Orijinalini görmek için tıklayınız : Hnu Polo Tdi vs Leon Fr Act 150
Yeni nesil act motorları merak ediyordum ve deneme şansım oldu.kafa burun şeklinde gitmemiz de ayrı bi keyif verdi :) iyi seyirler
Hnu Polo : Yazılım,egsoz
Leon Fr : Yazılım
https://www.youtube.com/watch?v=-Y8l7Q3TZ0o
Maşallah ama kamera açısı sanki aradaki farkı ölçecekmiş gibi konumlandırılmış :)
Birde leona yazılım yapan bu işi bıraksın bir zahmet zira stok halde daha iyi yürüyecektir.
i-vtec07
28-08-2016, 20:55
Maşallah abi .
Maşallah ama kamera açısı sanki aradaki farkı ölçecekmiş gibi konumlandırılmış :)
Birde leona yazılım yapan bu işi bıraksın bir zahmet zira stok halde daha iyi yürüyecektir.
Nasıl yani? Leonun ayırması lazımdı diyorsunuz öylemi ?
Mehmetmert
28-08-2016, 21:13
Poloyla leonun kilolalar hemen hemen ayni.
Stock polo gti ile yuruyor yazilimli frlar,tdi polo stock gtidan hizlimi bilemedim su anda :/
Nasıl yani? Leonun ayırması lazımdı diyorsunuz öylemi ?
Kg olarak neredeyse aynı 2 araçtan bahsediyoruz. Biri turbo dizel diğeri turbo benzinli :) yani evet normalde ayırması gerekir.
Daha once 320d ile deneyen arac sanirim. Fr in bana gorede gecmesi gerekirdi. Yada tdi yazilimi filanmi degisti. Dynosu filan olsa net yorum yapilir aslinda.
sonuç normal bence leon biraz daha iyi olabilirdi belki o kadar. act motorda verimli yazılım pek yok piyasada
Teşekkür ederim.kamerayı acele ile kurdum ama iyi kurmuşum :) ayrıca her iki aracıda yazan aynı firma :)
Maşallah abi .
Teşekkür ederim kardeşim
Poloyla leonun kilolalar hemen hemen ayni.
Stock polo gti ile yuruyor yazilimli frlar,tdi polo stock gtidan hizlimi bilemedim su anda :/
Yapılan işlemlerden sonra her araç aynı gitmiyor,en güzeli yolda denemek :)
Daha once 320d ile deneyen arac sanirim. Fr in bana gorede gecmesi gerekirdi. Yada tdi yazilimi filanmi degisti. Dynosu filan olsa net yorum yapilir aslinda.
Evet 320d ile yürüyen araç.aynı akşam leon 1.4 tsi ile denedim (egsoz,dp,yazılımlı) o hiç tutunamadı bastığım gbi çıktım.tdi yağ su değişiminden başka bi değişim yok :)
sonuç normal bence leon biraz daha iyi olabilirdi belki o kadar. act motorda verimli yazılım pek yok piyasada
Polo gt ile polo tdi deneme sansın oldumu Berkay ? Millet fr geçmesi gerekir diyor bende kuşkulandım :)
Polo gt ile polo tdi deneme sansın oldumu Berkay ? Millet fr geçmesi gerekir diyor bende kuşkulandım :)
Yazılımlı tdi ile denediğimde geçiyodum ama yazılım dp tdi ile denemedim muhtemelen yakın gelirdi.
Gt ile yazılımlı fr golf ve a3'le denediğimde kafa kafaya gidiyodum geçen olmamıştı hiç
leon un yazılım hangi firmanın acaba ? En iyi cevabı araç sahibi verecektir. Fark etmemiş diyoruz ama... Kendisi ne diyor acaba ?
Yazılımlı tdi ile denediğimde geçiyodum ama yazılım dp tdi ile denemedim muhtemelen yakın gelirdi.
Gt ile yazılımlı fr golf ve a3'le denediğimde kafa kafaya gidiyodum geçen olmamıştı hiç
Anladım Berkay teşekkür ederim
leon un yazılım hangi firmanın acaba ? En iyi cevabı araç sahibi verecektir. Fark etmemiş diyoruz ama... Kendisi ne diyor acaba ?
Yukarı da da yazdım iki aracında yazılım firması aynı :) aracına o akşam kalitesi düşük benzin almış o yüzden çok iyi gitmemiş olabilir