Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar siz hangisini tercih ederdiniz
ford probe
mazda rx7 90/93
nissan 200sx 90/93
opel calibra
seneye yaza bunlardan birini almayı düşünüyorum
bu hemen hemen aynı tarzlarda aynı fiyat aralığındaki bu araçların aralarındaki farklılıkları öğrenebilirmiyim acaba mesela hangisi daha sorunsuz. yedek parça sıkıntısı olmaması yaktığı yakıta göre performansları ve ayrıca hangisi daha fazla konfor özelliğine sahip ayrıca yol tutuş yada aklınıza gelen daha fazla şey hakkındada bilgi edinmek isterim
internetten baktığım ilanlarda çoğu satıcı probenin az yaktığından bahsetmiş doğrumudur?
fx7 den uzak dur !!!
Opeli bilmiyorum ?
Ama 200 sx en mantıklısı her konuda :)
93 rx7 92 ve 91 den farklı dıye bılıyorum . fıyat olarakta epey farklı ve 93 u turkıyede sayılı. o kadar para vereceksen farklı alternatıflerde cıkabılır karsına.
ama 92 ve alt modellerı olarak kıyaslarsak temız bır opel calıbra turbo(artı 4x4 oluyor sanırım yanlıs hatırlamıyorsam) bence dıgerlerınden daha ıyı ve daha keyıflı olur.
nissan 200sx arkadan ıtıslı kullanma zevkını verır hatta fazlasıyla ateşler.
kullanım tarzına gore secım yapmalısın bence.
ford probe hakkında bılgım yok :(
ford probe nedir?
http://www.sahibinden.com/ankara_da_tek_probeWQQaXQQ11194090WQQpXQQdisplayit em&keyword=probe
93 rx7 92 ve 91 den farklı dıye bılıyorum . fıyat olarakta epey farklı ve 93 u turkıyede sayılı. o kadar para vereceksen farklı alternatıflerde cıkabılır karsına.
ama 92 ve alt modellerı olarak kıyaslarsak temız bır opel calıbra turbo(artı 4x4 oluyor sanırım yanlıs hatırlamıyorsam) bence dıgerlerınden daha ıyı ve daha keyıflı olur.
nissan 200sx arkadan ıtıslı kullanma zevkını verır hatta fazlasıyla ateşler.
kullanım tarzına gore secım yapmalısın bence.
ford probe hakkında bılgım yok :(
sağol arkadaşım kullanım tarzım 4çeker veya arkadan olur ama önden pek tercihim değildir yani kullanım tarzım ürettiği güce oranla daha az yakan bir araç ve tabi birazda aksesuvar olsa fena olmaz
Temizi olsa calibra güzel makine ama işte temizini bulmak mesele...
maxpower
25-11-2008, 19:15
200sx
parçası da kolay bulunur
ahmetbaha-drs
25-11-2008, 19:20
Opel Calibra Turbo 4WD'de bulabilirsin temiz,duzgun bi araba..Ama 4ceker sistemi tam olarak duzgun calısan bulabilirmisin orası biraz karısık:) ama cok guzel,verimli motora sahip ve konforlu bi araba oldugu kesin..
connectfun
25-11-2008, 19:56
200sx derim ben duyduğuma göre biraz fazla yakıyorlarmıs ama kullanımı cok zevkli bir arac tavsiye ederim
peki arkadaşlar bu iki araçtan hangisi daha az yakar?
peki arkadaşlar bu iki araçtan hangisi daha az yakar?
hiçbiri :D
aarsında en mantıklı duran 200sx bide şeyi soriğim , granada arıyodn bi ara buldunmu ?
opelciyiz ama bence 200sx arkadan itişin doyumsuz zevki yeter bee:D
mechanıcer
26-11-2008, 22:26
ben 200 sx derım ama bu araclarda yakıt ekonomısı arama :D
aarsında en mantıklı duran 200sx bide şeyi soriğim , granada arıyodn bi ara buldunmu ?
buldum çok temiz resimdeki gibi araba çok güzel hiç arızası yok dediler dediler resim cidden güzeldi bi gittim resimler antika çıktı araba dökülüyor bide utanmadan bu paraya bukadar olur demezlaemi tepem attı söve söve geri döndüm allahtan yalovadaydı araç yakın yerde yani sonrada hevesim kırıldı vazgeçtim
ama şunu söyleyebilirim arabayı bi denedim kullandım ve inmek istemedim hayatımda kullanması bukadar zevkli bi araç daha görmedim mükemmeldi
8.000rpm
27-11-2008, 12:56
*rx7 parçası tr de büyük sıkıntı...
*probe desen daha bi fena tabii... listeden bile çıkmalı bence..
*calibra turbo 4x4 ler çok hızlı makinelerdi ama sağlam çıkmadı..ya da biz tr de iyi bakamadık onlara... çok sıkıntılı diye biliyorum...
*200sx en mantıklı alternatif bence...
AcA_1988
28-11-2008, 23:01
buldum çok temiz resimdeki gibi araba çok güzel hiç arızası yok dediler dediler resim cidden güzeldi bi gittim resimler antika çıktı araba dökülüyor bide utanmadan bu paraya bukadar olur demezlaemi tepem attı söve söve geri döndüm allahtan yalovadaydı araç yakın yerde yani sonrada hevesim kırıldı vazgeçtim
ama şunu söyleyebilirim arabayı bi denedim kullandım ve inmek istemedim hayatımda kullanması bukadar zevkli bi araç daha görmedim mükemmeldi
yalovadaki sx 34 Z 4412 plakalı araç mı ?
initial-D
28-11-2008, 23:15
200sx tabiiki
200 sx ama s14a olucaksa :)
yalovadaki sx 34 Z 4412 plakalı araç mı ?
evet bilader
PROMINENT
29-11-2008, 02:20
200 sx i parça konusunda çok rahat edeceğin için öneririm..
onun harici rx7 oldukça yorgun olucaktır masrafının altından kalkamazsın..
calibra temiz bulabiliyorsan kaçırma derim..
yoksa 200 sx..
frope yide geç..
roverdal
19-06-2009, 23:34
200 sx çünkü artıları var
Silverbullet
20-06-2009, 02:26
ben olsam 200sx i tercih ederim sanada aralarında onu tavsiye ederim:)