PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GT86 RocketBunny | (Skyline Engine Swap)

BerkayKurt
15-08-2016, 15:03
Herkese merhaba, bu GT86'yı diğer 86'lardan ayıran bir kaç özelliği var. Araçta VR38DETT Swaplı yani Nissan Skyline GT-R R35 motoru var üstünde. HKS'nin en özel ve en güçlü parçaları ile güçlendirilmiş bir 86. Eğer videoyu beğendiyseniz Abone olmayı, beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı unutmayın!
Beni İnstagram ve SnapChat'ten takip edebilirsiniz.
İnstagram : BERKAY.kurt
SnapChat : berkaykurt.snap

https://www.youtube.com/watch?v=xmQoe2_vUUI

DOHC
15-08-2016, 15:51
Ufuk'un araba mı bu?

alp1903
15-08-2016, 16:00
Detaylı proje bilgileri olsa keşke :)

Gürhan
15-08-2016, 16:19
Çok çabuk bitti pek bir şey anlamadım :)

cuneytturkoglu
15-08-2016, 17:23
Kusura bakmayın ama video çok boş olmuş.

Seven7
15-08-2016, 17:51
Araç buram buram emek kokuyor, Maşallah.

Ama video resmen park halinde görülen arabaya klip gibi olmuş.

BerkayKurt
15-08-2016, 18:05
Aracı ben gördüm, hoşuma gitti ve çektim. Kurgu plan yok sadece aracı görmek göstermek istedim. Aracın sahibini tanımıyorum. Kanaldaki diğer videolara bakarsanız asıl kosnepti anlarsınız zaten. Bigli vermek üzerine bir videoda değildir, öyle bir imkanım olsaydı böyle bir video yapmazdım değilmi ? Teşekkür ederim iyi forumlar :)

Mr.K
15-08-2016, 18:08
Izinli mi cekildi video ? Alalacele hoop hemen cekim tarzinda olmus.
Emegine saglik gene tabi ugrasmissin ama foto paylassan daha iidi . Bende yapim asamasi vs bircogu var istersen atarim.

BerkayKurt
15-08-2016, 18:17
Izinli mi cekildi video ? Alalacele hoop hemen cekim tarzinda olmus.
Emegine saglik gene tabi ugrasmissin ama foto paylassan daha iidi . Bende yapim asamasi vs bircogu var istersen atarim.

Garajdan biri geldi benim için kaputunu açtı, çekmemin hiç bir sıkıntı çıkarmıyacağını söyledi. Benim oraya gidiş amacım önceden planlanmış bir uzun çekimdi çekimi yaptım, Maslak turuna çıkalım dedik ve aracı gördük. Normalde videolar şu şekilde oluyor ;

https://www.youtube.com/watch?v=80Qvw9ccGzc

orhansah
15-08-2016, 18:23
Videoyu beğenmesidik şimdi ne yapmamız lazım?

BerkayKurt
15-08-2016, 18:37
Abicim dediğinizi anlıyamadım ama sanırım beğenmediniz, bundan daha doğal bi şey olamaz zevk meselesi zaten çok şahşalı bir video olmadığının farkındayım. Yaşım 17 hiç bir eğitim dahi almadım bu iş için. Benden kusursuz 4 4'lük videolar şimdilik beklemeyin derim, gelişim aşamasındayım desteğinize ihtiyacım var kötü olmuş demektense burası şu şebepten kötü olmuş derseniz, emin olun bir dahaki videoda aynı hatayı yapmam. :)

arabasızadam
15-08-2016, 19:31
Araç hakkında biraz bilgi verebilirmisin,yapılanlar,güç,maliyet vs. gibi?

BerkayKurt
15-08-2016, 20:04
Araç hakkında biraz bilgi verebilirmisin,yapılanlar,güç,maliyet vs. gibi?

Gerçekten çok isterdim, ama malesef bu bilgiler benimle paylaşılmadı. Sadece VR38DETT Swaplandığını ve HKS'nin parçaları ile güçlendirildiği söylendi. Bunların haricinde çok bir şey diyemiyeceğim. İçi komple sökülmüş tek koltuk var Recaro vede biraz bana tuhaf gelmişti ama araç şehirde içinde kullanılıcak sanırım.

cuneytturkoglu
15-08-2016, 23:25
Supra videon çok güzel olmuş ama bazı eksikleri var mesela aracın sesi, hızlanma videosu en azından ibreyi çekseydin çok iyi olurdu ve aracta neler var maliyet filan söyleseydin çok efsane olurdu :)

BerkayKurt
16-08-2016, 09:54
Supra videon çok güzel olmuş ama bazı eksikleri var mesela aracın sesi, hızlanma videosu en azından ibreyi çekseydin çok iyi olurdu ve aracta neler var maliyet filan söyleseydin çok efsane olurdu :)

Supra'nın 2 videosu daha gelicek, onda bir çok eksiği kapatacağım merak etmeyin. :) Teşekkür ederim.

cagataayk
19-08-2016, 10:37
Emeğine sağlık kardeşim

LnchCntrl
19-08-2016, 11:01
adam 17 yaşında beyler bence başarılı olmuş supra videosu.

86 zaten üstün körü cekilmiş detaylı bişe yok ortada.

başarılarının devamını dilerim karddeşim

LnchCntrl
19-08-2016, 11:02
ha bide isminin baş harflerinden oluşan logon bana barış ı anımsattı bence yeni bi tasarım düşün.

Fırtına_siR
19-08-2016, 11:04
eline koluna sağlık kardeşim belliki hevesin var inşallah güzel yerlere gelirsin Allah yolunu açık etsin inşallah :)

Baltacı60
19-08-2016, 14:26
Kendi imkanlarıyla hiç bir eğitim almadan kendi kendine böyle videolar baya başarılı bu yüzden eksiklerde olabilir ama kısa sürede bunları çözüp baya iyi bir yerlere geleceğine eminim. Ve şahsi fikrim değerli abilerim ve kardeşlerim beğenmedim diyerek değilde nerede ne eksiği olduğunu söylerek hatalarını uyararak destek olup büyümesine yardımcı olabiliriz. Eline sağlık kardeşim Allah emeklerini zay etmez başarılar... ;)

BerkayKurt
20-08-2016, 17:39
Emeğine sağlık kardeşim

Teşekkür ederim. :)

adam 17 yaşında beyler bence başarılı olmuş supra videosu.

86 zaten üstün körü cekilmiş detaylı bişe yok ortada.

başarılarının devamını dilerim karddeşim
Teşekkür ederim, evet 86 öyle oldu.

ha bide isminin baş harflerinden oluşan logon bana barış ı anımsattı bence yeni bi tasarım düşün.

Barış kim ? :)

eline koluna sağlık kardeşim belliki hevesin var inşallah güzel yerlere gelirsin Allah yolunu açık etsin inşallah :)

İnşallah teşekkür ederim. :)

Kendi imkanlarıyla hiç bir eğitim almadan kendi kendine böyle videolar baya başarılı bu yüzden eksiklerde olabilir ama kısa sürede bunları çözüp baya iyi bir yerlere geleceğine eminim. Ve şahsi fikrim değerli abilerim ve kardeşlerim beğenmedim diyerek değilde nerede ne eksiği olduğunu söylerek hatalarını uyararak destek olup büyümesine yardımcı olabiliriz. Eline sağlık kardeşim Allah emeklerini zay etmez başarılar... ;)

Çok teşekkür ederim aradaki ince çizgiyi anlamışsınız. :) Sizlerin destek ve yardımları ile Allah nasip ederse iyi yerlere geleceğiz. :)

ERK_RS
20-08-2016, 17:54
supra videosunun konusu var mı bilmiyorum, ben ilk defa bu konuda gördüm o videoyu.

oldukça düzgün ve başarılı bir video olmuş, geliştirilmesi veya eklenmesi gereken şeyler var ama zamanla olacak tabi, sende deneyimleneceksin.

ancak, supra videosundan sonra 86 videosu senin için basit kalmış. biraz kendi adını lekelemişsin.
sadece fotoğraf paylaşsaydın daha iyi olurdu. sonuçta detaylı bilgiyi ve daha çok görselliği hak eden bir araç.

mertk
20-08-2016, 20:44
tebrık edıyorum senı ...cok daha guzel ıslerın cıkıcak emınım

BerkayKurt
21-08-2016, 22:54
supra videosunun konusu var mı bilmiyorum, ben ilk defa bu konuda gördüm o videoyu.

oldukça düzgün ve başarılı bir video olmuş, geliştirilmesi veya eklenmesi gereken şeyler var ama zamanla olacak tabi, sende deneyimleneceksin.

ancak, supra videosundan sonra 86 videosu senin için basit kalmış. biraz kendi adını lekelemişsin.
sadece fotoğraf paylaşsaydın daha iyi olurdu. sonuçta detaylı bilgiyi ve daha çok görselliği hak eden bir araç.

Teşekkür ederim, haklısınız. Ama şunuda göz onunda bulundurmak lazım Supra ile yaklaşık 8,9 saat çekim yapma imkanım oldu sahibi yanımdaydı. GT86 ile 15 dakika ve sahibi yoktu. Bu yüzden bende çerez tadında bir video yaptım.

tebrık edıyorum senı ...cok daha guzel ıslerın cıkıcak emınım

Teşekkür ederim, şüpheniz olmasın. :)