Orijinalini görmek için tıklayınız : Acilen W204 C180 Hakkında Bilgi ve Adana'da Mercedes Ekspertizi Yaptıracak Yer
Herkese iyi haftasonları, aracımı sattım ve Adana'da 2010 model C180 Komp. ile telefonda anlaştık, bir arkadaşımın ,eski tamirci ve şimdi taksicilik yapan, babası sağolsun arabaya baktı beğendi.
Sormak istediğim bu araçların bilindik kronik sıkıntısı var mı ve alırken nelere dikkat edilmeli.
İkinci kısım ise motor ve mekanik olarak ekspertiz yaptırabileceğim Adana ilinde iyi bir Mercedes ustası / özel servisi tavsiyenize ihtiyacım var.
Dip not: İlla Mercedesçi olmasına gerek yok bu araçlardan anlasın yeter.
Bahur otomotiv. xxxx numarasından Emraha ulaşın. Bahur otomotivin sahibi Emrahın kayınbabası. Her detayına bakarlar. Gelirseniz de çay içmeye beklerim.
Çok çok teşekkür ederim, Emrah beyi arayacağım. Hiç bilmediğim bir şehir olduğu için endişeleniyordum nasıl yaparım diye tekrar çok teşekkürler.
Pazartesi sabah Adanadayım, umarım bir sıkıntı olmaz ve ziyaretinize, tanışmaya gelirim.
Tabii ki beklerim mutlaka. Bahur oto servisi diye internette aratırsanız mutlaka bilgi çıkacaktır. Mercedes Bmw Land Rover Porsche gibi markaların özel servisi aynı zamanda. Yetkili servis ne yapacaksa burası da yapacaktır kontrol esnasında emin olabilirsiniz. Bakacağınız araç galeride mi ? Belki orayı da tanıyor olabiliriz.
Araç galeride değil, 2011 yılından beri aynı sahibinde olması oldu beni en çok cezbeden de.
İnternetten iletişim bilgilerini aldım Bahur Otomotivin, mutlaka oraya ve ardından size uğrayacağım.
Beklerim. Şimdiden hayırlı olsun :icon_tup:
slowmotion
06-08-2016, 18:22
Kardeşim merhaba ben emrah. hayırlısı olsun, bekleriz numarandan mesaj atarsan direk kayinbabamin numarasını gönderirim.
İlginize çok teşekkürler, biraz zor oldu ama alabildim ve ancak Ankara'ya gelebildim. Saat 16:30a kadar vergi dairesi ve noter arası gidip geldik. Tam olmayacak derken satışı alabildim. Çok mahcubum size karşı, o bıkkınlık ve sinirle, artık geç olduğundan uğrayamadım, alacağım olsun bir çay. Ankarada ben ısmarlayım size hatta.
aldıysanız sorun yok :) Adana sıcağında sinirler gerilir :D
hayırlı uğurlu olsun. yardımımız olduysa ne mutlu.
ehveniser1903
09-08-2016, 18:13
araç hakkında genel düşünceniz nedir acaba,lpg ile mi bineceksiniz benzinde mi ?
bir ihtimal aklımda kendisi.
e87' 116i den sonra tekrar arkadan itişe dönme niyetindeyim fırsat bulursam