PDA

Orijinalini grmek iin tklaynz : The Promise ( Szde Ermeni Soykrmndan Esinlenen Film )



hsyn64
13-09-2016, 00:57
Beyler hollywood szde ermeni soykrm ile ilgili byk bir film ekiyor fragman imdiden 1milyona yakin izlendi. FLMDE TRKLER KT GOSTERYORLAR TRK DUSMAN BR FLM YAPMILAR.
MDB YE GRP DSLKE ATP ATTRN
Buda IMDB linki 1 yldz verin (google hesabnzla giri yapabilirsiniz 2sn de)
The Promise (2016) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt4776998/)

Yiit G.
13-09-2016, 01:05
srail aklama yapt , 1 puan vermeye devam edersek 3 gn iinde israil batacakm :)

fthdrn
13-09-2016, 08:42
Szde katledilen ermenilern byk bir ksm kimlik deitirerek dou blgesinde hayatlarna devam etti. Keke katliam yapsalarm hala bedelini dyoruz.

phoenixs
13-09-2016, 09:20
YouTube daki fragmann da dislike like n 3 kat olmu zaten

bason
13-09-2016, 12:17
Cola lar sokaa atalm m haber geldi mi?

mehmet6r
13-09-2016, 19:48
Herifler olmayan bir olay iin kamuoyunu kendi lehlerine evirmeye alyorlar. yi ya da kt bir tepki vermeye alm abimiz. Anlamadm gr gr yapmak niye? Zoruna gidiyorsa tam puan ver gitsin.

Emre-Dylan
13-09-2016, 20:05
Benim anlamadm tt'dan saa sola slogan atmaktan kanmayanlar byle bi konuyla neden tata geiyor?
Youtube like disslike butonunu kapatm vpn kullanarak disslike atabilirsiniz.

fthdrn
13-09-2016, 20:10
Benim anlamadm tt'dan saa sola slogan atmaktan kanmayanlar byle bi konuyla neden tata geiyor?
Youtube like disslike butonunu kapatm vpn kullanarak disslike atabilirsiniz.

nk muhalefet olmak bunu gerektirir. Kendi milletini savunmak yerine batnn siyonistlerin ekmeklerine ya srmek daha gzel =)

Frid
13-09-2016, 21:13
Bayramz 1936 da ekillenmiken 1915 te gerekletii iddia edilen szde soy krm filminde bayramz kullanmalar gariptir ki garip.

2jz
13-09-2016, 21:13
mdb'de dip yapmas gayet gzel. nsanlarn byk ksm bu sebeple izlemeyecek. Olmayan bir olay yznden kamuoyu yaratlmam olacak.

Korollac
15-09-2016, 09:57
Szde katledilen ermenilern byk bir ksm kimlik deitirerek dou blgesinde hayatlarna devam etti. Keke katliam yapsalarm hala bedelini dyoruz.

Ermeni diye sucladigin begenmedigin dogudaki insanlarin cogu islam dinini adetlerini ve orfunu batiya gore daha yogun yasiyorlar.
elinde tarihi bir belge kanit var mi ki boyle atip tutuyorsun?
bak guzel kardesim doguda kurtler ile pkk yi ayirt etmen lazim. egerki dogudaki yasan insanlar kani bozuk olsaydi gezi olaylari sirasinda veya 15 temmuz darbe girisiminde yasanan kargasada memleket coktan bolunmustu.

vectra-tuner
15-09-2016, 10:04
Adam size Krt dememiki, Ermenilerden bahsetmi.. Avrupa en byk pisliktir ve vahidirde , 5 milyon yahudiyi sabun yapan, kck yeni domu yahudi bebeklerini ine ile ldren, mltecilere elme takp yere dren, tm orta douyu smren adi mahlukatlardan oluur.. lkemizde Krtlerin bir blm Pkk'ya dorudan destek vermektedir hatta sol zihniyetten de azmsanmayacak bir grup da terr partisine destek vermitir.. Artk Abd'nin Krtleri kullandn aslnda onlara hibirey vermeyecei aikardr ve akl banda Krtler tarafndan da bilinmektedir... Saddam sonras Irak'ta her gn 50-100 kii lyor, Libya ayn...

fthdrn
15-09-2016, 10:11
Ermeni diye sucladigin begenmedigin dogudaki insanlarin cogu islam dinini adetlerini ve orfunu batiya gore daha yogun yasiyorlar.
elinde tarihi bir belge kanit var mi ki boyle atip tutuyorsun?
bak guzel kardesim doguda kurtler ile pkk yi ayirt etmen lazim. egerki dogudaki yasan insanlar kani bozuk olsaydi gezi olaylari sirasinda veya 15 temmuz darbe girisiminde yasanan kargasada memleket coktan bolunmustu.

Ermeni kimli (http://www.radikal.com.tr/turkiye/ermeni-kimligine-donenler-artiyor-1029501/)
Muslumanlaştırılmış bir Ermeni'nin kimlik arayışı - BBC Turkce (http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/04/150424_musluman_ermeniler)
'Devlet Musluman Ermenileri 1916'dan itibaren nufus kağıtlarıyla fişledi' - - T24 (http://t24.com.tr/haber/dunden-bugune-devlet-fislemesi,236111)
Biraz baknrsan sen bile bilgilenebilirsin aslnda. Farkndaysan ben krt diye bir terim kullanmadm dimi ? Sen niye oraya ektin ki.. Douda yaayan btn topluluklar krtlere mi ait ? Ermenilerin kendisi dahi bunu kabul ediyorken, yazdklar kitaplarla bunlar ak ak kamoyuna dile getiriyorken senin douda mslman kimlii altnda sahte bir hayat yaam topluluun ilerideki meyveleri pkk militanlar ite. Evlerinin altlarna snak yapp orada gerek dinlerini yaadklarn kendileri dile getiriyorlar. Kald ki benim iin mslman olmu olmam nemli deil. Bugn Tsk ile atan pkk gerillalarnn zerinden ha iareti kyorsa 1900'lerde kimlik deitirerek topraklarmzda rgtlenen ermenilerin iidir. 100 senelik bir oyun denilirken bunu kast ettiklerini anlam olman gerekirdi. O zamanlar byk ermenistan hayali ile ortaya kan eteler vard. imdi krtlerin zerine basarak krdistan diye sylemlere baladlar. simler deiiyor fakat amalar ayn. Apo itinin ermeni soyundan geldii 80li yllardaki ilk oluum kadrolarnn hepsinin ermeni olduunuda not olarak belirtim.

fthdrn
15-09-2016, 10:22
He bu arada bu memleketi mparatorluun en kt zamannda anakkale'de yenemediler. Bir avu asker ile kurtulu savanda bldrmedik. Batakiler masa banda damat ferit gibi lkeyi teslim etmedii srece bldreceimizi zannetmiyorum.

Korollac
15-09-2016, 10:31
fatih kardesim doguda kimler yasiyor? bir laf soyluyorsan arkasinda dur doguda yasayanlarin cogu kurt asilli vatandaslarimiz ve sen onlarin ermeni oldugunu iddia ediyorsun. dinimiz bir kiblemiz bir vatanimiz bir bayragimiz bir yapmayin boyle seyler valla yeter ya. hic mi etrafinizda cevrenizde kurt arkadasiniz yok? yaw bu kurtlerde askere gidiyor vergisini veriyor?
bana bbc den ornek veriyorsun bu yavsaklarin habercilik anlayisi ortada zaten maksat memleketi bolup fitne fesat sokmak.

daha yakin tarihimize bakarsak bu begenmedigimiz ermeniler bizim imparatorlugumuzda azinliklardi. osmanli imparatorlugu yikilmasaydi hala ayni kimligi tasiyacaktik. ne olduysa savas donemi ingilizlerin ve ruslarin kiskirtmasiyla isyan etmeye yonlendirmesiyle koyleri yakip yikmaya basladilar. ondan sonra da geregi neyse yapildi tecrit edildiler surgune yollandilar o yolculuk sirasinda olusan kin ve nefretten dolayi bir cogu oldu.
ayni sekilde yillardir bize okullarda ogrettiler araplar bizi sirtimizdan bicakladi diye. ama kimse lawrancenin yaptigi kahpeliklerden bahsetmiyor ve o zaman imparatorlugumuza isyan edip olusturulan suanki suni ulkeler hep kan golu.
biz tarihimizi tam anlamiyla bilmiyoruz ve iste goruyorsunuz elin amerikalisi geliyor hala daha alakasiz bir sekilde siyasi film yapip bizleri dunya onunde kotu gosteriyor.
bizde kendi icimizde birbirimizi yiyoruz kardesim bakiyorsun her 5 yil veya 10 yilda bir mutlaka bir hain cete orgut yapilanmasi ortaya cikiyor veya darbe yada memleketi bolmeye anarsi cikarmaya yonelik buyuk olaylar oluyor.

vectra-tuner
15-09-2016, 10:57
Araplara gven olmaz ve bir kere daha 15 Temmuz darbe giriiminde kantladlar, B.A.E. tarafndan darbecilere finansal destek verildi, Sudi arabistan d ilerindeki saf olan bir zat Trkiye'nin Gneydousunda Krdistan'n kurulmasn istediklerini bunuda srail ile grmelerinden sonra syledi. u anda tek arap mttefik Katar kald yanmzda, dedelerimiz nile hacca giderken su imek iin durduklarnda elini bana koyar yle su ierdiki araplar arkadan kement attklarnda bandan gemesin diye... Hala da adet olarak kalm bir uygulama

fthdrn
15-09-2016, 11:07
Korollac
Ben szmn her zaman arkasnda durdum. Bu yzden okca cezada aldm. En yakn arkadam ile tekilat bakan douluydu. Burada krtleri filemiyoruz. Dou bolgesinde 5-6 farkl etnik kkende topluluklar yaamakta. Ama sen benim yazdklarm grmezden gelip olay farkl bir yere ekmeye alyorsun bu doru deil. Krtler ermenidir gibi bir sylemde bulunmadm. Bbc olsun radikal olsun bunlar yalan haber yapsa ok tam tersi dnerdi. Kald ki bu konu hakknda onlarca aratrma makale var hepsi mi yalan ?

Araplar aldatarak Osmanl Devleti aleyhine kkrtp isyana sevkeden ngiliz casusu Lavrence'in, yardmclar Nuri Said, Faysal ve erif Hseyin ile birlikte am'da Trkleri katlettikten sonra: Evet onlar isyana ben kkrtmtm. Ama bylesine vahice kan dkeceklerini hi tahmin etmemitim. Baz mahalleleri gezerken silahsz Trk askerlerinin nasl ldrldklerine bakamadm; tiksindim bu vahetten diyerek itirafta bulunmutur
(lhan Bardak; mparatorlua Veda, Hlbe Yay., st/1985, s. 572)
Lawrance eyh said itini gaza getirip isyana kalktrd. Peki eyh said kim ? Lawrance araplara gidip altn ve lke vad ederek osmanlya kar durmalarn salad.Filistin bayran ilk orada grdk. Araplar biraz karakterli onurlu olsayd, yllarca ekmeklerini yedii imparatorluu srtndan baklamazd. Hepsinin can cehenneme. Araplar imdi ehli snnet mi ?
10 ylda bir yeni eteler douranlar zamannda bu lkeyi blemeyen gler. imdi tek istedikleri i sava kartp daha sonra afganistana raa getirdikleri bar huzuru bize getirmek. O suni lkelerinin kafalarnda bir tasma var tasmann ucunu tutan bize de tasma geirmek istiyor.

ghibli06
15-09-2016, 12:07
beyler bu yzyl artk medya sosyal medya yzyl... neyin gerek ya da yalan olmas deil olay, neyin propogandas nas yaplyor o nemli...anakkale savan bile Russel Crow ekiyorsa daha Ermeni olaylar ile alakal doru drst film ekememisek bu saatten sonra gemi olsun, yakda Avrupallar stanbul'u da isterler Yunanistan adna...

arda35
15-09-2016, 14:00
Benim anlamadm tt'dan saa sola slogan atmaktan kanmayanlar byle bi konuyla neden tata geiyor?
Youtube like disslike butonunu kapatm vpn kullanarak disslike atabilirsiniz.

nk klavye milliyetilii bi nane kazandrmyor gzel lkemize.
Vpn deitirip 10 milyon dislike atsan gene engelleyemezsin o filmin yaylmasn. Hatta haddinden fazla tepki gsterirsen ekmeklerine ya srersin, daha gzel reklam olur. Hi ilgisi olmayan yabanclar da izleyip yalan yanl fikir edinir.

R. Crowe kendi memleketini ilgilendiren bir konuyu dahi objektif bir adan ekip dnyaya izletti. Biz aleyhimize olan her konuyu yok sayarak yaamaya alyoruz. Gayrimslimlere hi zulm edilmemi gibi davranmann lzumu yok. Tarihini kendin ekip izleteceksin ki hatan varsa olduu gibi grsnler. Yoksa bakalar kafalarna gre yanstr, itiraz eder durursun anca.

SinanAdal
15-09-2016, 14:08
Onlarn bilmedii tek biey var. Soykrm yapms olsaydk anlatlan gibi. Gerekten 1 tanesi kalrmyd acaba yeryznde ?

bason
15-09-2016, 14:16
Adamlar kendi bak asn Dnya'ya tantyor destek gryor. Burada hakl haksz diye bir ey yok zaten sadece taraflar var ve onlarn inandklar. Buna istediin kadar dislike at ya da destekle deien bir ey olmaz. Bu konuda ki devlet politikasn gzlemlemek nemli. lkemizde gsterime girmemesi ciddi bir protesto olabilir ya da baka lkeleride yanmza ekerek buna destek arayabiliriz. Ya da tam tersi bizde kendi filmimizi ekeriz... Zaten insanlarn kafasnda birbirlerine kar nyarg olduu srece istediin gerei nlerine sersen ne olur... Dislike attysanda yinede kk bir katkn olmu hissedersin fakat 3-4 gn sonra unutmu olursun sonra yine ayn yapmclarn, oyuncularn, ynetmen ve senaristlerin yapt filme ilk gn biletini kaparsn... Like basarsn, film sitelerinde 10 puan verirsin... Ha eer olay byr toplumsal bir tepkiye ular, devlet destek verirse o zaman ie yarar bireyler yapmaya alrz kendi apmzda...