Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 7 yay montajı İstanbul Maslakta yer tavsiyesi
driver_can
04-08-2016, 11:52
Aracıma eibach yay taktırmak istiyorum.Yayları aldım 2 aydır evde duruyor.Aracı sıfır aldım Mayıs ayında.Haliyle sıfır olduğundan biraz daha titiz davranıyorum.Yay taktıracağım diye başka bi yerine zarar verilmesin.Maslak Powershopta montaj işi yaptıran arkadaşlarımız oldu mu?Memnuniyet durumu nasıldır?
powershop iyidir bir iki işlemim ve montajım için kullandım güzel titiz bir yer
Gun Performance
Tayfun ve Ferhat usta
titizlikle takarlar yaylarını sorun etme (Y)
Alp2'nun cuprayı yapan ustalar .
bizim dükkana uğra tarif ederim olmadı sorun yok. Selamlar.
Cokta titiz olmalarina gerek yok. Duzgun takilsin yeter. siz titiz olsun diye kafaniza taktikca caniniz sikilir :)
driver_can
04-08-2016, 13:26
Çok titiz olmak iyi değil haklısınız.Ama amortisörü yerinden çıkaracağım diye bam güm vuran esnafa da çok iş yaptırmak istemem.Yada arabayı dükkana sokup her gelenin yaşlanması etmesi sevmediğim şeyler.Babamda esnaf sanayide ortamında büyüdüm sanayinin.Sırf bizim dükkan çok yoğun giren çıkan çok var diye işte başka yer arayıp paramızla iş yaptırmaya çalışıyoruz.Yoksa babam usta:)
asscutter
04-08-2016, 13:31
eli mahküm o bamgüm vurmalar olucak yay montajında aracın yanında fazla durmamanı tavsiye ederim :) powershoptan memnun kalırsın
Ne tecrübeli yetkili servis elemanları gördüm Çekiç kullanmadan amortisörü poryadan ayırabileceğini düşünen; porya yı akstan çıkartmak için çekiçledikleri yetmemiş gibi dışarda da amortisörü ayıramayınca; sinir olup daha çok vurmaları bonus gibi olmuştu..
Bazı şeyler vardır onun öyle olması gerekir.. Teknolojinin bu derece gelişmesine rağmen; aynaların halen dışarıya çıkıntı yapan çirkin duruşu gibi.. amortisörde poryadan çekiçle ayrılır takılmayın ona, canı yanmaz aracın merak etmeyin.. sonuçta metal..
driver_can
04-08-2016, 13:46
Uzun çubuk Demirler var porya ile amortisör arasına onu sokup kastırınca genelde ayrılır çekiçle vurmaya gerek kalmaz.Bide araba yeni çok çekiçlenmeye birbirine kaynamış parçalar olacağını sanmıyorum.Şuan aklımda Powershop var benimde ilk sırada.Rot balans olarakta hunter düşünüyorum.
eldorado
04-08-2016, 13:53
powershop tavsiye ederim
driver_can
04-08-2016, 14:04
Powershop tabela birkaç tane gördüm dükkan dükkan sanırım hunter rot balansın yanı oluyor değil mi
BuğraTuna34
04-08-2016, 22:56
O çekiç darbelerini içinizde hissedeceksiniz.Hele ki VAG grubunda bazen inat edip çıkmıyor. Leon'a coilover montajı yaptırdım en son bam güm bam güm zor çıktı.
driver_can
05-08-2016, 09:46
Bu sabah için powershoptan randevu alıp gittim.8.30 da başlandı 9.45te bitti sağolsunlar titiz bir şekilde hallettiler.Hiç öle çekiçle girişip bam güm vurarak amortisör çıkarmaya çalışmadılar.Ben gayet memnun kaldım.Tavsiye ederim.
http://i.hizliresim.com/AJ4l6X.jpg
http://i.hizliresim.com/0Dv5NW.jpg