Orijinalini görmek için tıklayınız : Stop a Douchebag
Selamlar,
Uzun zamandır bu adamları takip ediyorum izlemesi çok zevkli
https://www.youtube.com/watch?v=lXwe6emVUPc
Stop a Douchebag Spb - Eye to Eye With the Guy - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=lXwe6emVUPc)
https://www.youtube.com/watch?v=8yqJni5nl9w
Stop a Douchebag SPB - The Sick Child - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=8yqJni5nl9w)
https://www.youtube.com/watch?v=pPYPHaB3pDQ
Stop a Douchebag - Go Ahead, Sue Me! - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=pPYPHaB3pDQ)
https://www.youtube.com/watch?v=5MtUPPmtR5Q
Stop a Douchebag - The Exorcist - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=5MtUPPmtR5Q)
Gökhan Kavuştu
25-08-2016, 08:51
Gruptaki güreşçi eleman favorim. Kavga çıkartan sürücüleri çok güzel yere çarpıyor :D
scorpion
25-08-2016, 09:21
sarışın kadın ama şirret çıktı ha
aliergun
25-08-2016, 09:33
panameralı ablanın azmine bayıldım :D
mimarsertac
25-08-2016, 09:34
Muhteşem bir şey bu ülkeyede lazım böyle bir ekip.
Bize de lazım böle bir grup.
https://www.youtube.com/watch?v=EA57p4AvLWw
Stop a Douchebag - The New Untouchables - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EA57p4AvLWw)
bu videoda adamın kankileri geliyo aynısı burdada olur
NakkaSss
25-08-2016, 09:42
Valla güreşçi eleman direk paket ediyor süper. Aynen bize de lazım böle bişi.
ya beyler böyle grup kurup harcayacağınız vakit için ben yemin olsun maaş dağıtırım, vakıf kurarım , eli kolu uzun birini bulur devlet desteği almaya çalışırım çok güzel bir hareket bravo!
daha yeni 2 ay önce Adana Real'de Engeli parkına (lütfen özürlü demeyin özürlü adeta bir hakarettir) park ettiği için gerçekten bir engeli vatandaşımızın babasının 500mt uzağa park edip zar zor engeli arabasından indirip adananın cehennem sıcağında o ağırlığı zorluğu ve mesafeyi o yaşta uğraştığı için resmen utandım.
2 arkadaş bahsi geçen engeli araçlardan tamamının engelli işareti olmadığı gibi bir konya plakalının audisi ile birde 2 yer kapladığını görünce iyice şalter attı adamo bekledik ama çıkmadı şansına.
Çok iyiymiş.Bunun emniyet şeridi versiyonunu da bizim yapmamız lazım.
AliGizda
25-08-2016, 10:14
Vallahi bravo, çok başarılı bir grup. Demek ki barzolar sadece bizim ülkemizde yaşamıyorlarmış.
Böyle bir grup kurulucaksa eğer ben gönüllü çalışırım.
Vallahi bravo, çok başarılı bir grup. Demek ki barzolar sadece bizim ülkemizde yaşamıyorlarmış.
Böyle bir grup kurulucaksa eğer ben gönüllü çalışırım.
Bu gruba gönülü çalışmak bir yana ekipte çalışacak insanların yol parası yemek parası vs gibi giderlerini cebimden karşılarım tam gaz varım beyler
Çok mantıklı. Türkiyede de böyle bi grup olsa yardım eden çıkacaktır.
AliGizda
25-08-2016, 10:41
Bu gruba gönülü çalışmak bir yana ekipte çalışacak insanların yol parası yemek parası vs gibi giderlerini cebimden karşılarım tam gaz varım beyler
Dün yaşadığım olaydan sonra dibine kadar varım abi, para vs sıkıntı değil. İnsanlar üzerinde etkili olup bir nebze bu kendini akıllı sanan geri görüşlü, eğitilememiş insanlara ders vermeye sonuna kadar varım. Eğer böyle bir grup ciddi ciddi kurulucaksa hafta sonları ve işim harici kalan zamanlarda gönüllü çalışırım.
Adaletin bittiği yerde anarşi başlar, sözü bire bir. Kendi çözümlerini bulmuşlar.
Videoların hepsini haz alarak izliyorum uzun zamandır. Ancak Türkiye'de işler nasıl ilerler bilmem. Orada en mafyöz tipler bile muhatap olmadan gidiyor genelde. Kamera görüntüsüyle hukuk bizim ülkede nasıl olur bilemedim. Ancak böyle bir organizasyon varsa haber vermezseniz darılırım beyler.
Sarışın abla olayı aşırı gereksiz büyütmüş, bir dediği bir dediğini de tutmuyor. Kocası bilerek tanıyarak evlenmiş ama çocuğa yazık. Türkiye'de olayların sonu pek hoş olmaz bence...
bazı engelli vatandaşlarımız sanki noksanlıkmış gibi istemsizce utandığı için plakayı normal alıyor , bazen vay şerefsiz engelli yerine park etmiş dediğimiz normal plakalı arabaların sahipleri engelli çıkabiliyor
Turkiyede olsa her gun en az 1 kisi öldurulur bu gruptan
Bunların bir bölümünde lexusa binen 3 kişilik bir grup zorluk çıkardığında, arka trafikte abinin bir tanesi bagajındaki ak47ye meyletmesi olayı vardı. O bölüm tam efsaneydi :D
Olay guzelde turkiyede agir mevzu cikar. Su kaldirimdan giden motorlara da bir cozum bulmak lazim. Be oro..... Co..lari zaten motorlusunuz trafige takilmiyorsunuz. Neden ufacik kaldirimlarda motorla insanlrin arasinda geziyorsunuz.
SULTANOGLU
25-08-2016, 12:33
videoları izleyince allahtan bizimkiler kaldırımları böyle kullanmıyor dedim. onlarda bildiğin kültür olmuş kaldırımdan gitmek. Ayrıca oradan yaşananlardan farklı bir olay çıkacağını düşünmüyorum ya aynı tarzda insanlarız.
Daha bugün seyrettim.Kadın,kocasının kendisini aldattığını düşünüp adamın büfesine tartışmaya gidiyor.İstediği cevabı alamayınca evden tüfeği alıp geliyor.Adamı vuracağım diye büfedeki,suçsuz günahsız,16 yaşındaki müşteriyi öldürüyor.Bizim memlekette de olsun,diyorsunuz ya,nerede yaşadığınızı hatırlatayım istedim.
bazı engelli vatandaşlarımız sanki noksanlıkmış gibi istemsizce utandığı için plakayı normal alıyor , bazen vay şerefsiz engelli yerine park etmiş dediğimiz normal plakalı arabaların sahipleri engelli çıkabiliyor
bahsetiğiniz hadise doğrudur lafım yok olabilir ama ben bahsettiğim olay oldu olalı dikkat ediyorumda engelli park yerlerin özelliklede Adana AVM lerinde sürekli dolu be park eden araçlar Engelli işareti beyaza boyanmış plaka değil bildiğin şahsi standart araç/plaka.
bunları duyarsızlıkları yüzünden gerçektende kendilerinide zorda bırakcaksın, engelli bir araç gelecek adamın arkasında yanlayarak park edecek çekip gitcek ozaman görürüm o herifi.
Bunların bir bölümünde lexusa binen 3 kişilik bir grup zorluk çıkardığında, arka trafikte abinin bir tanesi bagajındaki ak47ye meyletmesi olayı vardı. O bölüm tam efsaneydi :D
"Stop a Douchebag" Ep.3 - Tracksuit and AK-47 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=O1jGNd4Deys)
1.20'den sonra bagaj açılıyo :)
imprezaWRC
25-08-2016, 13:35
Beyler, bu grup kurma olayı bizde sökmez. Komşusu gürültü yapıyor diye nazikçe uyarmaya diye kapısına gidip öldürülen sanatçı var hatırlatırım. Ayrıca, geçen gün arkadaşımızın eşi yan komşusu geç saatte gürültü yapıyor diye kapısına gidip nazikçe uyarmış. Ertesi sabah zil sesine uyanıp kapıyı açtığında karşısında 3 tane silahlı adam bulmuş. Silahlı adamların ev hanımına göz dağı verdiği ülkedeyiz.
imprezaWRC
25-08-2016, 13:46
St Petersburg ve Moskova görenler bilir, adamların kaldırımları ile yol arasından 2 parmak kot farkı var. Bizdeki gibi merdiven ve dubalar, mantarlar...vs yok. Bu uyanıklarda kendinde hak görüp geçiyor gidiyor.
Bizde de kaldırımlar bunlardaki gibi olsa kesin aynı şeyler olurdu. Adamların yolları da geniş, iki trafik sıkıştı diye maymunluk yapıyorlar. Demek bizdeki trafiği yaşasalar neler yapacaklar.
Yarbay
Artık engelli işareti zorunlu değil plakalarda. Yani ötv indirimli alıp normal plaka takabiliyor araç sahipleri. Elbette (eğer kendileri için sorun olmayacaksa) arka cama ya da bagaja bir sticker yapıştırabilir engelli vatandaşlarımız. Ya da yalnızca park halinde kullanmak üzere magnet de yapıştırabilirler bagaja. Böylece yanlış anlamaların önüne geçilmiş olur.
Yoğun saatlerde ruh sağlığınız için avmlerden uzak durmak en iyisi. Neden paranızla sinir olasınız ki.
Yarbay
Artık engelli işareti zorunlu değil plakalarda. Yani ötv indirimli alıp normal plaka takabiliyor araç sahipleri. Elbette (eğer kendileri için sorun olmayacaksa) arka cama ya da bagaja bir sticker yapıştırabilir engelli vatandaşlarımız. Ya da yalnızca park halinde kullanmak üzere magnet de yapıştırabilirler bagaja. Böylece yanlış anlamaların önüne geçilmiş olur.
Yoğun saatlerde ruh sağlığınız için avmlerden uzak durmak en iyisi. Neden paranızla sinir olasınız ki.
:) aynen bencede AVM gerçektende delilikten öte birşey değil özelliklede yoğunken ama maalesef Adana sosyal anlamda çok çok zayıf en basitinden sinema birtek AVM de güzel diğerlerine gitmemek için cebinizden para verirsiniz.
park olayına gelince abi bende uzun süredir takıntı bir mesele bu çünkü en en sevdiğim insanlardan birisi Engelliydi lise çağında ve çok iyi anlıyorum zorluklarını.
emin olun park yerine park edenlerin %90ı engelli değil bunun plaka yada yapışkanla alakası yok direk vakit harcayın takip edin binen park edenler genelden senden benden sağlıklı insanlar hatta geneli Audi A5-A6 Passat gibi araçlara binen takım elbiseli saygın olması gerekirken saygısız sağlıklı insanlar :(
Engelli plakasından utanan arkadaşım engelli yerine parketmeyecek kusura bakmasın müneccim mi millet nerden bilsin
Slipshod
25-08-2016, 14:09
Yakın bir akrabam engelli ve araç sürüyor normal plaka ile. Engelli kimliği gibi bir şeyi var engelli yerine park ettiğinde ön cama onu bırakıyor.
salih_560
25-08-2016, 14:10
Engelli plakasından utanan arkadaşım engelli yerine parketmeyecek kusura bakmasın müneccim mi millet nerden bilsin
plaka almak zorunda değil ama aile ve sosyal politakalar bakanlığını kartını koymak zorunda hiç bir engelli engellinden utanmaz bundan emin ....
plaka almak zorunda değil ama aile ve sosyal politakalar bakanlığını kartını koymak zorunda hiç bir engelli engellinden utanmaz bundan emin ....
Hepimiz biliyoruz ki bu araçların bı kısmını engelli yakınları (oğlu-kızı vs.) kullanıyor.
Hakkıdır tabiki kullanacak plakada vs de bı uyarı işaret vs olmassa insanlar nerden bilecek engelli olduğunu.
Örnek olarak adam işitme engelli yolda bekliuyor dalmış millet peşinden kornaya asılıyor hatta biri biniyor bağırıyor sağırmısın birader vs. nerdeyse kavga çıkacak adam gerçekten sağır.
Halbuki bu araçlar için sticker var duyma engeline dair koy arabana olsun bitsin.
dasemert
25-08-2016, 16:40
St Petersburg ve Moskova görenler bilir, adamların kaldırımları ile yol arasından 2 parmak kot farkı var. Bizdeki gibi merdiven ve dubalar, mantarlar...vs yok. Bu uyanıklarda kendinde hak görüp geçiyor gidiyor.
Bizde de kaldırımlar bunlardaki gibi olsa kesin aynı şeyler olurdu. Adamların yolları da geniş, iki trafik sıkıştı diye maymunluk yapıyorlar. Demek bizdeki trafiği yaşasalar neler yapacaklar.
Şirinevler yanyol da diyaliz merkezi var metrobüse gelmeden.Orada trafik hep sıkışık oluyor geçen gün bir uyanık vatandaş kaldırımda yürüyoruz kız arkadaşımla pat diye kaldırıma çıktı ilerlemeye çalışıyor aracın yarısı da yolda.Kılpayı sıyrıldık korna basıyor birde çekilin diye bizde ağır ağır yürüdük sonra gitti öyle ilerden devam etti.Bizde de öyle olsa da olmasa da yapan yapıyor abi :)
salih_560
25-08-2016, 17:43
Hepimiz biliyoruz ki bu araçların bı kısmını engelli yakınları (oğlu-kızı vs.) kullanıyor.
Hakkıdır tabiki kullanacak plakada vs de bı uyarı işaret vs olmassa insanlar nerden bilecek engelli olduğunu.
Örnek olarak adam işitme engelli yolda bekliuyor dalmış millet peşinden kornaya asılıyor hatta biri biniyor bağırıyor sağırmısın birader vs. nerdeyse kavga çıkacak adam gerçekten sağır.
Halbuki bu araçlar için sticker var duyma engeline dair koy arabana olsun bitsin.
Abi şimdi bu konuda haklısın benim anlatmak istediğim park alanları ile alakalı idi hepimiz birer engelli adayız benim 5.2 jeepim vardı mesala ben o kontejanı kullanmıyorum park ettiğim zaman kartı bırakıyorum işitme engelli bir kullanıcı ise tabi ki sticker kullanmalı ama diğer türlü mesala benim gibi fiziksel engeli yoksa anlayamazsın zaten ailesi ve akrabası kullanıyorsa araçın belli noktalarında engelli stickerı olmalı o konuda çok haklısın ....
mk4_bora
25-08-2016, 17:47
Engelli araç kartı dye bir şey var.
Engelli araç kartı dye bir şey var.
Öğrendim varmış kullansınlar madem bizde gereksiz sinir yaşamayalım.
Engelli yerine parkeden hayvanlardan gerçek hak sahiplerinin ayrılması gerekmezmi sence
hareketi çok beğendim. ülkem için şöyle söyleyim burda arkadaşlara zorluk çıkaran tipler panameradan iniyor ve gayet efendi gibiler zengin züppesi havasında atarlı. şahinden inecek otlu 5 kafa cameraya oynaya oynaya adam doğrar nokta net. etiketide tabuta yapıştırırlar heralde :D
Korollacı
27-08-2016, 06:24
ne kadar gereksiz bir grup. sizene kardesim trafik polisimisiniz yoksa savcimisiniz. devletin polisi var amiri var memuru var. yanlis yere park mi etti cek fotografi gonder bimere. yada yaninda yapiyorsa vatandas sozlu uyarirsin seni dinlemez ise gidersin vatandaslik gorevi olarak gerekli mercilere sikayetini iletirsin. bunun disinda bi harekette bulunursan sonu cok kotu olur.
yorumlara bakiyorumda herkes kurallara cok uyuyormus gibi birde bazi arkadaslar ben yaparim ederim veya sponsor olurum vs. olaylara azmettirici gibi :D yazmis. turkiye icin diyorum kimse memlekette polislik jandarmalik veya kanun uygulayicilik moduna girmesin sonra degisik seyler olur. yolverme kavgasi yuzunden adam gozunu kirpmadan karsisindakini olduruyor. memlekette issiz gucsuz adam cok daha sonra bu isleri ilerletip kendisini bi sey sanip olur olmaz seyleri sorun haline getiriyorlar.
ben bu videodakileri motorsiklet kaskina kamera takip gezen millete salca olan modellere benzetiyorum. gereksiz hareketler bizim memlekette tutmaz oyle vatandas canini disine takacak para biriktircek araba alacak sende geleceksin vay efendim yanlis yere park ettin mevzu yapacaksin gozu gibi baktigi arabaya mudahele edeceksin etiket vuracaksin veya baska bi sey edeceksin.
inanin arkadaslar kim bunu yaparsa dayaktan gebertirler kan alirlar bi yerlerinden.
KoramiraL
27-08-2016, 09:04
ne kadar gereksiz bir grup. sizene kardesim trafik polisimisiniz yoksa savcimisiniz. devletin polisi var amiri var memuru var. yanlis yere park mi etti cek fotografi gonder bimere. yada yaninda yapiyorsa vatandas sozlu uyarirsin seni dinlemez ise gidersin vatandaslik gorevi olarak gerekli mercilere sikayetini iletirsin. bunun disinda bi harekette bulunursan sonu cok kotu olur.
yorumlara bakiyorumda herkes kurallara cok uyuyormus gibi birde bazi arkadaslar ben yaparim ederim veya sponsor olurum vs. olaylara azmettirici gibi :D yazmis. turkiye icin diyorum kimse memlekette polislik jandarmalik veya kanun uygulayicilik moduna girmesin sonra degisik seyler olur. yolverme kavgasi yuzunden adam gozunu kirpmadan karsisindakini olduruyor. memlekette issiz gucsuz adam cok daha sonra bu isleri ilerletip kendisini bi sey sanip olur olmaz seyleri sorun haline getiriyorlar.
ben bu videodakileri motorsiklet kaskina kamera takip gezen millete salca olan modellere benzetiyorum. gereksiz hareketler bizim memlekette tutmaz oyle vatandas canini disine takacak para biriktircek araba alacak sende geleceksin vay efendim yanlis yere park ettin mevzu yapacaksin gozu gibi baktigi arabaya mudahele edeceksin etiket vuracaksin veya baska bi sey edeceksin.
inanin arkadaslar kim bunu yaparsa dayaktan gebertirler kan alirlar bi yerlerinden.
Bu kadar kalabalık ekiple bu işi yap kimse bir şey yapamaz bu ülkede kanun nizam özellikle emniyet şeridi için diyorum tanıdığın olduğunda yürür 10 dakka erken çıkacaksın diye AVM bile olsa engelli yerine park ediyorsan esas engelli kendi beyninde araması gerekli insanın başka yerde değil ama bunu söylediğinde hemen ağır abiyiz biz yemezler be bu ülkede trafikte olan biteni iyi biliyoruz içimizde kurallara uyanıda var uymayanıda cezasını alanda var almayanıda ama bu üslüp vs. yanlış yarın öbür gün farklı bir şekilde başına geldiğinde anlarsın neler olacağını kimsenin başına birşey gelmeden anlamaz bizim milletimiz anladınmı şimdi :)
Korollacı
27-08-2016, 09:24
Bu kadar kalabalık ekiple bu işi yap kimse bir şey yapamaz bu ülkede kanun nizam özellikle emniyet şeridi için diyorum tanıdığın olduğunda yürür 10 dakka erken çıkacaksın diye AVM bile olsa engelli yerine park ediyorsan esas engelli kendi beyninde araması gerekli insanın başka yerde değil ama bunu söylediğinde hemen ağır abiyiz biz yemezler be bu ülkede trafikte olan biteni iyi biliyoruz içimizde kurallara uyanıda var uymayanıda cezasını alanda var almayanıda ama bu üslüp vs. yanlış yarın öbür gün farklı bir şekilde başına geldiğinde anlarsın neler olacağını kimsenin başına birşey gelmeden anlamaz bizim milletimiz anladınmı şimdi :)
ben yapilan isin dogru oldugunu savunmuyorum bi kere burda anlasalim. emniyet seridini sebebsiz kullanan otoparlardaki engelli yeri veya yuk indirme bindirme yerini kullanan yollardaki cikislarda olusan kuyruga ileriden kaynak yapip giren vs. vs. daha yazamadigim bi suru sey kul hakkina giriyor ve yapilmamali. ama bu demek degilki birileri cekirge surusu gibi gelicek millete kanun nizam ogretmeye calisacak birde kameraya cekip alay eder gibi internette yayinlayacak.
adam videonun tekinde kelesi cikartiyor dusun arac sahibide bicagi cikartip salladi 2 veya 3 tanesini yaraladi veya oldu deger mi simdi yanlis yere park etmis veya tersten gitmis. benim demek istedigim bu 100 kisiye yaparsin 1 tanesi aradan cetin ceviz cikar. o yuzden her seyin bir yolu yordai var onu demek istiyorum gerek yok boyle seylere umarim anlatabilmisimdir.
güzel dayak yediler :D
Stop a Douchebag - Aggressive People - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=qZO6qP_Z-Rg)
Adamların kafalar hep baygın :D
xILuciferIx
27-08-2016, 15:18
Bunların kaldırımlara mantar koymak yasak falan mı? Bu kadar deliyle uğraşana kadar tenekeye çimento koyar atarım kaldırımlara arada dolaşır çekilen varsa düzeltirim.
Bunların kaldırımlara mantar koymak yasak falan mı? Bu kadar deliyle uğraşana kadar tenekeye çimento koyar atarım kaldırımlara arada dolaşır çekilen varsa düzeltirim.
Devlet büyükleri de videoları seviyorsa demek ki. Makara bitmesin diye yapmıyorlardır :)
Hala gereksiz mereksiz diyenler var simdi anliyorum canli kanli ne kafa yasadiklarini ustlerine suren silah cekenlerin. Adamlar kibarca geri donun diyorlar, bir cogu da yapiyor diger geriye kalani da insan diye geciniyor iste. Turkiyede olsa yemez vururlar oldururler asarlar keserler, haklisiniz boyle igrenc bir milletmisiz demek ki baksaniza su otomobil forumunda bile destekleyen var ustlerine surenleri vs.
westalim
28-08-2016, 01:18
bir zamanlar Ankara'da A takımı vardı turgut altınok zamanında heralde hapishaneden çıkan kelli felli adamlar toros araçlarla dolanıyolardı parklarda işini görenleri enseliyolardı. memlekette işsiz çok kurucan ekibi vericen bu vazifeyi adamların zaten kaybedecek birşeyleri yok kıvamında geziyolar ben görünce yol değiştiriyorum. küçük bir eğitimden sonra iş yapıcaklar bir nevi devlete vatana millete hayırları dokunur. bu lambalarda arabanın camına yatanları arabaya vuranları para versen beğenmeyenleride toplarlarsa süper olur.
bir zamanlar Ankara'da A takımı vardı turgut altınok zamanında heralde hapishaneden çıkan kelli felli adamlar toros araçlarla dolanıyolardı parklarda işini görenleri enseliyolardı. memlekette işsiz çok kurucan ekibi vericen bu vazifeyi adamların zaten kaybedecek birşeyleri yok kıvamında geziyolar ben görünce yol değiştiriyorum. küçük bir eğitimden sonra iş yapıcaklar bir nevi devlete vatana millete hayırları dokunur. bu lambalarda arabanın camına yatanları arabaya vuranları para versen beğenmeyenleride toplarlarsa süper olur.
O dediğin zamanında yapıldı. Görevi iyiye kullanandan çok kötüye kullanan oldu. Çoğu tasfiye edildi.