Orijinalini görmek için tıklayınız : accord 2.4 0-240 hýzlanma
3. köprü yolu boşken deneme yapayım dedim :)
(deneme benzinde yapıldı)
honda accord 2.4 0-240 acceleration - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=6_LWCWchHkM)
derin 2012
14-09-2016, 11:27
maşallah . araçta ekstra olarak ne var acaba
maşallah spekleri bende merak ettim.
Baya güzel. Yine 100-200 20sn. Sanırım araç stok yine sesine bakarsak. Devam etsen edermişsin
sadece kn filtre var başka birşey yok, daha da gideri vardı gece karanlığında risk almak istemedim. zaten bunlar 4 te 250-255 civarı kesiciye giriyor.
maşallah benzin ibresi yanlış görmediysem bir çizgi indi :D
Ah o şanzumanın özü kör olsun.. Maşallah yine de güzel gidiyor manuel olsa çok daha keyifli olur.. 1 tane var galiba orjinal 2.4 lt. 6ileri vites manuel onu denemek lazım..
beygirler çok olduğundan otomatik şanzuman o kadar problem olmuyor :) 5 vites olduğundan manule alınca bir nebze tatmin ediyor. yurt dışında 6 ileri olanları var ama onla uğraşacağına typer almak daha mantıklı
hocam maşallah
bu arada birşey dikkatimi çekti, motor arıza ışığı yanıyor, babamda da 2.0 var şu anda, ve aynı ışık yanıyor, sık sık karşımıza çıkıyor hocam, hatta motora titreme bile yaptırıyordu, sizin bir çözümünüz var mı, araç lpg'li
gaz ayari iyi yapilirsa yanmiyor benimde yanmiyordu ta ki hanim kapandan gecti lastiklere birsey olmadi fakat araba basik oldugundan kapanin tirnagi gitti oksijen sensorunu buldu sensoru kirdi :) bende mecburen sensorun soketini cikardim cunku bi okuyup bi okumuyordu araba sapitiyordu. yeni sensor 350 lira aybasinda alcam
ben sensor saglamken yolda laptop tan baglanip ince ayar yapmistim ve ariza isigi yanmiyordu. sizin ariza muhtemelen fakir karisim hatasidir aracin aku kutup basini sokun ecu yu resetlemis olursunuz ve 300 km sirf benzinde kullanin aracin kisa ve uzun donem yakit dongusu normallesecektir daha sonra iyi bir gaz ayari yaptirin sorununuz cozulecektir. yolda ince ayar yaptiramazsaniz kalibrasyondan sonra kpg cinize soyleyim tum haritayi secip yuzde 5 zengine gore ayarlasin eger isik yine yanarsa pc ye baglayip hata kodunu soylerseniz ona gore yorum yapabilirim. istanbuldaysaniz gaz zavoli markaysa ucretsiz ayar yaparim ��
derin 2012
21-09-2016, 16:34
5 ileri otamatik .