PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 301 1.6 hdi VS Citroen C-elysee

emresener
26-08-2016, 13:03
40.000 tl e kadar dizel yüksek model az km araç bakıyorum

Citroen ve Peugeot'un ortak üretimi sanırım bunlar herşeyleri aynı. ama illaki aralarında ufak tefek arklar vardır diye düşünüorum varsa kullanan. marka olarak hangisini tercih etmeliyim.
eski arac clio symbol olduğu için bu araçlar ona göre bi tık ilerde ve onun segmenti sayılır.
az yakıyorlar eşek niyetine binecez diyim.

ek olarak Hyundai Accent blue bir tık daha kaliteli kalıyor gibi. 3 araç arasındayım.

"+" ile "-" bilenler yazabilirse sevinirim...

E46
26-08-2016, 15:58
301 alırdım o da tipini citroenden daha çok seviyorum yoksa bi farkı yok

Ogedov
26-08-2016, 16:01
Accent çok yakar.

301 e kıyasla ikinci eli daha hareketli olan elysee. Hesaplı exclusive elysee bulursan çok rahat binersin yıllarca.

Yetkili servis olarak ekspertiz ve sonrasında bakım onarım için Elysee için yardımcı olurum.

Eray
26-08-2016, 17:08
C-Elyyse var şirket aracı bizde exclusive modeli. Şehir içindede uzun yolda da üzmez eğer beklentileriniz çok üst düzeyde değilse. Yakıtı makul gidişi iyi sayılır.

emresener
29-08-2016, 08:33
Accent çok yakar.

301 e kıyasla ikinci eli daha hareketli olan elysee. Hesaplı exclusive elysee bulursan çok rahat binersin yıllarca.

Yetkili servis olarak ekspertiz ve sonrasında bakım onarım için Elysee için yardımcı olurum.

teşekkürler.
varmı elinizde elysee ? az km yuksek model :D

hala arayıştayım. bana az yakan bir araç lazım symbol'u aratmasın çok fazla yani :D