Burak
03-08-2016, 10:38
Merhabalar, 98 astra aracımda sol arka çamurluk içi teker arkasında iki sacın birleşim yerinin düzgün kaynatılmaması yüzünden çürük var. İçerde çamur birikmiş ve çürütmüş. Arka cam çerçevesinde de kusmalar var. Haftaya nasipse kaportacıya bırakacağım. Sonra kaportacıdan alıp boyacıma vereceğim. Yaptıracağım ustalar eski ustalar fakat yeni gelişmelerden haberdar değiller tam olarak.
Çürükleri güzelce temizlendikten sonra yeni parça kaynatılacak, sonra astar ve boya. Bu aşamada özellikle bu astar kullanılsın diyeceğiniz bir malzeme var mıdır? Klor kauçuk içerikli astarlar varmış sıfır metal yuzeye uygulamak için. Ya da astar altına paslanmaması için bir ilaç vs. de olabilir. Yol göstermenize ihtiyacım var ben de malzemeleri alıp ustaları ona göre yönlendirmek istiyorum.
Çürükleri güzelce temizlendikten sonra yeni parça kaynatılacak, sonra astar ve boya. Bu aşamada özellikle bu astar kullanılsın diyeceğiniz bir malzeme var mıdır? Klor kauçuk içerikli astarlar varmış sıfır metal yuzeye uygulamak için. Ya da astar altına paslanmaması için bir ilaç vs. de olabilir. Yol göstermenize ihtiyacım var ben de malzemeleri alıp ustaları ona göre yönlendirmek istiyorum.