Orijinalini görmek için tıklayınız : 406 coupe 2.2
cok ama cok uzun bir araba arama macerasından sonra malesef bula bula bunu buldum :) günlükte bindiğim 407 den sonra cocuklugumda okuduğum lisenin sokağındaki 2 coupeden biri fiat biride 406ydı.bunlardan etkilenmemle biranda kendimi içinde buldum. fiat coupe mi alsam , pontiac transam mı alsam , e36 mı alsam , e21 mi alsam , grand cherokee mi alsam , sebring mi , alfa romeo gt mi yoksa arkama bakmadan yurtdışına yüksek lisans bahanesiyle kapakmı atsam derken gittiğim neredeyse tüm arabalarında sahiplerindeki garip garip hareketlerden daralıp bu arabaya atladım.araba komple boyanmış eski rengi gri içi ise bordo , kaza bela bile baktırmadım desem yeridir ama yolda düz gidebiliyor şahitlerim var ! :) 2003 model 2.2 motor bizim angut.kasap eski sahibine selam ! araba bakımsızlıktan ölecek gibi , peugeotlarda meşhur bsi beyni arızası sebebiyle göstergedeki yag sıcaklıgı ve kilometre göstergesi harici hiç birşey calısmıyor , ha unutmadan ! göstergedeki tüm ışıklar yanıyor araba yürümeye başlayınca bazıları sönüyor ! gece pavyona diskoya bara kendimi atmama gerek yok canım sıkılınca arabaya inip bir kontak açıp kapatıyorum eğleniyorum.eski sahibinin , spacer eşliğinde bmw jantları takması aslında bazı şeylerin göstergesiydi ama arabanın tasarımı ve rengi kendine bağlıyor adamı ve bu hoşuma gitti acıkcası , kaporta boya masrafı yoktu.bayağı kusursuz dışı , çeki demirleri kapağı ve pininfarina logoları dışında masrafı yok gibi tabi birkaç ufak ayar yapılmalı.içinde ise torpidonun genel temizliği iyiydi , mesela kalorifer peteklerinin ikisinde kırık var ama üst alt konsol ve vites konsol çerçevelerinde kırık çıkık çizik yoktu ,kapı döşemelerinde sadece deri kısmında olan bir kaç çizik dışında eksik gedik yoktu buda önemliydi benim için.tavanda ve diger trim aksamlardada oynama yoktu keza.araba 275 binde , motoru şanzımanı bayağı güzel o konuda hakkını vereyim fakat elektrik konusunda bakımsız kalmış bir araç.kontağı çevirince direk yanan farlarmı dersiniz çalmayan kornamı dersiniz ne ararsan var :) güzelce toplayıp önümüzdeki seneki pist günlerinde keyif almak için hazırlama peşine düşeceğim.öncelikle jantlara yöneldim ama malesef 4x108 de bu arabaya yakışacak hiç jant yok , bende peugeot un bir modelinde çıkan 7.5x17 teneke jantları sipariş edeceğim pazartesi. belki onları ofsetleyip slicklerle sararım ( model marka önerisi bekliyorum lastik için ) . motor 158-160 hp lik bir güce sahip , elimde senelerdir boşta duran nos tüpünü takmayı düşünüyorum bir arkadaş ise ugrasma diyip duruyor ama inat ettim :) belki sc ye geçiş yapar fikirlerim , sadece bir uykuya dalmaya zorlandığımda yatakta kurduğum hayale bakar :) güzel bi yazılım ve egsoz sistemiyle birlikte içini sağını solunu söküp sağlam bir coille destekleyip ufaktan pist dünyasına herhangi bir hedef olmadan adım atmayı ve keyif almayı planlıyorum.bakalım bu herif yüzümü güldürecek mi yoksa üzecek mi göreceğiz.
bu kadar yazıdan sonra sadece tek bir resim koymak garip olacak ama koymadan olmaz tabi ki :)
detaylı olarak yarın cekip ekleyeceğim
http://i63.tinypic.com/2lnejp4.jpg
optimus_prime
18-08-2016, 21:34
aracın kaportası düzgün duruyor jantlar da çok kötü değil şimdilik idare eder bence basılsa yeter
kazasız belasız hayırlı ugurlu olsun
mahmut0382
18-08-2016, 21:44
Hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
teşekkürler arkadaşlar ufak tefek işlerini halledip planları devreye sokunca dahada güzel olacak umarım...
BahadırALTUN
18-08-2016, 23:01
Araba hayırlı olsun güle gule kullanın.
Jantlar sanırım 4 x 108 değilde 5 x108 .
Peugeot un galaxie diye bir modeli var . 407 coupe nin üzerinde çıkıyordu . Bu arabaya da yakışır.
_driver_
18-08-2016, 23:06
Kaporta boya düzgün görünüyor. İnşallah istediğiniz doğrultuda düzeltirsiniz hayırlı olsun
Birkan61
18-08-2016, 23:06
Hayırlı uğurlu olsun Maaşallah, ilanda iken gördüydüm arabayı. Bendede dizel sedanı var, vakti zamanında çok düşündüm coupe alsam mı diye ama tüm bütçemi yatıracağım bir araç olmasından dolayı tercih etmemiştim ikinci el ağırlığından ötürü
Bir ara konyada aynı renge yakın 2001 2.0 manuel coupe vardı 190.000'de onu alcaktım 20.000tl yazmıştı, ertesi gün aradığımda araba satılmıştı :D
Pist için hazırlayacaksanız size direk çok güzel iletişime geçebileceğiniz birine yönlendireyim :)
Elinde dünya kadarda satılık parça var aracınıza uygun, ismi Ekrem
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-dunyada-tek-emsalsiz-2004-406-coupe-2.2-turbo-300hp-forged-300721926/detay)
arkadaslar tesekkür ederim elimden geldiğince bütçeyi orantılı harcayıp maksimumu elde etmeyi hedefliyorum :)
birkan ekremle konusuyoruz sanırım adamı delirttim haha :D
Birkan61
18-08-2016, 23:18
arkadaslar tesekkür ederim elimden geldiğince bütçeyi orantılı harcayıp maksimumu elde etmeyi hedefliyorum :)
birkan ekremle konusuyoruz sanırım adamı delirttim haha :D
o da çılgın bi abimiz sıkıntı olmaz hahahaha :D kolay gelsin dedem
var biraz cılgınlık ama sanki tükenmiş gibi doymuş arabadan bıkmış hehe :D eyw birkanım :)
alper_pug
18-08-2016, 23:49
Bayılıyorum sizin gibi kendi ve arabasıyla barışık kişilere :) Zamanla çok daha güzel hale gelecektir. Kazasız belasız binin.
Selamlar öncelikle aracınız hayirlisi olsun
Kendi kendine yanan farlar ve çalmayan korna da bsi nin habercisi
:)
Eminim cok daha guzel bir hale gelicek bu araç
Bu arada 207 Rc Jant replica et si de uygun gelirse size alın 9 kollu takın
215 taban lastik ile tadından yenmez :)
hayırlı olsun kardesım. :icon_tup: pıst gunlerınde ızlerız artık :)
teşekkür ederim alperim umarım istediğim seviyeye getirebilirim arabayı :)
b.koçer farlar kendi kendine yanmıyor , direk kontağa bağlamışlar bside sorun olduğu için :D kontağı çevirdiğin gibi bilmem kaç k kör eden xenon yanmaya baslıyor :D korna calısmıyor yandan şase alıp bitane düğme koymuslar ona basıyorum :) yahu bu kadar zor mu elektrik tesisatını elden gecirip bsi beynini tamir etme yoluna gitmek ? anlamıyorum bu milleti :) silecek calısmıyor sinyal calısmıyor tüm ışıklar yanıyor böyle gezmekten zevk alıyorlar sanırım :) jantlar valla düşünümüyorum tenekelerden başka birşey , ön arka insani boyutta ofsetleyip slick takıcam birazda coillerle yere bastığımda güzel durur düşüncesindeyim ama aklım karışabilir yinede ne yapacağım belli olmaz :)
eyw barışım izleyeceğiz hep beraber , o transamı al :D
Aykut106
19-08-2016, 00:50
Hayırlı olsun.bugun onumden gectiniz boyası guzeldi cidden rengi canlı duruyordu :) jant kotuydu zaten onuda deisrcekmssınz:)
selam aykut neredesin :) nerede gördün :) en yakın zamanda kurtulacağım jantlardan
Aykut106
19-08-2016, 01:07
selam aykut neredesin :) nerede gördün :) en yakın zamanda kurtulacağım jantlardan
baglarbasında ara sokakta:) saga ısıklara dönüyodun :)
Patsocu dayını azizligine ugradigimizda görmüşsun :D arka sokakta tekel var dedi ama yoktu :D
Aykut106
19-08-2016, 01:30
Patsocu dayını azizligine ugradigimizda görmüşsun :D arka sokakta tekel var dedi ama yoktu :D
neyse arabanı görmus olduk en azından :D
O jantlarla gormeseydin iyiydi :D köşeyi döndüm 4 tane polonyali eleman laklak yapiyo arabayi gorduler vaooov crazy incredible falan havada ucusuyo bilmiyorlarki araba avrupada 1000 2000 euro haha :D birdahaki sefere cayini icerim :)
Hayırlı olsun.
bir arkadaş ise ugrasma diyip duruyor ama inat ettim
O arkadaşın çok doğru söylüyormuş :D
Kanka neyle uğraşayım soyle bakalim :D senden baska biri daha var iki oldunuz uğraşma diyen olm :D eyv canim benim dun begendigine sevindim atmo foevaa
Aykut106
19-08-2016, 02:05
O jantlarla gormeseydin iyiydi :D köşeyi döndüm 4 tane polonyali eleman laklak yapiyo arabayi gorduler vaooov crazy incredible falan havada ucusuyo bilmiyorlarki araba avrupada 1000 2000 euro haha :D birdahaki sefere cayini icerim :)
ahahaha o kısmı kacırmısım :D tabiki ne zaman istersen :)
teşekkür ederim alperim umarım istediğim seviyeye getirebilirim arabayı :)
b.koçer farlar kendi kendine yanmıyor , direk kontağa bağlamışlar bside sorun olduğu için :D kontağı çevirdiğin gibi bilmem kaç k kör eden xenon yanmaya baslıyor :D korna calısmıyor yandan şase alıp bitane düğme koymuslar ona basıyorum :) yahu bu kadar zor mu elektrik tesisatını elden gecirip bsi beynini tamir etme yoluna gitmek ? anlamıyorum bu milleti :) silecek calısmıyor sinyal calısmıyor tüm ışıklar yanıyor böyle gezmekten zevk alıyorlar sanırım :) jantlar valla düşünümüyorum tenekelerden başka birşey , ön arka insani boyutta ofsetleyip slick takıcam birazda coillerle yere bastığımda güzel durur düşüncesindeyim ama aklım karışabilir yinede ne yapacağım belli olmaz :)
tekrar selam
cevat ıle beraber benım 307 nın ıncelemesını cekerken bu hususa degınmıstım :D
demekkı hala aynı seylerı yapanlar var sızı cok ıyı anlıyorum bsı ınsallah cok yuksek fıyatlarda degıldır bu aracta
turk ınsanının garıp cozum yontemlerı fransızları cıleden cıkartıyor :D
Birkan61
19-08-2016, 09:30
bsi beyni geçen 450 liraya vardı nette
2 tane daha bsi satan var 406 için ama 2.2 için beyinler aynımıdır farklımıdır bilmiyorum ordakiler genelde sedandan çıkma oluyor
bide rakam yazmamışlar rakam sorunuz demiş herifler :D
farzı misal
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-406-bsi-beyni-274429372/detay/)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-peugeot-citroen-bsi-beyni-uygun-fiyata-307408079/detay/)
arkadaşlar galiba o videoda bsi arızasından bahsetmiyor , direksyon kutusundaki kolların bozukluğunu bahsediyor.ya da kollar bozulunca bsida mı bozuluyo onu bilmiyorum :S
Kartal Sanayi Sitesi'nde A.L.I (dükkan adı) diye bir yer var. Ali usta, yılların Aktif İriyıl ustasıdır. Kendisinde de aynı aracın grisi vardı en son (belki satmıştır) O tüm derdine deva olur gibime geliyor.
Yok uğraşamam derse, dükkanını devretmiş bir abim daha var. O halleder, O da Aktif Çıkışlı. Esas işi Aktif'te elektrik & elektronik olduğundan çözemeyeceği arıza, problem yok.
Meraba eren ustalarin telefonu mevcut mu sende ? Ariyim sorayim.birde sağ kapi altindan su giriyor.fitilcide lazim..
bsi beyni geçen 450 liraya vardı nette
2 tane daha bsi satan var 406 için ama 2.2 için beyinler aynımıdır farklımıdır bilmiyorum ordakiler genelde sedandan çıkma oluyor
bide rakam yazmamışlar rakam sorunuz demiş herifler :D
farzı misal
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-406-bsi-beyni-274429372/detay/)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-peugeot-citroen-bsi-beyni-uygun-fiyata-307408079/detay/)
Birkan bana cruise controllu lazim :D bunlarda yoktur sanirim.once benimkini tamir yoluna gidecegim olmazsa sifir alicam care yok
mikelazi
19-08-2016, 12:18
hayırlı olsun.şimdiden kolay gelsin :)
Meraba eren ustalarin telefonu mevcut mu sende ? Ariyim sorayim.birde sağ kapi altindan su giriyor.fitilcide lazim..
Selam,
Ali usta: A.L.İ. OTOMOTİV : Kartal Oto Sanayi Sitesi (http://www.kartalotosanayi.com/servis.asp?cid=136)
Nurettin Usta'nın cebini özelden göndereyim. Mesleği bıraktığı için, buradan yazmayayım.
Ahmetfikri
19-08-2016, 13:58
kardeşim hayırlı olsun
pist kovalıcaksan sc şart buna :)
nedense o yılların coupelerini görünce içim gidiyo
ERkut 205
19-08-2016, 16:37
Hayırlı olsun öncelik ile. Dışarıdan kasa durumu iyi duruyor. Orijinal jantlara dönülebilir ise çok güzel olur.
vay ahmetim nerelerdesin sessizsin uzun zamandir ? istanbula gelicektin ses cikmadi senden....o yillarin coupeleri beni benden aliyor tasarimlar daha özgün , çalma çirpma yok baska marka modellerden :) ben herne kadar sedani olan coupeleri sevmesemde pininfarina imzasi varsa önümü ilikliyorum :)
erkut tesekkur ederim :) orjinaller biraz kucuk duruyor bu arabada ***** kocaman kasa var ama jantlar 16 :) 17 teneke takabilirim
607 jantı bulabilirsen onu tak. Fişek olur :)
hayırlı olsun güle güle kullanın...kartal ali ustayı bende tavsiye ederim yaklaşım olarak da çok iyidir
eren 607nin 6 kollu jantı var onu mu diyorsun ? oda 16 inc galiba ya, 3008 mi 5008 mi ne onun 17 teneke jantı var takıldım ona :D
oğuz teşekkür ederim , ustalarla konuşacağım en kısa zamanda.bugün fitil vs. ufak tefek şeylerini hallettim şimdilik.
evet arkadaşlar bugün ustanın ve kullanıcının ne kadar önemli olduğunu birkez daha görmüş ve anlamış olduk. su geçirgenlik testi yaptım arabaya ve ***** zat geçemedi tabiki :D ilk döktüğümüzde fitilden birkaç damla içeri sızdı , olur dedik eskimiştir ... servisten sipariş edeceklerimin arasına kapı fitillerinide ekledik.fakat paspasın 3-5 damlayla sırılsıklam olmasına anlam veremeyip sunroof hortumlarında bir anormallik olduğu aklımıza geldi. suyu döktük birde ne görelim su geri basıyor bir kısmıda halıya akıyor içerisi sırılsıklam oluyor, yanımda sabun olmayışı üzmüştü sıcakta banyo yapacaktım ama olmadı..döşemeyi sökmekle ustayla birlikle el ele verip komaya girmemize kimsenin şaşırmaması lazım , birde ne görelim ?! sunroof borusu ikiye bölünmüş , tamam olabilir eski parçadır ikiye bölünür patlar çatlar tamam da sen enden tamir etmek için hortumu a sütunundan sökmeden direk üzerine cam köpüğü sıkarsın ki ? sonra peugeot sorunlu oluyor :) sorunlu araba değil gerçekten sahiplerde ve onların akıl almaz teknik taktiklerini dinleyen , fikirlere kendi kasaplıklarınıda katan ustalarda...
birkaç resim ekliyorum durumun vahametini anlarsınız zaten..
http://i64.tinypic.com/25k4j6v.jpg
http://i66.tinypic.com/5fksvb.jpg
bunuda kurutma makinasıyla uzaktan çektim kötü cıkmış.
http://i65.tinypic.com/2mg5ll4.jpg
Sanırım aynı jantlardan bahsediypruz ama onlar 17 gibi duruyor 607 üstünde.
Evet baktim 17'ymiş , fakat arkalar icerde kaliyor 406larda , buda duz bir jant oldugu icin muhtemelen cok iceride kalacak malesef
Low-Rider
19-08-2016, 22:55
Hayırlı olsun, v6 olsa çok daha keyifli olurdu.
607 jantı 17".
keyifli olacaktıda bulamadım hem v6 hem manuel uygun fiyatlara, millet 35 falan yazmış sesli güldüm :)
fatih_86
20-08-2016, 02:36
hayırlı olsun ati. yine uğraşcak bi makina buldun :)
eyv fatih , aldık bir bela yine başımıza :)
Hayırlı olsun Pininfarina nin tasarımını yaptığı çok estetık bir araç. Kasanın geometrisine uygun jantlara muhteşem olur die düşünüyorum
Konunuzu takipteyim
sizin gibi aracına değer veren ınsanların pejo sahibi olmaları benı ayrıca mutlu edıyor arac yanlıs ellerde degıl en azından :)
izmirde parça temininde yardımcı olabileceğim bir konu olursa pm atmanız yeterli parça servis vs elimden ne geliyorsa yardımcı olurum
lütfen konuyu fotoğrafsız bırakmayın takıpteyım
teşekkür ederim e46 en kısa zamanda jantlardan kurtulacağım :D
b.koçer ilgin alakan desteğin için çok teşekkürler elimden geldiğinde ayakta tutmaya çalışacağım bu arabayı :) ufak bi liste hazırladım şimdilik , bugün tek parça sipariş ettim , pazartesi listeyi tek tek toplamaya başlayacağım yağ soğutucu fren diskleri balatalar vs......bsi beyniyle ilgili dertleşecek adam aranıyor pm liyorum seni :D
arkadaşlar koltuk alıcam ne renk alayım ? mavi arabaya kırmızı gider mi ne diyorsunuz :D kemerleri takata aldım bride koltuk yakışır heralde ama renge karar veremedim :cool:
arkadaşlar koltuk alıcam ne renk alayım ? mavi arabaya kırmızı gider mi ne diyorsunuz :D kemerleri takata aldım bride koltuk yakışır heralde ama renge karar veremedim :cool:
http://i65.tinypic.com/2cxawdk.jpg
yukarıda gibi yada bej rengide gider bence bordo deri çok güzeldir ama maviyle çok uyumlu durmaz bence. daha çok açık rekleri tercih etmelisin diye düşünüyorum
mikelazi
22-08-2016, 17:08
jant bakarken sadece 4x108 olarak degil et yide konturol edin.özellikle coupelerde et sorunu var diyebiliyorum :)
hatırladıgım et20 veya et18 di galiba
http://i65.tinypic.com/2cxawdk.jpg
yukarıda gibi yada bej rengide gider bence bordo deri çok güzeldir ama maviyle çok uyumlu durmaz bence. daha çok açık rekleri tercih etmelisin diye düşünüyorum
kafayı sağlam karıştırdın :D
jant bakarken sadece 4x108 olarak degil et yide konturol edin.özellikle coupelerde et sorunu var diyebiliyorum :)
hatırladıgım et20 veya et18 di galiba
orjinal jantı 6.5j et'si 20 , benim alacagım jant 7.5j et'si 29 acaba kalipere çarparmı :) spacer koymadan takmak istiyorum
http://i67.tinypic.com/2me1zqd.jpg
kemerler geldi koltuk bakıyorum hala karar veremedim kırmızımı siyahmı sparcomu bridemı kafa allak bullak
ilk foto kesmedi. Dıştan detaylı foto eklersen süper olur. Dıştan bu kadar iyi dururken içeride bu kadar sorun olması üzücü olmuş.
Fransız da elektronik hep sıkıntı, sağdan soldan kablo çektin mi hepten çorba oluyor. Ağız tadıyla binersin inşallah.
Maşallah, umarım kurtarılabilir bir araç olur bezdirmeden. Elimde eski 206'ımdan kalan 17'' lenso sc05'lerim var eğer düşünürsen...
ilk foto kesmedi. Dıştan detaylı foto eklersen süper olur. Dıştan bu kadar iyi dururken içeride bu kadar sorun olması üzücü olmuş.
Fransız da elektronik hep sıkıntı, sağdan soldan kablo çektin mi hepten çorba oluyor. Ağız tadıyla binersin inşallah.
tam fotograf cekicem yagmur başladı istanbulda :D ama doldurucam fotograflarla buraları :) arabanın tesisatınla hep oynamışlar düzelteceğiz sonrada rahata ericem
C!N dostum teşekkür ederim jant başka bir model düşünüyorum
arkadaşlar dün arabayla ışıkta durdum , arabanın calısmasında bir anormallik yoktu yeşil yandı gaza bastım ne gelen var ne giden :D kontağı açtım kapattım düzeldi.internetten baktığım kadarıyla seatlarda fordlarda da bu sorunla karşılaşanlar var , acaba aynı problemi mi yaşıyoruz
evrendogu
26-08-2016, 09:45
fransızda elektronik sorunlu bence yanlış. Yapılan saçma sapan hareketleri bir görseniz aracın ne kadar dayanıklı ve toleranslı olduğunu anlarsınız. Yahu adam kırılan müşürü yapıştırmış, başka bir müşürü kaynatmış, başkasını bantlamış. daha nerler neler ama araçlar hala yürüyor. almana veya japona yapsanıza bunları bakalım neler oluyor :)
atituti (okuması kolay yazması ne zormuş ya )
Araçla ilgili genel izlenimlerini yazar mısın ? Çok heves ettiğim araçların başında gelir kendileri.
2.2 için mekanik parça sorunu var mı ? Gerçi yeni aldın ama yine de bir fikrin vardır belki.
İlanlarda yeşil 2.2 dizel + taba vardı içim gitti. Fiyat ütopik olsa da araç şahane.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-model-2.2-dizel-turkiyede-tek-emsalsiz-temilikte-104-bin-km-299173992/detay)
ati de gitsin :) arabayı yeni aldım ama izlenimlerimi aktarayım tabi ki , öncelikle tipi artık eski gözükmeye başlasada yolda giderken millet dönüp bayağı bir bakıyor hala arabayı 407 nin coupesi sananlar var.aldığım gün coluk cocuk genc yaslı bayağı ilgi odağı olacağını anlamıştım.mekanik olarak şuana kadar sorduğum parçalarda sorun yok , zaten 406 larla ve bazı parcalarıda 407 lerle aynı cıktı.çoğu parçacıda var ama peugeotcuya gitmen lazım.araba tam 90 larla 2000 lerin karışımı bir coupe , kullanımı falan güzel tabi bende mekanik eksikliklerde mevcut onları düzeltince daha stabil olacaktır , teknoloji var espsi vs. mevcut herne kadar beyin yüzünden calısmıyor gozuksede suan , virajlarda mudahele ettiğini hissediyorum ama ne hikmetse o teknolojiye ragmen mekanik hissi bozmamışlar , uzun zamandır böyle bir araba kullanmamıştım.en son bu keyfi aldığım araba alfa romeo 145 ti.ilk kullanmaya basladıgında büyük bir coupede olduğunu anlıyorsun , hb lerden falan sürüşü dinamiği oldukça farklı. 2.2 motor bu kasaya bence başlangıc seviyesi olmalı , 2.0 biraz hantal kalabilir.motor mekanik olarak parcaların hepsi mevcut fakat bazı parcaların üretimi bitmiş , ornek cam acma dugmeleri , bir laçkalık var yakında su koyverirler başka arabanın ' yeni ' düğmeleriyle degistirmek istiyorum araştırmalardayım. direksyon ve gaz tepkisi cok hosuma gitti acıkcası, direksyon ise cok keskin ve net , üzerindeki jantlardanmı bilmiyorum 16 lara ya da 17 lere geçince kesin kararımı veririm bu konuyla ilgili ama viraja falan girdiğinde direksyonla istediğin yöne cok rahat gidiyor ben gitmem demiyor en azından şimdilik. ve beni en cok etkileyen nokta , vites yolu oldu. buradan arabayı süren bir arkadaşımda hasta oldu viteslerine , sanki short shift varmış gibi kısa yollu ve net geçişlere sahip vites atarken fena keyif alıyorum :) o ilandaki araba mükemmel fakat her ne olursa olsun ' ben ' bu arabada dizel almazdım , yakıstıramıyorum acıkcası
mikelazi
26-08-2016, 11:11
orjinal jantı 6.5j et'si 20 , benim alacagım jant 7.5j et'si 29 acaba kalipere çarparmı :) spacer koymadan takmak istiyorum
bu ebata spacer takman gerekebilir.
et sorunu 106-306-406 larda sıkıntıdır.
atituti (okuması kolay yazması ne zormuş ya )
Araçla ilgili genel izlenimlerini yazar mısın ? Çok heves ettiğim araçların başında gelir kendileri.
2.2 için mekanik parça sorunu var mı ? Gerçi yeni aldın ama yine de bir fikrin vardır belki.
İlanlarda yeşil 2.2 dizel + taba vardı içim gitti. Fiyat ütopik olsa da araç şahane.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-model-2.2-dizel-turkiyede-tek-emsalsiz-temilikte-104-bin-km-299173992/detay)
Parça sorunu yok. Motor Boxer 2.2 hdi ile aynı. Gürültülü ama aşırı sağlam bir motor. Yakıt sistemleri narin.
İlandaki aracın km'sinin orijinal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hiç bir Avrupa aracında koltuklar yenilenmek isteyecek kadar eskimez.
Airbag 100k km'de o denli çizgilerini belli etmez. Benim 206'ım 308k km'de onda bile bu denli belli değil.
Teyp 206'dan topuz başka bir Peugeot'dan. vs. vs.
Batuhan67
26-08-2016, 17:13
Hayırlı olsun maşallah zamanının efsanelerindendi halende öyle görünüyor
Parça sorunu yok. Motor Boxer 2.2 hdi ile aynı. Gürültülü ama aşırı sağlam bir motor. Yakıt sistemleri narin.
İlandaki aracın km'sinin orijinal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hiç bir Avrupa aracında koltuklar yenilenmek isteyecek kadar eskimez.
Airbag 100k km'de o denli çizgilerini belli etmez. Benim 206'ım 308k km'de onda bile bu denli belli değil.
Teyp 206'dan topuz başka bir Peugeot'dan. vs. vs.
Araba çemberin tam ortasında demi geçip geçmemek konusunda ısrarları var :D
207 rc topuzuna 307 topuzu swap da ıyı mıs hahaha :D
Araba çemberin tam ortasında demi geçip geçmemek konusunda ısrarları var :D
207 rc topuzuna 307 topuzu swap da ıyı mıs hahaha :D
hahahaha. Aynen. sınırda takılıyor. "Al abi akşam pazarı, alanın elinde kalıyor" modeli :D
Topuz ayrı bir sanat eseri yazacak kelimeler kifayetsiz kalır :)
Maşallah kardeşim, güle güle kullan. Jantları köşedeki ilk çöp bidonuna bırak :D
2000 yılında 206 gti aldığımda hayalim 406 coupe du.
aradan geçen yıllarda araç güzelliğinden birşey kaybetmedi. bertone bu işi biliyor
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
sc değil de 2.2 hacmi düşünürsek gtx2871 ile çok keyifli olur diye düşünüyorum.
Maşallah kazasız belasız :)
MAŞALLAH zamanında çok begendıgım halada çok güzei duran bi araç geçenlerde denk geldim jant arıyordunuz denk gelmştir umarm
arabayı böyle son görüşünüz olsun istedim :D
http://i63.tinypic.com/2cx6hxf.jpg
http://i63.tinypic.com/4vpids.jpg
http://i63.tinypic.com/dgqj3n.jpg
oturmak isteyenlere özel :D
http://i65.tinypic.com/33uquwx.jpg
http://i63.tinypic.com/3538tw6.jpg
- Gayet düzgün ve alımlı görünüyor.
- Çocukluktan Fiat Coupe fanatiği olarak aynı kararsızlıkları ben de yaşadım ve hala yaşıyorum. Fiat Coupe arayışı içerisindeyken Honda Prelude 2.2Vti aldım. Fiat coupe benim için hala bir fenomendir. Fiat Coupe konusunu açacağım bir zaman olacak inşaAllah.
- Hayırlı olsun. Pist hazırlığı için de kolay gelsin. Kazasız belasız inşaAllah...