Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracın servis kağıdını kaybettim yardım!
Geçenlerde geçirdiğim bir kaza sonucu aracımı servise verdim. Aracımın çıktığını haber verdiler ve servis kağıdı ile birlikte gelmemi istediler. Fakat ben o kağıdı kaybettim sanırım bulamıyorum aracımı nasıl çıkartabilirim?
BahadırALTUN
30-08-2016, 09:47
Servise gidip kağıdı kaybettiğinizi söylersiniz. Aracınızı teslim alırkende onlarda kalan kopyayı yada fotokopisini imzalarsınız.
Zaten sizin olan aracı servis kağıdı yok diye geri vermemezlik yapmazlar sanırım.
İnşallah dediğiniz gibi olur servisle konuşurken kağıdınız özellikle yanınızda olsun dendi ve şu an şehir dışında olduğum için bir arkadaşımı gönderdim aracı kontrol etmesi için belki kağıdı arabada unutmuşumdur diyerek tabi araba da çıkmadı arkadaşım arabayı da alamadı bakalım ben gidince sonuç ne olacak
Sonuçta plaka belli, ruhsattaki isim belli. Kimin arabası kime verilmiyor :D Arkadaşın dediği gibi, servisteki kopyası var sonuçta. Herşey bi kağıda bağlanmaz merak etmeyin.
fastchild
30-08-2016, 10:50
Sizden istedikleri teslim temlikibra ve taahüt belgesidir imzalatıp aracı teslim alırken getirmenizi söyledilerse eğer
Yenisini isteyin en basit olarak
Kağıt yok diye arabayı satmasınlar şimdi :D
Bi kopyasida onlarda değil mi zaten :)
Herkese teşekkürler içim rahatladı zaten evlat 2 haftadır yok oanikledim :D
onursumer
30-08-2016, 11:43
ben hiç o kağıdı goturmuyorumki , aynısı onlarda var onu imzalayıp teslim alıyorum
Hazır sen kaybetmişken gidip biz alalım nasıl olsa kağıt yok :D
Ahmetfikri
30-08-2016, 12:04
belge olmadan 3. şahısa teslim etmeyi istemezler sorumluluk var sonuçta ama siz giderseniz rahatlıkla alabilirsiniz
mk4_bora
30-08-2016, 12:08
Araban hazineye devredilmiştir şimdiye.
bence parçalamışlardır çoktan :D
muhteşem bir kafa ütüsü :) millet nelerle uğraşıyor haline şükret :)
Hazır sen kaybetmişken gidip biz alalım nasıl olsa kağıt yok :D
Gel yemeğimi ye kardeşim ama yavruma dokunmayın :D
muhteşem bir kafa ütüsü :) millet nelerle uğraşıyor haline şükret :)
Hava çok sıcak bi yerde olacak böyle şeyler ii oluyo arada gülüyoruz :D
belge olmadan 3. şahısa teslim etmeyi istemezler sorumluluk var sonuçta ama siz giderseniz rahatlıkla alabilirsiniz
Muhtemelen öyle teşekkürler
Araban hazineye devredilmiştir şimdiye.
Arabanın kendisi hazine :D