PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç halısındaki lekeler hakkında yardm

Silentmaster
09-09-2016, 14:16
Hayırlı günler arkadaşlar.

Aracımın taban halısında resimlerdeki gibi lekeler var. Genelde antifiriz ve pas lekesi.

Bu lekeler çıkarmı ? Eğer çıkıyor ise :

Halıyı ne şekilde ve nasıl yıkamalıyım ?

Bu antifiriz lekesini çıkarmak için nasıl bir temizleyici kullanabilirim ?

Açıkcası bu işi kendim yapabilmem adına verilecek her türlü öneriye açığım.

Daha önceden yapmış olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

Resim1
https://s10.postimg.org/6br2chs1l/image.png

Resim2
https://s12.postimg.org/8oc9fn8nx/image.png

meLaNchoLic
09-09-2016, 14:56
takipteyim

cabrioleter
09-09-2016, 15:05
kosla'nın cillit bang'in çok gü.lü tozları oluyor ya hocam basıyorsun onu yıkıyorsun bi güzel pırıl pırıl oluyor..

Silentmaster
09-09-2016, 15:41
kosla'nın cillit bang'in çok gü.lü tozları oluyor ya hocam basıyorsun onu yıkıyorsun bi güzel pırıl pırıl oluyor..

Acaba çıkarırmı o tozlar ?

Başına daha önce bu şekilde antifiriz sızıntısı yüzünden leke problemleri gelen ve kendi imkanlarıyla çözüm bulanlandan yardım almak lazım asılnda.

Temkinli olduğum konu halıının daha kötü yada geri dönülmez hale gelmemesi aslında.

douu
09-09-2016, 16:17
valet pro carpet cleaner ile yüksek oranda bi temizlik sağlayabilirsin. fakat o lekelerin tamamı çıkmayacaktır.

umutcan
09-09-2016, 19:30
valet pro carpet cleaner ile yüksek oranda bi temizlik sağlayabilirsin. fakat o lekelerin tamamı çıkmayacaktır.

+1
Bir de sonrasında kalan kirlere buhar makinesiyle girişmek bir miktar daha fayda sağlayabilir.
Ardından kirli kalan yerlere bir kat daha valet pro carpet cleaner yapabilirsin.

cabrioleter
09-09-2016, 20:55
Acaba çıkarırmı o tozlar ?

Başına daha önce bu şekilde antifiriz sızıntısı yüzünden leke problemleri gelen ve kendi imkanlarıyla çözüm bulanlandan yardım almak lazım asılnda.

Temkinli olduğum konu halıının daha kötü yada geri dönülmez hale gelmemesi aslında.

benim arkadaşım çok memnun kalmıştı bu yöntemle. hem de ucuza mâletmişti..

JDMmaster
27-10-2016, 16:44
3D Orange Cleaner Agresif Temizleyiciyi deneye bilirsin.

RafetAraç
29-10-2016, 23:08
tazyikli su çözmesse kimyasalları hiç denemeyin