Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : grand cherookee hakkında ilgililer bilgililer bi bakabilir mi?

GökhanÖzkan
01-09-2016, 08:32
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sinifinin-en-temizi-4.0-grand-cherokee-binek-araclarla-takasli-335521625/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false)

arkadaşlar takas olarak geldi bu araçlardan pek anlamam ama sempatide duymuyor değilim yüksek arazi aracı gür gür sesi vs :)
alsak binerken sorun açar mı? yakıtı bakımları ne durumdadır. günlük binmeyeceğim şirket aracım var garajda yatacak haftada bi gün binsem de olur binmesem de :)
fantazi bir araba sonuç olarak ama kullananlar ilgili bilgili arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. ne dersiniz üzer mi?
alınıp satılması zor mudur?

orcunnn
01-09-2016, 09:02
suanda piyasısı fena degıl duz motor oyle cok gurul gurul ses bekleme
kulanımı en keyıflı araclar bırıdır bende 5.2 v8 vardı tadı halen damagımdadır tabı 93 olması eskı ıs tasarıma sahıp olması demek 96 ve sonrası daha yenı durur
sorun cıkarcak arabalar degıl cok bakımsız ve hor kullanılmadıgı surece

Tunacan
01-09-2016, 09:15
Araziye girme niyetiniz yoksa off-road donanımı sizi yorabilir.
Tavsiyem modeli yüksek (97-98) 5.2 ya da 5.9 almanız..

1.8 turbo
01-09-2016, 10:07
kac model oldugu soylememıssınız.
1999 ustu modelllerı hosuma gdıyorum benım. 2.7 dızelını kullandım motor bıraz zayıf gelıyor o kasaya, dıreksıyonda tur yok ,arabada cok fazla salınım var.

ama cok keyıflı bır arac. yuksek arac sevıyorsanız tavsıye ederım fıyatına gore guzel araclar bence

GokhanRS
01-09-2016, 10:17
verdin linkteki 93 model ve off-road için uygun sayılabilir araçlardan. Bütçeni bilmiyorum ancak off road gibi olayların yoksa gereksiz özellikler. yükseltme kitleri pahalıdır. offroad donanımları bu araçların genelde pahalıdır.

ayrıca parçalarıda şehir tipi diğer markalara göre ucuz sayılmaz. bir süre bindim. çok keyifli eğlenceli. ancak bütçe meselesidir, bizim arkadaşlarımız her eğlencelerinden sonra 3-5 bin TL masraflar ediyorlardı.

dediğim gibi off road yapmayacaksan alınca vincini yükseltme kitini v.s satabilirsin.

Yakıtı çok yok yakar. örneğin bir subaru impreza STI gibi çok hızlı bir araç bundan az yakar malesef.