yere heh tamam güzel diyorum ya el değiştiriyor yada kötü yıkamaya başlıyor. Faruk uzakta kalıyor yakın olsam varya peh :)

levent
02-08-2016, 17:01
nerdeyse hergün yıkıyorum ben :) mantıklı geliyor bp :D yıkamacıya versem ocağıma incir ağacı diker

Kendi şampuanını, eldivenini, bezlerini al petrolde yıka.. Kostik arabanın anasını seviyor..

SinanAdalı
02-08-2016, 17:02
iyi - Zeytinburnu - Toyota derindereye gelmeden - Ottoman yıkama 15tl

ahmetbaha-drs
02-08-2016, 17:18
-

1: küllükten 8-10 lirayı götüren Bahçeşehir - Beni Yıka bu yepyeni olay 1 haftalık

2: yaklasık 1-1,5 sene önce havalandırma kanalımın saga sola yukarı asagı yönlendirme dalgasını kıran ve kırık değilmiş gibi emaneten yerine takan, fark etmesem söyleme zahmetinde bile bulunmayan, 5-6 ayda 50 kere söylememe arama bunalatmalarıma her seferinde yapacaz edecez diyip yaptırmayan Bahçeşehir Sonax. ozaman 25 TL idi
[ Sonunda Sonaxla uzaktan yakından alakası olmayan Ozan Özer 'in insiyatifiyle 1 günde değiştirildi tesekürler tekrardan]

minik not: benikiyle aynı olay gibi bir S ve C sahibi arkadasımda kırdılar onlarda aynı hikaye yaşandı ikiside yurt dısına gidince kaldı öyle.

Şuan iyidir düzelmiştir etmiştir bilemem tabi kapısından geçmeyecegim iki firmadır benim için.

+

Faruk_Vtec - FF car clean senelerdir kahrımı çekiyor bu üstte yazdıklarım gibiler saolsun :D / 25 TL

FF Car&Clean dışında Bahçeşehir ve çevresinde araba yıkatılmaz zaten, İsterlerse kovayla su atsınlar hepsinden iyi olur :D :D Hele Akbatı'da sakın yıkatmayın.

baskan
02-08-2016, 18:12
On numara - Bursa Karamustafa Shell kendim yıkarsam 1TL su / 1 TL köpük / 1+1TL süpürge
On numara - Bursa Merinos Total yıkamacıya bırakırsam 1TL su / 1TL köpük + 3TL bahşiş attınmı iğne deliğine kadar yıkıyor maşallah :)

4 senedir aktif olarak kullanıyorum bu iki yeri, her yıkama / kurulama sonrası tüm siyah plastiklere'de Sarp protectan geçiyorum. Mis mis, ne beyazlama yaşadım ne de sararma / solma..

Er34
02-08-2016, 18:57
Linç edileceğim ama F&F'de bir kere araba yıkattım. Boş bir zamanlarında gitmiştim. Hızlı ve güzelce çıkardılar.Eksiklerini söyleyemem ama artıları da yoktu. Bahçeşehir ve çevresindekilerle karşılaştırırsanız en iyisi onlar.
Hadımköy yolunda opette 2 tl su, 2tl köpük. Bolca yer var. Kendim yıkamayı seviyorum ben.

Ranthor
02-08-2016, 19:36
Bakirkoy civarlarinda kendin yikayabilecegim yer var mi?

Melih-Ö
02-08-2016, 19:51
İyi - Autojoy Avcılar-Esenyurt
İyi - Quality Motors - Avcılar

Yol güzergahıma gore iki yerde yikatiyorum, ikisinde de cok memnunum.

Melih-Ö
02-08-2016, 19:52

Veli efendideki Petrol Ofisinde kendimiz yıkıyoruz. Normalde birisi duruyor da parayı verip malzemeleri kullanıyoruz :)

Birkan61
02-08-2016, 19:58
KÖTÜ : Ataköy A Plus AVM

Balata lekeleri halen jantta, tek kapı aracın arka koltuğundaki kırıntılar halen duruyordu ve sağ kapıdaki çamur lekeside duruyordu bez değmemiş ya da yalandan değmiş

çok sıra olduğundan pek iplemiyorlar heralde

EmreS13
02-08-2016, 20:54
Ankara:
Kötü: Atlantis avm kapalı garaj şimdi gerçi isim değiştirdi ama elemanları aynı mı bilmiyorum. Suyun değmediği yerler vardı.
Çokiyi: Detailing Garage. Her iki şubedede havayla arabayı kuruluyolar, her hangi bi detayı atladıklarını görmedim. Hatta tamponuma birisi sürtmüş boyasını bana rica ederek pasta yapmışlardı. Mert çukurambarda yıkamayı kaldırdı ama canı sağolsun :)

deeperblack
02-08-2016, 21:12
İyi - Küçük Çamlıca - Ayanoğlu

OzanCELENK
02-08-2016, 22:15
F&F Clean - Florya Veysel harici yıkatmam,yıkattırmam :)

oguzedr
02-08-2016, 22:56
Kendi şampuanını, eldivenini, bezlerini al petrolde yıka.. Kostik arabanın anasını seviyor..

Edirne'li olduğu belli :D

MK8800
02-08-2016, 23:05
Ha yalnız cidden Mersin için de yazayım yolu düşen olur illa ki , Ninja Motor ; Caner abinin ilgi , alaka , esnaflığı 10 numaradır . Arabayı sürekli yıkatma huyum yok ama en azından muhabbeti için bile 2 haftada bir falan yanına uğrarım .

Yigit-Y
02-08-2016, 23:27
Kötü Ötesi ve Kazık Marmara Forum daki

Arabayı sürekli yıkatan biri değilim ama

Sefaköy AutoZen var şimdilik iyi :)

TarikS
02-08-2016, 23:45
Anadolu Yakası

En iyi : Detailworks Acıbadem, gitmeden telefon açmakta fayda var. Arabayı bırakın arkanıza bakmadan gidin sonra :) Memnuniyet garanti

İyi: Kavacık'ta Carpeeling var. Sahibi Erkan'a zamanla kendimi de tanıtmamla gayet memnun ayrılıyordum. Kıllık yaptığınızda ters bakmıyor en azından, detayları önemsediğinizi görünce tüm elemanlarıyla ona göre davranıyorlardı ama başında durmakta fayda var yine de. 1 senedir gitmiyorum ama internette hala güncel görünüyor. CARPEELING (Erkan Erdoğan) | Oto Yıkama ve Bakım | Beykoz İstanbul , 0216 425 41 80 Bulurum.com (http://www.bulurum.com/details/_6ce74760ba_a4_4d6b67a1i3jb__c25?what=Oto%20Y%C4%B 1kama%20ve%20Bak%C4%B1m&where=Beykoz)

Araba temizkense Aytemiz'e giderdim hep Kozyatağı yan yolda Bostancı Köprüsü'ne yakın olan. 100 TL yakıt alımına bedava yıkama fişi veriyorlardı, sadece su tutturup geçiyorum tozu gitsin diye, sonra yolda kuruyor zaten. Tabii arabanızın boyası bakımlıysa bu geçerli. :D CLK varken LPG alımını oradn yapardım, LPG'leri gördüğüm en iyi LPG hem uygun fiyatlı hem uzun menzil gidiyor. Haliyle performans düşüşü falan da yok tabii.

Kızıltoprak Meg en son fena değildi ama ya zamanla sizi tanımaları lazım ya da başında durmanız lazım. Tamponlar vs. kirli kalabiliyordu en son.

ruudvan
03-08-2016, 00:48
kötü yıkamacı yoktur arabasını pis teslim alan müşteri vardır.
araba yıkamaya ya tanıdığım esnafın yanına gider kendim yıkarım yada kimseye vermem.geçen gün bi yıkamaya gitme gafletinde bulundum , yıllardır tanırım sohbet ederim ama hiç arabamı yıkatmadım. nolcak yeea vereyım yıkasınlar dedim demez olaydım.arabayı kirli bıraksın ama arabama metal parcası deil 3 aylık bebek muamelesi yapsın.

c20let
03-08-2016, 01:06
1 tl ile çalışan benzinliklerdeki basınçlı su ve aşağıdaki ikiliyi kullanıyorum.

http://www.hepsiburada.com/sonax-konsantre-sampuan-314300-1000ml-pm-otson314300

http://images.hepsiburada.net/assets/OA/500/OA_4791342.jpg

KAPORTA GOVDEYıkama AksesuarlarıModaCarOTM090288OTM090288ModaCar Microfiber ARAC YIKAMA Eldiveni 090288 (http://www.modacar.com.tr/modacar-microfiber-arac-yikama-eldiveni-090288)

http://www.modacar.com.tr/ProductImages/76988/big/otm090288.jpg

Ko®ay
03-08-2016, 10:52
Var mı bizim buralarda Koray abi :) Bir yere heh tamam güzel diyorum ya el değiştiriyor yada kötü yıkamaya başlıyor. Faruk uzakta kalıyor yakın olsam varya peh :)

Bizim buralarda benim bildiğim en iyi yıkamacılar kapı altından suyu aldığı bezle kaputu silene kadar iyiydi gözümde :) o günden beri en iyi yıkamacı benim 3 liraya su tutturup kendim siliyorum

grkm
03-08-2016, 22:57

Kimyasal bazlı canı yanan o kadar çok kişiden telefon alıyorum ki..

Kimisi markalı tabela bayisine gitmiş araçlar.. Corvette var krom jantları pul pul dökülen. Alkantara lı R8 var iç mekanı soyulmuş olan, Miniler var trimleri solmuş, beyazlamış olan, cam filmleri soyulan vs. Bayilerin hiç biri sorumluluk üstlenmiyor.

Tüm bunların bedelini cebinizden ödemek durumunda kaldığınızda yine ocağınıza incir ağacı dikilecek, hiç şüphesiz çünkü bu kimselerin canı hep yandı.

Bizim bu car care sektöründe ucuz etin yahnisi ol mu yor.

Hayatımın hatasını yapıp Istanbulda arabamı kopukle yıkattım :( tum plastık aksamlar leke oldu :(
ustune on tampona cok yakın tutulan tayzik yuzunden tamponun boyası cıktı :(

ne demısler en ıyı yıkamacı kendın
kendın yıkadıgın araba en ıyısı :)

Geçmiş olsun combo, sana yine iş düştü desene :/

Bir daha düşünün..

http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/159148-kpkl-ykamaya-kar-ciddi-uyardr.html

blumenberg
03-08-2016, 23:32
Ankarada;

Bilkent Tabanway bir kere gittim, gitmez olaydım hem fiyatlar çok uçuk hem de yıkama namına birşey yok, bir daha asla.

Angora Tabanway da başlarda iyi idi, sonralar bozdu iyice. Artık gitmiyorum oraya.

Park caddesinde var profesiyonel car care diye bir yer, orayı da bi ara denedim, anlaştığımız fiyat vardı çok fazla yıkama yaptırdığım için,sonradan kendi kendilerine zam yaptılar suya zam mı ne gelmiş vs diyerekten, artık oraya da bundan sonra gitmem.

Forse Car Clean Center var Lizbon caddesinde, tek memnun kaldığım yer açıkcası, araba ile bebek gibi ilgileniyorlar.

Bir de nano cila var, her yıkamada ondan kullanıyorum araba çok güzel parlıyor,

Han
04-08-2016, 11:30
Bahcelievler civarinda kendi yikayabilecegimiz yer var midir ? Suyu kopugu kendim kullanmak istiyorum malesef basinda biri duruyor .

Yigit-Y
04-08-2016, 12:03
Bahcelievler civarinda kendi yikayabilecegimiz yer var midir ? Suyu kopugu kendim kullanmak istiyorum malesef basinda biri duruyor .

Yayla Bp :)

Birkan61
04-08-2016, 12:15
aynen yayla bp, akşamları 19.30 gibide genelde boş oluyor dün akşam ücretini verip kendim yıkadım tamamen :)

bomonti
04-08-2016, 19:18
Detailing Garage Çukurambar / Ankara ( En iyisine 5 basar nitelikte )

Daha ömrü hayatımda burası gibi araba yıkayan ( Uğur Abi ) bir yer kişi görmedim. (20 TL) Gide-gele muhabbetimiz öyle olmuştu ki platform boşsa girip kendim yıkadığım bile oluyordu, Uğur abi de sağolsun kendi arabasını yıkarmış gibi detaylara girmeyi pek severdi.. Abartmıyorum 1 - 1.5 saat arabam yıkanıyordu..

Ve her güzel şeyin sonu geldiği gibi Detailing Garage Çukurambar' da yıkama olayı son buldu. Ne yapalım uzak olsa da Cevizlidere şubesine gideriz dedik...

Detailing Garage Cevizlidere/Ankara (25 TL BERBAT)

1. Sefer : Kazandırdığım belki 20. müşteri olabilir. Bir abimi randevu alarak cevizlidere şubesine götürdüm, ancak yıkamacı abimiz yıkayamıyacağını, içeri ile görüşmemi söyledi ilginçtir içerideki de dışarısı ile görüşmemi istedi :) dışarıdakiyle görüşmeye çıktığımda tekrar içeriye yönlendirildim.. :) Ve artık tepemin tası atmıştı ne yapmaya çalışıyorsunuz dedim ? Ve içerideki abimiz kavgaya çıkar gibi dışarıya çıktı tartışma ıvır zıvır neticede arabayı yıkatamadık.

2. Sefer : Yeni araba almıştım ve babamla beraberim, sorun yaşadığım halde tekrar aynı yıkamacının yolunu tuttuk. Yolculuk esnasında babama Detailing Garage ın ne kadar iyi olduğunu anlatıyordum ve onunda oraya gitmesi konusunda tavsiyeler veriyordum.. Neyse yine aynı yıkamacı abiyi görünce ince bir cinlenme gelse de mümkün olduğunca efendi uslu davrandım. Süreç başlamıştı ve köpük sıkılmaya başladı aracın üzerine, bu esnada bagajdaki 1 tane janta köpük ve su sıkıp sıkamayacağını sordum..Bingo, yine beklenen cevap :) içeriyle görüşün ben birşey yapamam... Ramazan olması sebebiyle kırıcı olmadım yoksa arabayı köpüklü köpüklü oradan çıkartacaktım.. Yıkama tamamlandı ve rezil rüsva halde aracımı geri teslim aldım.. Vites körüğü, jantlar, halı paspaslar, koltuklar olduğu gibi duruyordu.. Üstelik iç yıkama da istememiştim :D

Şahsen gidecek arkadaşlar varsa tavsiye etmiyorum daha iyi bir yer buldum.

100. Yıl da ANCAR WASH Aspava'nın olduğu yerde Çağdaş' ın alt otoparkında çalışıyorlar.. 25 TL Mükemmel

Boya koruma dahil herşey var, arabanın içini buharla yıkıyorlar yahu :) daha ne olsun!

kelalper
04-08-2016, 19:49
İyi florya Veysel. Rahmetli Ümitin mekanı. bi giriş çıkışı sıkıntı.
ACT benden uzak allah a yakın olsun. Bostancıda bi kere girdim girmez olaydım. Kendi yıkamam varken de sürekli deniliyordu denedim gördüm. Janta vurduğu süngeri kaportaya sürdü kafasını kıracaktım herifin.
Kartal JAWS o de ayrı kötü. Hem yavaş hem de bi sürü kimyasal kullanıo orasına burasına ama araba hala leş. Çünkü kontrol eden yok. Ben çıkar her arabayı kontrol ediodum ya da ettiriodum bunlar bakmıolar bile ACT de bakmıo bunlarda .
Maslak Meguiars.kötü. Kendi şampuanını götürüosun tek kovada yıkamaya kalkışıo. ikinci kovayı isteyince mal mal suratına bakıo. Allahtan kendim yıkadım da ne yaptıklarını görmedim.

Ozan Özer
04-08-2016, 21:02
-

+

Elimden geleni her zaman Yaparım :) hala sözüm geçer orada aklında olsun..

faruk ilk fırsatta geleceğim dükkana 😀

snrk
04-08-2016, 21:45
Detailing Garage Cevizlidere/Ankara (25 TL BERBAT)

Başka bir konuda baya övülüyordu burası, ben de bir ara denemeyi düşünüyordum. İçime kurt düştü şimdik :(

Mikrop_Ali
05-08-2016, 15:55
Ben Dikmen'de oturuyorum Detailing garaj ivedik sanayideyken tanıştık Dikmenden kalkıp ivedige giderdim araba yıkatmak için. Detailing garage Cevizlidereye ve çukurambara açıldı bütün çevrem ve ben burda araba yıkatırız kendimiz yıkarız 5 yıldır hiç bir sorun yaşamadım.
Belki ordaki çalışan abimizin o gün başka bir problemi sorunu sıkıntısı vardı size denkgelmiş olabilir.

bomonti
08-08-2016, 01:12
Başka bir konuda baya övülüyordu burası, ben de bir ara denemeyi düşünüyordum. İçime kurt düştü şimdik :(

Çukurambar için dediklerim halen geçerlidir. Ve yıkama faliyeti bugün başlasın yine giderim.. Ancak Cevizlidere' yi tavsiye etmiyorum.

By_Carizma
24-09-2016, 21:17
Gokce garage detailing hakkında bilgisi olan var mı ??

veya Halkalı Sefaköy ve çevresinde güvenebileceğimiz bir detailing dükkanı var mı ?

SinanAdalı
08-11-2016, 03:10

Veliefendi Opet.. Her seferinde kovam ve şampuanımla giderim dakikalarca yıkarım köpüklerim. Orda çalışan biriside arabayı durular veririm 5tl arabayı çekiyoken bile üstüne su atıyo hala :)

Ers
08-11-2016, 07:25
izmirde self servis yıkama da kendim yıkıyorum.

Birkan61
08-11-2016, 08:27
Gokce garage detailing hakkında bilgisi olan var mı ??

veya Halkalı Sefaköy ve çevresinde güvenebileceğimiz bir detailing dükkanı var mı ?

biraz geç oldu emma

gökçe garage sahibi arkadaşımdır, gözü kapalı gidebilirsiniz

o civarlarda farklı bir öneri olarak paddock detailing var yine forumdan ilbey kardeşimiz

KGüneyli
08-11-2016, 09:01
- Bayrampaşa sağmacılar lisesi arkasında, oguzhan ilköğretim in yanında oguzhanoto yıkama var. Cok memnunum güzel yerdir .

AliGizda
08-11-2016, 09:11
Yenibosna Radar civarında self servis yıkama yapabileceğim yer varmıdır? Yeni taşındım hiç bilmiyorum buraları, yıkamacıyada para vermek istemiyorum.

Birkan61
08-11-2016, 09:17
Yenibosna Radar civarında self servis yıkama yapabileceğim yer varmıdır? Yeni taşındım hiç bilmiyorum buraları, yıkamacıyada para vermek istemiyorum.

yazcadum sağa buralara gelmişsin, hayırlı uğurlu olsun :) görüşelim bi ara

gökçe garage akın güzel bi kardeşimizdir :D mutlaka bi uğra bu konuda yardımcı olacağına eminim
senin orada olsam akının yanından çıkmazdım

AliGizda
08-11-2016, 09:24
yazcadum sağa buralara gelmişsin, hayırlı uğurlu olsun :) görüşelim bi ara

gökçe garage akın güzel bi kardeşimizdir :D mutlaka bi uğra bu konuda yardımcı olacağına eminim
senin orada olsam akının yanından çıkmazdım

Yazsaydun da kardaşum :) En yakın zamanda görüşelim :)

Ben bi ara uğrayayım yanına :)

Birkan61
08-11-2016, 09:32
Yazsaydun da kardaşum :) En yakın zamanda görüşelim :)

Ben bi ara uğrayayım yanına :)

00 53 rehberde sıkıntı yok ;) haberleşiriz

AliGizda
08-11-2016, 09:35
00 53 rehberde sıkıntı yok ;) haberleşiriz

EyvAllah kardeşim :)

ilbeyyagci
08-11-2016, 09:42
Genelde dışardan gelenlerin araçlarını yıkamıyorum fakat techturkey'den her haftasonu uğrayan arkadaşlar var. Yıkamadan ziyade mini detailing yapıyorum :) iç-dış olarak gelen aracı çift kova yöntemiyle Adam's Car Shampoo ve Adam's yün eldiven ile yıkıyorum. CG Miracle bezlerle kuruluyorum. Jantlara demir tozu çözücü ve detaylı kir temizleme ardından arabayı içeri alıp iç temizliğini yapıyorum. Hızlı cila veya isteğe göre carnauba içerikli wax'lardan birini uygulayıp lastik-cam bakımı ardından gönderiyorum.

Cumartesi günleri için dileyen varsa beklerim :)

Birkan61
08-11-2016, 09:49
carnauba deme kötü oluyorum bebek poposu gibi kaportaya sahip olunca :D

fdoganb
08-11-2016, 11:24
biraz sarı çizmeli mehmet ağa olacak da maslak'ta bir plaza altında babam arabayı yıkatmış. artık zımparayala mı yıkadılar naptılar bilmiyorum araç hare içinde görünce içim acıdı. şerefsiz karaktersizler. sen gözünden sakın bunlar gibi kendine esnaf diyen onun bununkiler gelsin 20dk da hiç etsin. yazık günah.

serkanaygün
08-11-2016, 12:38
Akın'a gidebilirsin elinden geldiğince yardımcı olur sana. Sevdiğimiz bi kardeşimiz :)

burakgunay
10-11-2016, 20:09
Genelde dışardan gelenlerin araçlarını yıkamıyorum fakat techturkey'den her haftasonu uğrayan arkadaşlar var. Yıkamadan ziyade mini detailing yapıyorum :) iç-dış olarak gelen aracı çift kova yöntemiyle Adam's Car Shampoo ve Adam's yün eldiven ile yıkıyorum. CG Miracle bezlerle kuruluyorum. Jantlara demir tozu çözücü ve detaylı kir temizleme ardından arabayı içeri alıp iç temizliğini yapıyorum. Hızlı cila veya isteğe göre carnauba içerikli wax'lardan birini uygulayıp lastik-cam bakımı ardından gönderiyorum.

keşke Ankara'da bulsam şöyle çift kovalı, detaylı adam gibi yıkayan bir yer. Can kurban sizin gibi esnafa, nazımızın geçeceği bir yer bulsak 10 araba gidicez ama benim kıllığım yüzünden dikiş tutturamadık. Köpük sıkıp tazyikli suyu dayayan yıkamacı oldu, canım sıkılıyor o şekilde araba yıkanınca. Şu forumda ne güzel detailingci abilerimiz var, bi tane de güzel yıkamacı üyemiz olsa keşke. ÇOK DERTLİYİM :D

EmreS13
10-11-2016, 20:28
keşke Ankara'da bulsam şöyle çift kovalı, detaylı adam gibi yıkayan bir yer. Can kurban sizin gibi esnafa, nazımızın geçeceği bir yer bulsak 10 araba gidicez ama benim kıllığım yüzünden dikiş tutturamadık. Köpük sıkıp tazyikli suyu dayayan yıkamacı oldu, canım sıkılıyor o şekilde araba yıkanınca. Şu forumda ne güzel detailingci abilerimiz var, bi tane de güzel yıkamacı üyemiz olsa keşke. ÇOK DERTLİYİM :D
Detailing çukurambardaki yerde mert butik yıkama ve detailing'e geçtik burda demişti. Şu an son durum nedir bilemiyorum görünce paylaşmak istedim sadece. Bi konuşmak faydalı olabilir.

Eray35
10-11-2016, 20:37

Allahim abi neden izmirde degilsin...

burakgunay
10-11-2016, 20:39
Detailing çukurambardaki yerde mert butik yıkama ve detailing'e geçtik burda demişti. Şu an son durum nedir bilemiyorum görünce paylaşmak istedim sadece. Bi konuşmak faydalı olabilir.

2 hafta önce öbür şubelerindeydim, çukurambarda yıkamayı tamamen kapattık dediler, orada da kapatacaklarmış. Yıkamadan kârımız yok vs dediler. Teşekkür ederim yine de ilgine kardeşim.

Coupe2836
10-11-2016, 21:18
Bende sizin gibi ayni konularda şikayetçiydim, yikatmak icin para veriyorum ama yikamaci is yaparken ben onun yaptigi kotu isten stres oluyordum. Simdi kendim yikayabilecegim batikentte bir yer buldum, hem istedigim gibi yikiyorum hemde is stresini atiyorum :)

Grimlord
10-11-2016, 21:26
Batıkent shellde yıkıyordum ben de ama acaip sıra oluyor. Zaten kostikli köpüğü asla sürmem, gerekirse çamurlu kalsın, boya için daha sağlıklı.
Şimdi evin önüne kova indirip kendim yıkıyorum, bebek şampuanı güzel köpürüyor :D

SinanAdalı
11-11-2016, 01:43

Bi çaya geleyim cumartesi işten erken kaçarsam, arabada varya nası çamur nası çamur :D Normalde hep ben yıkarım, maksat çay :D

burakgunay
11-11-2016, 07:08
Bende sizin gibi ayni konularda şikayetçiydim, yikatmak icin para veriyorum ama yikamaci is yaparken ben onun yaptigi kotu isten stres oluyordum. Simdi kendim yikayabilecegim batikentte bir yer buldum, hem istedigim gibi yikiyorum hemde is stresini atiyorum :)

Batıkent shellde yıkıyordum ben de ama acaip sıra oluyor. Zaten kostikli köpüğü asla sürmem, gerekirse çamurlu kalsın, boya için daha sağlıklı.
Şimdi evin önüne kova indirip kendim yıkıyorum, bebek şampuanı güzel köpürüyor :D

Bu zamana kadar tüm arabalarimi garaj girişinde evin tesisatindan çektirdiğim hortumla kendim yıkadım ama sağlık probleminden dolayı kendim yikayamiyorum artık. Yoksa 3 saatte bi araba yıkıyordum komşularin dalga konusu olmuştum :)

Ae86
11-11-2016, 08:34

Ben İzmirdeyim beklerim :) Arkadaşlar bende yıkama işi yapmıyorum.2-3 tane sabit müşterim var gelen sadece onların aracı ile ilgileniyorum.Sıralama şu şekilde,

Jant bakımı dıştan müdehale edebilirsem içine kadar temizlik.
Çift kova ile yıkama.(Wax korumaları araçlar için şampuan adams, chemical guys citrus wash & gloss, valet pro ph nötr şampuan vs.Seramik korumalı araçlar için gyeon bathle plus.)
Yıkama eldiveni Meguiras wash mitt.Kurulama Chemical guys woolly mammoth, Auto Finesse aqua gibi havlular kullanıyorum.
İç temizlik ve ardından katı wax, sealant, yada hızlı cila korumaya alıp bitiriyorum.Bu işlemler yaklaşık 2-3 saat sürüyor.

murat-m
11-11-2016, 08:35
Beylikdüzü KSL oto yıkama Onur 10 numaradan fazlasıdır benim gözümde kesinlikle tavsiye ederim. (25 tl)

STP
11-11-2016, 08:52
Beylikdüzü KSL oto yıkama Onur 10 numaradan fazlasıdır benim gözümde kesinlikle tavsiye ederim. (25 tl)

ıkı kere yıkattım boyle detay zor bulunur. cıddı pıs arac verdım ıkıncıye ancak termızlenır dedıgım arabalardı.bebek gıbı teslım ettı hakkını teslım etmek lazım

Rockford
11-11-2016, 10:00

kayınbaba orada oturuyodu uğradığımda bir deneyeyim, aracın içi yine evlere şenlik :)

ayku82
11-11-2016, 12:12
Ist Anadolu yakası tavsiye ?

Eray35
11-11-2016, 22:10
Ben İzmirdeyim beklerim :) Arkadaşlar bende yıkama işi yapmıyorum.2-3 tane sabit müşterim var gelen sadece onların aracı ile ilgileniyorum.Sıralama şu şekilde,

Jant bakımı dıştan müdehale edebilirsem içine kadar temizlik.
Çift kova ile yıkama.(Wax korumaları araçlar için şampuan adams, chemical guys citrus wash & gloss, valet pro ph nötr şampuan vs.Seramik korumalı araçlar için gyeon bathle plus.)
Yıkama eldiveni Meguiras wash mitt.Kurulama Chemical guys woolly mammoth, Auto Finesse aqua gibi havlular kullanıyorum.
İç temizlik ve ardından katı wax, sealant, yada hızlı cila korumaya alıp bitiriyorum.Bu işlemler yaklaşık 2-3 saat sürüyor.

Abi bu islemler boyunca yaninda durup yardim edebilirsem sana benden bıkarsın :D

ilbeyyagci
12-11-2016, 08:46

Abi İzmir'de bizden delisi var :) Ae86 Hardcore Garaj Cem Özgen !

Bi çaya geleyim cumartesi işten erken kaçarsam, arabada varya nası çamur nası çamur :D Normalde hep ben yıkarım, maksat çay :D

Abi haberleşelim beklerim gel :) çay-filtre kahve her daim mevcut :)

brs852
12-11-2016, 09:00
Bahçelievler tarafında var mı önerebieceğiniz bir yer ?

Birkan61
12-11-2016, 09:02
Bahçelievler tarafında var mı önerebieceğiniz bir yer ?

Gökçe Garage, Yenibosna

brs852
12-11-2016, 09:08
Gökçe Garage, Yenibosna

Tam olarak neresinde adresi p.m atar mısın yol tarifi ile :)

SinanAdalı
12-11-2016, 20:52
Abi haberleşelim beklerim gel :) çay-filtre kahve her daim mevcut :)

oo filtre kahve falan :D PaddockBucks olmuş biraz da :D bak bu gün gelemedim işten geç çıktım..

PiscocuK
13-11-2016, 06:59
Mall of istanbul car wax. Bir daha asla. Bir kac kere ufak tefek hatalari oldu hadi dedim olur insalik hali. Ama cuma gunu yasananlardan sonra mall ofa o kapidan giris dahi yapmam. Cuma aksamdan beri sikayet icin ariyorum merkezi sanirim haftasonu mesai yok. Pzt arayip sikayette bulunacagim

i-vtec07
13-11-2016, 09:37
Antalyada var mı güzel yıkayan bi yer ? Ben kendim yıkıyorum hep ama mecbur kaldığımız durumlar olabiliyo . Özellikle araba 2 metre oynatıcam diye pati çektirmeyen yerler .

Erasta avm car wax - kötü .

i-vtec07
13-11-2016, 09:38
Mall of istanbul car wax. Bir daha asla. Bir kac kere ufak tefek hatalari oldu hadi dedim olur insalik hali. Ama cuma gunu yasananlardan sonra mall ofa o kapidan giris dahi yapmam. Cuma aksamdan beri sikayet icin ariyorum merkezi sanirim haftasonu mesai yok. Pzt arayip sikayette bulunacagim

Naptılar abi merak ettim ?

İbrahim33
13-11-2016, 22:24
Mersinde olan varsa , çok yakın bir abim. komple boya koruma , motor yıkama , iç detayı 130 tl'ye yapıyor. İsteyen olursa yönlendirebilirim. 3d nin ürünlerini kullanıyor.

ErayCerit
13-11-2016, 22:49
Mersinde olan varsa , çok yakın bir abim. komple boya koruma , motor yıkama , iç detayı 130 tl'ye yapıyor. İsteyen olursa yönlendirebilirim. 3d nin ürünlerini kullanıyor.

O rakama yapıyorsa Adana'dan bile gelirim :) Burda o işlemlere min. 350-400 TL verilir

İbrahim33
13-11-2016, 22:59
O rakama yapıyorsa Adana'dan bile gelirim :) Burda o işlemlere min. 350-400 TL verilir

gel tabi , geldiğinde ara bide tantuni yiyelim hatta. :)

RafetAraç
13-11-2016, 23:46

130tl mi valla şaka gibi fiyatlar.......

Faruk_Vtec
14-11-2016, 00:29

ıç & dış & motor uygulamasını 1 gun ıçınde bıle yapsa gene kurtarmaz, çünkü detaılıng dükkânlarının çoğunun günlük gıderı mın 200tl'dır, bence ışçılığıne aracı ve kefıl olma boş ver..

İbrahim33
15-11-2016, 21:37
ıç & dış & motor uygulamasını 1 gun ıçınde bıle yapsa gene kurtarmaz, çünkü detaılıng dükkânlarının çoğunun günlük gıderı mın 200tl'dır, bence ışçılığıne aracı ve kefıl olma boş ver..

kefalet mevzusu değil , benim bütün arabalar orada yapılıyor. tecrübeyle sabit...

Faruk_Vtec
15-11-2016, 21:47
kefalet mevzusu değil , benim bütün arabalar orada yapılıyor. tecrübeyle sabit...

ben senın ıyılığın ıçın soylemıştım, memnunsan sorun yok..

ek310
16-11-2016, 14:47
Antalya için varsa tavsiye bende bekliyorum.

Genelde kendim yıkıyorum ama bazen yıkatmam icap ediyor, nereyi denesem memnun kalmadım.

Bence Antalyanın kaliteli detailing konusunda açığı var.

Tüm Avm ler kötü, Akdeniz üni ve Uncalı arasındaki yıkamacılar vasat. Liman tarafındaki petrol içindeki yıkamacılar kötü.

grkm
16-11-2016, 15:09

Kullandığı şampuandan , pastasına, pedine, koruma ürünlerine, döşeme temizleyicisine, motor lastik davlumbaz parlatıcısına kadar 3d kullanıyorsa araç başı maliyetı 130tlyi geçıyor. Yazık .

grkm
16-11-2016, 15:19
Antalya için varsa tavsiye bende bekliyorum.

Genelde kendim yıkıyorum ama bazen yıkatmam icap ediyor, nereyi denesem memnun kalmadım.

Bence Antalyanın kaliteli detailing konusunda açığı var.

Tüm Avm ler kötü, Akdeniz üni ve Uncalı arasındaki yıkamacılar vasat. Liman tarafındaki petrol içindeki yıkamacılar kötü.

King Car Care, Onur o bölgede tanıştığım ve iyi işler yapaya çabalayan bir arkadaş. İsmimi verebilirsiniz. 0541 246 86 sıfıryedi

King Car Care Wash& Detail Center | Facebook (https://www.facebook.com/KingCarCareWahsDetailCenter/)

Nightfish
16-11-2016, 15:23
İstanbul - Ataşehir / Brandium AVM

Kapalı otoparktaki yıkamacı rezil. Gittiğimde arabanın üzeri bildiğiniz çamurdu. Tavan akıyor, ondan olmuştur dediler.

fatih_selvi
16-11-2016, 15:31
- Bayrampaşa sağmacılar lisesi arkasında, oguzhan ilköğretim in yanında oguzhanoto yıkama var. Cok memnunum güzel yerdir .

Bende okulun kapalı otopark'ını kullanıyorum. Yıkama güzeldir bende tavsiye ederim ama bulunduğu yerle ilgili bazı sorunlar var. Mesela ben otopark'a bile girerken her defasında marangoza kocaman takozlar yaptırttım onlarla giriyorum. Basık arabaların otoparka girmesi pek mümkün değil. En son aldığım araba maalesef yıkamaya da giremiyor. O sorunlar giderilse işçilik kesinlikle çok güzel. 20TL'ye gerektiğinden fazla ilgileniyorlar.

by.gkn
16-11-2016, 16:27
İstanbul - Ataşehir / Brandium AVM

Kapalı otoparktaki yıkamacı rezil. Gittiğimde arabanın üzeri bildiğiniz çamurdu. Tavan akıyor, ondan olmuştur dediler.

Geçen brandium otoparkında birisi arabayı verdiğimde daha temizdi diye adamlarla tartışıyordu. Avm oto yıkamalarına hep bir önyargılı yaklaşıyorum bana hiç cazip gelmiyorlar.

Nightfish
16-11-2016, 17:43
Evim Brandium'da olduğu için çok uzağa gitmeden çözeyim demiştim, demez olaydım ben de :D

Faruk_Vtec
16-11-2016, 21:53
Kullandığı şampuandan , pastasına, pedine, koruma ürünlerine, döşeme temizleyicisine, motor lastik davlumbaz parlatıcısına kadar 3d kullanıyorsa araç başı maliyetı 130tlyi geçıyor. Yazık .

tek kelıme ıle anlatmak gerekırse; 'İMKANSIZ' :)

bırak 130tl'ye ıç & dış & motor uygulamasını 260tl'ye tek dış uygulama bıle yapılamaz, mılletı kandırıyorlar verılen paraya yazık gerçekten..

KGüneyli
17-11-2016, 08:37
Bende okulun kapalı otopark'ını kullanıyorum. Yıkama güzeldir bende tavsiye ederim ama bulunduğu yerle ilgili bazı sorunlar var. Mesela ben otopark'a bile girerken her defasında marangoza kocaman takozlar yaptırttım onlarla giriyorum. Basık arabaların otoparka girmesi pek mümkün değil. En son aldığım araba maalesef yıkamaya da giremiyor. O sorunlar giderilse işçilik kesinlikle çok güzel. 20TL'ye gerektiğinden fazla ilgileniyorlar.

Aynen o biraz sıkıntısı var, ama düzelticek arkadas yakın zamanda.

Onno
17-11-2016, 09:24
Arkadaşlar istanbul avcılar bölgesinde güzel yıkayan neresi var? Meguiars bayi var bir türlü açık göremedim ya ters zamanda gidiyorum yada kapalı :/

grkm
17-11-2016, 14:38
Arkadaşlar istanbul avcılar bölgesinde güzel yıkayan neresi var? Meguiars bayi var bir türlü açık göremedim ya ters zamanda gidiyorum yada kapalı :/

az biraz daha yol yapmayı göze alırsanız Bahçeşehir FF'te iyi hizmet alırsınız. Faruk_Vtec ile randevulaşabilirsiniz.

gan
18-11-2016, 13:25
Arkadaşlar Kurtköy bölgesinde bildiğiniz güzel detaylı yıkayan yer var mıdır?
Mahale arası bir yıkamıcıya gidiyorum. Şirket arabası ve kendi aracımı götürdüğümden frekansım bazen çok oluyor. Hepsi tanıyor bundan dolayı direkt sahibi özenerek yıkıyor aracımı.

Kendi şampuanımı, yıkama eldivenimi ve bezlerimi götürüyorum.
Israrla kurulama kısmındakiler benim bezleri beğenmeyip yerde yıkama makinasında temizlenmiş bezi kullanmak eğilimindeler. Müdahale edip bez tutuşturuyorum ellerine ya da kendim kuruluyorum : )
Şu son sebepten dolayı detay ne kadar iyi olsa da soğumuş durumdayım. Şöyle rahat rahat arkama yaslanıp çayımı sigaramı içebileceğim yer arayışındayım.

Kendim de yıkayabilirim ama benim bildiğim o tarz bir yer yok buralarda.

RafetAraç
18-11-2016, 18:17
Arkadaşlar bende silivri-selimpaşada oto yıkama detaylı iç ve dış temizlik işi ile uğraşıyorum. yakın olan ve çay içmek isteyen arkadaşlara kapımız her zman açıktır. elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum.

tool
20-11-2016, 08:31
ankara icin iyi yikamaci tavsiyesi lazim beyler?

canozyavuz
20-11-2016, 12:52
ankara icin iyi yikamaci tavsiyesi lazim beyler?

Favori Cevizlidere Detailing Garage. Plase olarak HAN Detailing Şaşmaz. Pazarları kapalı ama hafta içi 8-8.5 a kadar açıklar.

kurtbil
20-11-2016, 18:27
Anadolu yakasında Erenköy'e yakın yıkamacı tavsiye edebilecek olan var mı ? :)

.::EmrE::.
20-11-2016, 20:10
Kötü ; winox, act, beniyıka, zadex,meguire's,sonax.
İyi ; Williams, DetailWorks, CareSolution.

20-11-2016, 20:12
Anadolu yakasında Erenköy'e yakın yıkamacı tavsiye edebilecek olan var mı ? :)

Ataşehir'de CareSolution var. Küçük bir dükkanda mucize gibi yıkıyor Can.
Acıbadem'de DetailWorks var. Emre Gecü zaten markalaşmış ve kalitesi herkesce bilinen bir arkadaşımız.
Sonax Erenköy var ancak pek tavsiye etmiyorum. Williams Kadıköy FB Stadı karşısı var, bir kere gittim oldukça memnun kalmıştım.

kurtbil
20-11-2016, 20:20
Ataşehir'de CareSolution var. Küçük bir dükkanda mucize gibi yıkıyor Can.
Acıbadem'de DetailWorks var. Emre Gecü zaten markalaşmış ve kalitesi herkesce bilinen bir arkadaşımız.
Sonax Erenköy var ancak pek tavsiye etmiyorum. Williams Kadıköy FB Stadı karşısı var, bir kere gittim oldukça memnun kalmıştım.

Teşekkürler Emre :) Sonax Erenköy minibüs caddesindeki ise orası kapanmıştı en son önünden geçtiğimde. Williams' ı görmüştüm daha önce ama deneyim etmemiştim, iyi oldu öğrendiğim. Diğer seçenekler güzelmiş ama garaja kapatana kadar kirletirim o mesafede :D Tavsiye için teşekkürler :icon_tup:

Onno
21-11-2016, 11:56
az biraz daha yol yapmayı göze alırsanız Bahçeşehir FF'te iyi hizmet alırsınız. Faruk_Vtec ile randevulaşabilirsiniz.

Teşekkürler yıkama için orayı deneyeceğim.

kangomania
21-11-2016, 12:09
Var mıdır Adana ve Mersin'de iyi yıkayan, wax dostu ve arabayı iç dış plastik parlatıcı manyağı yapmayan bir yer? Kendim yıkarım ama bazen acil durumlarda. gerekiyor.

tool
22-11-2016, 18:47
Favori Cevizlidere Detailing Garage. Plase olarak HAN Detailing Şaşmaz. Pazarları kapalı ama hafta içi 8-8.5 a kadar açıklar.

cevizlidere nereye yakin, atakule?

ibozum
22-11-2016, 20:01
İzmir'de ve özellikle Göztepe taraflarında var mıdır test edilmiş onaylamış bir yer.. 3 4 yer denedim hepsi fasa fiso üfürükten teyyare işler yapıyorlar.. Onlara inat kendim yıkıyorum artık ama gidecek bir yer olsun isterim..

bugra_0101
23-11-2016, 08:43
ankarada kentparkta oto hamam diye bir yer var tesadüfen yıkattım berbat yıkadılar kuş pisliklerinin kalıntıları olduğu yerde duruyordu

imprezaWRC
23-11-2016, 10:20
Kötü ; winox, act, beniyıka, zadex,meguire's,sonax.
İyi ; Williams, DetailWorks, CareSolution.

Caresolution kaça yıkama yapıyor. Çift kova, prewash falan var mı? Yeri tam nerede?

ruudvan
23-11-2016, 10:27
Atasehirde ducatinin alttaki caddenin paraleli diyebilriiz.adamlarin isi detailing zatende yikama yapmaya zaman bulabiliyolarsa gidilir.

23-11-2016, 13:32
Caresolution kaça yıkama yapıyor. Çift kova, prewash falan var mı? Yeri tam nerede?

Batı Ataşehir Ducati'den aşağı inip; kavşaktan direk karşıya geçtikten sonra sağa dönünce yokuşun bitişinde sağda. Çift kova,prewash vs. var; fiyat 50 TL. Mekan küçük olduğu için çatkapı gidildiğinde yıkama yapamayabilir. Ben telefon ile sorup gidiyorum.

[RaCeR]
24-11-2016, 00:35

Abi selamlar
Caresolution'da Umutla beraber çalısıyoruz. Asıl işimizn detailing zaten yıkamada vakit buldukça yapiyoruz.Kendi S3üme nasil özen gösteriyorsam gelen arkadaslarimin araçlarina da ayni özeni göstermeye çalisiyorum biraz uzun süruyor ama :) ufak tekefek eksiklerimiz illaki vardır yolun düşerse mutlaka beklerim çayimiz kahvemizi içersin.

imprezaWRC
24-11-2016, 13:23
;8231938']Abi selamlar
Caresolution'da Umutla beraber çalısıyoruz. Asıl işimizn detailing zaten yıkamada vakit buldukça yapiyoruz.Kendi S3üme nasil özen gösteriyorsam gelen arkadaslarimin araçlarina da ayni özeni göstermeye çalisiyorum biraz uzun süruyor ama :) ufak tekefek eksiklerimiz illaki vardır yolun düşerse mutlaka beklerim çayimiz kahvemizi içersin.

Özelden telefon no alayım. Vakit ayırıp sana ve Rıdvan'a uğrayayım :)

Low-Rider
25-11-2016, 10:41
Bahçevlievler Autospeed. R e z a l e t

Eski sahiplerindeyken sık sık gider yıkatırdım, el değiştirdiğinden beri 2-3 senedir hiç gitmedim.

Geçen pazar bir uğruyayım dedim dükkanın elini yüzünü toparladılar belki iş yapış şekilleri de düzelmiştir diye ama nerde...

İç dış yıkadıkları arabanın ön camını içten silmemişler buhar yapınca herşey çıktı ortaya, ön tamponu da öyle kurutup bırakmışlar.

memincbn
25-11-2016, 10:45
Ataşehir için alternatif olabilir Sky Towers sitesinin içindeki oto-yıkama gayet başarılı. Fiyatı 25tl

BuRaK_eFe
25-11-2016, 16:29
Bende Geçen çayyolunda terraya gittim araba 45 dk durdu baktım daha başlayan bile yok aldım çıktım arabayı ki sahibini çok yakınen tanırım bişey demek istemedim.. işleri güçleri rast gelsin ama ne kendi aracımı ne şirket aracını götürmem artık...

canozyavuz
26-11-2016, 14:24
cevizlidere nereye yakin, atakule?

Çetinemeç'ten Dikmen'e doğru çıkan ÖSYM'nin yanındaki yol cevizlidere. Foursquare'den falan da çıkıyor zaten adres kolaylığı için.

Bu arada Terra'yı merak ediyodum evime 5 dk olduğu için ama neyse ki gitmemişiz.

Kenparktaki Oto Hamam'a ilave Cepa daki de aynı şekilde.

hakan308
26-11-2016, 14:48
Ben detailing garageyi fazla begenmedim desem yeridir.
-Oncelikle aracin herhangi bir yerine eldiven ile mudahale edilmiyor hadi diyelim kullandiginiz sampuan cok etkili diye eldivenle gecmiyorsunuz ama kapi aralarina hicbir sekilde kopuk sikilmadigi icin sadece su ile kapi aralari temizlenmeye calisiliyor kirli kalan yeri bez ile temizlemeye calisiyorlar
-Jantlara herhangi bir firca veya sunger surulmuyor jant kollarinin ic kisimlari ister istemez kirli kaliyor ve yikattiktan sonra farkettim arac balans yapti kontrol ettim tazzikli su ile temizlemeye calistiklari icin balans kursunlari dusmus(lastikleri 1 hafta once taktirmistim ve tamamen yapistigina eminim)
-paspaslarada kopuk sikilip su ile durulaniyor yine firca sunger vs yok paspaslar tam temizlenmiyor ve benim paspaslarim askida vs degil merdivende oyle serili guya kurudu guya diyorum cunku altlari islak serildi
-Aracin ic supurulmesi rezaletti ki aracim daha 1 aylik bile degil temizlenmeyecek kadar ne kadar kirlenebilirki
-Icinin tozunu alirken islak bez iz birakir diyerek arkadas tum plastik aksami camsil ile sildi kuru bezin uzerine camsil sikilarak yapilan temizlikten ne hayir gorulurse o kadar hayir gordum
-En onemlisi kapi aralarina tazzikli su tuttuklari icin aracin ici islaniyor ve yikattiktan sonra dikkat ettim 4 kapi hoparlorunun peteklerinde de su vardi
-Daha ufak tefek seylerde var ama saymaya gerek duymuyorum ben memnun kalmadim acikcasi

snan1910
27-11-2016, 19:44
-Oncelikle aracin herhangi bir yerine eldiven ile mudahale edilmiyor hadi diyelim kullandiginiz sampuan cok etkili diye eldivenle gecmiyorsunuz ama kapi aralarina hicbir sekilde kopuk sikilmadigi icin sadece su ile kapi aralari temizlenmeye calisiliyor kirli kalan yeri bez ile temizlemeye calisiyorlar
-Jantlara herhangi bir firca veya sunger surulmuyor jant kollarinin ic kisimlari ister istemez kirli kaliyor ve yikattiktan sonra farkettim arac balans yapti kontrol ettim tazzikli su ile temizlemeye calistiklari icin balans kursunlari dusmus(lastikleri 1 hafta once taktirmistim ve tamamen yapistigina eminim)
-paspaslarada kopuk sikilip su ile durulaniyor yine firca sunger vs yok paspaslar tam temizlenmiyor ve benim paspaslarim askida vs degil merdivende oyle serili guya kurudu guya diyorum cunku altlari islak serildi
-Aracin ic supurulmesi rezaletti ki aracim daha 1 aylik bile degil temizlenmeyecek kadar ne kadar kirlenebilirki
-Icinin tozunu alirken islak bez iz birakir diyerek arkadas tum plastik aksami camsil ile sildi kuru bezin uzerine camsil sikilarak yapilan temizlikten ne hayir gorulurse o kadar hayir gordum
-En onemlisi kapi aralarina tazzikli su tuttuklari icin aracin ici islaniyor ve yikattiktan sonra dikkat ettim 4 kapi hoparlorunun peteklerinde de su vardi
-Daha ufak tefek seylerde var ama saymaya gerek duymuyorum ben memnun kalmadim acikcasi

Oncelikle ben ve bircok tanidigm detailing garage da araclarimizi yikatiriz ve cok memnunuz. Ufak tefek eksikler oldugu zaman ise soyleriz lafimiz 2 lenmeden duzeltilir.
Bu gune kadar bu kadar iyi arac yikiyan baska bi yer gormedim.
Birde cesitli yikama.secenekleri var cok titiz birisi iseniz belirtirseniz butik yikama yaparlar eldiven kova detay isleri vs
Normal yikamada ise piyasadan ucuza yikiyorlar ve piyasinin cok ustu bence.
Bence ozel istekleriniz olursa belirtin kapi iclerine su tutulmamasi vs ona gore hizmet verirler. Yikama harici detailing isindede cok guzel isler cikarirlar.
Lastigin kopan balansina suclu bulmaniz biraz adaletsiz olmus lastikci kaynaklı da olabilir...
Tabiki yinede tercih meselesi ben bu güne kadar cevreme hep tavsiye ettim yine tavsiye ederim. Gidenler hep olumlu geri donuste bulundular.
Ozel istekler icinde belirtirseni sorun yaşayacağınızı sanmiyorum...

ruudvan
27-11-2016, 19:48
hiçbir yıkamacı mükemmel değildir.hiçbir müşteride iş beğenmez. sonuçta herkesin ağzı var dili var. beğenmediğiniz yerleri söyleyin. he ters tepkimi aldınız bidaha gitmezsiniz olur biter.

MK8800
27-11-2016, 19:51
Mersin Ninja Motor - Caner Kıt ; acele işimiz olduğunda bile başka müşteriyi arayıp sırasını geriye alacağına kadar haber veriyor harbi esnaf sevdiğim bi abimdir tavsiye ederim . Temizlikten zaten memnunuz fiyatları da normal 25 TL

mert5
29-11-2016, 19:46
istanbul anadolu yakası pendik kartal civarı var mı tavsiye ?

kartalda sonax a gidiyorum ama çok memnun değilim

Emre D.
02-12-2016, 16:03

Evet insanoğludur hatalar yapılır ama bu açıklama adaletsiz olmuş.

Ben arabamı ya kendim yıkarım ya da detailing garage da yıkatırım. Çevrem dahil herkes bilir ki yıkama konusunda çok hassasım. Birçok ufak eksikleri olmuştur ama bu hiç sorun olmamıştır. Benimle birlikte sayısız arkadaşım memnundur yapılan yıkamadan.

Burada bu konuyu okuyan ve detailing garage dan memnun olan birçok insan vardır eminim.

douu
06-12-2016, 14:55
Var mıdır Adana ve Mersin'de iyi yıkayan, wax dostu ve arabayı iç dış plastik parlatıcı manyağı yapmayan bir yer? Kendim yıkarım ama bazen acil durumlarda. gerekiyor.

buyrun yerimize bekleriz

mirafiori
07-12-2016, 10:26
Ben aracın ne kadar güzel temiz v.s yıkanması işçiliğine ek olarak kullanılan malzeme (şampuan yada köpüğün ph derecesi, kurulama bezleri v.s) ve ekipmanlarıda dikkate alırım. Bu çerçevede istanbul içinde butik olarak yapan bir kaç yer haricinde iyi diyebileceğim bir yere rastlamadım. FF car clean bir kaç taneden biridir.

Onno
07-12-2016, 13:58

Gittim Faruk ve abisi çok candanlar. Faruk_Vtec Güzel hizmet için teşekkür ederim. Nasipse devamlı yıkama yerim olarak not düştüm :)

mayday
07-12-2016, 16:55
Ankara için Detailing Garage ve Dby haricinde önerisi olan varmı?

Faruk_Vtec
07-12-2016, 18:53
Ben aracın ne kadar güzel temiz v.s yıkanması işçiliğine ek olarak kullanılan malzeme (şampuan yada köpüğün ph derecesi, kurulama bezleri v.s) ve ekipmanlarıda dikkate alırım. Bu çerçevede istanbul içinde butik olarak yapan bir kaç yer haricinde bir iyi diyebileceğim bir yere rastlamadım. FF car clean bir kaç taneden biridir.

Gittim Faruk ve abisi çok candanlar. Faruk_Vtec Güzel hizmet için teşekkür ederim. Nasipse devamlı yıkama yerim olarak not düştüm :)

beyler asıl bız sıze çok tşk ederız, sızlerı memnun edebılıyorsak ne mutlu bıze.. :)
çaya kahveye herkesı beklerız.. :)

cagalazade
28-12-2016, 16:48
İzmir' de Urla tarafında zaten hiç sanmıyorum, denk gelmedim pek umudum yok ama en azından biraz daha şehre doğru geldiğimizde Balçova taraflarında filan AVM lerin yıkamaları var (kipa-agora-ege park) açıkçası hiçbiri içime sinmedi şimdiye kadar...

var mıdır çok uzak olmadan önerebileceğiniz bir mekan?

bora1311
28-12-2016, 17:15
Anıttepe sonax yeni adıyla autoclub ankara, işlerinde oldukça iyiler.
Kendim yıkayamadığım zamanlarda tercih ediyorum. hiç sorun yaşamadım.

kangomania
28-12-2016, 18:45
Adana içerisinde Doku Premium Car Care i tavsiye ederim çok memnun kaldım. Hatta güneşi görünce ikinci kez gidip yıkandık bugün :)

SinanAdalı
28-12-2016, 22:08
İzmir' de Urla tarafında zaten hiç sanmıyorum, denk gelmedim pek umudum yok ama en azından biraz daha şehre doğru geldiğimizde Balçova taraflarında filan AVM lerin yıkamaları var (kipa-agora-ege park) açıkçası hiçbiri içime sinmedi şimdiye kadar...

geçen yaz izmir ve ağırlıklı olarak urla'daydım doğru dürüst yıkamacı yok. Urla'da bu iş tutar demedi demeyin :)

douu
28-12-2016, 22:19
Adana içerisinde Doku Premium Car Care i tavsiye ederim çok memnun kaldım. Hatta güneşi görünce ikinci kez gidip yıkandık bugün :)

Her zaman beklerim kardeşim :)

grkm
28-12-2016, 23:34

Otobanyo yu da deneyebilirsiniz.

OTOBANYO | Facebook (https://www.facebook.com/otobanyoo/)

ahmetakbayir
29-12-2016, 14:42
Kayseride önereceğiniz yer var mıdır ?

Ers
29-12-2016, 14:46

izmire geldiğinde deu hastanesinin yanında bp nin karşısında self servis yıkama var.

AliGizda
30-12-2016, 12:02
Yenibosna Radar yakınlarında self servis kendimiz yıkayabileceğimiz bir yer varmıdır?

burakgunay
30-12-2016, 12:32

Dby yıkama yapıyor mu? Memnun kalmadınız mi

made ın JAPAN
31-12-2016, 20:09
semtimizin yıkamacısı var Avcılarda zıpzıp fazla gitmem kendim yıkadıgım ıcın ama hizmet 10 numara esnaflıgı adamlıgı zaten tartısılmaz

ahmetakbayir
31-12-2016, 20:30
Kayseride önereceğiniz yer var mıdır ?

up 10 krktr

sahinek
01-01-2017, 23:16
Yenibosna Radar yakınlarında self servis kendimiz yıkayabileceğimiz bir yer varmıdır?

yenibosnayı ben de merak ediyorum

Seyfettin777
13-02-2017, 01:48
Fındıklı-Başıbüyük veya Maltepe sahil yolu taraflarında düzgün yıkamacı var mı bildiğiniz?

Bizim araç 4 aydır yıkanmıyor artık bir yıkanmalı sanırım.:D
Bu arada fiyat bilgisi de almak isterim, daha önce İstanbul'da hiç araç yıkatmadım öpülmeyelim.

Enes-x
13-02-2017, 02:21
Act var. Yalı mah. Mareşal Fevzi Çakmak caddesi maltepe sahil yoluna yakın 25 papeldi en son.

Rockford
13-02-2017, 06:50
Maltepe act yi ben de tavsiye ederim. Dun acibadem detailworksde cift kova yıkama yaptirdim boyasina ozen gosterenler için anadolu yakasindaki en iyi secenek su an ora gozukuyor. Onu da tavsiye ederim.
Daha önce kaali garaj olmasindan dolayı aydınlatmadab kaynakli bazi kısımlar gozden kacabiliyodu aydınlatma icin daha fazla ugrasmislar su an cok daha iyi durumda.

Ome_RS
13-02-2017, 07:50
Geçen hafta bursa da çekirge karagözün karşısında bir binanın alt garajına yapılmış bir yıkamacıya götürdüm. Adını unuttum yerin ama yıkamadan çok memnun kaldım.
Buhar makinasıyla içini komple temizliyorlar. havalandırma kanalları detay yerler her yer pırıl pırıl oluyor. Dışını kurularken jant aralarına kadar siliyorlar. zaten ellerinden hava tabancası eksik olmuyor kurulama esnasında. ortalama 30-35dk sürüyor ama beklemeye değer. Bursalılar için tavsiye ederim.
birde VIP oto yıkama var eskiden oraya götürürdüm burayı gördükten sonra başka yere gitmem. fiyat 30tl. biraz yüksek.

CenKeR
13-02-2017, 08:29
topkapıdan kalkıp gidiyorum sırf yıkaması özenli güzel diye ceramic pro avcılar var beyaz sarayın alt katında ilgi alaka vs herşey çok güzel beğenmediğinizde tekrara sil baştan yıkanır müşteri memnuniyeti ön planladır yolu düşenlere tavsiye ederim

AliGizda
13-02-2017, 15:31
yenibosnayı ben de merak ediyorum

StarCity yanındaki Total' de 1 lira köpük 2 lirada suya veriyorsunuz. Dün ben 5 gibi gittim kimse yoktu, jantlarıma kendi jant temizleyicimi sıktım fırçaladım o sırada adam kahve içmeye girmişti parasını verdim kendim yıkadım. Çokta güzel oldu. Şu 1 liraya içini çektiğimiz zımbırtı yoktu sanırım çok dikkatte etmedim ama o da olsa tadından yenmiycek.

serkanaygün
13-02-2017, 15:50
StarCity yanındaki Total' de 1 lira köpük 2 lirada suya veriyorsunuz. Dün ben 5 gibi gittim kimse yoktu, jantlarıma kendi jant temizleyicimi sıktım fırçaladım o sırada adam kahve içmeye girmişti parasını verdim kendim yıkadım. Çokta güzel oldu. Şu 1 liraya içini çektiğimiz zımbırtı yoktu sanırım çok dikkatte etmedim ama o da olsa tadından yenmiycek.

Starcity'nin karşı tarafında yıkamacı olarak da Akın'ın yeri var Gökçe Garaj, forumdan zaten kendisi. Memnun kalırsın gidersen eğer, aklında bulunsun.

AliGizda
13-02-2017, 15:55
Starcity'nin karşı tarafında yıkamacı olarak da Akın'ın yeri var Gökçe Garaj, forumdan zaten kendisi. Memnun kalırsın gidersen eğer, aklında bulunsun.

Gökçe Garage nerede tam bilmiyorum, PM' le tam bir tarif alabilirmiyim? Daha öncede tavsiye ettiler bana ama yerini bilmediğim için gidemedim.

Birkan61
13-02-2017, 16:05
Gökçe Garage nerede tam bilmiyorum, PM' le tam bir tarif alabilirmiyim? Daha öncede tavsiye ettiler bana ama yerini bilmediğim için gidemedim.

Tabisi :D

Merkez mahallesi.Sanayi Caddesi Köyaltı sokak No.6

http://i.hizliresim.com/bkq9l8.png

AliGizda
13-02-2017, 17:51
Tabisi :D

Merkez mahallesi.Sanayi Caddesi Köyaltı sokak No.6

[IMG]http://i.hizliresim.com/bkq9l8.png

Teşekkür ederim uşak, bi ara beraber gidelum :)

Han
21-03-2017, 11:02
Bahcelievler civarinda cift kova uygulamasi yapabilecek ic dis yaptirabilecegimiz yer var midir?

muratburunce
21-03-2017, 12:56
Alw Car Care, Akman Plaza
Balgat Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad.No:61 (Konya Yolu)
Çankaya / Ankara

Çok kötü tavsiye etmiyorum...

Fırsat bu fırsat sitesinden indirim paketi aldım, Paket içeriği şu şekilde

"Bronz Paket"
İç Dış Cilalı Yıkama
Kapı Döşeme Temizliği
Lastik Siyahlatma
İç Korpit Temizliği
Exspres İç Temizlik
Gögüs Temizliği ve Parlatma

Aracımın dışını yıkamış içinin görünen yerleri silinmişti sadece camları içten silmemişler bile lastik siyahlatma göğüs temizliği hiçbiri yoktu. Kapı açma yerleindeki tozlar dahi duruyordu arka camda oğlumun el izleri dahi duyordu bide o yıkamaya 17 tl verdim kendim yıkasam 1 tl su 1 tl köpük 1 tl süpürge maksimum 5 tlye kralını yapardım.

Han
21-03-2017, 17:13
Alw Car Care, Akman Plaza
Balgat Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad.No:61 (Konya Yolu)
Çankaya / Ankara

Çok kötü tavsiye etmiyorum...

Fırsat bu fırsat sitesinden indirim paketi aldım, Paket içeriği şu şekilde

"Bronz Paket"
İç Dış Cilalı Yıkama
Kapı Döşeme Temizliği
Lastik Siyahlatma
İç Korpit Temizliği
Exspres İç Temizlik
Gögüs Temizliği ve Parlatma

Aracımın dışını yıkamış içinin görünen yerleri silinmişti sadece camları içten silmemişler bile lastik siyahlatma göğüs temizliği hiçbiri yoktu. Kapı açma yerleindeki tozlar dahi duruyordu arka camda oğlumun el izleri dahi duyordu bide o yıkamaya 17 tl verdim kendim yıkasam 1 tl su 1 tl köpük 1 tl süpürge maksimum 5 tlye kralını yapardım.

Kusura bakmayin profilde yazdigi gibi istanbul bahcelievlerden bahsetmistim

muratburunce
22-03-2017, 12:26
Kusura bakmayin profilde yazdigi gibi istanbul bahcelievlerden bahsetmistim

estafrullah ne kusuru ben size istinaden yazmadım bunu ztn genel konuya yazdım kötü bir yıkamacı örneği olarak

Korollacı
23-03-2017, 06:39
Act var. Yalı mah. Mareşal Fevzi Çakmak caddesi maltepe sahil yoluna yakın 25 papeldi en son.

yikama icin gittigimde 60 tl denildi kacarak uzaklastim ordan.

tequila818
23-03-2017, 07:06
İzmir Mavişehir'de Sports International'ın otoparkındaki yıkamacıdan memnun kaldım. Arabayı çiçek gibi yaptılar. İç-dış 25 TL

SekoLive
23-03-2017, 07:16

araç neydi acaba?

yakın zamanda gittim 30tl idi.

Korollacı
23-03-2017, 07:24
arac korolla

Seyfettin777
23-03-2017, 18:02
Biraz önce Maltepe Act'den çıktım.

İç-dış yıkama 35 liraymış benim araç için, 25 değil miydi deyince büyük araçlar için böyle dedi hadi orasına eyvallah.(araç Doblo bu arada)

Araca köpük sıktılar, sonra baktım süngerle girişiyorlar.Bu işi profosyonel yapan bir kurumda sünger-fırça tarzı şeyler rezilik artık.Seslenmedim zaten araç Doblo, öyle çok alımlı bir araç falan değil, ama oraya gelen Audi-Mercedes-Bmw'lerin hepsini aynı şekilde yıkadılar.

Durularken silikon çekçek kullandı önce, sonra bezle araları sildi.İç mekanı güzel süpürmüşler ama konsola bir hava vurup parlatıcı sürdü, dokununca elde bile iğrenç bir katman kalıyor.

Sonuç olarak ben beğenmedim, 35 liranın hakkı bir yıkama olduğuna inanmıyorum.Aracı yıkarken hiç müdahale etmedm çünkü boyasından yana bir endişem yok, ne yapacaklarını görmek istedim.

En temizi su-süpürge bulup orada yıkamak.Adana'da 1 lira ile çalışan basınçlı su tabancaları ve süpürge vardı.Kovamı alıp yıkıyordum kendim, burada da o tarz yerler yok mu?

Not:Bana park etmem için bir yer gösterip orada uzun süre beklettiler, ben de sıra olduğunu düşündüm yanımda tozlu araçlar vardı.20 dakikanın ardından her yerin bomboş olduğunu görünce meraklanıp gittim ve benim aracı ne zaman alacaksınız dediğimde 5 karış suratıyla bir eleman getirin dedi.Gidip de söylemesem kimsenin çağırdığı yok.Yanına park ettiğim araçlar da yıkanmışmış.(!)

free-hifi
23-03-2017, 18:34
Arkadaslar kaynarca total de dış yıkama 2 tl iç dış 10 tl yikatiyorum beklerim.

Reklamları dinlediniz sagolun :)

Berkan
24-03-2017, 08:29

aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir :)

Korollacı
25-03-2017, 10:39
aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir :)

bu forumdaki bircok kisi bende aracimi cok seviyorum ve elimden geldigince bakimlarini ihmal etmeyi birak fazlasiyla yapan biriyimdir boyle birinin arabasinin ne kadar kirli olabilecegini sen dusun. arabam kirli diye rahatsizlik duyup yikamaya gorturdugum halini goren arkadaslar tertemiz araba nesini yikatiyorsun derler aracin kirlidir cikarmaya usenmistir lafini da espiri olarak sayiyorum. kaldi ki burada bircok kisi yazmis cizmis soyle guzel yikiyorlar fiyati sudur budur hic alaksi yok ve senin soyledigin aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir mantigida esnafliga nede adamliga sigar.
herhalde yikama sahibi yakininiz veya kankaniz olmali ki toz kondurmuyorsunuz.

optimus_prime
25-03-2017, 11:10
beyler beylıkduzu shelll de tabanca var ama ben avcılar firüzköydeyim tabancalı köpüklü yer tavsiyesi yapın

buralarda oturanlar için de, bilenler oto yıkama var kevser cami yakınlarında 20 liraya gayet ilgililer çoçuklar

Seyfettin777
25-03-2017, 12:26
beyler beylıkduzu shelll de tabanca var ama ben avcılar firüzköydeyim tabancalı köpüklü yer tavsiyesi yapın

buralarda oturanlar için de, bilenler oto yıkama var kevser cami yakınlarında 20 liraya gayet ilgililer çoçuklar
Aynı şekilde ben de tabanca kullanabileceğim bir yer arayışı içerisindeyim Maltepe civarlarında.

yiiter
26-03-2017, 06:59
Aynı şekilde ben de tabanca kullanabileceğim bir yer arayışı içerisindeyim Maltepe civarlarında.

Maltepe Bostancı E5 kenarında Opetler ve Aytemiz leri bi gez. Bende araba yıkamak için Harem Opet'e kadar gidiyorum :)

Rockford
26-03-2017, 09:46
Ben maltepede oturuyorum saniyorum en yakin su an kaynarca lukoil, harem opet, altunizade total var.

Daha onceleri yakacik total ve bostanci total vardi fakat su an ikisinde de boyle bi hizmet yok.

Berkan
26-03-2017, 15:00
bu forumdaki bircok kisi bende aracimi cok seviyorum ve elimden geldigince bakimlarini ihmal etmeyi birak fazlasiyla yapan biriyimdir boyle birinin arabasinin ne kadar kirli olabilecegini sen dusun. arabam kirli diye rahatsizlik duyup yikamaya gorturdugum halini goren arkadaslar tertemiz araba nesini yikatiyorsun derler aracin kirlidir cikarmaya usenmistir lafini da espiri olarak sayiyorum. kaldi ki burada bircok kisi yazmis cizmis soyle guzel yikiyorlar fiyati sudur budur hic alaksi yok ve senin soyledigin aracın çok pistir bu yüzden o kiri cıkarmaya üşenmiştir veya çok sıra vardır birde o sıraya sen eklenme diye rakamı sallayıp nasılsa bu bunu vermez gider mantığında yapmış olabilir mantigida esnafliga nede adamliga sigar.

Ne alakasi var toz kondurmamakla. Sacma sacmq laf cakmaya calisacagina sana olabilecek basima gelen durumlardan ornek soyledim

DOHC
26-03-2017, 15:53

Belki eleman act plus yıkama ücreti söylemiştir.....

gokayy
26-03-2017, 15:54
Maltepe civarlarında, Yüzevler'de Belediyenin karşısında BP var oranın yıkamacısı müsait saatler içerisinde yardımcı oluyor.
Yardımcıdan kastım kendısıne 5 lıra verıyorum. Su tutuyor orada kendı sampuanım vs ıle yıkıyorum tekrar kendısı su tutuyor. Benzınlıgın baska kosede kuruluyorum.
Ama dedigim gibi müsait saatler içerisinde.

Korollacı
28-03-2017, 07:28
Ne alakasi var toz kondurmamakla. Sacma sacmq laf cakmaya calisacagina sana olabilecek basima gelen durumlardan ornek soyledim

arkadasim liseliler gibi seninle laf yarisinda degilim yada laf cakma gibi bir niyetimde yok ama yorum yaparken yazim sekline biraz daha dikkat etsen daha iyi olur birbirimizi daha iyi anlariz.
madem basina boyle bi olay gelmis en azindan diyebilirdin ki ben bu sekilde bi olay yasadim sizede aynisini yapilmis olabilir diye. ayni yerde size o sekilde mi davrandilar?

Korollacı
28-03-2017, 07:30
Belki eleman act plus yıkama ücreti söylemiştir.....

bilmiyorum plus fiyatini mi soyledi ama oyle olsa bile normal yikama ucreti su kadar plus yikama bu kadar diye belirtmesi lazimdi.

Orhan
28-03-2017, 07:32
batıkentte tyf garage tayfun var genç ve ilgili bi arkadaş bizzat kendiside yıkama yapıyor elemanları da iyi ve özenli tavsiye ederim
Turgut özal bulvarında çakırlara doğru giderken sağda

Sezgin
28-03-2017, 07:51
Avcılar Ceramic Pro en çok memnun olduğum 2 yıkamadan biridir. Hafta sonu hem yıkama hem muhabbet ayağına aşırı kalabalık güzel oluyor. 20 TL ' de ücreti var. Double Tree Otel'in altında E-5 kenarında, tavsiye ederim.

by.gkn
29-03-2017, 07:36
Birkaç sayfa geride yeni sahra'da caresolution diye bir yerden bahsedilmişti. Sahibi üyemi acaba buraya? Ya da giden arkadaşlar aramadan yıkama için gitsek çok sıra bekler miyiz bilgi verebilecek olan var mı?

enesy
29-03-2017, 07:48
by.gkn Gökhan Can ve Umut sahipleri . can üye foruma. Önceden haberlesip gidersen sıra vs beklemezsin sadece Can ruh hastası olduğu için aşırı detaylı yıkıyor yıkama işlemi normalden uzun sürebilir. Ben sirket araci bu can ugrasma istemiyorum o kadar temiz diyorum israrla onu bile normal bi yikamanin 2 kati ozenle yikiyor.

enesy
29-03-2017, 07:50
Telefon dan yazdım , noktalama işaretleri koymamisim.

Okuyunca kendim de anlamadım yazdiklarimi.

ayku82
29-03-2017, 10:31
Enesy telefon verebilir misin ?

by.gkn
03-04-2017, 11:48
Hafta sonu buradaki tavsiyeler üzerine Can ve Umut'un mekanı olan care solution'a gittim. Ben ömrümde böyle yıkama görmedim :D Memnun kalmadan dönme imkanınız yok gerçekten. Kesinlikle tavsiye ederim. Buradan da tekrar teşekkürler elinize kolunuza sağlık. :bravo:

Oznsrl
03-04-2017, 11:56
maltepe meguiars iç-dış kaç tl ye yıkıyor güncel fiyatı bilen varmıdır acaba ?

milksop
03-04-2017, 12:00
varmıdır bayrampaşa yakınlarında güzel yıkama işi yapan.

HaKo
03-04-2017, 12:16
meguiars bahçeşehir - çok kötü