Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW M3 e92 Yıkama Günü / Vlog tadında
https://www.youtube.com/watch?v=t74DXpA8NAM
Merhaba Arkadaşlar,
ufak vlog tadında M3 yıkarken video çekelim dedik umarım hoşunuza gider ,
yeni videoları kaçırmamak için kanalıma abonne olabilirsiniz.
Daha fazla vlog tadında videoda neler görmek istersiniz?
Cuma Rolle night gecesi çekme planım var
İzmirden olan arkadaşlar videoya katılabilir.
güzel video cevat elinize sağlık. yalnız ilk başta su ile ön yıkama yaparken şampuan kullanmadınız sanırım. çift kova da olsa ön yıkama yapmadan yıkadığınız zaman çizilme ihtimali var aracın yine
1.8 turbo
01-09-2016, 10:14
arabasını kendı yıkamayan ınsan arabayla butunlesemez. yıllardır yıkamaya gıtmemısdım herhalde.
cuma gece bır arakadasın dogum gunu var cıkısta gec olmazsa gelırım roll gecesıne
arabasını kendı yıkamayan ınsan arabayla butunlesemez. yıllardır yıkamaya gıtmemısdım herhalde.
cuma gece bır arakadasın dogum gunu var cıkısta gec olmazsa gelırım roll gecesıne
Çok Teşekkür ederim Sinan Abi bu hafta acelesi yok haftaya da çekeriz :)
Araçları araç sahibi olarak kendimiz yıkamak konusuna kesinlikle katılıyorum
güzel video cevat elinize sağlık. yalnız ilk başta su ile ön yıkama yaparken şampuan kullanmadınız sanırım. çift kova da olsa ön yıkama yapmadan yıkadığınız zaman çizilme ihtimali var aracın yine
Teşekkür ederim :)
Eskiden ne güzel kendim saatlerce yıkardım şuan öyle bir imkanım olmadığı için veriyoruz yıkamaya...
Videolar çok güzel samimiyetsizlik hiç yok, başarılar diliyorum arkadaşlar.
Eskiden ne güzel kendim saatlerce yıkardım şuan öyle bir imkanım olmadığı için veriyoruz yıkamaya...
Videolar çok güzel samimiyetsizlik hiç yok, başarılar diliyorum arkadaşlar.
Teşekkür ederim :)
İkinizi de tanımıyorum ama böyle mütevazi insanlar iş de yapsın, v-log'da çeksin :) Biraz uzundu ama izletti yine de sonuna kadar :)
7.dk'da gözüken gaint brass 1 satılıkmı :):)
7.dk'da gözüken gaint brass 1 satılıkmı :):)
osman çamlı arkadaşımın ismi özelden yazabilirsinz