PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toyota ozel servis tavsiye

AdoneuS
09-08-2016, 07:30
Günaydın arac toyota yaris 1.3 benzinli yavas giderken gaza bastigimda bianda tepki vermiyo yaklasik 1 2 saniye gec tepki veriyo bu ve alt devirlerde sıkıntı var, ön takımda ses var viraj demir lastikleri eskiydi sanırım onlar guvenebilicegim ustaya ihtiyacım var

UM1196
09-08-2016, 19:06
Kardeşim ben senın yerınde olsam yetkılı servıse gotururum Aurisim var 0 aldıgımızdan berı dogal olarka servıs bakımlı , hani fiyat bıraz yuksek olabılır ama basının agrımaması ıcın yetkılı servıs derım en azından sorunu yerınde gıdermıs olursun benım tavsıyem bu

Octane
09-08-2016, 19:29
Ben hiç bir zaman yetkili servis kadar dandik yer görmedim. Yarisin hiç bir şeyiyle ilgilenmediler. Açık yağ koyup litresine 70tl istediler. Abs kablosu bozuldu garantiye sokmadılar. Balata spreyini 130tlden satıyolar.

Ankarada servis tavsiye edebilirim. Ama yetkiliye bulaşmamak lazım.

Mert Safa
09-08-2016, 19:37
Merhabalar,

ben size direk suraya gidin diyemem ama İstanbul'da bilindik toyota servislerini söyleyebilirim. Netten yorumlara bakıp kendiniz karar verebilirsiniz.

Toyotronic Güngören - Mithat Usta
Uzmanlar Toyota Dolapdere
Tem Toyota Maslak - Ufuk

Toyotronic ile Uzmanlara gittik, sürekli yetkili servis kullanan birisiyiz. Toyotronic'de balata ve diskleri değiştirdik, Uzmanlarda ise baskı balatayı.. Ufuk beyide bir toyota forumunda cok duydum. 3'üde Toyota yetkili servisten ayrılma uzman teknisyenler. Size yakın olana, netten yorumlara bakarak 3ünede gidebilirsiniz bence..

AdoneuS
09-08-2016, 21:14
teşekkür ederim tavsiyeler için mutlaka yetkili servisde orjinal parça kullanarak yaptırmayı düşünüyorum artık sorun olan parçalar belli oldu viraj demir lastikleri orta ve uclar ,viraj demir kelepçeside kırıkmış şuan ses yapıyo bi süre sıkıntı çıkarırmı pazartesiye kadar bu şekilde kullansam?

road runner
10-08-2016, 07:42
Toyotronic Güngören - Mithat Usta 90 model corolla aracım için gitmiştim. 4age motorlu oldugunu söyledim telefonda, oda dediki '' senın aracını bizzat ben yapacağım çünkü 4 age motorlu '' . Yanına gittim kaputu actı motora baktı sonra uzaklastı bir dahada gelmedi yanıma.

Tem Toyota Maslak - beni bayagı bir bekletti. Randevuyla çalışıyormuş vs vs. En sonunda senin araçla uğraşmak gerek bizimde vaktimiz yok dedi.

ben olsam ikisinede gitmem. Gerçi benim aracım eski model ve motor değişik bir araç bakmadılar. Ama aracımı toyotacı olmayan bir usta yaptı.
Yani illa toyotacı arama ben o hatayı yaptım sen yapma :)

KAYA
10-08-2016, 08:21
Anadolu yakasındaysan kartal oto sanayide güzel bir usta önerebilirim, toyota uzmanıdır kedisi istersen pm atabilirim.