Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 amfi 2 bass hakkinda yardim
Hifi hf 404 amfi aldım mediamarkt'dan 1 tane 20cm bass bagladım sorunsuz çalıştı 2. 20cm bas geldi onuda bagladım fakat diger bassla (-) ler aynı oldu başka (-)ye taktıgımda calışmadı bu normalmi ? (+)lar farklı boyle sorun olurmu?
(-) uç zaten ortaktır muhtemelen ama köprü olarak bağladıysanız işler değişir. Bağlantının resmini atarsanız yardımcı olabilirim.
http://img506.yukle.tc/images/5193Screenshot_2016-08-12-14-15-49.png s note ile en fazla bukadar oluyo iş yerinde oldugum icin fotografini cekemedim
Amfi 4 kanalli 2600w degerine sahip
Subwoofeerin değerleri ne bilmiyorum ama 4 kanalı kopruleyerek 2 kanala dusurup subları bu sekilde baglayabilirsiniz herhalde ?
turboman
12-08-2016, 14:12
Çizdiğin resme göre öyle bi bağlantı tarzı olmaz anfi 2 kanal 4 çıkıştan ibarettir bası köprülediğin çıkışlar aynı kanalda olması lazım 1 ve 2 çıkışları bi basa 3 ve 4 çıkışları 2. Basa bağlayabilirsin
cift bass kullanmak için teyipden gelen rca kablonun ; bir tanesi amfinin front left kanalına diğerini rear left kanalı takmalısın , daha sonra bas hoparlorun bir tanesıne front kanaldan diğerini rear kanaldan köprü modunda bağlamalısın
http://i.hizliresim.com/PQv1d6.jpg
Aksam dediginiz şekilde yapıcam ilk defa 2 sub bagladım banada garip geldi :D rca kablolarını köprü olarak yaptim teyp cıkısındada amfi girisindede
Aksam dediginiz şekilde yapıcam ilk defa 2 sub bagladım banada garip geldi :D rca kablolarını köprü olarak yaptim teyp cıkısındada amfi girisindede
resim ekledim :icon_tup:
edit : rca kabloları teyıbın sw cıkısından alıcaksın amfinin left kanallarına gireceksin , left kanallar genellikle mono olur sadece left e sinyal verdiğinde right kanalda sinyal görür :icon_tup:
resim ekledim :icon_tup:
Tesekkur ederim aksam kontrol edicem insallah verim alırım başka -ye takınca calışmamıstı kanal bozuk sairim diye dusundum bakalim insallah olurda verim alırım
rca da kopru olmaz :)
Rca köprüden kastım 2 sub cıkısı vardı carpraz şekilde yaptım tek bass baya verimli çalıstı 2.si araya girince digerinin verimi düştü :D