Orijinalini görmek için tıklayınız : Focal Ps 165 F3 Component
RottingChrist
14-08-2016, 20:31
aracım için böyle bir takım almak istiyorum. ön kapı kolonları 13 arka panzot orjinal kolonları 16 cm. bu takıma uygun bir anfi ile nasıl olur sizce. müzik sistemleri hakkında pek bir bilgim yok. uzun süre kullanabileceğim düzgün bir şey olsun istiyorum.
Focal Ps 165 F3 Component Mid Takımı 3 Yollu 16 Cm Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/focal-ps-165-f3-component-mid-takimi-3-yollu-16-cm-p-OTNEXTPS165F3)
Birkan61
14-08-2016, 20:36
Ben bugün aldım ps165, ikinci el ama çok çok az kullanılmış 400 liraya
ilandaki ürün ile aynı, zaten oradan aldım. Sizin yolladığınızla farklı mı acaba? Bende çok anlamamda o sebepten sordum..
Expert-Focal Performance Hoparlor PS 165 2-Way Components (https://www.ozenhifi.com/focal/performance/expert/25-focal-performance-hoparlor-ps-165-2-way-components.html)
Benim aldığım ürünü arkadaşım kendi aracında kullanıyor evladiyelik bir mid takımı
RottingChrist
14-08-2016, 20:42
ben de evladiyelik bir şey olsun istiyorum. zıngırdayan değil de güzel tonlama ile kaliteli çalsın diyorum. bakalım anlayan arkadaşların yorumları ne olacak.
3 yollu için ekstra işlem yapmak gerekir aracınız fotodaki accord ise, ps130 isimli model 13 cm olanı. Bence arkada komponent çok gerekli değil sahneleme önde olması gerektiği için esasen. O yüzden arkaya daha alt seri komponent veya coaxiel hoparlör kullanabilirsiniz,
Amfi için ise düzgün Bi marka ve komponentlerin rms (nominal güç) değerlerini karşılayan bir seçim ile sistem kurulabilir. Tabi kapı içlerine izolasyon da yaparsanız daha verimli kullanırsınız ürünlerinizi
turboman
14-08-2016, 23:04
Güzel ses istiyorsan öne 16 cm den küçük mid kullanma markası ne olursa olsun 13 ler 16 ya göre daha ince ses çıkarır tiz ağırlıklı ben şahsen 17.5 mid kullanıyorum eğer 16 takma imkanın varsa yer açısından araç ne bilmiyorum daha iyi olur
RottingChrist
15-08-2016, 22:09
arkaya oval kolon önlere de 16 cm mid takmaya karar verdim. woofer kullanmayacağım. sizce hangi marka ve modelleri alayım? pioneer bir teyp ve 4 kanal pioneer anfim var.
arkaya oval kolon önlere de 16 cm mid takmaya karar verdim. woofer kullanmayacağım. sizce hangi marka ve modelleri alayım? pioneer bir teyp ve 4 kanal pioneer anfim var.
Oval hoparlor gürültü(!)den baska birsey katmıyor. Onun yerine daha kaliteli bir 16/20 cmlik comp kit takın ön kapılara ve kapı icini izole edin daha mantkli olur.
ben civicte pioneer 4 yollu oval kullanıyodum ,netliği ve midlere faydasının az olduğnu görünce araştırmaya başladım.2014 ün 6x9 testlerinde ve ülkede satılan en güzel tonlamaya sahip ovalin gto938 olduğunu gördüm ve satın aldım. 1bucuk sene kadar kullandım .biraz daha full değilde hpf çalan bir hoparlör.arabamı sattım boşa çıktı sıfır gibi ilgilenirsen düşünürsen pm den ulaşabilirsin.
6 "x 9" Grand Touring Series 3-yollu Oto Hoparlör
Güç Kullanımı:
Peak: çifti başına 600 watt / 300 watt her
RMS: çifti başına 200 watt / 100 watt her
Plus One koni malzemesi
Mylar / titanyum kompozit tweeter'lar
Frekans tepkisi: 45-21,000 Hz
2 ohm empedansı
Hassasiyet: 94 dB
Kesim ölçüleri: 6 "x 8-3/4"
Top-montaj derinliği: 3 "
oval seçimi için top listler faydalı olur.
Top 10 Best 6x9 Speakers of 2016 – Reviews - PEI Magazine (http://www.peimag.com/top-10-best-6x9-speakers/10/)