Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nubuk/süet/alcantra temizlik gelin şu işi çözelim

bomonti
04-08-2016, 18:26
Şimdi arkadaşlar aracımın koltukları yarı deri döşeme yarı nubuk. Ve ben buna illet oluyorum zira ön koltuklar siyahlaştı resmen.. Sonaxın alcantra cleaner adlı bir ürünü var fiyatı da 46 küsür lira.. Karartının çıkacağına inansam alıp uğraşacağım ancak hiç ümidim yok bu konuda..

4 seçenek yapalım bana bir fikir sunun

1- Hiç ellemeyelim gittiği yere kadar gitsin ( ki hoşuma gitmiyor görüntü )

2- Sonax Alcantra Cleaner al bir dene en azından

3- Bir oto kuaföre ver halletsin

4- Başka bir ürün tavsiyesi

Buda ürün tanıtım videosu, abla gayet iyi iş yapıyor gibime geldi :)

Sonax Xtreme Alcantara & Upholstry Cleaner Foam - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=dkaCYmccAr8)

Ranthor
04-08-2016, 20:23
hangi browser ,hangi tema ile konuyu actigini sorabilir miyim, nasil cikti bu karakterler aklim almiyor

Gearbox
04-08-2016, 20:30
Bence Sonax i deneyin derim. Buyuk oranda temizlese bile suanki halinden sonra gozunuze cok takilmaz.

ibrahim61
05-08-2016, 11:49
piyasaya yeni yeni çıkmaya başlayan genel temizleyiciler var förbix vb. gibi her alanda iş görüyor fiaytıda uygun ben bunu öneririm leke çıkarmada işe yarıyor...

douu
05-08-2016, 14:57
bu förbix falan gibi ürünleri o tarz koltuklara sıkmanızı pek tavsiye etmem. çok övülerek alınan ürünler uygulamaya gelen bir motorsikletin motorunun bütün boyasını dökmüştü.

profesyonel bi el değmesinde fayda var derim ben.

AB01
05-08-2016, 16:34
Bazen ürüne bu kadar kafayı takmak yerine, genel bir koltuk temizleyicisi ile girişmekte fayda var.

Zamanında araştırma yaparken F/P olarak detap önerdiler. Aldım, uyguladım 5 para etmez. Sadece koltuk temizse daha temizlenmiş hissi uyandırıyor. Onun yerine genel temizleyici vinet ile daldım (biraz hassas davranarak) çok daha güzel sonuç elde ettim.

Berkan
05-08-2016, 16:46
atas vinet iş yapar sanki 12 lirada zaten. biraz bastırmayla ve inatla cıkartır. simsiyah koltuktan ve bej rengi b sutunundaki tüm sigara izlerini gayet güzel cıkardım onla ben

ama en temizi eli yüzü düzgün işi bilen kuafor yıkama detailing ne denirse ona teslim etmek gibi

bomonti
05-08-2016, 16:56
atas vinet iş yapar sanki 12 lirada zaten. biraz bastırmayla ve inatla cıkartır. simsiyah koltuktan ve bej rengi b sutunundaki tüm sigara izlerini gayet güzel cıkardım onla ben

ama en temizi eli yüzü düzgün işi bilen kuafor yıkama detailing ne denirse ona teslim etmek gibi

Ya dediğim gibi kumaş olsa zaten sıkıntı yok.. Ama nubuk işleri karıştırıyor ben bir fiyat alayım bakayım.

bomonti
05-08-2016, 16:59
hangi browser ,hangi tema ile konuyu actigini sorabilir miyim, nasil cikti bu karakterler aklim almiyor

Google Chrome kullanıyorum. Geçenlerde video bölümünde yine olmuştu aynı hata.