Orijinalini görmek için tıklayınız : Hardcoregaraj Porsche 911 Turbo Seramik Boya Koruma Uygulamasý
Kendi konumdan ayrı olarak paylaşmak istedim.Konuma ayrıca fotoğrafları da ekleyeceğim.Önümüzdeki aylarda Megan RS ve Seat bocanegra uygulamaları ile videoların devamı gelecek.
Hardcoregaraj Porsche 911 Turbo Seramik Boya Koruma - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=apIxXK3xkPg)
elinize sağlık, şarkı seçimide baya iyi olmuş
şöyle koyıyım şunuda
https://www.youtube.com/watch?v=apIxXK3xkPg
fena , çok fena. Eline sağlık araca da masallah
NakkaSss
26-08-2016, 13:00
Maşallah ücreti ne kadar oluyor böyle bir işlemin?
Rahatsız .
Emeklerine sağlık abi isim hakkını veriyorsun :)
By CrAzY
26-08-2016, 13:28
Emeğine sağlık gerçekten böyle videolari Turkiyede gormek sahane
Gökhan Kavuştu
26-08-2016, 13:58
Çıtayı daha ne kadar yükselteceksin merak ediyorum abi :D
eline sağlık abi maşallah baya iyi olmuş. videoyu çeken kimdir acaba abim ya. video kalitesi muhteşem olmuş. işe laf yok zaten :D
UĞUR YUMAK
26-08-2016, 15:16
Eline sağlık Cem hakikaten güzel iş.
KoramiraL
26-08-2016, 15:37
Ellerine sağlık tamamdır sinir stress kalmadı maşallah :D
Eline sağlık cem kardeşim. On numara 5 yıldız yine.
İlginize teşekkür ederim arkadaşlar.Videoların devamı gelecek ve dış çekimlerde olacak.
Redfish16V
26-08-2016, 21:04
Maşallah abi,cidden olması gereken sana yakışan hareketler bunlar :) Allah daha bol kazanç versin :)
Merak ediyorum ailene eve eşe dosta akrabaya hatta kendine vakit ayırabiliyomusun Cem?
Helal olsun Tebrikler..
E21hamza
26-08-2016, 22:11
Elinize sağlık video da uygulama da çok güzel olmuş.
eline sağlık abi maşallah baya iyi olmuş. videoyu çeken kimdir acaba abim ya. video kalitesi muhteşem olmuş. işe laf yok zaten :D
Video çeken plugNplay firması Celal Aydınoğlu.Benim neredeyse 20 yıllık arkadaşım.Kendisi sinema televizyon bölümü mezunu ve işinde profesyonel.Nasipse videlarında devamı gelecek.
Merak ediyorum ailene eve eşe dosta akrabaya hatta kendine vakit ayırabiliyomusun Cem?
Helal olsun Tebrikler..
Bu soru biraz özele girsede açıksası 1 senedir zor vakit ayırıyorum çalışmaktan.Bir ay sonra nasipse herşey düzene girecek onlara daha fazla zaman ayıracağım.
enzo1903
29-08-2016, 18:36
Müzik dışında muazzam olmuş, on numara, pörfekt :D
Müzik dışında muazzam olmuş, on numara, pörfekt :D
Teşekkür ederim :)
ilbeyyagci
30-08-2016, 13:28
Hardcore kalitesi konuşmuş yine :)
Senden öğrenecek çok şey var daha Cem abi, Allah yolunu açık,kazancını bol etsin.
Hardcore kalitesi konuşmuş yine :)
Senden öğrenecek çok şey var daha Cem abi, Allah yolunu açık,kazancını bol etsin.
Sağol kardeşim teşekkür ederim. :)
derece43
31-08-2016, 23:53
Ameliyat etmissiniz masallah
Ameliyat etmissiniz masallah
ehveniser1903
01-09-2016, 17:08
Rs dedin beni bitirdin...
Devamını bekliyoruz.
arsenikli
01-09-2016, 17:59
çok ciddi emek vermiş adam helal olsun
çok ciddi emek vermiş adam helal olsun
Bu soru biraz özele girsede açıksası 1 senedir zor vakit ayırıyorum çalışmaktan.Bir ay sonra nasipse herşey düzene girecek onlara daha fazla zaman ayıracağım.
Tamda tahmin ettiğim cevabı verdin.. Allahtan sabır dilerim ailene öyle olmasa böyle sonuçlar çıkmazdı ortaya.. Umarım anlayışlarını devam ettirirler sende ilklere imza atmayı sürdürürsün.. Eline emeğine sağlık kardeşim
[QUOTE=Çöllü;8179648]Tamda tahmin ettiğim cevabı verdin.. Allahtan sabır dilerim ailene öyle olmasa böyle sonuçlar çıkmazdı ortaya.. Umarım anlayışlarını devam ettirirler sende ilklere imza atmayı sürdürürsün.. Eline emeğine sağlık .
Çok teşekkür ederim.
srkn.ylc
04-09-2016, 11:53
Eline sağlık abi çok güzel işler çıkarıyorsun :) video süper olmuş devamının gelmesi dileğiyle.
Eline sağlık abi çok güzel işler çıkarıyorsun :) video süper olmuş devamının gelmesi dileğiyle.
Teşekkür ederim.Garajıma nadir, klasik araçlar geldikçe video çekimleri devam edecek.
mert1612
05-09-2016, 10:53
yine yapmışsın yapçağını abi maşallah yakında gelicem ziyarete :)
yine yapmışsın yapçağını abi maşallah yakında gelicem ziyarete :)
Bekliyorum en kısa zamanda :)
Devamını bekliyoruz.
İnşallah ekimde çekmiş oluruz.Beklerim yakindan incelersiniz.
Devamını bekliyoruz.
Rs konusu biraz sıkıntılı belki satılma ihtimali var bakalım.Listeden çıkabilir.