Orijinalini görmek için tıklayınız : 2018 VW POLO Tasarimi (Kamuflaj Kalkti)
OrhanOzvatan
14-08-2016, 15:21
Surekli olarak tasarim yapiyor musun sorulari geliyordu. Buyrun yeni tasarimim :D Yeni Polo'nun nasil gorunecegini kendi hayal gucumu kullanarak tasarlamaya calistim. Ortaya boyle bir otomobil cikti. :D Youtube kanalima abone olarak ve Youtube uzerinden yorum yaparak ve begenerek tasarimlarimin ilgili kisilere fark ettirmemde yardimci olabilirsiniz :o :o
Youtube ve Instagram hesaplarimi takip ederek bana destek olabilirsiniz :allaalla:
Youtube Kanalim: Orhan Ozvatan
- YouTube (https://www.youtube.com/orhanozvatan)
Instagram: Orhan Ozvatan (@orhanozvatan) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/orhanozvatan)
VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=J7tIwxqAqJg
İzzet Göçmen
14-08-2016, 19:01
Ben begenmedim Tiguan gibi olmus
Olma ihtimali yüksek:) eline saglik
Bizimkilerin değeri artacak desene :)
Volkswagenin her arabasında aynı imajı kullandığı düşünürsek ve B8 passatı düşünürsek büyük ihtimal çizdiğiniz tasarımla çok benzer bir Polo göreceğiz :D Ayrıca bravo çok güzel yeteneğiniz var umarım daha iyi yerlere gelirsiniz
ön tampon yamuk ,lastikler orantısız ,resimdende fazla anlamam ama baya göze batıyor
OrhanOzvatan
15-08-2016, 22:30
Olma ihtimali yüksek:) eline saglik
Volkswagenin her arabasında aynı imajı kullandığı düşünürsek ve B8 passatı düşünürsek büyük ihtimal çizdiğiniz tasarımla çok benzer bir Polo göreceğiz :D Ayrıca bravo çok güzel yeteneğiniz var umarım daha iyi yerlere gelirsiniz
Dediginiz gibi genel haltlari vw nin son konsept araclariya benzerlik gosteriyor. Passat i da isin icine katttigimizda en yakin gorunumu elde etmeye calistim :D
ön tampon yamuk ,lastikler orantısız ,resimdende fazla anlamam ama baya göze batıyor
Daha cok resim olarak degil de tasarim olarak bakmanizi oneririm. Bu calismamda hayal gucumu kullanarak ana hatlariyla cizim yaptim. Detaya inmedim acikcasi cunku boyle hir arac henuz yok. :D Amac sadece genel hatlardi. Detay ve istediginiz ozellikler icin diger cizimlerime goz atabilirsiniz.
Korollacı
16-08-2016, 05:15
emeginize saglik fakat bence pek bi hayal urunu degil neden derseniz wv zaten butun arabalari onden birbirine benziyor. bu cizimde ise b8 passattin panjuru golfun tamponu ve orantisiz cizilmis jetta jantlari var. bu biraz tahmin edilerek ve kopyala uygula mantigi olmus. baslikta hayal ettim derken kendinize ozgu bir dizayn ve cizim olarak algilaniyor. yinede emeginze saglik basarilarinizin devamini dilerim
dragon07
16-08-2016, 08:44
tavan biraz yüksek olmuş onun dışında mükemmel ellerine sağlık inşallah fark edilirsinde bizim yerli üretim araçlarımızı çizersin :)
OrhanOzvatan
16-08-2016, 19:37
emeginize saglik fakat bence pek bi hayal urunu degil neden derseniz wv zaten butun arabalari onden birbirine benziyor. bu cizimde ise b8 passattin panjuru golfun tamponu ve orantisiz cizilmis jetta jantlari var. bu biraz tahmin edilerek ve kopyala uygula mantigi olmus. baslikta hayal ettim derken kendinize ozgu bir dizayn ve cizim olarak algilaniyor. yinede emeginze saglik basarilarinizin devamini dilerim
Yurtdışında da aynı çizimi paylaştım fakat ülkemizdeki gibi sert tepkiler almadım malesef. Neden bu kadar tepki çekti anlamış değilim. Piyasada pek çok Polo tasarımı var ve hepsi benim kullandığım teknikle yapıldı. Zaten amaç markanın diğer modelleriyle de ilişiği olmasıydı ve bunda başarılı olmuşum demek ki. Gerçekçi düşünüp olası modeli ortaya çıkarmaya çalıştım. Teşekkürler.
tavan biraz yüksek olmuş onun dışında mükemmel ellerine sağlık inşallah fark edilirsinde bizim yerli üretim araçlarımızı çizersin :)
Teşekkür ederim. İnşallah oda olur bir gün :)
Korollacı
17-08-2016, 07:41
arkadasim yanlis anlasildim galiba ben tepki vermedim. sadece sizin soylemleriniz ile yaptiginiz is uyusmuyor onu belirttim. hayal ettim demek kendinize has bir cizimdir. ama siz ayni markasnin farkli urunlerini uygulamissiniz. buna hayal ettim yerine custom modifiye veya tasarlama denilebilir. yoksa ortada saygi duyulacak bir emek var bu inkar edilemez ama olumlu yada olumsuz her cevaba acik olmalisin.
Aliburakb
17-08-2016, 07:47
bence de yeni polo nun böyle olma olasılığı yüksek :) emeğine sağlık umarım iyi yerlere gelirsin bu emekle. ben çöp adam bile çizemiyorum :D
OrhanOzvatan
21-08-2016, 12:41
bence de yeni polo nun böyle olma olasılığı yüksek :) emeğine sağlık umarım iyi yerlere gelirsin bu emekle. ben çöp adam bile çizemiyorum :D
Tesekkur ederim
.::EmrE::.
21-08-2016, 12:56
Oldukça başarılı görünüyor, yeni Polo bu şekilde bir şey olacak bence de..detaylara takılan arkadaşlar çöp adam çizebiliyor mu acaba onu da merak ediyorum.
bordeaux
21-08-2016, 14:48
güzel bir çalışma olmuş. merak ettiğim; çizim alanında eğitim aldınız mı?
MertSerhanÖ.
21-08-2016, 19:57
Gayet guzel hocam eline koluna saglik (Y)
çizim ve tasarım çok iyi olmuş, çok beğendim. bu konuda gerçekten yeteneklisin.
umarım bu yeteneği daha ileri düzeyde sana daha çok katkı yapacak alanlarda da kullanabilirsin
araç konusuna gelirsek, ağırlık merkezi biraz yüksek biraz da jantların bunda katkısı var. Tiguan a benzemiş
OrhanOzvatan
22-08-2016, 19:38
Oldukça başarılı görünüyor, yeni Polo bu şekilde bir şey olacak bence de..detaylara takılan arkadaşlar çöp adam çizebiliyor mu acaba onu da merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim :)
güzel bir çalışma olmuş. merak ettiğim; çizim alanında eğitim aldınız mı?
Teşekkürler. Çizim konusunda herhangi bir eğitim almadım :)
Gayet guzel hocam eline koluna saglik (Y)
Teşekkürler :)
çizim ve tasarım çok iyi olmuş, çok beğendim. bu konuda gerçekten yeteneklisin.
umarım bu yeteneği daha ileri düzeyde sana daha çok katkı yapacak alanlarda da kullanabilirsin
araç konusuna gelirsek, ağırlık merkezi biraz yüksek biraz da jantların bunda katkısı var. Tiguan a benzemiş
Teşekkür ederim :) Sanırım ön farların biraz fazla yukarı konumlandırılması ve kapı çizgilerini de fara göre ayarlamam aracın bel kısmını yükseltti. Bu nedenle oldu diye düşünüyorum. Zamanla oturtacağım :)
Çok güzel bir çizim olmuş büyük ihtimalle buna benzer bi araç olacaktır. elinize sağlık
dasemert
22-08-2016, 20:21
Emeğine sağlık Cross Polo gibi durmuş :)
turkerrr
23-08-2016, 09:31
herkes bilirkişi maşallah, diğerleri gibi buda başarılı bir çalışma
OrhanOzvatan
23-08-2016, 19:37
Çok güzel bir çizim olmuş büyük ihtimalle buna benzer bi araç olacaktır. elinize sağlık
Emeğine sağlık Cross Polo gibi durmuş :)
herkes bilirkişi maşallah, diğerleri gibi buda başarılı bir çalışma
Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için :) :)