Orijinalini görmek için tıklayınız : PRB beyin hakında acil yardım
Merhaba ,
Aracımda bulunan Prb beyin içerisine Kpro modül montajının mümkünatı varmıdır?
P28 ecu larda s300 modül takılabiliyor, bu durum prb ecularda da aynımıdır.
yakın çevremde bu işle uğraşan bir kısım arkadaşım Tr de bu işlemin yapılamayacağı ancak yurt dışında Hondataya gönderilmesi durumunda
işlemin olabileceğini söylemektedir.
Ecu konusunda kompetan abilerimizi arkadaşlarımızı konu hakkında bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim kafam iyi ce karıştı çünkü :beuj:
Aracımda takılı olan Oem Ecu ;
http://i67.tinypic.com/jrscxz.jpg
tr de yapan duymadım, hondataya gönderiliyor kpro ya çevriliyor.
tr de yapan duymadım, hondataya gönderiliyor kpro ya çevriliyor.
böyle bir işlemin maliyeti ne olur peki , süre olarak ne kadar bir sürede ecu elimizde olur bilginiz varmı ?
KPro (https://www.hondata.com/kpro/kpro-product)
Available Options
altında yazıyor seçenekler. 400 dolar sanırım.
kanashibari
08-08-2016, 09:45
Okan turanla bir görüş istersen o burdan pra ları alıp usaya gönderip k pro taktırabiliyor. seninkini de o işleme tabi tuturabilir.
Okan turanla bir görüş istersen o burdan pra ları alıp usaya gönderip k pro taktırabiliyor. seninkini de o işleme tabi tuturabilir.
Okanla konuştum dün baya bir tuttum hatta hakkını helal etsin : )
oda Tr de bu işlemin olmadığını ancak yurt dışına gönderilerek yapılabileceğini söyledi.
şu an ki görünüşe göre Tr de bu işlemi yapabilecek birisi yok sanırım :beuj:
O islem yapilsaydi biz yapardik zaten bu zamana kadar
kpro bayiligi alınarak o islem yapılabılıyor
ama tr de su an hondata bayisi olmadıgı ıcın tr sartlarında yapabılecek kımse yok
okan aracılıgı ıle usa ya gonderıp yaptırmak en mantıklısı
ben kendı beyınımı oyle yaptırdım
kpro bayiligi alınarak o islem yapılabılıyor
ama tr de su an hondata bayisi olmadıgı ıcın tr sartlarında yapabılecek kımse yok
okan aracılıgı ıle usa ya gonderıp yaptırmak en mantıklısı
ben kendı beyınımı oyle yaptırdım
modülün takılmasında bir sorun yok sanırım mertcan doğrumu anladım , sorun modül takıldıktan sonrasında ki aşamada beyinin aktif olarak çalıştırılamamasımıdır?
modülün takılmasında bir sorun yok sanırım mertcan doğrumu anladım , sorun modül takıldıktan sonrasında ki aşamada beyinin aktif olarak çalıştırılamamasımıdır?
ben hıc ıncelemedım acıkcası modul takılabılır sorun olacagını sanmıyorum ama beyın ıcınde ımbo ıptalı fln yapılıyor o ıslemler ıcın sema gerekebılır
modülün takılmasında sorun yok o takılır sorun firmware gibi bir yazılımın değiştirilmesi immo iptal edilmesi vs o yüzden gerek kalıyor buna
modülün takılmasında sorun yok o takılır sorun firmware gibi bir yazılımın değiştirilmesi immo iptal edilmesi vs o yüzden gerek kalıyor buna
Yani bu firmware dediğimiz olayı aşamıyormuyuz?
Mkt de mertcanda ramap isiyle ecularla direk meslek olarak ugrasan ozellikle hondaci kardeslerimiz. Onlar asamiyorsa, zaten asilmiyodur...
Mkt de mertcanda ramap isiyle ecularla direk meslek olarak ugrasan ozellikle hondaci kardeslerimiz. Onlar asamiyorsa, zaten asilmiyodur...
ben yaparım
ama bı 10 tane kpro sıparısı alırsak ancak kurtarıyor :)
yoksa 2-3 beyın ıcın degmez :)
Usaya yollayip geri getirmekten bahsetmiyorum kanka :)