PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa ekspertiz yardım hk.

Umut melek
05-09-2016, 14:51
Selamlar arkadaşlar 19 23 arası yıllık izinim dahilinde bursadan bir arac icin niyetlendim. Bursa da ekspertiz ve ayrıca alfa ustası hizmetini iyi düzgün alabilcegim bir yer varmıdır acaba . özellikle bursa daki arkadaslardan rica ediyorum. Şimdiden cok teşekkür ederim saygılar.

jeffy
05-09-2016, 14:53
Bursadan daha önce bi GLK aldık ekspertizi Dynomoss ta yaptırdık gayet iyi baktılar ne var ne yok çıkarttılar. Eksper olarak düşünebilirsiniz.

emreaydın
18-12-2025, 09:08
Merhabalar , hafta sonu bursadan bir araç alacağım kaporta ve airbag kontrolleri konusunda ehil fiyatları arşa çıkmamış ekspertiz tavsiyesine ihtiyacım var. Bursa'dan yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Araç osmangazide. Şimdiden teşekkürler

DeNNis
18-12-2025, 10:00
Ben aracımı satarken alıcı Yamanlar Nilüfer şubesine gidelim dedi, gerçekten güzel baktılar arabaya, şube yetkilisi de baya ilgiliydi, airbagleri kontrol edecekleri zaman tedirginliğimi dile getirdim zarar verilmesin diye, gel abi yanımda dur beraber sen de gör dedi. bunu diyen eksper görmek pek mümkün değil. o yüzden burayı düşünebilirsin, fiyatları da diğer bilinen otopro, pilot garaj ekspertizlere göre bir tık uygundu diye aklımda kalmış.