Orijinalini görmek için tıklayınız : woofer yardım
ErayCerit
24-11-2008, 21:46
Abiler araç peugeot 307.Ben buna 38 cm woofer koymayı düşünüyorum çok abartı birşey istemiyorum beni tatmin edecektir 38 cm fakat; Marka'da kararsız kaldımm..JBL & KİCKER arasında..Ben genel olarak arabada Lil jon,Ludacris,Akon fln dinliyorum ve jbl'de bass'ları uzatıyormuş banada bu lazım ama R&B ve türkce rap'de dinliyorum..R&B ve türkce rap'de bana uzun değilde kısa ve net bass lazım bunuda kicker verir diyorlar:soru: Kısasa iki ucu b.klu değnek:) Sizce hangisini alayım:soru::beuj::beuj:
kardeş bence kicker comb serisinden bitane koy rahatına bak :):)
bende 38 jbl vardı sesi beni doyurnuyordu bende alırsam kesinlikle kicker alıcam:):)
connectfun
24-11-2008, 21:59
bu işi profesyonelce yapan bir cok arkadas var
bir cok kişi beğenmesede ben geniş kabinli olan 38 cm ve 2 tane guzel mit takımı koyarsan gereken tatmini alırsın derim
hacmi daha buyuk olan jbl kabinler var 38 lerin onda bas uzuyor benim sevdiğim tarz
ama bir cok kişi kicker da diyebilir cunku onlarda sağlam vuruyor
bence iksiinide dinle karar senin ??
ben benim araca sierra defcon alcam ama onlar 600rms felan sanırım ;) bizim ladada vardı bir ara aracta pas denen olay kalmadı butun hepsini söküp attı bize biraz fazla gelmişti hatta
ama 38lerde kabini yerlestirince aracta yer kalmıyor :D
kicker L5 40 cm tavsiye ederim.
eet bu yüzden kesinlikle 30 cm tavsiye edrim:):)
MUGENPOWE®
24-11-2008, 22:05
kcıkerın dıstrıbıtoru koray zaten sıtemızın uyesıdr gorunce konuyu yardımcı olur sana;)
ErayCerit
24-11-2008, 22:08
yorumlarınız için teşekkür ederim bide koray abinin yorumu görelim o zaman :)
ErayCerit
24-11-2008, 22:12
bu işi profesyonelce yapan bir cok arkadas var
bir cok kişi beğenmesede ben geniş kabinli olan 38 cm ve 2 tane guzel mit takımı koyarsan gereken tatmini alırsın derim
hacmi daha buyuk olan jbl kabinler var 38 lerin onda bas uzuyor benim sevdiğim tarz
ama bir cok kişi kicker da diyebilir cunku onlarda sağlam vuruyor
bence iksiinide dinle karar senin ??
ben benim araca sierra defcon alcam ama onlar 600rms felan sanırım ;) bizim ladada vardı bir ara aracta pas denen olay kalmadı butun hepsini söküp attı bize biraz fazla gelmişti hatta
ama 38lerde kabini yerlestirince aracta yer kalmıyor :D
istanbulda oturuyorsan sierra bayisi war arkadaşımın istersen yardımcı olabilirim.
connectfun
24-11-2008, 22:49
istanbulda oturuyorsan sierra bayisi war arkadaşımın istersen yardımcı olabilirim.
ewt istanbulda oturuyorum sağol ilerde alırsam seni bulurum suan gitmeyen aracıma biraz beygir monte etcem paramı ona harcıcam yaza doğru defcon ve 2 tane mitle olayı bitircem almama daha 5 6 ay felan var ;)
arkadasım öncelikle kolay gelsin diyorumm cnküü bu işş içinn kafan o kadar karıscak kii en sonunad vazgecmeye kadar gidicenn:):)
ben sana şöle söyleyim 38 cm bassların birçoğu uzatır vee bunlar markasına göre biraz değişklik gösterir..mesela kicker ve jbl ın 38 liğide uzun bass vurur ama kicker sert uzun vurur jbl yumusak vurup daha fazla uzatır...
bndede cvr12 ve mono anfi var..inan uzun kısa ayırt edilmiyor heryer zangırdıyor..
benm sana tavsiyem eger kısa net bass istiyorsan band-bass die bi kabin şekli var bundan yaptırırsan istedigin sesi alabilrsin...tabi anfisi teyp i midleri flnda önemli bu konuda..
tabi bu işte dinledgin mzik tarzı fln hsersey önemlii..profesyonel bi tesisatcıyla görüsrsen istedgin seyleri sana söyleyebilirlerr;)
sunuda unutma ne kadar arastırırsan ne kadar kurcalarsann o kadar kafan karısıcakk unutmaa:D:D:D
ErayCerit
25-11-2008, 00:53
yarın ilk iş elektronikcime gidip konuşmak ve bana en uygun olan bass'ı almak :)
s.alican
25-11-2008, 03:50
Jbl gto serisi yap 38 cmlik 2 basla arka camı patlatmayı becerdim:D
by_hayali
25-11-2008, 08:16
kcıkerın dıstrıbıtoru koray zaten sıtemızın uyesıdr gorunce konuyu yardımcı olur sana;)
bildiğim kadarıyla promet ti Türkiye sağlayıcısı Kickerin
elimde 30 cm Melacustic marka cift bobin bass ve kutusu var portlu
150 ytl ve verecegım dusunurmusun?
MUGENPOWE®
25-11-2008, 12:58
bildiğim kadarıyla promet ti Türkiye sağlayıcısı Kickerin
yok ya korayyy bnm bıldıgımde
ErayCerit
25-11-2008, 13:26
elimde 30 cm Melacustic marka cift bobin bass ve kutusu var portlu
150 ytl ve verecegım dusunurmusun?
Daha önce hiç duymadım ismini ve hiç dinlemedim biraz araştırmam gerek..Eğer güzel bir ürünse neden olmasın;)
by_hayali
25-11-2008, 16:06
yok ya korayyy bnm bıldıgımde
koray da firma adı nedir bro benim bildiğim PROMET yani biz onlardan temin ediyoduk :)
dostum kısa sert bas istiyorsan sound magus tavsiye ederim fiyatlarıda uygun
sakaryadrag
25-11-2008, 16:32
kıcker comp kullaanıyorum jbl her sekıl.... hatta satılık bolumuna bak
koray da firma adı nedir bro benim bildiğim PROMET yani biz onlardan temin ediyoduk :)
Firmamızın adı PROMET zaten Koray diil :)
Sizin firma hangisidi?
MUGENPOWE®
26-11-2008, 21:19
aahha promet mıs :D ama bn dmstm dıstrıbıtoru dıe hehe
dragon07
26-11-2008, 21:26
kıicker compCVX diyorum saglam bi tanede çift fanlı audio system amfi mazallah camları kırarsın :D
tavsiyem günlük bir kullaniciysan ve müzik dinlemek istiyorsan 38 cm işine hiç girme.
düzgün ses almak istiyorsan 25cm kapali kutu, biraz inletsin istiyorsan 30cmde portlu kutulu bir bass edin kendine..
Çünkü 38cm yani 15'lik subwooferlar, -kimileri hariç- ritimleri yetiştirmekte zorluk çekiyorlar.. sadece bir karmaşa duyarsin bogh bogh calar durur.. ;)
Düzgün çalan 30cmden büyük sub yok mu? var tabiki..
JL Audio 13w7 - DLS Sp15 - Hertz HX380d vs ama fiyatları bütçeyi üzer :D
by_hayali
27-11-2008, 08:20
Firmamızın adı PROMET zaten Koray diil :)
Sizin firma hangisidi?
heh şimdi oldu :) Panaroma elektronik Uğur abiyi tanırsın bi ara onun yanındaydık :)
by_hayali
27-11-2008, 08:21
aahha promet mıs :D ama bn dmstm dıstrıbıtoru dıe hehe
bide Koray diosun :D bak promet miş işte :D
Bu Sorunun en güzel cevabı nasıl olur ?
Alıcagınız bass da bütçe nedir ? nekadar werebilirisiz bu işin sonu yok 100 dolara da bass var 1600 dolaraada ..
Bir bütçe söylerseniz yardımcı olmak daha kolay olur.
MUGENPOWE®
27-11-2008, 12:48
bide Koray diosun :D bak promet miş işte :D
ha koray ha kıcker ha promet onemlı olan ınsan olsn :D