PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fluence TOMTOM Navigasyon

Jön Türk
03-09-2016, 09:14
Selamlar haftaiçinde 2012 Privilege Fluence aldım.Araçta TOMTOM marka navigasyon var ancak sd kartını almışlar üzerinden ve harita görüntüleyemiyorum. Bu kartı bayii harici nasıl halledebilirim ? Bayii 613TL fiyat verdi yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim Bayram'ın 3. günü Ankara'da olacağım orada çıkma parça ile bir çözüm yapabilirmiyiz ?

EREN34
03-09-2016, 09:17
Aynı aracı olan birinin kartını birebir kopyalamak işi çözer sanırım.

Bu arada belki SD kart hiç yoktu. Kimi araç navigasyonlu çıkar ama sd kartı ayrı satılır. Bayi aracı satarken sd kart içinde anlaşmamışsa sd kartsız navigasyon satmıştır.

Ford Courier da arka kamera istediğinde navigasyon otomatik geliyor. Ancak kart olmadığından çalışmıyor. Kart ayrı satılıyor.

Mehmetmert
03-09-2016, 11:05
Ben zamaninda direkt orjinalini kopyalamistim sd karta(hafizasi daha buyuk olan sdye gecirmek icin) ne yaptiysam olmamisti.O aralar tom playerdan video falan oynatmak modaydi oda donmazsa takilmazsa kisaca bir ise yaramazdi.
Bu dedigim 2013 yilindaydi ve ben mette falan cozum bulamamistim baska sd karta kopyalamak icin.Belki biraz arastirirsaniz cozmuslerdir

McKrop
03-09-2016, 11:25
Oluyor oluyor tomtom yuklu baska aracin bilgilerini kopyalayin sd kartin formatini orjinalin aynisi yapin calisir. Ben sehir disindayim evde olsam pcde kopyasi vardi. Bende kendiminkini yedekledim arabaya takip kontrolde etmistim sorun yok

Jön Türk
03-09-2016, 11:34
Aynı aracı olan birinin kartını birebir kopyalamak işi çözer sanırım.

Bu arada belki SD kart hiç yoktu. Kimi araç navigasyonlu çıkar ama sd kartı ayrı satılır. Bayi aracı satarken sd kart içinde anlaşmamışsa sd kartsız navigasyon satmıştır.

Ford Courier da arka kamera istediğinde navigasyon otomatik geliyor. Ancak kart olmadığından çalışmıyor. Kart ayrı satılıyor.

SD kartı çalmışlar öyle dedi aldığım kişi

Ben zamaninda direkt orjinalini kopyalamistim sd karta(hafizasi daha buyuk olan sdye gecirmek icin) ne yaptiysam olmamisti.O aralar tom playerdan video falan oynatmak modaydi oda donmazsa takilmazsa kisaca bir ise yaramazdi.
Bu dedigim 2013 yilindaydi ve ben mette falan cozum bulamamistim baska sd karta kopyalamak icin.Belki biraz arastirirsaniz cozmuslerdir

Oluyor oluyor tomtom yuklu baska aracin bilgilerini kopyalayin sd kartin formatini orjinalin aynisi yapin calisir. Ben sehir disindayim evde olsam pcde kopyasi vardi. Bende kendiminkini yedekledim arabaya takip kontrolde etmistim sorun yok
McKrop Herhangi bir sd karta kopyalasak sorun çözülür mü müsait bir zamanda anlatırmısın

Jön Türk
25-09-2016, 12:41
Güncel olsun

i-vtec07
26-09-2016, 12:37
Harita yuklemek icin uyumlu bellek kartları (http://tr.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/9694/~/harita-y%C3%BCklemek-i%C3%A7in-uyumlu-bellek-kartlar%C4%B1)

Her bellek kartı olmaz gibi okudum ama bi incele abi .