Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Pist Oyuncagim....
Bir suredir pist icin oyuncak bakiyordum. TypeR idi aklimda ki ama 4 seneden fazladir kiraladigim Megane RS'de aklimdaydi... Ozelikle TypeR hakkinda bildiklerim ve Renault sevdam duygusal hareket etmemi sagladi...
4000km de bunu bulunca da atladim. Gerci aklimda ki fiyatdan pahaliydi ama gormeZden geldim.
18 jant alicagim sadece,elinde olan varsa konusmak isterim. 18 advan deniyecegim... Alternatiflere acigim...
Pistlerde gorusuruz ay sonu.:cool:
Buarada arac Cup sase-recaro-265hp ve premiyum paket...
http://i6.ressim.net/resim/2016/08/15/r_img-20160815-wa0030_08920075.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2016/08/15/r_img-20160815-wa0029_16300416.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2016/08/15/r_img-20160815-wa0028_16012544.jpg
mk4_bora
15-08-2016, 20:04
Cupra gitmis galiba :)
Hayırlı olsun
Sonunda aldın :) Güzel ve hafif jantla görsellik artar
Hayırlı olsun. Çok güzel makine maşallah.
Tesekkur ederim arkadaslar.
Culra gideli 8 ay oldu sanirim.
Hafif 18 jant dusunuyorum,aklimi tek karistiran sey ET 65 orjinali. Buldugum Advan ET50 yani 1,5 cm disari cikicak, nasil bir etki yaratir tam kuramadim kafamda...
Arac suan 5000km'de.
b.ustaoglu
15-08-2016, 20:31
Hayirli olsun masallah. Daha fazla foto bekliyoruz :)
NakkaSss
15-08-2016, 20:33
Hayırlı olsun bu tarz aracı sahibinden de değil de pistte görmek sevindirici olacak. :)
aykutsafakyaman
15-08-2016, 20:37
Abi hayirli olsun :) Jant kesin advan mi dusunuyosun oz ultraleggera da hafif onu da dusunebilirsin abi :)
Mehmetmert
15-08-2016, 20:37
Orjinaller cok iceride kalmis bence advanlar cuk oturur
Kazasiz belasiz cok guzel tercih. El degmisken akrapovic ile zimba gibi olur.
ProdriveSTI
15-08-2016, 20:51
Aldığın en güzel hothatch abi darısı megane 4 rs'e inş.
Güle güle kullan.
_driver_
15-08-2016, 20:53
Hayırlı olsun abi kayifli gazlamalar. Araca da maşallah
Hava kanallıda tak abi hayırlı olsun reno sevmem ama senin adına sevindim :)
Maşallah kazasız belasız.
TypeR rekorunu kırabilir mi sizce ?
kalipson
15-08-2016, 21:23
Kazasiz belasiz cok guzel tercih. El degmisken akrapovic ile zimba gibi olur.
Daha yeni SS takılmış komple hocam :)
Tesekkur ederim arkadaslar . Hepinizi tek tek kotaliyamadim.
Daha fazla foto yakinda atarim tabiki.
Malesef degeri bilinmiyor bu tarz araclarin,en azindan benimle evinde hisseder umarim.
Jant ariyorum 18,ozellikle ET 60 civari olursa sevinirim. OZ satmak isteyenle seve seve gorusurum. Yoksa Advan rg2 ET 50 alacagim. 1,5 cm disari cikicak jantlar. Yada baska marka elinde olanlar yazarsa sevinirim.
Aracda komple SS var zaten. :)
Kesinlikle en iyisi,4 yildir ayni araci pistlerde kiralamazdim :) Dertsiz tasasiz...
Hava kanalli malesef bunlarda en kotu disk...
TypeR rekorunu ay sonu goruruz. İlk hedef 2:25...
cabriolet
15-08-2016, 21:57
oz racing sitesinde 8.5x18 et55 ölçüsünde jant tavsiye ediyo
OZ Racing - Wheel Configurator (http://configurator.ozracing.com/GB/configurator/RENAULT/Megane%20Coupe%20Renault%20Sport/2.0%20Sport%20RS%20275%20Trophy/Z/-/-/118942942/)
KoramiraL
15-08-2016, 22:01
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin çok daha iyi süreler çıkartmanız dileği ile :)
westalim
15-08-2016, 23:12
yeni oyuncak hayırlı olsun abi detaylı foto ve özellikle pist günlüğü bekliyoruz.. et50 nasıl bi durum yaratır?
Hayırlı olsun pist videosunu bekliyoruz sabırsızlıkla
ahmetbaha-drs
16-08-2016, 00:10
Maşallah, yolda 1.5dci Coupe zannedecekler sayesinde pist dışında da gayet keyif verecegine inanıyorum. :D
taylaner
16-08-2016, 00:21
Görünce aklıma direkt olarak siyah OZ Superleggera geldi abi , kazasız belasız...
hayırlı olsun, neden 1.5 cm dısarı cıkmasını sorun edıyorsunuz ?
Erdem K.
16-08-2016, 07:30
iyi günlerde güle güle kullanın, pist videolarınızı bekliyoruz ...
semsialtunbas
16-08-2016, 07:47
hayırlı olsun, jantların 15 mm dışarıya çıkması çamurlukları tam doldurur cuk olur, hatta arka bi tık daha çıkmak ister :) zevk meselesi tabiki, ama çamurluklardan dışarı taşma vs gibi çirkin bi görüntü oluşmaz 15 mm ile
Mehmetmert
16-08-2016, 07:52
Abi bunlarda mekanik kilit standart mi?
yeni aracınız hayırlı olsun, daha önce bindiğiniz dala yine oturmuşsunuz :) Type-r alıp süre zorlayacaksınız diye ben kendi adıma beklenti içindeydim, fakat şu anki hedefinizin Type-r süresini egale etmek olduğu zaten belli oluyor. Lakin ben aynı pilotajla Type-r ile daha iyi süre yapacağınıza inanıyordum,inanıyorum. Maaşallah kazasız belasız..
hayırlı olsun, güzel günlerde keyfiyle binin inşallah.
Çok imrendiğim bir araç.
yasindemir
16-08-2016, 08:13
Dün instagram'da görünce çok sevinmiştim bir hayırlı olsun da buradan diyim. Eski'den stg1 1.5 dci'ı bende vardı. Şasesi bunun kadar piste uygun bir hothatch daha yok. Yiğit'in başına gelen şanssızlıklar umarım sizi bulmaz. Çok iyi süreler hatta rekor gelmesini bekliyorum ben :)
Murat abi güle güle kullan kazasız belasız pistlerin tadını çıkartman dileğiyle maşallah :)
PiscocuK
16-08-2016, 08:26
Hayırlı olsun kazasız belasız
Tesekkur ederim arkadaslar, iyi dilekler icinarac cok keyifli,kullanmasi adama haz veriyor.
Evet pist icin aldim,rekor gelir mi bilmem ama her saniyesi keyifli olucagi kesin.
Benim aradigim jantin camurluklari doldurmasi yada iyi gorunmesi degil,1,5cm disarda olan jantlarla yol tutus ne kadar etkilenir? Amortisorun calisma dikligi 1,5 cm acilacak bu neye yol acar? Tamam iz genisliginin artmasi viraj cikislarini hizlandiricak ancak girislerde bir miktar onden kayma yasaticak...
Advanti yada Konig nasil olur? Ultraleggera satan var mi bildiginiz?
Abi Hayırlı olsun megane RS maşallah :)
tolgaaydın
16-08-2016, 09:07
Hayırlı olsun alışılmışın dışında duruyor, kazasız belasız günlerde kullanın. İyi eglenceler :)
kalipson
16-08-2016, 09:17
Zamanında benim de gaz kestiğim, her RS sever gibi 'saçma sapan insanların elinde heder olmasa bari' diyebildiğim bir araçtı. Çok iyi oldu... :)
AliGizda
16-08-2016, 09:22
Hayırlı uğurlu olsun abi, bu denli değerli bir arabanın değerini bilecek sizlerde olması çok mutlu etti beni. ALlah kaza bela vermesin, Megane RS sayfasında konuşmalarınızı takip etmiştim almanıza fazlasıyla sevindim.
Cupra' yı Baybars Abi' ye vermiştin diye hatırlıyorum abi, yanlışmı hatırlıyorum?
Mr.Bilal
16-08-2016, 09:33
Hayırlı olsun. Kazasız bol keyifli sürüşler dileğiyle
FreeCaptiv3
16-08-2016, 10:10
Her zaman hayalim olacak olan otomobil :) Maşallah :) Kazasız belasız pist günleri dilerim :)
Gökhan Kavuştu
16-08-2016, 10:15
Beklediğim bir para vardı, arabayı sen almasaydın ben alıp piste çıkacaktım abi. Fakat yine de mutluyum, kendim almış kadar sevindim. Hiç değilse hakkını verecek birine gitti araba. Neyse, mesaj gereğinden fazla uzadı. Yeni pist oyuncağın hayırlı olsun abi, bol bol video bekliyoruz senden :)
997TT Kazasız belasız murat abi. iyi gazlamalar.
Bi sorum olacak. mesela gpII yide epey sevmiştin diye hatırlıyorum, bu araç mı o mu desem?
Yani sanki gp pist için daha atik daha iyi esneyebilen bir cihazmış gibi geliyor boyutlarından basış izlerinden dolayı. motor olarak belki hacim ve hp olarak bu üstündür ama sanki fiziksel anlamda daha bi hantal kalacak gibi duruyor.
Gerci nurnburg rekoruda var sanırım throppy de
Throppyle farkları nasıl onuda incelediğini düşünüyorum.
blumenberg
16-08-2016, 10:56
maşallah allah kaza bela vermesin abi
63owen63
16-08-2016, 11:41
Herkesin cupra- typer diye ayrıştığı bir nokta da bence süprizi yapma potansiyeline sahip, özellikle yoltutuş noktasında daha avantajlı geliyor bana hep rs'. hayırlı olsun abi, pist gününde yakından görürüz :)
Hayırlı olsun kazasız belasız , yine özel bir makina keyifli sürüşler :)
güzel bir kamera tertibatıyla istanbul park videoları bekliyoruz :)
Burdan da yazayım bir aksilik olmazsa 27-28 ağustosa yetişirse pistte göreceğiz inş. Rekoru almanı bekliyorum bende abi bence izlemeye gelme imkanı olanlar 28 ağustos pazar günü piste gelmeli. Eğlenceli olacak :)
İyi dilekler icin tesekkur ederim.
Cupra gibi pist icin aldim. En fazla 3000km gibi anca kullanirim 1 yilda. Oda zaman olursa insallah.
Megane rs gibi pist gurularin ulkemizde hak ettigi degeri almamis olmasi garip.
Disarda olsa M serisi ilgisi goruyor.
GP'den daha ileri ancak gp nin tek eksigi kilit ve kamber ayari idi. Once ilk gune cikalim,sonra iyi sureler icin cikacagim. ***** gelistirmem ve alismam gerek araca ipark'da.10 aydir cikmadim oraya...
Suan tek istegim 2.elde olur,18x8 et 55-60 arasi jant bulmak. 5x114,3 idi sanirim. Capon olcusu olmali.
ozyt1000
16-08-2016, 14:19
Doktor' dan temiz dr plaka olmuş. Hayırlı olsun. Bence pist için Type R dan daha mantıklı bir seçim olmuş. Pist sürelerini bekliyoruz.
individual
16-08-2016, 14:29
maşallah nazar değmesin çok güzel bir araba.
pist sürelerini merakla bekliyoruz.
streetracer_nos
16-08-2016, 15:11
hayırlı olsun Murat abi
hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim olmuş allah utandırmasın.
hiçmi hiç bilmediğim bir araç ama mantıken sığabiliyor ise aracında sadece pist amaçlı olduğu düşünülerek 17 jant çok daha hafif olupta daha iyi seçim olmazmı ya.
15den 16ya tamamda 17den 18e özelliklede pistde ciddi farklar çıkabilir araç çok daha rahat edebilir diye düşündüm iyi niyetle ama tabi ortada bahsetiğim adam zaten bizden tecrübeli vardır bir bildiği :)
Commander696
16-08-2016, 15:24
Hayırlı olsun temiz güzel bir araca benziyor.
İstanbul parkın fiyatlandırma sistemi değişmeden piste çıkmayacağınızı söylemiştiniz ama pist sevginiz ağır bastı sanırım:)
i-vtec07
16-08-2016, 15:35
Maşallah abi . Bol bol video bekliyoruz . Kazasiz belasiz inş
Abi buradan da hayırlı olsun, ihtiyaç varsa gerekli lastik / balata upgrade ini de yaparsın diye düşünüyorum ilk tecrübe sonrası :)
Güzel süreler bekliyoruz, kısmet olursa orada olursam konuşuruz :)
Tesekkur ederim arakadaslar iyi dikekler icin,bende merakla bekliyorum yapabiliceklerini.
Tayyar kotu degil,eksik bir arac. Jason ile dun 45 dakika araclari yorumladik. Dediklerini yazmayim,tayyarci arkadaslarim "yalannnn soyluyorsunnn" repligi ile girisiyorlar...
Burada onemli olan rekordan ziyade aracin stabil sekilde kalip hep ayni zevki yasatmasi,2 tur sonunda suprizler yasatmasi hos olmuyor...
17 de yanak cok yukselir ve sase icin kontrol zorlasir.
İst oark'in SACMA fiyatlandirmasina tepkim hala ayni hatta Bugra ile dun seans alimlari yapmak icin tekrar konustuk. Oda hosnut degil ama patron iste.... Pist sevgim agir basti,ha ist park boyke devam ederse Serres'e giderim sorun degil. 2'de ceyrek pistimiz var Korfez ve İzmir...
PiscocuK
16-08-2016, 16:30
Tesekkur ederim arakadaslar iyi dikekler icin,bende merakla bekliyorum yapabiliceklerini.
Tayyar kotu degil,eksik bir arac. Jason ile dun 45 dakika araclari yorumladik. Dediklerini yazmayim,tayyarci arkadaslarim "yalannnn soyluyorsunnn" repligi ile girisiyorlar...
Burada onemli olan rekordan ziyade aracin stabil sekilde kalip hep ayni zevki yasatmasi,2 tur sonunda suprizler yasatmasi hos olmuyor...
17 de yanak cok yukselir ve sase icin kontrol zorlasir.
İst oark'in SACMA fiyatlandirmasina tepkim hala ayni hatta Bugra ile dun seans alimlari yapmak icin tekrar konustuk. Oda hosnut degil ama patron iste.... Pist sevgim agir basti,ha ist park boyke devam ederse Serres'e giderim sorun degil. 2'de ceyrek pistimiz var Korfez ve İzmir...
abi niye öyle diyorsun?Alperle aramız iyi ben ona takıldım o replikte okadar çok yalansa yalan desinler cümlesini kullandığı için
arabayı ben üretmedim sonuçta varsa açığı elimizden geldiğince kapatırız.misal ben 1 ay bozuk lastikle dolaştım en sonunda honda lastiklerimi sıfırı ile değiştirdi sorun çözüldü.Burda araç için söylenen tek şey ısındığı onun dışında ben bir yorum göremedim.Ben 150 km/h bile geçmedim araçla denemeler sonucunda kendimce yorumlarımı illaki yaparım ama genel olarak aracı beğendim tek kusuru ısınmaksa onunda bir çözümü varsa seneye yaz başı yapar geçeriz abi.Kim bilir 1 seneye neler çıkar belki daha iyisi olur
Araç tekrar hayırlı olsun kullanıcısı olarak yorumlarını merakla bekliyorum.
Cliosportve
16-08-2016, 16:44
Hayırlı olsun
Aracı ait olduğu pistlerde görmek güzel
meganı bilmeyenler için soruyorum ,bu arabayı özel kılan noktalar nedir? Nesi iyi nesi kötü? Biraz reno grubuna ön yargılı bakan kişiler açısından soruyorum.
Abi hayırlı olsun kazasız belasız inş, jantların 1,5 cm dışarı çıkması görüntü olarak çok iyi olcak kesinlikle 1,5 dci Coupe'me 2,5 cm spacer kullandım aşırı derecede içerideydi çünkü rs moduna döndü araba resmen, tabi senin pist kombinesi için + - bakmak lazım :)
hayırlı olsun bakalım kaç beygir olacak :)
kalipson
16-08-2016, 17:26
Kılçıksız 300 hp'si olması lazım. Sırf Superchips ile 25-45 hp arası zaten alınmıştır. Daha 3 kalem sağlam iyileştirme var; cooler - egzos - hava filtresi .
rain man
16-08-2016, 17:32
Renault antipatimi kıran araç. Güzel günler göstermesi dileğiyle.
Motor yazılım üzerinde bi oynama olacak mı? Diğer meganelar gibi bunda da oynama kısıtlı mi?
Denemek istediğim araçlardan gerçekten. Kazasız belasız.
Hayırlı osun , iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
Tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin.
300hp max hedefim ama arac suan oyke yurumuyor. Candan ve Zeki ilgilenicekler,sagolsun Deniz'de yazilimi yapicak...
Alper ile ne oldu bilmiyorum ama benim dedigim konuyla baglantisini inan anlamadim. Ayrica ben "yalan soyluyorsun" repligini ortaya soyledim. ***** eylul'den beri ayni seyi soyluyorum,testlerimden yada Jason ile konusmalarim hala ayni.
Duzelmiyecek birsey yok. Ben HİCBİR ZAMAN typeR a kotu demedim,eksikleri var dedim.
Hatta alicaktim "bazi" rs hastalari kanima girdi :) baybaRS'in kinuyla alakasi yok! Haha
Et sinin yuksek olmasi dolgun durmasi icin degil,teknik olarak eksi yaratir mi sorum oydu.
50 et ustu 5x114,3 jant var ise hafif jant ilgilenirim.
kelalper
16-08-2016, 22:28
Renault antipatimi kıran araç. Güzel günler göstermesi dileğiyle.
Motor yazılım üzerinde bi oynama olacak mı? Diğer meganelar gibi bunda da oynama kısıtlı mi?
Denemek istediğim araçlardan gerçekten. Kazasız belasız.
Kısıtlı mı derken? Diğer megane ların nesi kısıtlı bi açıklar mısın?
canozgur106
16-08-2016, 22:31
Hayırlı olsun çok değişik olmuş maşAllah :)
Et sinin yuksek olmasi dolgun durmasi icin degil,teknik olarak eksi yaratir mi sorum oydu.
50 et ustu 5x114,3 jant var ise hafif jant ilgilenirim.
Biraz bakınıyorum da abi özellikle konfiguratörlere,
8j 18 olursa 45-50 et
8.5j 18 olursa 55-63 et arası
vermişler değerleri hep
işine yarar belki jant seçiminde
bu arada, şu eleman pistte 18x8 et45 kullanıyormuş daha önce şuan 17x9 et43 a dönmüş 235/45r17 lerle.. :) vaktin olunca oku derim
My Renaultsport RS250 track/road/ring tool - Page 1 - Readers' Cars - PistonHeads (http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?t=1573594)
buda youtube kanalı
Matt West
- YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCz8nL1TgC7F9kJY2Wt56l0A/videos)
Buna donmek icin coil gerek malesef.
50 et olabilir,bir kac kiside buldum jant. Bakalim alicagim.
Tesekkur ederim iyi dilekler icin...
neothenew
17-08-2016, 07:13
Hayırlısı olsun Murat abi. Çok güzel seçim olmuş, keyifli günlerde kullan, eminim çok güzel tur zamanları çıkaracaksın.
Black_Eagle
17-08-2016, 08:39
Herkesin cupra- typer diye ayrıştığı bir nokta da bence süprizi yapma potansiyeline sahip, özellikle yoltutuş noktasında daha avantajlı geliyor bana hep rs'. hayırlı olsun abi, pist gününde yakından görürüz :)
İkisinide kullanmadığım için bilmiyorum ama yeni type r ın en güçlü olduğu yer frenler ve yol tutuş diye biliyoruz. O yüzden rs in type r dan daha iyi yol tutacağını zannetmiyorum. Bu arada bende süreyi merakla bekliyorum bakalım ısınmayan rs ısınan type r ı pistte geçebilecekmi :D
Tesekkur ederim iyi dilekler icin.
Bu konuyu typeR konusuna cevirmeyin bari.
İlla yorum istiyorsaniz yapayim;
Suan normal surucu tatafindan ve halk gununde typeR in yaptigi sure var mi? Yaptiysa kactir ve kac tur gazlamistir...
Yada pist kapatilip Jason rekora ciktiginda kac tur donebilmistir sorun yasamadan...
Benim gorusum su; megane 1 kez 2:20 yapicagina,2:25 donsun ama surekli pist ustunde kalsin...
Buarada 3 arac cikicakmis onden cekis icin iddiali aayilabilicek,aralarinda typeR var mi? Ve neden sadece 3 tane iddiali cikiyor? Birde okadar typeR satildi,gelsin sahipleri pistte lutfen.
En azinda bilgi paylasimi yapariz. Hatta 350+hp typeR lar var,benim bildigim en az 6 adet,cok iyi zaman yapmalari gerek yani 310hp ile neler yapti gorduk...
Bence en doğru fwd :) Güle güle kullan Murat abi :)
mikelazi
17-08-2016, 09:56
yine fark yaratmışsınız.megane RS hayırlı olsun.
eminim bu fark pisttede yaşanıcak.ortalık şimdiden kızıştı gibi.:)
Fiyatları yüzündenmidir Mais yüzünden mi bilinmez ama TR de değeri bilinmeyen bi araç, pistte canlı izlemeye geleceğim mutlaka, hayırlı olsun :)
soruma cevap alamadım Murat bey :rolleyes:
meganı bilmeyenler için soruyorum ,bu arabayı özel kılan noktalar nedir? Nesi iyi nesi kötü? Biraz reno grubuna ön yargılı bakan kişiler açısından soruyorum.
GokhanRS
17-08-2016, 11:36
megane 3 RS bizimkilere göre çok daha güzel araç. çok beğeniyorum. hayırlı olsun. ben büyük turbolu 2rs ile 3 rs orjinaline zor tutunamamıştım. gerçi o trophy versiyondu ama bununda farklı olacağını sanmıyorum.
Tesekkurler iyi dikekler icin.
Evet Utku'cum,4 seneden fazladir kiraliyorum. 2012'den beri almak istiyordum anca bugune kismet.
Evet fiyatlari pahai biraz. Suan sifir 1 adet kaldi ve 165.000tl istiyorlar.
Ortalik kizismasin,ist park yonetimi "halk gunu"nu halkin rakamlarina indirsin,bakin ozaman ortalik nasil kizisiyor...
Oze kilan noktasi sasesi inanilmaz kabiliyetli-arkadan itis gibi gidebilen-cok hassas kilite sahip bir pist canavari. Belki vag grubu yada hondalar gibi ucup kacmiyor ama kullanimi cokk keyiflidir. Yani kullandiginizda yuzunuzu gulumsetir...
Pistlerde ki araclara bakin,Meg rs cok fazla karsiniza cikicaktir fwd'de...
Canselmo
17-08-2016, 11:55
Burdan da bir hayırlı olsun diyelim murat abi. Gercekten tam pist işi bir otomobil aldın. Typer derken süpriz oldu :D
Ayrıca istanbul park biraz da güç istiyen bir pist değil mi ? Yazılım işi olucak mı en azından typer ı geçmek için ?
bu arabayı yapan insanmıdır derim hep iyi günlerde kullanın çok çok beğendiğim bir araçtır. MaşALLAH
TypeR'i duzde gecme sansi yok,o ciddi hizli. Biraz yol tutus biraz pilotluk ile sure yapacagim...
Guclu olmak ayri,piste uygun olmasi ayri. TppeR bu modeliyle nihayet pist odakli otomobil uretti ama megane uzun zamandir pistte. Aklimdaydi aldim,kimbilir,honda sahibi arkadaslarimiz bol bol piste girerde bizlere araci tanitirlar. Almamiza vesile olurlar...
Tesekkur ederim,amin....
soruma cevap alamadım Murat bey :rolleyes:
Şase rijitliği amortisör kilit motor uyumu en üst düzey hothatch bu yüzden çıktığından beri dünyada pistlerde gücüne göre inanılmaz işler başarıyor. Murat abiynin aldığı cup premium diye geçen model 265trophy nin lüks versiyonu (donanımlısı) diyebiliriz. Aynı kilit ve yürüyen var şanzıman aynı sayılır motorda birkaç yer revizeli emme manifoldu gibi. Kötü denebilecek tek noktası görece yavaş sınıfında. Yazılım egzos cooler filtrelisi ortalama stok type r kadar falan hızlanıyor. Yolda 320 hp ama pist için 300 hp stabil olan bir ayar oldukça keyifli hale getirecek aracı. İlk seansların günahı olmaz ama araç rekoru kırabilecek potansiyele sahip bize göre. Baybars abi çok karşı çıktı type r al dedi ben ikisiylede kırarsın dedim geri kalan birkaç arkadaş rs iyi rs iyi dedi (bu grubun başı Kelalper dir açıklıyorum :D )Murat abi sordu ne yapalım diye al gitsin herşey hız değil dedim dedikten 24 saat sonra araç bize bırakılmış Murat abi tatiline devam eder vaziyetteydi :D
by serçe
17-08-2016, 14:05
hayırlısı olsun abi güzel süreler ve videolar gelir en kısa zamanda inşallah
Asagi yukari zeki aciklamis durumu.
Onceleri tayyar al diyordu,isinma icin sunlari bunlari yapariz. Sonra biri gruba bu megani atti,ne yapalim diye konusurken toplum baskisiyla bir bakmisim araci almisim. Benim diger grup rwd ci ancak pistlerde renault a asina olduklari icin oradan da megane baskisi ile almis bulundum...
Bende merakla videolarimi izlemek istiyorum :)
İnsallah bu hafta hayirli haber alirim...
Şase rijitliği amortisör kilit motor uyumu en üst düzey hothatch bu yüzden çıktığından beri dünyada pistlerde gücüne göre inanılmaz işler başarıyor. Murat abiynin aldığı cup premium diye geçen model 265trophy nin lüks versiyonu (donanımlısı) diyebiliriz. Aynı kilit ve yürüyen var şanzıman aynı sayılır motorda birkaç yer revizeli emme manifoldu gibi. Kötü denebilecek tek noktası görece yavaş sınıfında. Yazılım egzos cooler filtrelisi ortalama stok type r kadar falan hızlanıyor. Yolda 320 hp ama pist için 300 hp stabil olan bir ayar oldukça keyifli hale getirecek aracı. İlk seansların günahı olmaz ama araç rekoru kırabilecek potansiyele sahip bize göre. Baybars abi çok karşı çıktı type r al dedi ben ikisiylede kırarsın dedim geri kalan birkaç arkadaş rs iyi rs iyi dedi (bu grubun başı Kelalper dir açıklıyorum :D )Murat abi sordu ne yapalım diye al gitsin herşey hız değil dedim dedikten 24 saat sonra araç bize bırakılmış Murat abi tatiline devam eder vaziyetteydi :D
teşekkürler, demekki sadece almanlar optimum araç tasarlamıyormuş, Tabi bu RS için özel bir durum, Alt yapısı yol tutuş elemanları normal Meganedan farklıdır dimi? burçlar viraj demirleri direksiyon kutusu vs ?
teşekkürler, demekki sadece almanlar optimum araç tasarlamıyormuş, Tabi bu RS için özel bir durum, Alt yapısı yol tutuş elemanları normal Meganedan farklıdır dimi? burçlar viraj demirleri direksiyon kutusu vs ?
O konuda Candanla Kelalper daha bilgili ama bildiğim kadarıyla şasi hariç herşey normal bir megane coupeden farklı. Optimum olma konusunda bana göre tam doğru değil type r ve cupra daha başarılı geliyor ama rs gittiğinin çok üstünde yol tutuyor ve duruyor bu da onu daha eğlenceli yapıyor.
kelalper
17-08-2016, 23:01
Megane ın en büyük avantajı virajlarda yol tutuşu ve kıvraklığı. Bunun dışında turbo çok düşük devirlerde dolduğu için de viraj çıkışında turbolag yaşatmaması. Evet diğerleri kadar düzde hızlı değil ancak viraj içi dengesi diğerlerine göre daha üstün. Ne anlamda derseniz arabanın arkasını arkadan iter gibi kullanabiliyorsunuz liftoff a çok iyi cevap veriyor. Megane 2 rs te de bu şekildeydi. Bunun gibi kilit yoktu ama yay vs takmadığınız sürece direksiyon tepkisi çok iyiydi. Bu onun bir tık iyisi. Evet 8. virajdan type r kadar hızlı çıkamaz ama diğer virajlarda ciddi avantaj sağlar. Ben özellikle 3-4-5 9-10 ve 12-13-14 kombinlerinde diğer önder çekerlere göre daha avantajlı olcağını düşünüyorum. Kısa ve dar virajlar bu araba için çok uygun. 2 ve 10-12 arası güçten dolayı zorlanabilir ama o da yazılım ile hallolur.
3:45 'ten itibaren izlemenizi tavsiye ederim. Aracın oversteer karakterini çok net bir şekilde görebiliyoruz. Tamam artık burada önden kayacak dediğim yerde bile arkadan kaydı, yuh artık dedim :) . Gerçekten çok tatlı dönüyor virajları.
https://youtu.be/dTMj-RwszSU
3:45 'ten itibaren izlemenizi tavsiye ederim. Aracın oversteer karakterini çok net bir şekilde görebiliyoruz. Tamam artık burada önden kayacak dediğim yerde bile arkadan kaydı, yuh artık dedim :) . Gerçekten çok tatlı dönüyor virajları.
[video=youtube_share;dTMj-RwszSU]https://youtu.be/dTMj-RwszSU
Bu da izlenir, Chris Harris farkıyla :)
https://www.youtube.com/watch?v=xsPS3cVcRiI
rain man
18-08-2016, 17:41
Kısıtlı mı derken? Diğer megane ların nesi kısıtlı bi açıklar mısın?
Kastettiğim şey burada okuduğum veya aklımda kaldığı kadarıyla sadece stage 1 veya 2 gibi müdahalelerin yapılabildiği hatta henk miydi neydi işte onun yazılımının mümkün olduğu cupra vs'de olduğu gibi absürd güçlere izin vermediği idi. En azından orjinal ecu üzerinden konuşuyorum.
Takip ettiğim kadarıyla bilginiz olduğu muhakkak..aşağılama veya hor görme amacıyla değil öğrenmek maksadıyla sorduğum soruya nasıl kısıtlı imiş söyle bakalım demeniz yanlış anladığınızı gösterir....
Aksine güçten çok aerodinamisi ve yol tutuşu ile keyif verip başarılar kazandığı bilinen bi modeli sadece gıpta ile iyi niyetle takip ve merak ederim. Gereksiz gergin cevaplar üzer beni yaşınızdan dolayı alper abi.
Orijinal ecu dan ziyade, orijinal turbo boyutundan kaynaklı bir durum o. Bir de gt30/35 gibi turbolar için yeterli alan yok motor içerisinde diye biliyorum ben ki gerekte yok pek.
Megane ı alanların dışarıda genel amaçları pist kovalamak, adamlar maksimum hybrid turbo yapıp 350-360hp seviyesinde bırakıyorlar benim gördüğüm kadarıyla. :)
Hayirli olsun.. Onden ceker kategorisine renk geliyor guzell :)
Megane'in gucu dusuk ama keyif katsayisi cok yuksek.
İst park gibi guc isteyen pistlerde de belkj rekor kiramayabilir ama emin olun hem guvenilir hemde sinirlerinizi alicaktir...
Cok fazla modifiyeyide sevmiyorum,oyuzden boyle guzel :)
Bugün biraz test etme fırsatım oldu aracı. İnanılmaz hisli bir araba kilidin çalışması falan tek kelimeyle "efsane". İst park için gücü ne derece yeterli bilemem ama dandik asfaltta bu kadar iyi yönlenebilen bir araç olduğuna hala inanamıyorum :) arkası çok fazla gelme eğilimli tecrübeli kullanıcı olmazsa direksiyonda manasız şakalar yapabilir biraz arkaya kamber vermekte fayda var hatta yol kullanımı için :) uzun ve hızlı virajlarda yolun her tepkisini hissettiriyor içeride arkada oturdum bir süre o kadar içeri yansıtıyorki yolu bazen ürkütücü. GT3 ün bile direksiyonunun bu kadar hisli olduğuna inanmıyorum ne dersin Murat abi?
Bugün biraz test etme fırsatım oldu aracı. İnanılmaz hisli bir araba kilidin çalışması falan tek kelimeyle "efsane". İst park için gücü ne derece yeterli bilemem ama dandik asfaltta bu kadar iyi yönlenebilen bir araç olduğuna hala inanamıyorum :) arkası çok fazla gelme eğilimli tecrübeli kullanıcı olmazsa direksiyonda manasız şakalar yapabilir biraz arkaya kamber vermekte fayda var hatta yol kullanımı için :) uzun ve hızlı virajlarda yolun her tepkisini hissettiriyor içeride arkada oturdum bir süre o kadar içeri yansıtıyorki yolu bazen ürkütücü. GT3 ün bile direksiyonunun bu kadar hisli olduğuna inanmıyorum ne dersin Murat abi?
Uzun hızlı virajlarda arkası korkutuyormu peki, geldi gelicek vs oturaklılığı nasıl? arkada kamber olursa virajda limitte iyi olabilir ama daha dengesizleşebilir, normal sürüşlerde hassaslaşır, çekme dalma yapabiliyor.
2.27 ist park ilk giriş sonucun başkan:)
Hayırlı olsun Murat abi. Hafifletmeyi düşünmüyor musunuz ?
GT3'un direksiyonu ve hissi muhtesem. Cupra'dan sonra RS sana cok iyi gelmis. Demekki gt3'u kullansan hic bir aracdan zevk almazsin...
RS ve ozellikle Cup saseli olanlar suan ki rakiplerinden cokk eglenceli ve stabil. İst park gibi pistlerde tek eksigi guc. Ama seans sonunda pitte guleryuzlu birini gorurseniz anlayin ki rs'den inmistir... Su yazilim olayini da hakkiyla yaparsak ben baska birsey istemiyorum,yeterli bana.
Hedefim 2:25 Ozgur,en bastan soylemistim. Sonra ilerisine bakicagiz :)
Hafifletme vs dusunmuyorum. Arac orjinal kalsin,zaten kac tane var ki makyajli Cup?
rain man
19-08-2016, 09:49
Orijinal ecu dan ziyade, orijinal turbo boyutundan kaynaklı bir durum o. Bir de gt30/35 gibi turbolar için yeterli alan yok motor içerisinde diye biliyorum ben ki gerekte yok pek.
Megane ı alanların dışarıda genel amaçları pist kovalamak, adamlar maksimum hybrid turbo yapıp 350-360hp seviyesinde bırakıyorlar benim gördüğüm kadarıyla. :)
Patron eyvallah. Merak ettiğim de buydu tam olarak. Hep dikkatimi çekmişti öyle hardcore setuplar yapılmama sebebini öğrenmek istiyordum. Gücün herşey demek olmadığını en güzel gösteren araçlardan birisi o zaman.
Güzel videolar ve sonuçlar bekliyoruz şimdiden.
Uzun hızlı virajlarda arkası korkutuyormu peki, geldi gelicek vs oturaklılığı nasıl? arkada kamber olursa virajda limitte iyi olabilir ama daha dengesizleşebilir, normal sürüşlerde hassaslaşır, çekme dalma yapabiliyor.
Korkutuyor Seko aslında çok oturaklı belki ama o kadar hisli ki birşeyler olabilir her an korkusu var arka için. Kamber olursa biraz daha limiti artabilir ama ne olursa olsun o hissiyat gitmez direksiyon açısını 1 derece değiştir içeride G yiyorsun ya çok değişik bir araç. Bizimkiler tren gibi gidiyor çok hissiz rs e göre. Ben 290 la viraj dönebiliyorum cuprayla rs le o kadar hızlansanda cesaret edecek adam bulamazsın o hızla uzun viraj dönmeye ya da direksiyona kilit takıcan sabit duracak dönerken :)
Zeki yanlis teshis...
Arkaya kamber be icin vericeksin,tutunsun diye... E ozaman arka tutununca habire onden kayicaksin.
Ayrica megane 3 rs nedir? Arakasini kayarak getiren,onden cekisli ama arkadan iter tepkili bir onden ceker! Yani muhtesem bir recete...
Bunu yaparsan zaman yapamazsin.
Arac en hizli 4 tekerlegi hareketli gider. Yani kayicaksa 4'u birden kaysin,sadece arka yada on olursa zaman gelmez.
Mesela tayyarin arkasi dehset tutuyor,bundan dolayi kafa birden gidiyor. Yani mesaj vermeden. Jason neden freni tasiyor apex e? Arkasi birakmiyor,oyuzden kaydirmak icin hizli giriyor tam arabaya alisiyor sure gelicek,hoopp kesiyor... Yani tayyar da bu dinamikte kullanirsa iyi sure yapar.(eksikleri giderilince)
Megane bu isi otomatikman yapiyor,senin rahatsiz oldugun sey aslinda pistte kontrol edilebilir kaymayla rollercoster gibi donersin.
Tek eksigi guc,oda sen candan ve Alper kolay dediniz. Haftaya pistte herseyini yazarim.
Megane RS(rental car) @ Nurburgring. Street Tires. Semi-Wet - YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=QtjX-l4donY)
Spa Track Day with Megane. Used Street Tires... - YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=28ScC_dEM0o)
Bunlar kullanilmis standart lastikli megane ile Spa ve Ring deki videolardan ornek.
bugün izmir otokentte gördüm DR plaka ama 03 dr idi o bende bu sanmıştım :D
maşallah çok güzel araç
Canselmo
19-08-2016, 15:48
Rs in on lastiklerin orjinal kamber acisini bilen var mi ? Leon veya tayyarla kiyaslarsak ondeki kamberi merak ettim.
Zeki yanlis teshis...
Arkaya kamber be icin vericeksin,tutunsun diye... E ozaman arka tutununca habire onden kayicaksin.
Ayrica megane 3 rs nedir? Arakasini kayarak getiren,onden cekisli ama arkadan iter tepkili bir onden ceker! Yani muhtesem bir recete...
Bunu yaparsan zaman yapamazsin.
Arac en hizli 4 tekerlegi hareketli gider. Yani kayicaksa 4'u birden kaysin,sadece arka yada on olursa zaman gelmez.
Mesela tayyarin arkasi dehset tutuyor,bundan dolayi kafa birden gidiyor. Yani mesaj vermeden. Jason neden freni tasiyor apex e? Arkasi birakmiyor,oyuzden kaydirmak icin hizli giriyor tam arabaya alisiyor sure gelicek,hoopp kesiyor... Yani tayyar da bu dinamikte kullanirsa iyi sure yapar.(eksikleri giderilince)
Megane bu isi otomatikman yapiyor,senin rahatsiz oldugun sey aslinda pistte kontrol edilebilir kaymayla rollercoster gibi donersin.
Tek eksigi guc,oda sen candan ve Alper kolay dediniz. Haftaya pistte herseyini yazarim.
Megane RS(rental car) @ Nurburgring. Street Tires. Semi-Wet - YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=QtjX-l4donY)
Spa Track Day with Megane. Used Street Tires... - YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=28ScC_dEM0o)
Bunlar kullanilmis standart lastikli megane ile Spa ve Ring deki videolardan ornek.
Ben arkanın fazla oynamasına alışkın olmadığım için biraz tedirgin olmuş olabilirim. Cupra o kadar tepkili değil çünkü :)
Abi selam hayırlı ugurlu olsun.Çok yakın arkadaşımda aldı aynı renk.İzmir Ülkü Yarış pistini 1.05 dakikada turladı.Boya koruma için teslim alacağım önümüzdeki günlerde.İstanbul parka gelme düşünceside var belki iki kardeş buluşur :)
İyi olur,sevininirim.
Tepkili arac iyidir :)
Daha tezgaha sokmadim,kamber acilarini bilmiyorum....
hayırlı olsun orduda görmek isteriz
2009'dan sonra Ordu'ya spor araclarimla gelmemeye yeminliyim. Oyuzden malesef.
Birkan61
21-08-2016, 01:42
Maaşallah Abi, bugün canlı canlı önümdeydi harika duruyordu :) güle güle kullan
Bugün maslak sanayiye dönerken arkandaki bendim
gtr'da denk geldi sanayiye dönerken ust 19 plakaydı sanırım :D
Ben Bodrum'dayim :) araci candan kullaniyordur,yazilim yapilicakti...
serkan_rs
21-08-2016, 16:28
hayırlı olsun merdan usta bahsetmişti bakıma gelecek diye :)
Evet,merdandaydi persembe gunu. Cok begendi araci,gerci daha 4000km de.
Suan detail islemleri yapiliyor,candan'in yeni actigi yerde. Sonuclari ve detaylari buradan paylasacagim.
Tesekkur ederim iyi dilekler icin.
Buarada hala 5x114,3 18x8 jant alabilmis degilim,ekinde olan varsa ET50 ve ustu alabilirim.
sinanbaysal
21-08-2016, 18:06
hayırlı olsun abı kazasız belasız
kalipson
21-08-2016, 19:20
Merdan abi laf olsun ya da sahibine iyi gözükmekan için iyi demez zaten abi. İyiye iyi der :)
Tesekkur ederim,sagolun.
Kerdan'i iyi tanirim. Renault almamin tek sebebi neredeyse odur...
Sti_Ozan
23-08-2016, 01:02
Hayirli olsun abi,insallah istedigin surelerin cok daha ustlerini yaparsin. Kazasiz belasiz keyifli gazlamalar,masallah.
Hayırlı olsun güle güle kullanın .Bu arada harika seviyede parlaklığa ulaşmış fotoğraflarını gördüm .Ufak bir detay ama yeni bir plaka karakteri de (app plaka) yaptırsanız ? :) Siyah duruşuna cok yakişir .
Maşallah kazasız belasız olsun..
İyi dilekler icin tesekkur ederim.
Evet Candan yapti boya korumayi ancak daha araci gormedim. Detayli fotolarini koyacagim yakinda. Plaka degisecek zaten,koyarim app
Bende Candan ın sayfada gördüm. Ateş ediyo maşallah :)
Bende Candan ın sayfada gördüm. Ateş ediyo maşallah :)
Merak ettim,yollarmisin?2 gun daha araci goremiyecegim malesef :(
Canda cok ilgilendi sagolsun...
Merak ettim,yollarmisin?2 gun daha araci goremiyecegim malesef :(
Canda cok ilgilendi sagolsun...
Tabi :)
Luxcar Professional Detailing (@luxcardetailing) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/luxcardetailing/)
Arkadaslar,henuz jant almadim. 5x114,3 18x8 ET 50 ve ustu jant ariyorum.
Bugun yatin 1 adet alacagim. Satmak isteyen yazarsa cok sevinirim.05326110766
Abi orjinal oz jantlardan hangisini istersen hatri sayili indirim ile aliriz 05422288596 whatssuptan ulasabilirsin
Furkan muhtemelen buldu jantlari. Yarin gozuyle bakicak, umarim duzgundur...
Advan'larin replika olup olmadigini nasil anlariz?
Tabi :)
Luxcar Professional Detailing (@luxcardetailing) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/luxcardetailing/)
Otturmus vallahi,yakindan gormeyi bekliyorumm...
http://hizliresimyukle.com/images/2016/08/27/29acbf88-b3db-43da-977c-3f7952cd072511f1e.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/08/27/WhatsAppImage2016-08-26at22.55.15.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/08/27/53241a20-d8f0-4e77-9cf8-a8e50ff59571505bb.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/08/27/4cc83572-08a3-4fb2-96ef-f9c589231f1f54e00.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/08/27/WhatsAppImage2016-08-26at22.55.1342708.jpg
Fren haric haziriz...
Herkese kazasiz belasiz surusler hafta sonu.
Maşallah... :) Bu jant görsel olarak olmamış bence, pist için bir avantajı filan mı var? Pek anlamam jant lastik işlerinden açıkçası... :)
Jant yokluktan bu malesef boyle yani tek opsiyon gibi diyelim.
5x114 8x18 varsa isterim.ET 50 ve ustu olursa cok sevinirim.
ahmetmalcok
27-08-2016, 22:48
Sure nasildi bugun murat abi ? Ozellikle keyif nasildi :)
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/05/IMG-20160905-WA0028-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/05/IMG-20160905-WA0027-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/05/IMG-20160905-WA0026-1024x1818.jpg
Fren sorunuda halloldu.
Gunluk icin Brembo kit.
İzmit-izmir vs yerler icin Pagid.
İst Park gibi zorlayici pistler icin Dixcel:cool:
Sure 2:26 geldi. Fakat ilk turda ariza lambasi yandi. Yazilim sorunuymis. İstenen 1.55 motorun bastigi 1,30 mus.
Keyif harikaydi,bayildim ki zaten 4 senedir birlikteydik :)
BahadırALTUN
05-09-2016, 20:04
Hayırlı olsun. Kazasız belasız
Kazasız belasız kullanmanız dılegıyle.
Keşke kullanıcılar adına bırde stok haldeydeken lımıtlerını gorebılseydık. Orta sınıf spor otomobıl severler adına cıddı bır olçut olurdu.
Ama yapılan ışlemlere gore daha ıyısını beklerdım acıkcası.
stok olarak cok mu cıddı yavaş acaba. ?
Sonucta o kadar rıngde reklamı yaptılar. Sınırlı sayıda uretımı olan bır modellen basarı saglamaya calıştılar.
KArsınıdakı rakıp tek versıyonla geldı Dunya nın neresınde satılırsa satılsın typer (donanım farkı hariç) aynı typer.
İnsıllah sureyı daha sagıya cekersınız. Keske ulkemızde olsada megane tropy - R la sure yapabılseydınız.
ARTı aracın gunluk kullanım karakterınıde yorumlarsanız cok cok ıyı olur. Trafige girilebılıto mu mesela saaatlerce ? gibisinden
Guc farki cok ist park icin. Yani tek olcut burasi olamaz.
Ancak yazilimda sikintidan dolayi istenen basincla ile basilan basinc olmamis. Duzelicek insallah. Zaten pistte Astrasi olan arkadasimda soyledi,seans arasi beklerken ki arizayi bilmeden "araban olmasi gerektiginden yavas,yazilimi kontrol ettir" dedi. Sanirim erh nickli arkadas olabilir ama sallamayim simdi.
O yuzden araca suan *** atamiyorum,belki stokdan bile yavasti...
Ring de kral porsche Bmw ve renault kesinlikle. Ozellikle kiralama sirketlerinden bunu gormek mumkun.
Sehir icinde cok rahat,debriyaj honda dan yumusak. Tipi ne cupra gibi sade nede honda gibi cok dikkat cekici.
Simdilik hersey guzel. Fiyatida miss :)
Mr.Bilal
05-09-2016, 21:27
Videosu varmı sürelerin
Var tabi,yakinda yuklerim,tek sorun tel ozelligini kapatmayi unuttugum icin 2 defa kesildi sadece bir seansda. Boluk porcuk olmus,8'in ci viraj cikisindan 9'un cikisi arasi ve ilk 4 viraj yok.
En iyi surem 2:25 olsaydi daha bir heyecan yapardim. Neyse adam gibi yurusunde,gerisini hallederim.
Surenin ekran fotosunu cekmistim,en azindan onu yukleyim.
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/06/IMG-20160905-WA0050-1024x768.md.jpg
Canlı izleyemedim gelemedim çok merak ediyordum, Maşallah abi süre çok iyi o aksiliklere rağmen, şimdi hedef ne abi birdahaki organizasyonda süre olarak ? :)
Dedigim gibi ilk hedefim 2:25 (+/- 1 sec).
Ama sorunsuz yurudugu gun sanirim 2:24 gelir. Daha ilerisi icin modlari artirmak gerek. Yani coil-fren-motor gucu vs.
Tam bekledigim gibi cikti arac,cokkk keyifli,kafa cok keskin,arkasi cokk oynak. Adamlar yapmis bizede kullanmasi dusuyor. :)
Tam bekledigim gibi cikti arac,cokkk keyifli,kafa cok keskin,arkasi cokk oynak. Adamlar yapmis bizede kullanmasi dusuyor. :)
Bu kelimelerle çok iyi anlatmışsınız R.S. i. Kafa çok keskin arkası oynak :)
Önden çekişli olup arkadan itişli gibi davranan otomobil :)
Aynen oyle... Cok aracim oldu,bu kadar keyifli onden ceker kullanmadim...
Mehmetmert
06-09-2016, 20:51
Bu kelimelerle çok iyi anlatmışsınız R.S. i. Kafa çok keskin arkası oynak :)
Önden çekişli olup arkadan itişli gibi davranan otomobil :)
Bizde bir gün Ankaraya gelirsek bu oynaklığı hissederiz değilmi Trophy ile :D
Bizde bir gün Ankaraya gelirsek bu oynaklığı hissederiz değilmi Trophy ile :D
Tabiki her zaman Mehmet 'im ama gelmiyorsun ki , ben geldim sıra sende artik en kisa zamanda bekliyorum.
geçen gün murat abi ile buluşup gerçekleştirdiğimiz çekimden birkaç poz nacizane:
http://s21.postimg.org/kh82rr0tz/DSC_0041.jpg (http://postimage.org/)
http://s17.postimg.org/rqpgykbn3/DSC_0059.jpg (http://postimage.org/)
http://s16.postimg.org/l67w8pw6d/DSC_0052.jpg (http://postimage.org/)
http://s22.postimg.org/h8ssxfr5t/DSC_0048.jpg (http://postimage.org/)
http://s17.postimg.org/bjsd9zje7/DSC_0065.jpg (http://postimage.org/)
http://s15.postimg.org/jj9v4ezwr/DSC_0114.jpg (http://postimage.org/)
http://s10.postimg.org/k7iuyils9/DSC_0120.jpg (http://postimage.org/)
gerçekten özel bir araç bu da. performansını da görmeyi ümit ediyorum :)
Grimlord
09-09-2016, 17:01
Çok çok iyi, kazasız günler dilerim. Keşke trophy sarı olsaymış :o
NakkaSss
09-09-2016, 17:25
Maşallah valla yılan gibi resmen :D
Ovvvv,ellerine saglikkk. Cok guzel duruyor.
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0048-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0049-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0047-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0053-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0051-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0052-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0050-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0056-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0055-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0054-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0056.jpg
Buda benim cep telimden :)
Fotolari yuklediginicin Murat'a tesekkur ederim.
hayırlı olsunnn kazasız belasız
Mr.Bilal
22-09-2016, 23:01
Satıyormusunuz cidden yoksa öylesine mi ilana koydunuz.
Aracı satıyorum cunku suan bırde Cupra m oldu.
Cadıllac da satıldı,bu yuzden farklı bır sey alıcagım.
Haftaya Cupra yıda satılıga koyacsgı,hangısı kalırsa onu satmayacagım.
burakgunay
23-09-2016, 07:30
Abi senin çok ilginç bi otomobil trafiğin var ya hayranım valla :)
Hayırlısı olsun maşallah diyeyim, inşallah cupra gider rs kalır ne zamandır rs sevdiğini söylüyorsun forumda.
Megane cokk daha keyıflı Cpra'dan ve surucu otomobılı.
Salı gunude Cupra yı koyacagım satılıga. Zaten yılda max 2-3000km yapabılecegım,ıkısınınde durması gereksız olucak.
Belkı yenı arac alana kadar 718 alacagım,hosuma gıttı.
718 sıfır düşünürseniz şu araç için yardımcı olabilirim :
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-yesilkoy-motors-2016-porsche-718-spyder-tam-dolu-334301629/detay)
Tesekkur ederım bılgı ıcın ama ben Cayman 718 dusunuyorum,spıder bana cok yabancı :)
Arac cıddı doluymus,bıraz fıyat ındırımı ıle hemen satması gerek,guzelmıs.
Cuprayı da görmek isteriz :)
Evet Cupra baharatli biraz. Yaklasik 370-80hp civari. Buyuk fren kiti var(380mm),carbon air intake,cooler ,meth kitvs vs var iste. Guzel ve hizli bir hothatch oldu :)
Evet Cupra baharatli biraz. Yaklasik 370-80hp civari. Buyuk fren kiti var(380mm),carbon air intake,cooler ,meth kitvs vs var iste. Guzel ve hizli bir hothatch oldu :)
Bu kadar yüklü bi AJ plaka bi de Alp2'un Çupra vardı ikisi de değil hrh :)
İkiside degil. Aslinda motor olarak cok yuklu degil,teknik olarak iyi diyelim....
kalipson
23-09-2016, 18:19
Bu ne hız yahu?? Hayırlı olsun :)
Canselmo
23-09-2016, 19:16
Hayalimdeki yaşam her aracın tadına bakıp farklı araçlar farklı tecrübeler. Hayırlı olsun murat abi şimdiden :D
Bu kadar yüklü bi AJ plaka bi de Alp2'un Çupra vardı ikisi de değil hrh :)
Belki de Leon Cupradir
380mm fren dediğine göre Leon Cupra'dır o araba, pistte süre potansiyeli olan araba sever Murat abi düzde hızlı olmasından ziyade :)
Abi hayırlısı olsun CTS erken gitmiş biraz ama :D
Yabancıya gitmedi arabalar
Arac Leon cupra,bende kı beyazın orange pack olanı.
Coıl eksıgı var,dcc kıt olsaydı onuda takmıstım ama malesrf Kemal bey bıraz ılerı tarıh getırebılıyor.
Keyıflı yuruyor,megane kadar eglencelı olmasada hızıyla eksıgını kapatıyor. Aracın sahıbı Cem guzel bakmıs,oda benım gıbı orjınal parcacı... Bende en fazla 2000km kullanırım. Arabacılar bırbırının halınden anlıyor :)
Kasım ayına kadar benle,herkese keyıflı surusler ınsallah.
geçen gün murat abi ile buluşup gerçekleştirdiğimiz çekimden birkaç poz nacizane:
http://s21.postimg.org/kh82rr0tz/DSC_0041.jpg (http://postimage.org/)
http://s17.postimg.org/rqpgykbn3/DSC_0059.jpg (http://postimage.org/)
http://s16.postimg.org/l67w8pw6d/DSC_0052.jpg (http://postimage.org/)
http://s22.postimg.org/h8ssxfr5t/DSC_0048.jpg (http://postimage.org/)
http://s17.postimg.org/bjsd9zje7/DSC_0065.jpg (http://postimage.org/)
http://s15.postimg.org/jj9v4ezwr/DSC_0114.jpg (http://postimage.org/)
http://s10.postimg.org/k7iuyils9/DSC_0120.jpg (http://postimage.org/)
gerçekten özel bir araç bu da. performansını da görmeyi ümit ediyorum :)
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0048-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0049-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0047-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0053-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0051-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0052-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0050-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0056-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0055-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0054-1024x768.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2016/09/14/IMG-20160913-WA0056.jpg
Buda benim cep telimden :)
Fotolari yuklediginicin Murat'a tesekkur ederim.
Aracım satılıktır arkadaslar. Ilanı actım ama henuz onaylanmadı...