Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurtdışı Araç Kiralama (Avrupa)
Beyler turdaki 40 vatandaşla hiç görüşmek istemiyorum
Sixt de 13 eylül paris alış 18 eylül almanya verişli 596 tl ye fiat 500 buldum
Google map de var :) otopanlar hakkında bilgisi olan varmı
Paris lüksemburg amsterdam köln rotamız daha önce böyle bir çılgınlık yapan oldu mu :)
KoramiraL
12-09-2016, 08:04
Yigit-Y çalıştığımız firmalar Europcar Enterprise bunlara bak birde fark çıkar belki uygun fiyatlı araç veriyorlar :)
onursumer
12-09-2016, 08:33
yiğit paristen trenle geçsen amsterdama vs daha rahat olmazmı :)
Fiyatın bir kısmı rezarvasyon ücreti yada sigorta gibi kesinti olabilir dikkat etmek lazım, çok ciddi trafik cezası gelebilir tr plaka ile bazi ülkelerden ceza gelmiyr ama eu plaka ise banko gelir, otoyollar acı para :)
Beyler turdaki 40 vatandaşla hiç görüşmek istemiyorum
Sixt de 13 eylül paris alış 18 eylül almanya verişli 596 tl ye fiat 500 buldum
Google map de var :) otopanlar hakkında bilgisi olan varmı
Paris lüksemburg amsterdam köln rotamız daha önce böyle bir çılgınlık yapan oldu mu :)
ingiltere'de son yaşadıklarımdan sonra sixtseler kiralamam sixtten.
rezillik diz boyu. düşman başına.
rebeloghy
12-09-2016, 14:02
Yigit-Y Abi avrupada 4 ayrı 3000 km civarı uzun yol yaptım. Yerel şirketlerde daha uygun rakamlar bulunabiliyor ancak farklı ülkeye bırakma opsiyonu sunmuyor.
Polonya Wroclaw'dan - Berlin - Amsterdam - Antwerp - Gent - brugge - bruksel - aachen köln dresden rotası aynı başlangıçla Berlin - Stuttgart - Münih - Ingolstadt , doğu avrupa turu vs.
Yeterli çılgınlığı yapmışım sanırım :D Bence çok mantıklı karar, araç çok büyük rahatlık. Otoparklar az masraf oluyor ama Amsterdam için kalacağınız yere göre otopark tavsiyesi yaparım. Şehir merkezine girince günlük 40 euroları geçebiliyor. Arabayı biraz daha uzakta bırakıp devam etmek makul olur. Biz Renault Trafficle amsterdam sokaklarında baya macera yaşadık, ilk minibüs deneyimimi yaşayacak tam yerini seçmişim.
Arabayı şehir merkezinden uzakta bırakıp otobüs vs kullansanız dahi şehir geçişlerinde çok büyük + oluyor size. Otobüse trene yetiş vs derdi olmadan kafa rahat gezmek. Eşinizleyse alışveriş için 2 yer tavsiye ederim, 10 tane saat alır turu bedavaya getirirsiniz :) Otobanlar çok rahat, özellikle ***** almanya en rahatı, hollanda da rahat, fransa'da biraz tuzlu otoban ücretleri ama değer.
Navigasyon için tomtom öneririm, radar uyarıları çok yerinde oluyor benim inanılmaz işimi gördü.
yiğit paristen trenle geçsen amsterdama vs daha rahat olmazmı :)
Paris 2 gece ordan lüksemburg 1 gece şeklinde ordanda 2 gece amsterdam dönüş köln ama turda köln yok
Hızlı tren parasına geliyor üç aşağı beş yukarı
Birde avrupa otopanında araba kullandım olacak bilmiyorum
Şuan brükseldeyim yarın parise geçince bakacağım yine sixt korkuttunuz başka bir firma bulun bana ülke ülke gidiyoruz almanya köln havalimanından teslim edecek şekilde
Beyler son durum şudur
Rentacar.com dan aldım
14 eylül 18 eylül arası limitsiz km full kaskolu 600 tl ye mal oldu sixt den fiat 500 istemiştim
Ama onlar daha iyi birşey verdi 1.2 tsi polo allstar verdiler 7000 km de bir araç
Arama inanılmaz donanımlı imiş golf 7 im den soğudum
Bakalım teslim ederken bir sıkıntı çıkacakmı yazarım tekrar :)
Beyler son durum şudur
Rentacar.com dan aldım
14 eylül 18 eylül arası limitsiz km full kaskolu 600 tl ye mal oldu sixt den fiat 500 istemiştim
Ama onlar daha iyi birşey verdi 1.2 tsi polo allstar verdiler 7000 km de bir araç
Arama inanılmaz donanımlı imiş golf 7 im den soğudum
Bakalım teslim ederken bir sıkıntı çıkacakmı yazarım tekrar :)
konuu geç gördüm. Paris otobanı ücretli. gişede nakit kağıt/demir para ile ödeme yapabiliyorsun. Sistem biraz farklı ama heyecan yapmazsan çözersin.
Rent a car işinde 6 7 ay önceden rez. yapıp online ödersen çok daha ekonomik olur aklında olsun. Ben avis ten kiralamıştım şeker bayramı için. 8 gün Octavia dizel SW. Navigasyon dahi vardı araçta. Brüksel al, Köln bırak 1100 TL verdim. Kasko full ve km sınırı yok. Aklında olsun :)
radarlara dikkat et. 5km/h ile geçsen bile 45 euro geliverir peşinden. radarlarda avlanmak istemiyorsan sygic nagi kur telefonuna. yüm sabit radarları gösteriyor. Gezici de ben daha hiç denk gelmedim zaten.
İyi tatiller.
Yigit-Y Abi avrupada 4 ayrı 3000 km civarı uzun yol yaptım. Yerel şirketlerde daha uygun rakamlar bulunabiliyor ancak farklı ülkeye bırakma opsiyonu sunmuyor.
Polonya Wroclaw'dan - Berlin - Amsterdam - Antwerp - Gent - brugge - bruksel - aachen köln dresden rotası aynı başlangıçla Berlin - Stuttgart - Münih - Ingolstadt , doğu avrupa turu vs.
Yeterli çılgınlığı yapmışım sanırım :D Bence çok mantıklı karar, araç çok büyük rahatlık. Otoparklar az masraf oluyor ama Amsterdam için kalacağınız yere göre otopark tavsiyesi yaparım. Şehir merkezine girince günlük 40 euroları geçebiliyor. Arabayı biraz daha uzakta bırakıp devam etmek makul olur. Biz Renault Trafficle amsterdam sokaklarında baya macera yaşadık, ilk minibüs deneyimimi yaşayacak tam yerini seçmişim.
Arabayı şehir merkezinden uzakta bırakıp otobüs vs kullansanız dahi şehir geçişlerinde çok büyük + oluyor size. Otobüse trene yetiş vs derdi olmadan kafa rahat gezmek. Eşinizleyse alışveriş için 2 yer tavsiye ederim, 10 tane saat alır turu bedavaya getirirsiniz :) Otobanlar çok rahat, özellikle ***** almanya en rahatı, hollanda da rahat, fransa'da biraz tuzlu otoban ücretleri ama değer.
Navigasyon için tomtom öneririm, radar uyarıları çok yerinde oluyor benim inanılmaz işimi gördü.
Selamlar,
Yiğit in konuda alış veriş için 2 yer tavsiye edebilirim demişsin. O iki yeri bana tavsiye eder misin? :) Bu yerler Amsterdam da mı?
Not:Posta kutun dolu
rebeloghy
17-09-2016, 00:30
EREN34 Abi kutuyu boşalttım, pm de atıyorum şimdi
Fransa da Paris ordan disneyland ordan metz .Metz den Almanya Stuttgart müzeleri hallettim otel konaklamam hollanda idi amsterdama geçtim volemdam ve rotterdam buraları da hallettim bugün şuan 1750 km yaptım yarın sabah köln e gidiyorum akşam gibi aracı bırakıcam radarların 3 tanesi banko var :) bir tanede park cezası hayırlı olsun bana :)
Google maps beni komple gezdirdi sygic de vardı ama google daha çok güven verdi bana
Radarlar çok fena hollanda otoyolları ise varya her akşam roll yapasın gelirmiş
Toplamda 2.000 km yapmış oldum
Sixt yarın teslimatta bir puştluk yapmazsaki zaten depo dolu aldım dolu teslim edicem
Yıkatmama gerek varmı tek sorum bu şuan :)
Tatil bitti kesinlike rent işi çok mantıklı ve zevkliydi
Eşimle çok rahat bir tatil geçirdik
Fransa da Paris ordan disneyland ordan metz .Metz den Almanya Stuttgart müzeleri hallettim otel konaklamam hollanda idi amsterdama geçtim volemdam ve rotterdam buraları da hallettim bugün şuan 1750 km yaptım yarın sabah köln e gidiyorum akşam gibi aracı bırakıcam radarların 3 tanesi banko var :) bir tanede park cezası hayırlı olsun bana :)
Google maps beni komple gezdirdi sygic de vardı ama google daha çok güven verdi bana
Radarlar çok fena hollanda otoyolları ise varya her akşam roll yapasın gelirmiş
Toplamda 2.000 km yapmış oldum
Sixt yarın teslimatta bir puştluk yapmazsaki zaten depo dolu aldım dolu teslim edicem
Yıkatmama gerek varmı tek sorum bu şuan :)
Tatil bitti kesinlike rent işi çok mantıklı ve zevkliydi
Eşimle çok rahat bir tatil geçirdik
arabayı yıkatmıyorsun. Teslim ederken Köln havaalanına girişte rent a car tabelası göreceksin zaten. Solda kal. Ayrımı soldan otoparka doğru. Girince, bariyerlerden sonra işk sola gir, sağa çek arabayı. Zaten gelirler teslim almaya.
Teslim ettikten sonra arabaya arkanı verince asansör göreceksin. o asansör ile havalimanına çıkış var.
Bende yarın sabahtan eşimle birlikte Köln'e yola çıkacağım. Saat 14:50 Sabiha ya uçuyoruz.