Orijinalini görmek için tıklayınız : The Makina | Alfa Romeo 4C
Buğra A.
23-08-2016, 14:30
TAM BİR SOKAK AYGIRI DEĞİL Mİ YA?
17 Ağustos Çarşamba günü TOSFED İzmit Körfez Yarış Pisti'nde düzenlenen Alfa Romeo 4C lansmanına, sevgili Burak Ertem ile birlikte konuk olduk ve otomobili yakından tanıma fırsatına eriştik.
sevgili arkadaşlar; lütfen, videoyu izledikten sonra youtube üzerinde beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı sakın unutmayın!
http://www.youtube.com/watch?v=S4b5OEEHS5Q
Videoyu göremeyenler için : THE MAKİNA | ALFA ROMEO 4C .#2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=S4b5OEEHS5Q)
mimarsertac
23-08-2016, 14:47
Bu video daha samimi geldi bana, güzel.
rain man
23-08-2016, 14:51
Hem makina'nın kendisinden dolayı hem de anlatım tarzı daha bir güzel geldi bana da. Tofaş'ın yanlış fiyat politikası (daha doğrusu umursamaz) yüzünden şu araca dışarıdaki yine kendi sınıfındaki araçlara kıyasla 100 bin tl kadar fazla sahip olabiliyor olmak apayrı üzücü. Umarız az da olsa yolda görme şansımız artar.
çok heycanlı ve eğlenceli bir video idi bence. Araç ciddi derecede güzel anlatımda güzel olmuş. Emeğine sağlık
optimus_prime
23-08-2016, 15:15
çok guzel olmuş kusur yok.
yine alfa aşkım depreşti
AliGizda
23-08-2016, 15:31
Bu videoda çok güzel olmuş, tebrikler. İzlerken sıkılmıyor insan. Aracın gerçekten maşAllah' ı var, Alfa yine yapmış yapıcağını. YouTube üzerinden video beğenildi.
Güzel araba, güzel video. Farları beğenmeyen tek ben değilmişim demek sevindim :)
Buğra A.
23-08-2016, 18:04
Bu video daha samimi geldi bana, güzel.
çok heycanlı ve eğlenceli bir video idi bence. Araç ciddi derecede güzel anlatımda güzel olmuş. Emeğine sağlık
çok guzel olmuş kusur yok.
yine alfa aşkım depreşti
Bu videoda çok güzel olmuş, tebrikler. İzlerken sıkılmıyor insan. Aracın gerçekten maşAllah' ı var, Alfa yine yapmış yapıcağını. YouTube üzerinden video beğenildi.
teşekkür ederim.
Hem makina'nın kendisinden dolayı hem de anlatım tarzı daha bir güzel geldi bana da. Tofaş'ın yanlış fiyat politikası (daha doğrusu umursamaz) yüzünden şu araca dışarıdaki yine kendi sınıfındaki araçlara kıyasla 100 bin tl kadar fazla sahip olabiliyor olmak apayrı üzücü. Umarız az da olsa yolda görme şansımız artar.
Burak abi varken kendimi daha rahat hissediyorum. fiyat konusunda katılıyorum. açıkçası, ben bu paraya BMW M2 alabilirim. Alfa Romeo 4C'nin sürüş keyfi de BMW M2 kadar bambaşka. iki otomobili de kullandığım için bunu rahatlıkla dile getirmek istedim. bu sene 7 tane göreceğiz gibi gözüküyor.
Güzel araba, güzel video. Farları beğenmeyen tek ben değilmişim demek sevindim :)
teşekkür ederim. içi siyah, camlı farlar Spider versiyonunda opsiyonel olarak sunulmaya başlamış.
Alfa yapacağını yapıyor ama , Tofaş'ın saçma sapan fiyat politikaları yüzünden marka hep bir gerilerde hep sözlerde "çok güzel makina" olarak kalmaya devam edecek. İstediği kadar güzel bir araç olsun 430.000 TL den başlayıp , klimanın bile opsiyon olduğu bir araç ne kadar mantıklı tartışılır :) o paralara çıktıktan sonra gerçekten keyif verecek makineler mevcut. Video her zaman ki gibi gayet akıcı ve keyifli ellerinize sağlık.
salih_560
23-08-2016, 20:21
Eline sağlık buğra video çok başarılı olmuş diğer videodan daha samimi buldum videoyu araça sahibi çok samimi e içten biri gerçekten helal olsun tebrik ederim ikinizide ...
westalim
23-08-2016, 20:28
araç güzel. sohbet ondan da güzel olmuş. video neden karanlık ?gözlerim ağrıdı kullandığın cihazımı değiştirdin ? tam rölanti egzoz sesini duyucam derken müzikle birlikte girmesi bozdu :( 1 e 10 olayı elnurdan sonra tekrar gündemde :D ellerine sağlık...yine çok başarılı
Bu video daha samimi geldi..
Araç mükemmel ötesi gerçekten çok özel ve güzel maşallah..
_driver_
24-08-2016, 03:59
Çekimler ve sohbet çok güzel olmuş elinize sağlık
mannerboy
24-08-2016, 08:29
güzel olmuş bize sıra gelecekmi :D
Güzel video olmuş eline sağlık
Bu videodan sonra kesin diyebilirim ki ben Makinanın kesinlikle gangsta ruhunu sevenlerdenim umarım ileride bu şekilde ikiye ayrılabilir.
yusufcan_k
24-08-2016, 09:40
aynen bana da biraz daha illegal makina sevenlerdenim bu fazla resmi olmuş gibi geldi :D nerde ikaş videosu nerde 350z :) bunlara alışınca sade geliyor biraz :)
Video çok başarılı, Burak ertemin kalitesi de videoya kalite katmış. Aranızdaki iletişim samimiyet de videoya izlenebilirlik vermiş.
Bence de klima, hidrolik direksiyon vs olmayan alfa Romeo ya 450K gibi rakamlar tabi ki de çok saçma
Buğra A.
24-08-2016, 11:40
Alfa yapacağını yapıyor ama , Tofaş'ın saçma sapan fiyat politikaları yüzünden marka hep bir gerilerde hep sözlerde "çok güzel makina" olarak kalmaya devam edecek. İstediği kadar güzel bir araç olsun 430.000 TL den başlayıp , klimanın bile opsiyon olduğu bir araç ne kadar mantıklı tartışılır :) o paralara çıktıktan sonra gerçekten keyif verecek makineler mevcut. Video her zaman ki gibi gayet akıcı ve keyifli ellerinize sağlık.
Eline sağlık buğra video çok başarılı olmuş diğer videodan daha samimi buldum videoyu araça sahibi çok samimi e içten biri gerçekten helal olsun tebrik ederim ikinizide ...
Bu video daha samimi geldi..
Araç mükemmel ötesi gerçekten çok özel ve güzel maşallah..
Çekimler ve sohbet çok güzel olmuş elinize sağlık
güzel olmuş bize sıra gelecekmi :D
teşekkür ederim.
araç güzel. sohbet ondan da güzel olmuş. video neden karanlık ?gözlerim ağrıdı kullandığın cihazımı değiştirdin ? tam rölanti egzoz sesini duyucam derken müzikle birlikte girmesi bozdu :( 1 e 10 olayı elnurdan sonra tekrar gündemde :D ellerine sağlık...yine çok başarılı
teşekkür ederim. video, sinematik bir çekim ve 50p olduğu için bazı ekranlarda yüksek kontrast ayarı ve kaliteyi seçmeyi öneriyor. tam parlaklıkta izlemeni öneriyorum :) cihaz aynı.
Buğra A.
24-08-2016, 11:41
Güzel video olmuş eline sağlık
Bu videodan sonra kesin diyebilirim ki ben Makinanın kesinlikle gangsta ruhunu sevenlerdenim umarım ileride bu şekilde ikiye ayrılabilir.
aynen bana da biraz daha illegal makina sevenlerdenim bu fazla resmi olmuş gibi geldi :D nerde ikaş videosu nerde 350z :) bunlara alışınca sade geliyor biraz :)
Video çok başarılı, Burak ertemin kalitesi de videoya kalite katmış. Aranızdaki iletişim samimiyet de videoya izlenebilirlik vermiş.
Bence de klima, hidrolik direksiyon vs olmayan alfa Romeo ya 450K gibi rakamlar tabi ki de çok saçma
teşekkür ederim.
Talihsiz bir yorum olmuş. Keşke aracın hafiflik, sahip olduğu karbon fiber şaşi, doğrudan sürüş , sürücü ile yolu bütünleştirme prensiplerine kısacası arabanın üretim amacına hakim olsaydınız..
Fiyat bencede pahalı bu politika eleştirelebilir ama zaten Alfa Romeo hiçbir zaman ucuz araba satmadı açıkcası çok çok da ilginç gelmedi.. Orası ayrı mevzu fakat yorumunuz ciddi komik..
gerçekten çok güzel bir araç exotic kategorisine girer bence her türlü. Bence fiyatı 280-300 bin bandında olmalıydı. yollarda görürdük en azından 3-5 tane.
Erdem K.
24-08-2016, 13:22
video en az araç kadar güzel ...
Maşallah kardeşim, eline emeğine sağlık :)
4C güzel araba ama o paraya anca böyle videolarda görebiliriz.
400+ bine neler alınır neler...
Arkadaşım Alfa Romeo nun Türkiye avukatı mısın? Sana komik geldi ise güler geçersin. Sen fabrikada arabanın üretim aşamasında mı bulundun? Tasarım ekibinde mi çalıştın? Paran çoksa beğendiysen alır binersin. Benim tercihim o paralara çok daha dolu dolu hızlı istediğim arabayı alır binerim.
bu fikrime de komik demek yada hor görmek senin haddine olmaz.
Talihsiz bir yorum olmuş. Keşke aracın hafiflik, sahip olduğu karbon fiber şaşi, doğrudan sürüş , sürücü ile yolu bütünleştirme prensiplerine kısacası arabanın üretim amacına hakim olsaydınız..
Fiyat bencede pahalı bu politika eleştirelebilir ama zaten Alfa Romeo hiçbir zaman ucuz araba satmadı açıkcası çok çok da ilginç gelmedi.. Orası ayrı mevzu fakat yorumunuz ciddi komik..
Arkadaşım Alfa Romeo nun Türkiye avukatı mısın? Sana komik geldi ise güler geçersin. Sen fabrikada arabanın üretim aşamasında mı bulundun? Tasarım ekibinde mi çalıştın? Paran çoksa beğendiysen alır binersin. Benim tercihim o paralara çok daha dolu dolu hızlı istediğim arabayı alır binerim.
bu fikrime de komik demek yada hor görmek senin haddine olmaz.
Klimanın opsiyon olmasının nedeni kar amacı gütmeleri değil. Araç zaten herşeyden hafifletilmiş şasisi olsun yalıtımsız olması olsun. Klima hafif bir parça değil araç zaten çok hafif klimasız satma nedenleri daha da hafif daha da güçlü yapmak istemeleri. Yoksa yarım milyon verilen arabadan klima parçası ile kar etmeyi düşünmüyorlar.
blumenberg
24-08-2016, 18:16
kar amacı gütmüyorlarsa ücretsiz isteyene koysunlar madem :)
el yapımı tamam hoş fakat bu kadar para etmez düşüncesindeyim, biraz daha koyulup elektrik motorlu bmw i8 alınabilir, daha başka alternatifler de var.
4c kaldı ki çok küçük, 8c baya güzel ama onun fiyatı hakkında bilgim yok maalesef.
video da çok hoşuma gitti bu arada, pistte çekilmesi daha legal olmuş diğerlerinden farklı olarak, burak ertem ile daha fazla video gelmesi dileğiyle :)
Canselmo
24-08-2016, 18:46
Gecen sene fiyati 110.000 euro idi ilk ciktiginda ise 100.000 euro liste fiyati vardi . Fiyatin bu kadar artmasinin nedeni ne anlayamadim . Maks 300 bin seviyesinde olmali
Olması gereken rakam 70k EU falan bana kalırsa..
Şuanki rakamlarının altında Sıfır Porsche 718 var, 30-40 bin km civarlarında 997 Turbo var.. Var oğlu var kısacası..
Çok marjinal + Alfa veya Lotus aşığı olmak lazım bana kalırsa 4C almak için.
Buğra A.
24-08-2016, 19:39
video en az araç kadar güzel ...
teşekkür ederim.
Maşallah kardeşim, eline emeğine sağlık :)
4C güzel araba ama o paraya anca böyle videolarda görebiliriz.
400+ bine neler alınır neler...
teşekkür ederim Yavuz abi.
kar amacı gütmüyorlarsa ücretsiz isteyene koysunlar madem :)
el yapımı tamam hoş fakat bu kadar para etmez düşüncesindeyim, biraz daha koyulup elektrik motorlu bmw i8 alınabilir, daha başka alternatifler de var.
4c kaldı ki çok küçük, 8c baya güzel ama onun fiyatı hakkında bilgim yok maalesef.
video da çok hoşuma gitti bu arada, pistte çekilmesi daha legal olmuş diğerlerinden farklı olarak, burak ertem ile daha fazla video gelmesi dileğiyle :)
teşekkür ederim. Burak abi ile ara zamanlarda videolar devam edecek.
Klimanın opsiyon olmasının nedeni kar amacı gütmeleri değil. Araç zaten herşeyden hafifletilmiş şasisi olsun yalıtımsız olması olsun. Klima hafif bir parça değil araç zaten çok hafif klimasız satma nedenleri daha da hafif daha da güçlü yapmak istemeleri. Yoksa yarım milyon verilen arabadan klima parçası ile kar etmeyi düşünmüyorlar.
Aslında cevap aşağı da verilmiş madem amaç kar etmek değil koysunlar ücretsiz opsiyonu :)
Amacın hafifletilmiş olmasını ve klimanın ağırlık kattığını elbette ki biliyorum , yalnız artık geçsin bunlarl.. 430 küsür bine araç satıyorlar yok hafifletilmiş şaşi , yok karbon bilmem ne.. Koysun 2000cc 3000cc adam gibi donanım da sunsun. Rakam gerçekten mantıklı olsaydı belki bahsedilen özellikler aranmazdı ama yarım milyona yakın bir rakam veripte şahin donanımlarını bulunduran bir araca ben binmek istemezdim. Alfa her zaman kendini haklı görse de saçma sapan yollar izlediği için hiç bir zaman hak ettiği yerlere ulaşamayacak :) Kendine ait tarzını yansıtacağı dönemler eskide kalmış artık kullanıcı profili hem donanımlı ve keyifli hemde performanslı bir araç istiyor zaten işin başarı kısmı da burası oluyor yani lüks ve performansı tamamlayan diğer markalar aldı başını gitti. Odundan bir farkı olmayan 1.8 motorlu 4C ye Türkiye de o paraları verecek insan sayısı 2 elin parmağını geçmeyecektir.
Nitekim gelecek olan Giulia QV de öyle büyük ihtimalle TR de 1 tane bile satılmayacak çünkü neredeyse M4 ile aynı satış rakamlarını bulacak , sen olsan o parayı alfaya mı verirdin yoksa BMW ye mi :) Kendilerini ne kadar premium sınıftan da görseler yanlış satış politikalarından gram yol alamadılar , alamayacaklardır da. Güya zamanında yapılan açıklamalara göre bu yıllarda SUV vs olmak üzere 4-5 tane yeni model gelecekti yine fıss.. Bir tane Giulia çıkarttılar arabayı tanıtalı 2 sene olacak daha avrupa daki showroomlarda yeni yerini aldı , Türkiye ye kim bilir ne zaman gelir :)
Buğra A.
29-08-2016, 14:01
Yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim.