Orijinalini görmek için tıklayınız : Baskasina ait trafik cezasi hakkinda
Herkese iyi aksamlar ,
Bundan 4 sene once aracimi birine emanet vermistim ilk defa.
Bu kiside aracla alkol alarak bos yolda kaza yapmis ve su an daha yeni sistemde gordugum 288 tl lik cezasi 1047 tl olmus.ne cezasi onuda bilmiyorum tabi banka kanalinda goruyorum sadece.
Merak ettigim bu cezanin benim acimdan baglayaciliginin olup olmadigi.
Bu konuda yardimlarinizi rica ediyorum.
Basligi duzeltemedim kusura bakmayin rafik olarak yazmisim
mk4_bora
02-09-2016, 21:21
Evet arac sahibi olarak senin de sorumlulugun var.
Diger forumlardan benze konularic arastirdigim kadariyla sahsa ceza kestiginden dolayi seni baglamaz falan yazmislar ama emin olamadim. Bu arada araci 2 ay once sattim kontrol etmeden bir problem olmadi. Yeni sahibi bugun aradi soyledi
Plakaya yazilmissa size ait oluyor ceza. Kisiye yazilmissa ayri. Benim bildigim bu sekilde
Kisinin adi soyadi tc kimlik no gozukuyor yildizlanmis sekilde. Ayni sekilde plakada. Cozemedim o yuzden ilk defa boyle bisey yasiyorum
şahsa kesildiği için onun sorumluluğunda diye biliyorum. bir sorun olsa satış veremezdiniz zaten.
onun sorumluluğunda ismi tc si yazıyor plakanı sorgulattığında dimi maliyeye sordum senle alakası yok demişti benimde başımdan geçti aynısı ;)
Victiz bugraa umarim oyledir cunku benimle alakasi olmayan satmis oldugum bir arabaya 1000 tl odemek su piyasa sartlarinda cidden koyar ki adamla gorusmuyorun bile artik
Baska bilgisini olan yuregimi ferahlatacak biri var mi acaba :)