Orijinalini görmek için tıklayınız : Muayeneye girerken sigorta kağıdı gerekiyor mu?
Merhaba
Poloyu muayeneye sokmam lazım. Sigortası var fakat telefon üzerinden yaptırdım, kağıdı yok. Çevirmelerde emniyette falan sorun olmuyor, fakat muayeneye gireceğim yarın, orada o kağıdı göstermek zorunda mıyım? Yoksa orada da sistemden çıkacak mı?
evedüşenkaldırm
16-08-2016, 13:00
Randevu alırken zaten sistemde çıkıyor.
Yinede poliçenin çıktısını alabilirsin ihtimallere karşı.
individual
16-08-2016, 13:02
Sistem'de otomatik çıkıyor ama yinede sen mail ile iste çıktısını alıp ruhsata bir tane koy.Ne olur ne olmaz.
AliGizda
16-08-2016, 13:20
Sigortayı veznedeki arkadaş istiyor, telefon üzerinden yaptırmış olsanızda size göndermeleri gerekiyor sigortanın aslını.
mertkaral
16-08-2016, 17:47
Gecen haftalarda yaptırdım, gerekmedi.
gerekmiyor ama sistem olmaz bişey olur yanınızda bulunsa iyi olur. ayrıyetten allah korusun bi kaza durumunda tutanak işleri için bulunsa iyi olur
Hepinize çok çok teşekkür ederim, sigortacıdan mail istedim sonra onun çıktısını aldım öyle gideceğim, ta gölbaşından sigorta ayağına dönmeyelim. Sağolun
Bu zamana kadar onlarca araba muayneye soktum bi Allahın kulu sigorta polıcesi sormadı zaten sistemde araç sigortalımı görüyorlar. Gerek yok yani.
Güncel bilgi paylaşalım o zaman.
Araç muayenesi için sigorta poliçesi gerekmiyor.
Yangın tüpünün süresi geçmesi ve arka sis farının çalışmaması hafif kusur.
Neyse ki geçtik takılmadan. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.