Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi A3 Cabriolet
.::EmrE::.
21-08-2016, 13:12
*güncellenen resimler sf. 2'de ;) *
Herkese merhabalar,
Uzun bir aradan sonra yeni aracımla yine buralardayım :) opc, ardından C serisi ve S2000 den sonra 1.16'ya geçmiştim, onun pek buralarda tanıtılmaya değer bir araç olduğunu düşünmediğimden ötürü forumda stalker modunda takılıyordum, genellikle konuları okuyordum yani.
Bu yeni makinemizi de alalı 2 hafta oluyor, S2000 den sonra cabrio olmayan bir araç tat vermemeye başlamıştı. Yerine birşeyler ararken, bu kez roadster yerine 4 kişilik bir cabrio tercih ettim,ve fiyat/performans bakımından oldukça iyi bir seçenek olduğunu düşündüğüm A3 Cabrio'ya yöneldim.
Araç Scuba mavisi, Ambiente paket. Standart donanıma ek olarak, akustik tavan, genelde distronic olarak bildiğimiz adaptif cruise control ve S3 direksiyonu mevcut. Yakında ufak değişimlerle burada olmaya devam edeceğim..
Saygılar :(
Eskilerden sırayla yeniye doğru...
https://s19.postimg.org/wdvqaphlf/84_BEC9_A5_ED40_409_A_9598_14144_EBC9850.jpg
https://s19.postimg.org/794pxai4z/IMG_5437.jpg
https://s19.postimg.org/onoy5kf9v/IMG_5448.jpg
https://s19.postimg.org/k32rqmvkj/IMG_5509.jpg
Mehmetmert
21-08-2016, 13:17
Çok güzel gerçekten kazasız belasız :)
-Yay ve APP ile çok güzel olacaktır başkada dokunmazdım ben olsam :) Tam bir fiyat/performans arabası :)
driver_can
21-08-2016, 13:18
Çok güzel maşallah kazasız belasız güle güle kullanın.Bu kasa a3 cabrio çok şık oldu.Bende golften sonra Sedan muson gri yada bu renk düşünüyorum.
oooo kanka hayırlı olsun kazasız belasız , rengi güzelmiş beyaz olmayan bir audi görmek içimi ferahlattı :D
Dugunumde 2 gunluk kıraladım cok zevklı ve acayip tok bi araba. Tente olmasına ragmen sasırtıcı sekılde izalasyonu ıyı. Muzık sistemini yeterli bulmamıstım ama son seste bile bozulmuyordu sadece sesi yüksek degil. Buldugum bosluklarda gazladım ve üstü kapalı oldugu heran fullde klima calıstırdım. 2 3 kez üstü açıkken 200 gördüm :) Trafiğe girdim ve 380 kmde 120 tl karma yaktı bence şaka gibi bir değer. Dsg başarılı vitesler çiçek gibi geçiyor sadece kickdown yapınca bi düşünüyo gibi gelmişti. Frenleri çok guzeldi cok zorlayamasamda(uygun yol yoktu) direksiyon ve yol tutusu baya güven verdi bana. Arac kırmızı kaplamaydı ve istisnasız herkes dönüp dönüp baktı cok ilgi gören bir arac kalıtesıde cok guzel.
Kırmızı a3 cabrio kesinlikle almak isterdim sline jant ve yayla efsane olur. Kullanırken sadece dedımkı ah bidr rwd olaydın ya :) 2 gün üstünden inmedim deneyimim bukadar. Z4 kiralıcaktım olmadı hıcte pısman olmadım
dolusu alınırsa kesınlıkle uzun süre cok mutlu eder. Kazasız belasız cok güzel tercih fiyatları uçuk değil ve fiyatından daha prestijli duran ve dikkat ceken bır arac . Miiletin bakacam diye boynu kırılacaktı bol bol şahit olduk eşimle :)
21-08-2016, 23:52
Teşekkür ederim hepinize.. Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin, kazasız belasız.
rebel ; gözlemlerin süper valla. Aynı şekilde düşünüyorum ben de araç izlenimlerimde...
Çok beğeniyorum, ne zaman A3 cabrio denk gelse şöyle bi süzerim. App ve yay harici çivi çakmayın. Masallah :)
22-08-2016, 00:11
Çok beğeniyorum, ne zaman A3 cabrio denk gelse şöyle bi süzerim. App ve yay harici çivi çakmayın. Masallah :)
Çok teşekkür ederim :) Aslında çakmış oldum, S3 tampon sipariş verdim, S line marşpiyerler, arka S-line difüzör ve ön led farlar gelecek. Tabi bütün bunların sonunda jantları büyütmem lazım bir tık. Tam olarak şu şekil planlıyorum
http://www.spireautomotive.com/used-images/KE15VOD1.jpg
https://i.ytimg.com/vi/ujwUsqDFtw8/maxresdefault.jpg
Bu renk çok güzel maşallah. 19" ve coil ile mükemmel olur bence s3 tampon falanda geliyosa nokta olur
22-08-2016, 01:26
Bu renk çok güzel maşallah. 19" ve coil ile mükemmel olur bence s3 tampon falanda geliyosa nokta olur
Teşekkür ederim, elimden geldiğince güzelleştireceğim inşallah :D
Korollacı
22-08-2016, 04:29
masallah mermi gibi araba kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin
Vergeich Audi A3 8V Vorfacelift- mit Facelift-Rückleuchte - YouTube (https://youtu.be/zLicJQPFSoE)
Makyajlı kasa stop ve far düşünebilirsiniz, yalnız far makyajlı olunca tamponun da değişmesi gerekecek.
Erdem K.
22-08-2016, 08:17
araç gerçekten çok güzel, 4 kişilik olması da fiyatı da bu aracı cazip kılıyor bence.
iyi günlerde güle güle kullanın ...
Piyasanin en iyi f/p arabasi hatta olmasi gerekenden daha ucuz
Garajınıza en çok audi yakışmış bence (: . şüphesiz fevkalede bir araba bence.Kazasız belasız sürüşler.Maşallah.
birtanakbala
22-08-2016, 23:16
Maşallah, kazasız belasız :)
Draniela
22-08-2016, 23:35
Nazar değmesin kardeşim, kazasız belasız :)
Senin arabaların hep güzeldi, bu da güzel olacak. Kazasız belasız güle güle kullan.
tolgaaydın
23-08-2016, 09:08
Diğer araçlarınızda çok güzelmiş. Maşallah, Allah kaza bela göstermesin :)
Maşallah Emrecim hayırlı olsun çok başarılı seçim gerçekten de renk efsoooo :)
25-08-2016, 22:31
Senin arabaların hep güzeldi, bu da güzel olacak. Kazasız belasız güle güle kullan.
Çok teşekkür ederim, çizgiyi bozmamaya çalışıyorum elimden geldiğince :)
Nazar değmesin kardeşim, kazasız belasız :)
Maşallah, kazasız belasız :)
Teşekkür ediyorum sizlere de !
Garajınıza en çok audi yakışmış bence (: . şüphesiz fevkalede bir araba bence.Kazasız belasız sürüşler.Maşallah.
Piyasanin en iyi f/p arabasi hatta olmasi gerekenden daha ucuz
Bence de kesinlikle öyle. Bu fiyatlara başka yeni,donanımlı,4 kişilik cabrio otomobil yok.
Diğer araçlarınızda çok güzelmiş. Maşallah, Allah kaza bela göstermesin :)
Maşallah..
Maşallah Emrecim hayırlı olsun çok başarılı seçim gerçekten de renk efsoooo :)
Allah razı olsun, beğenmenize sevindim, teşekkür ediyorum herkese ! :D
25-08-2016, 22:55
Vergeich Audi A3 8V Vorfacelift- mit Facelift-Rückleuchte - YouTube (https://youtu.be/zLicJQPFSoE)
Makyajlı kasa stop ve far düşünebilirsiniz, yalnız far makyajlı olunca tamponun da değişmesi gerekecek.
Stopları düşünüyorum, ancak ön tampon ve yeni far tasarımını sevmedim. O yüzden o topa girmem :)
Batuhan67
26-08-2016, 17:15
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
VolcanoS
02-09-2016, 18:26
Ayni araci ayni kombinle ayni zamanlarda almisiz :) jant, yay, difizor,panjur ve ayna ile muhtesem olucaklar. Maasallah
Ferhat_V
03-09-2016, 18:45
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın..istanbulda pek görmedim ama bodrumda 5 farklı rengini trafikte görünce ne kadar kaliteli bir spor araç olduğunu anladım..maşallah.
ogunozcan
03-09-2016, 19:48
gule gule kazasız belasız kullan eskı aracın ess de bızde gule gule kullanıyoruz:D
03-09-2016, 20:25
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim!
gule gule kazasız belasız kullan eskı aracın ess de bızde gule gule kullanıyoruz:D
:) güle güle binin inşallah ağız tadıyla, özledim keratayı
alperaslann
03-09-2016, 20:47
MAşallah güle güle kullanın. KAzasız belasız :)
Hayırlısı olsun :) bir a3 kullanıcıs olarak s3 tamponları nereden sipariş verdiğinizi öğrenebilir miyim, teşekkürler :)
darkmoon
03-09-2016, 22:15
Güle güle kullan.. cabrio gibi cabrio tente olur bana kalırsa.. dünyadaki harbi cabrio tutkunlarıda tenteli tercih ediyorlar genelde..
2016 911 carrera turbos,boxter gene 2016 mercedesin e cabrioları, s cabrioları bmw nin 6 cabrioları 2016 aston martin vanquishler 2016 camarolar hepsi tente..
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)
20-09-2016, 23:38
Değerli vaktini ayırıp yorum yapan herkese çok teşekkür ederim tekrar :)
Hayırlısı olsun :) bir a3 kullanıcıs olarak s3 tamponları nereden sipariş verdiğinizi öğrenebilir miyim, teşekkürler :)
Bir abim getiriyor Almanyadan. PM atarsanız yardımcı olurum parçalar ile ilgili.
Güle güle kullan.. cabrio gibi cabrio tente olur bana kalırsa.. dünyadaki harbi cabrio tutkunlarıda tenteli tercih ediyorlar genelde..
2016 911 carrera turbos,boxter gene 2016 mercedesin e cabrioları, s cabrioları bmw nin 6 cabrioları 2016 aston martin vanquishler 2016 camarolar hepsi tente..
Kesinlikle ben de bu şekilde düşünüyorum. Hard top arabalar cabrio gibi görünmüyor, cabrio'nun tente olayı başka gösteriyor aracı.
çok yakın bir arkadaşıma da bundan aldık 3 ay önce. parasına göre çok iyi araba gerçekten. hatta fiyatından fazla havası var :) hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
ayrıca xor a katılıyorum cabrio tente olmalı , ciddi hastalık bir de zehri aldın mı bırakamıyorsun. bende 2 sene değişik cabriolara bindikten sonra 4 coupeyi almıştım 1 sene zor kullandım sattım yine cabrio aldım :)
25-09-2016, 19:26
çok yakın bir arkadaşıma da bundan aldık 3 ay önce. parasına göre çok iyi araba gerçekten. hatta fiyatından fazla havası var :) hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
ayrıca xor a katılıyorum cabrio tente olmalı , ciddi hastalık bir de zehri aldın mı bırakamıyorsun. bende 2 sene değişik cabriolara bindikten sonra 4 coupeyi almıştım 1 sene zor kullandım sattım yine cabrio aldım :)
Fiyat performans olarak gerçekten rakipsiz olduğunu düşünüyorum, en yakın rakibi BMW 2 Cabrio, onun da ikinci elleri 130'dan yüksek.. S2000den sonra 1 hiç sarmadı beni de, cabrio zehrini aldın mı bırakmak zor gerçekten :)
kazım2002
25-09-2016, 22:24
Hayırlı olsun kazasız belasız
04-03-2017, 02:16
Uzun bir aradan sonra konuyu güncelleyeyim :)
Kışın yoğun olarak yattığı için, ufak tefek değişiklikler; ..İçerideki kalorifer peteklerine mavi halkalar geldi, Öne S3 tampon almıştım ancak malesef sportback için vermişim siparişi, uysa da istediğim gibi olmadı, o yüzden sadece ön ızgarayı kullandım,19" Orjinal Audi S3 Jantlarımız, yeni Continental Sport Contact 6 lastiklerimiz, H&R 30mm yaylarımız ve H&R'ın spacer'ları..ile yolumuza devam ediyoruz. Son olarak S-Line yan marşpiyerler sipariş edildi, gelmesini bekliyorum.
https://s13.postimg.org/pc589h2xj/IMG_7917.jpg
https://s19.postimg.org/cm5a7f00j/IMG_8070_D_zenlendi.jpg
https://s19.postimg.org/w59vgrys3/IMG_8062_D_zenlendi.jpg
https://s19.postimg.org/b9nl5j2kz/IMG_8063_D_zenlendi.jpg
Aykut106
04-03-2017, 13:59
Jantlar iyi oldu ufak detaylarıyla birlikte de çok güzel olmuş�� güle güle kullan Emrecim
Jantlar cok başarılı durmuş.
Renk ile bayagi yakışmış.
19" ile hangi boyutta lastik kullandınız acaba ? Ayni araçtan hatta ayni renkte bende de var. Biraz tutunma ve patinaj sorunu yasıyorumda. :)
25-04-2017, 21:15
Jantlar cok başarılı durmuş.
Renk ile bayagi yakışmış.
19" ile hangi boyutta lastik kullandınız acaba ? Ayni araçtan hatta ayni renkte bende de var. Biraz tutunma ve patinaj sorunu yasıyorumda. :)
Kusura bakmayın konuya uzun zamandır bakmamıstım, yeni gördüm mesajınızı. Çok teşekkür ediyorum.
235/35/19 kullandım.
ardasern
25-04-2017, 21:20
Normalde 4 kişilik cabrio arabalar hep bi garibime gitmiştir fakat A3 cabrio farklı güzel. Allah kaza bela vermesin.
arkadaşım arka camını kırdı komple tente değişti :)
25-04-2017, 21:25
arkadaşım arka camını kırdı komple tente değişti :)
Ne kadara mal oldu bilginiz var mı :)
Ne kadara mal oldu bilginiz var mı :)
sordum 12 bin :)
25-04-2017, 21:31
sordum 12 bin :)
Maşallah ne kadar da ucuzmus :D geçmiş olsun arkadaşa.
Maşallah ne kadar da ucuzmus :D geçmiş olsun arkadaşa.
Parasınıda geçtik tente yoktu baya sıkıntı çektiler. Bilgin olsun. Arka cam çok değerli :)
25-04-2017, 21:37
Parasınıda geçtik tente yoktu baya sıkıntı çektiler. Bilgin olsun. Arka cam çok değerli :)
İlanlarda bir aracın arka cam kırılmış yerine mika yapmıslardı. 12 bin TL vermemek içinmiş demekki :D
22-01-2018, 20:27
Uzun bir aradan sonra yeniden güncel diyelim :)
Kış sezonu girince yatıyor araç, pek çıkaramadım bu sıralar, ama sıcak bir yaz gününden bir kare gelsin... bahsettiğim marşpiyer eklendi, Gyeon Mosh+ kaplandı, S3 ayna kapakları takıldı ve öylece garajda uyumaya bıraktım :)
https://s10.postimg.org/q221em4qx/2_A54_F674-6074-47_B0-_A9_B0-22_B6_E526_F993.jpg
Masallah cok guzel gorunuyor hersey oem cok guzel, guzel bi spoiler istiyor ama bence :) Kazasiz belasiz
22-01-2018, 21:15
Masallah cok guzel gorunuyor hersey oem cok guzel, guzel bi spoiler istiyor ama bence :) Kazasiz belasiz
cok tesekkur ediyorum, onu da s3 un ince bagaj ustu bir citasi var ondan dusunuyorm bakalim bahara dogru :)
-Murat Özcan-
23-01-2018, 11:36
Maşallah kazasız belasız.
Jantlar çok güzel olmuş. Bugüne kadar gördüğüm en iyi 5 kollardan.
Tekeriniz düz bassın.
23-01-2018, 19:42
Maşallah kazasız belasız.
Jantlar çok güzel olmuş. Bugüne kadar gördüğüm en iyi 5 kollardan.
Tekeriniz düz bassın.
Çok teşekkür ederim :o Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
kankacım tüm araçların mükemmeldi, bu da öyle. zevkli adamsın :D
Masallah valla silah gibi olmus. S3 on tampon olsaymis cok daha iyi olurdu insallah cozersiniz durumu bide arka s line tampon takabilirseniz nokta atisi olur. Kesenize bereket.
23-01-2018, 22:19
Masallah valla silah gibi olmus. S3 on tampon olsaymis cok daha iyi olurdu insallah cozersiniz durumu bide arka s line tampon takabilirseniz nokta atisi olur. Kesenize bereket.
Teşekkür ederim, inşallah onları da halledeceğim yakında :)
kankacım tüm araçların mükemmeldi, bu da öyle. zevkli adamsın :D
Eyvallah kardocum :D