Orijinalini görmek için tıklayınız : Öğrenci İçin Kredi Kartı Veren Bankalar???
CasabLanca
25-11-2008, 19:33
Bu son çıkan bankalar yasasından sonra normal kredi kartlarımın limitleri kısıtlı kaldı :Deli: depoyu haftada 2 kez doldursam kartın limiti hemen full :D:D bildiğim kadarıyla bankalar arasında akbank exi26 diye öğrenciye özel kredi kartı veriyor bunun dışında bildiğiniz bankalar var mı bilgili arkadaşları bekliyorum :cool:
bora1311
25-11-2008, 19:35
finansbank da veriyor diye biliyorum...
İşBank ın kredi kartı vardı arkadasımda.. Faiz işlemiyodu hiç kullandıgı paraya.. Ayrıca hemen hemen bütün bankalar ögrenciye kredi kartı veriyo benim bildigim..
CasabLanca
25-11-2008, 19:37
bu haberler mutlu haberler :D:D
okullarda bol bol dagıtıyo bankalar :)
emre yeşil
25-11-2008, 19:45
artık kişi bireysel olarak gözüküyor bankaların ortak bir ekranı var bilgisayardan baktıkları zaman herşeyi görüyorlar ve artık kişinin limiti tc kimlik numarası gibi yani bir kişinin ayda ne kadar ödeyebileceğini az çok bilip belli bir limit uygulanıyor atıyorum x kişi 5000 ytl limiti var 5 kartta olsa aynı bir kartta olsa aynı bankalar kişinin limitini sabitliyor( bildiğim kadarı ile)
Hsbc Campus
uzak durun su advantege uzak durun
CasabLanca
25-11-2008, 19:49
artık kişi bireysel olarak gözüküyor bankaların ortak bir ekranı var bilgisayardan baktıkları zaman herşeyi görüyorlar ve artık kişinin limiti tc kimlik numarası gibi yani bir kişinin ayda ne kadar ödeyebileceğini az çok bilip belli bir limit uygulanıyor atıyorum x kişi 5000 ytl limiti var 5 kartta olsa aynı bir kartta olsa aynı bankalar kişinin limitini sabitliyor( bildiğim kadarı ile)
benimde demek istediklerimden biride bu işte
uzak durun su advantege uzak durun
ne gibi zararını gördün usta
Low-Rider
25-11-2008, 20:04
finansbank veriyor ben hala öğrenciyken aldığım cardfinans university'i kullanıyorum.
aynı şekilde fortis'te veriyor öğrenciye.
maxpower
25-11-2008, 20:08
cardfinans kullanıyorum bende
yıllık aidatı 5ytl :)
benimde demek istediklerimden biride bu işte
ne gibi zararını gördün usta
nemı gecırdıgı faiz öğrencı adamı batrcak cınsten:)
CasabLanca
25-11-2008, 20:27
finansbank veriyor ben hala öğrenciyken aldığım cardfinans university'i kullanıyorum.
aynı şekilde fortis'te veriyor öğrenciye.
normal kart olarak fortisde var ama aldığım güne bin lanet olsun :D ödeme gününü geçirdikten sonraki ilk gün sabah 9da telefonum fortisden arayan bir bayan tarafından uzunca çaldırılıyor :D hergün kartınız world özellikleri kazanmıştır tarzında msjlar atılıyor fakat alışveriş yaparken fln bu ayrıcalığı hiç göremedim :Deli:
Low-Rider
25-11-2008, 20:29
valla 1gün geçirince arayıp haber veiryorlarmış ne güzel
hsbc 1gün geç ödersen yada ödemeni 1gün geçirirsen kartını alışverişe kapatıyor bundan haberin olmuyor ve benim gibi bir akşam benzincide limitin olduğu halde ödeme yapamıyosun:)
hsbc uzak dursun o yüzden
dragon07
25-11-2008, 20:33
işbankası diyorumm maximun. fortis,hsbc kampüs,finansbankk :) felan böyle gidiyorr.hep para tranfer ediyorum bütün işlerim çözülüyorr.bi bankadan bi bankaya hepsini ödüyorum :D ama çok götü bigün kaçıcak bi taraflara
limit konusunda finansbank comert davraniyor bu aralar..
Sefa_vts
26-11-2008, 11:23
finansbank da kart alımı ve kullanımı kolay ancak iş kapatmaya geldiğinde uğraştırıyorlar.. senelik sigortası ile university card 54 ytl ye geldi bana.. bende gerek olmadığından kapatmak istedim kartı ve 22 şubat tarihinde kapattım ancak halen her ay bankaya gidip sigortasını yatırıyorum.. lanet olsun böyle işe.. toptan yatırmama bile izin vermiyorlar.. madem geliyosunuz açalım kartınızı diyorlar..
by_hayali
26-11-2008, 11:27
bir işbankası çalışanı olarak hala öğrenciyken aldığım maximum k.kartımı kullanıyorum :D tavsiye ederim
edit :ilk limiti 300-400ytl arasında bi limit veriliyor bilgin olsun
Aman boşverin kredi kartını başınıza bela olur sonra...
EvrenCan_RS
26-11-2008, 19:12
Aman boşverin kredi kartını başınıza bela olur sonra...
Wallahi ne güzel söylemişsin :icon_tup:
Low-Rider
26-11-2008, 19:36
Kullanmasını bildikten sonra hesabını kitabını bildikten sonra bela olucak bir şey yok kredi kartında.
en guzel kredı kartı kendın odemedıgın kart..limit derdi yok :)
finansbank da kart alımı ve kullanımı kolay ancak iş kapatmaya geldiğinde uğraştırıyorlar.. senelik sigortası ile university card 54 ytl ye geldi bana.. bende gerek olmadığından kapatmak istedim kartı ve 22 şubat tarihinde kapattım ancak halen her ay bankaya gidip sigortasını yatırıyorum.. lanet olsun böyle işe.. toptan yatırmama bile izin vermiyorlar.. madem geliyosunuz açalım kartınızı diyorlar..
musteri hizmetlerine iadeli tahahutlu resmi bir dilekce yaz, kart kapanmasi ve sigorta iptali icin;
ciddiye alirlar sanirim...