Orijinalini görmek için tıklayınız : İnsignia 1.4 Turbo Hakkında
Yanyanömer
05-08-2016, 21:24
Herkese merhaba
İnsignia 1.4 turbo almayı düşünüyorum. Araç hakkında engin bilginizi paylaşır mısınız ? 1.6 turbo mu yoksa 1.4 tuboyu mu tavsiye edersiniz ?
Şimdiden teşekkürler
i-vtec07
05-08-2016, 22:10
1.4 ü bende merak ediyorum . Lpg uyumu nasıl acaba . Takip
LPG uyumu yok,süpaplardan dolayı. Çelik süpapla değiştiriceksin ya da gidene kadar kullanıcaksın.
1.6 turbo gibi içmiyor benzini insaflı yakıyor ideal de gidişi var. Çok kullanacaksanız güzel ama haftada bir kullanacaksanız 1.6 turbo alın en azından yürüyor keyfi var.
Ayrıca 1.4turbolarda üst donanım seçeneği yok.
araçla değil ama 1.4 turbo motoru ile bilgi vereyim isterseniz. aynı motorlu j kasa astra kullanıyorum. yaklaşık 4 bin km önce landirenzo lpg taktırdım. yakıt geçişinde performansında herhangi bir sıkıntı yok. lpg de 210 km gibi hızlara rahatça çıkıyor. arıza lambası yanık gezme gibi bir durum yok. farklı bayileri aradığımda araca özel program geldiğini onu yükleyip geçtiklerini söylediler. bu yazılımla 4bin devire kadar sıkıntı yok ancak üzerinde gaz yetişmediği için yolda ayar yapmak gerekiyor. biz yaklaşık 45-50 dk yolda ayar için uğraştık şuan sıkıntısız çok şükür. yakıt tüketimi astra da (oto. vites) ortalama kullanımda klima açık çoğu uzun yol olmak(100-110 ortalama ile) üzere 25-26lt lpg ile 280-300 km insignia daha ağır biraz daha fazla yakar haliyle.