Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw M4 Cizimim

OrhanOzvatan
30-08-2016, 19:58
Bir baska cizim ile yeniden sizlerleyim ;) BMW M4'u cok severim, birde sevdigim renklerinden biri olan Sakhir Orange (Turkcesi Sžakir Turuncusu oluyor :D rengiyle cizmek istedim. Aracin gercek sahibi Amerika'da yasiyor. NOT: Yaklasik 1 aydir devam eden bir Turkce karakter sorumun var. Bu durumun bi caresi yok mu? :)

Cizim videosuna asagidan ulasabilirsiniz.

Youtube ve Instagram'dan takip ederek bana destek olabilirsiniz :) Lutfen unutmayalim :) :)

Youtube Kanalim: Orhan Ozvatan
- YouTube (https://www.youtube.com/orhanozvatan)
Instagram: Orhan Ozvatan (@orhanozvatan) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/orhanozvatan)

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=oZbtwCP7Jok

Vuh
30-08-2016, 20:10
Eline sağlık abi instadan da takipçinim ne kadar güzel çizdiğini söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum
Türkçe karakter sorunu için alt ve shift tuşuna aynı anda basmayı deneyebilirsin

Miata91
30-08-2016, 20:21
Napıyon sen ya ne kaçtı içine :D Yetenekli bişey kaçmış orası belli de :D

dragon07
30-08-2016, 20:26
şaşırtıcı derecede güzel çiziyosun eline sağlık

fthdrn
30-08-2016, 20:46
Cocukken benimde resme hevesim vardı. Orta okulda deli yürekten esinlenip kanayan gül çizerek nirvanada bırakmıştım.
Emeğine sağlık mükemmelsin.

dasemert
31-08-2016, 00:28
Tekrardan emeğine sağlık harika diğerleri gibi :)

immortalboss
31-08-2016, 07:49
Ben de kolları tükenmez kalemle mavi olan çöp adam çiziyorum ne var yani.:goz:
Şakası bir yana ellerinize sağlık.Bu nasıl bir yetenektir ya.Yansımalar vs. müthiş olmuş.Böyle bir çizim tahminen ne kadar vakit alıyor? Murat 131 de çizecek misiniz?:)

AliGizda
31-08-2016, 10:27
Benden önce sormuşlar ama bende sorayım :) bunu çizmek ne kadar zamanınızı aldı gerçekten çok merak ediyorum. Bu çiziminizde mükemmel olmuş, ellerinize sağlık.

OrhanOzvatan
31-08-2016, 20:57
Eline sağlık abi instadan da takipçinim ne kadar güzel çizdiğini söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum
Türkçe karakter sorunu için alt ve shift tuşuna aynı anda basmayı deneyebilirsin

Napıyon sen ya ne kaçtı içine :D Yetenekli bişey kaçmış orası belli de :D

şaşırtıcı derecede güzel çiziyosun eline sağlık

Cocukken benimde resme hevesim vardı. Orta okulda deli yürekten esinlenip kanayan gül çizerek nirvanada bırakmıştım.
Emeğine sağlık mükemmelsin.

Tekrardan emeğine sağlık harika diğerleri gibi :)

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)

Cihan-DMC
31-08-2016, 21:28
Tum videolarini cok begenerek izliyorum ustelik F82 benim cok cok sevdigim bir arac bunu ayri bir begendim :) Eline saglik.

OrhanOzvatan
02-09-2016, 20:44
Ben de kolları tükenmez kalemle mavi olan çöp adam çiziyorum ne var yani.:goz:
Şakası bir yana ellerinize sağlık.Bu nasıl bir yetenektir ya.Yansımalar vs. müthiş olmuş.Böyle bir çizim tahminen ne kadar vakit alıyor? Murat 131 de çizecek misiniz?:)

Benden önce sormuşlar ama bende sorayım :) bunu çizmek ne kadar zamanınızı aldı gerçekten çok merak ediyorum. Bu çiziminizde mükemmel olmuş, ellerinize sağlık.

Çok teşekkür ederim :D Detay fazla olduğundan dolayı bu çizimim 12 saat civarı sürdü. 131 gelecek ama ne zaman olur onu bilmiyorum :)

Tum videolarini cok begenerek izliyorum ustelik F82 benim cok cok sevdigim bir arac bunu ayri bir begendim :) Eline saglik.

Teşekkürler :D

McKrop
02-09-2016, 20:59
Ellerine sağlık youtube dan abone oldum :) muazzam olmuş tabikide o güzelim m4 e kumho lastik takmışsın olmamış :D

OrhanOzvatan
03-09-2016, 19:57
Ellerine sağlık youtube dan abone oldum :) muazzam olmuş tabikide o güzelim m4 e kumho lastik takmışsın olmamış :D

Ahahaha Teşekkürler :D